Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dobi 562 #4094 üzenetére
Grat!
Loki-val mentem a legtöbbet az utóbbi hónapokban, most az a project deck is amit maxolni akarok, már csak két lap hiányzik. Nálam gold metallic border-t kapott, próbálok a minimal vonalon maradni.
Valentina helyett inkább Cable-t használom. Imádom mikor elveszi Hela-t vagy pl. Tribunal-t és mikor még így sem állok nyerésre kirakom T5-ben Helát, hogy lelkileg megtörjem az ellent.
[ Szerkesztve ]
-
-
5. split-re lett egy arany Lokim, akkor már kapja meg a keretet is!
Most már csak meg kéne tanulnom rendesen játszani vele...
-
Néztem tegnap twitch-en a tartalomgyártókat, ahogy szenvednek Sersivel.
Én megvettem hogy teljes maradjon a gyűjtemény de használni nem igen fogom.
Túlságosan random a képessége.
Egyébként megfigyeltétek, hogy egyre több olyan kártyát adnak ki, amiknek RNG képességük van?
Lást Valentina, Nocturne és most Sersi. Majd hamarosan Arishem érkezik.
Én úgy gondolom minél több ilyen kártya/ képesség kerül a játékba az csökkenti a szakadékot jobb és kevésbé jó játékos között. Az, hogy ez jó vagy rossz azt mindenki eldöntheti saját szemszögéből.
Engem frusztrál ha sok ilyen random dolog történik a játékban amire nem vagyok befolyással.
Ezért nem szeretem egyébként Helát sem, nehéz ellene játszani mert nem tudod hova fogja dobálni a lapokat.
(Nocturne tegnap annyira kiakasztott, hogy gondolkozom rajta lecserélem másra
).
Chuzzle803: az igen, durva számokat lehet ott látni!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Chuzzlee803 #4091 üzenetére
Jók ezek a mirror meccsek, arra kell csak figyelni, hogy te rakd le később Super Skrullt és rá Mystique-et és/vagy Onslaughtot.
Nem is igazi Marvel Snap játékos, aki még nem hozott össze egy ilyen max. integert.
A küldi miatt mondjuk mindenki Hela Tribunalt játszik, azzal hamar megvan a 20 or more location.Elfogadom a sütiket.
-
Boomer snapper Hela bukott.
Igen, IW nélkül is be tudta adni a kombót, az utolsó körben 50-50-re topdeckelte az asszonyt (T5 Modok, T6 Hulk volt a play line).
Azt hiszem, ezzel kimaxoltam a TLT karrierem, igyekszem több hasonló képet nem küldeni.[ Szerkesztve ]
-
Crazyhorse77 nevu jatekossal talalkozom rendszeresen elozo season ota. Az az ember nem jatszott meg mast Prof X/Cannonball-on kivul... {insert hanyos emoji}
[ Szerkesztve ]
-
Sersi nem tűnik meta breakernek de fun faktora az tuti lesz.
Én egyébként nem gondolom, hogy Valentina gyenge lenne, de Loki és Noki deck-eken kívül nincs helyen neki az biztos. Ma egyébként jó lapokat dobált, Red Hulkot, Orkát, She-Hulkot.
Nocturne viszont rendesen felidegesített, konkrétan elveszített három 4 kockás meccset, mert olyan location-t dobott az RNG miután átmozgattam.
-
Mit gondoltok Sersiről előzetesen?
Elsőre jónak tűnik, de ez a random kártyagenerálás óriási öntökönlövéseket eredményezhet.
Valentina is gyenge, bár az max. ad egy használhatatlan 4/3 Apocalypse-t, Sersi meg csinálhat MODOK-ot, Destroyert, full locationre Hobgoblint...
meg egyébként is lehet hogy lesz egy baromi erős lane-ed, de meg kéne nyerni egy másikat is mellé.
Hát nem tudom.Elfogadom a sütiket.
-
Bynx "2 cost Sera" deckje
Ravonna és egy csomó 0-1 power card, jó móka és erős is.
Ms Marvel a legnagyobb power a deckben, és egyben cube stealer is.Elfogadom a sütiket.
-
Én most ezzel szórakozok.Nyitottam 2 ládát és megtisztelt a nagy asszony
Kicsit sok volt a prof x cannonball páros.Kell egy kis vérfrissítés -
válasz
Dobi 562 #4081 üzenetére
That's a bingo!
Agent Coulson elárulta.Hoztam nektek egy fun decket Gilgamesh-hez, mondjuk pont Prof X lockdown ellen nem annyira jó, sima pontkirakós, de meglepően nagyra tud nőni két locationön.
https://snap.fan/decks/301256/
# (1) Ant Man
# (1) Kitty Pryde
# (1) Nebula
# (1) Nightcrawler
# (2) Angela
# (2) Dazzler
# (2) Jeff the Baby Land Shark
# (3) Elsa Bloodstone
# (3) Caiera
# (4) Ka-Zar
# (5) Blue Marvel
# (5) Gilgamesh
#
eyJOYW1lIjoiR2lsZ2FtZXNoIFBvd2VyIFBhcnR5IiwiQ2FyZHMiOlt7IkNhcmREZWZJZCI6IkFudE1hbiJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiS2l0dHlQcnlkZSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiTmVidWxhIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJOaWdodGNyYXdsZXIifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkFuZ2VsYSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiRGF6emxlciJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiSmVmZlRoZUJhYnlMYW5kU2hhcmsifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkVsc2FCbG9vZHN0b25lIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJDYWllcmEifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkthWmFyIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJCbHVlTWFydmVsIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJHaWxnYW1lc2gifV19
Semmi extra, éppen csak minimál védelem van Killmonger ellen, nulla tech vagy location kontroll, de két lane-re kiraksz jó esetben közel 30 powert.Elfogadom a sütiket.
-
Egyik meccsem, nagyon jót mulattam rajta.
Ki tudja megfejteni mi történt?
(Annyira mondjuk nem bonyolult.)
Elfogadom a sütiket.
-
Hot location-re jo kis scam deck, tobb opcio is van gyozni.
Gyakorlatilag teljes kontroll a jatekter felett.
Lelövöd a saját Limbo-d 6. körben az szinte garantált győzelem.
Ha tiéd a prioritás akkor Quake-el meg lehet tréfálni az ellenfelet, hogy a hot location-re rakjon lapot.
Legion régen az egyik kedvenc lapom volt, úgy érzem eljött újra az ideje.
[ Szerkesztve ]
-
Kis segítség azoknak akik rank 90 felett járnak és a hot location napján akarják befejezni a mászást:
Vannak még más deck-ek jó átlag kocka értékkel de azoknál túl kicsi a minta (50< játék).
Namora felvette a kesztyűt és pofán verte vele a kopaszt. Galactus egyenlőre a sarokban röhög és kortyolgatja sörét, vár a megfelelő alkalolmra.
-
Tehát van auto-csettintés az utolsó körön kívül a negyedik és az ötödik körben.
Ha mindkét játékos csettint, akkor 32 bubért lehet küzdeni maximum? Jól számolok?Mennyire komoly az az 500 millió bub az új kártyához? Valami turpisságnak még lennie kell. De benne van az is, hogy én értek félre valamit.
Esetleg többször is lehet csettinteni fejenként, mint egy? Emlékszem, anno megnéztem Brode prezentációját a games awardon, és arról is beszélt, hogy az eredeti dizájnban többször is lehetett, talán ezt az elkaszált ötletet akarják kipróbálni.Vajon vereségét bublevonás jár? Mert akkor minden eddiginél izzadságszagúbb lesz ez a mód.
Szerk.: Bocsi, nagyon támadó hangvételű lett ez a komment, nem neked vannak címezve, tudom, hogy nem az SD-nél dolgozol. Don't shoot the messenger, vagy mi a szösz.[ Szerkesztve ]
-
Itt az összes eddigi roadmap, meg lehet nézni mennyi valósult meg belőle:
-
Hát igen, mindenki háborog, hogy ez elég nudli.
Remélem a Diner teljesíthető lesz és nem kell grindolni érte 0-24-ben.Elfogadom a sütiket.
-
Coming Soon
Items listed here are in the final phase of development, and these features are almost ready to release to players! We’re cleaning up, polishing art, and squashing bugs. Our Quality Assurance teams scrape over all the little details to ensure we have as smooth an experience for players as possible. Once features are “Coming Soon,” we can start to plan release dates, timelines and share some insight with players.
The team is hard at work putting the finishing touches on a few much-anticipated features:
Deadpool’s Diner
Improved Technical Performance
Custom Card Improvements
Deadpool’s Diner
Here at Deadpool’s Diner, you bet Deadpool’s Bubs before you play. You will first start on Table 1, where you will be given enough bubs for your first match. As you win, you’ll earn enough Bubs to step up to table 2, then 3, 4, and so on. As the tables increase, so does the risk. But no risk, no reward! Make your way all the way up to the biggest plate and you’ll unlock a brand new card, Cassandra Nova!!! The games inside Deadpool’s Diner will be outside of the typical ladder games, so there’s no risk to your ranking, just to your stomach with that questionable chimichanga. 🌮 We love the extra layers of strategy and decision-making this event brings to MARVEL SNAP – not to mention the rewards! We hope this is an event we can bring back with new rewards in the future, so let us know what you think. See you in the Diner!In Development
Here’s some features that are currently in development:
Alliances
Leagues
New Card Mechanic
Collectible Infinity SplitsOne of the most requested features for MARVEL SNAP is finally coming! Alliances, formerly known as Clans, will be releasing on July 30th. Alliances are the heart of our game’s social experience, providing players with the opportunity to join forces, build communities, and strategize together. Whether you’re founding a new Alliance or joining an existing one, you’ll be able to collaborate with fellow members to complete Bounties, chat with Alliance members, and earn fantastic rewards. We have BIG dreams for Alliances and we’ll be expanding on the feature over time – including our next step, Alliance Competitions! 💪🥇 Alliances is a feature for YOU and we’ll be releasing it in phases based on your feedback, let us know what you think!
Leagues
Leagues are another example of the new in-game events that we’re bringing to our ongoing MARVEL SNAP calendar. Leagues are limited-time events where you’ll be matched into groups of 30 similar players to compete on a short-term leaderboard for prizes. Players will have the option to join a Standard League for free or buy into a Premium League, which offers more rewards. During the event, just play games as normal and your League Points will adjust based on your game outcomes. More cubes means more Points! At the end of the League, everyone gets rewards… but, the top spots on the leaderboard will receive the best rewards!
New Card Mechanic
👀 👀 👀
In Concept
We have BIG dreams about what we’d like to bring to the future of MARVEL SNAP! The first step towards these dreams is turning ideas into concepts through discussion, documentation, and planning. Features currently in the “In Concept” phase have been initially scoped out and given shape but have not yet had any engineering or development work done in the game itself.
This is where we’d love your feedback the most! Concepts listed in this section may be elevated in priority, rescoped, or scrapped entirely… or we might hear something completely new from the community.Here are some of the future concepts we’re thinking about for MARVEL SNAP:
Draft Mode
Card Acquisition Improvements
Alliances Competition
Draft Mode
We’ve had this one on the to-do list since the inception of MARVEL SNAP. Draft Mode is a cornerstone of collectible card games and we’re so excited to bring a “Snappified” version to our game. We’d love to hear your thoughts about what is “core” to draft, any fun draft format ideas, and your hopes and dreams for what Draft Mode looks like in MARVEL SNAP!Elfogadom a sütiket.
-
Roadmap
Elfogadom a sütiket.
-
Talaltam egy erdekeset:
Stormot erdemes tarogatni 4. korre, majd 5. korben Legionnal lehet zarni a meccset. Meg nem merek batrabban snappelni mert uj deck, de akarmikor leraktam Legiont 4. koros Storm utan, az ellenfel egybol feladta.
-
válasz
Dobi 562 #4065 üzenetére
Ha nyerni akarsz a világ legjobbjai ellen, muszáj S Tier deckkel játszani...
én csak a döntőbe néztem bele, Spyronak esélye sem volt a Patriot deckjével Owi Super Skrull deckje ellen, kb. a második meccsnél látszott.Nem (csak) az kellett volna, hogy Gilgamesh legyen benne kötelezően, hanem hogy Prof X és Cannonball kitiltva.
[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
Tegnapi Conquerors event-en Owi nyert, izzadságszagú tryhard játékos az unalmas Prof X/Cannonball deckjével.
Respekt és tisztelet annak a néhány tartalomgyártónak akik off meta/saját deck-el vettek részt az eseményen!
Egyébként tét nélküli torna volt csak promóciós céllal, lehetett volna vinni fun/meme deck-eket is.
Dehát tryhardolni kell minden áron....
-
válasz
Dobi 562 #4060 üzenetére
Jó kérdés infinite után nem szoktam már try hardolni inkább deckeket próbálgatok.Valahol 8000-11000 helyezés magasságában zártam ilyen 7400-7500 sp között.Szezon utolsó 3 napját legénybúcsúban töltöttem a napik se lettek meg kb . Most , hogy így mondod amúgy kevés is ez a 6700 sp előző 3-4 szezonban mindig ilyen 7100-7200 között volt mikor beértem.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Dobi 562 #4043 üzenetére
Csatlakozom
igazából nagyon easy volt most a climb , ha idegesitő Thenas deck jött szembe otthagytam.Párszor mondjuk Thanos megszivatott , de igen kéne patch notest olvasni
Metaról nem szeretnék beszélni gusztustalan.Decket nem váltottam nekiültem ezzel és kiseggeltem
btw az untapped nálam nem jelzi a botokat 1-et se írt climb alatt és 100% volt pár
-
Farzseb innen vki? Thx, jó meccs volt, korrekt hozzáállás!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
válasz
NyalokAA #4053 üzenetére
Valaki nem olvas patch notes-okat!
[Thanos] 6/10
Ability: Starts in your opening hand and shuffles the six Infinity Stones into your deck
[Space Stone] 1/1
On Reveal: Draw a card. Ongoing: Nothing can stop you from playing or moving Thanos.
[Reality Stone] 1/1
On Reveal: Replace this location with a new one.
[Time Stone] 1/1
On Reveal: Give Thanos -1 Cost. Draw a card.
[Mind Stone] 2/1
On Reveal: Draw 2 Stones from your deck.
[Power Stone] 1/3
Ongoing: If you've played all 6 stones, Thanos has +10 Power. (wherever he is)
[Soul Stone] 1/1
On Reveal: Draw a card. Ongoing: Thanos can't be discarded or destroyed.[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
Ez valami új feature , hogy thanos-t belöki cannonball a prof x-el lezárt mezőre? mert már nem először fordul elő patch óta
-
Asszem volt kis meglepődés a végén: /CB volt az MVP
/
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Ezt a deck-et érdemes kipróbálni.
Utolsó körös Hazmat-ra akkor sem számítanak ha le lett rakva Luke korábban. Bukott Prof X lane-t vissza lehet hozni. Shadow King segít nullázni az ellenfél Thena/Angela/Sage bármilyét.
-
Thena 2/2-ről indulna és +2-vel nőne, ez így szerintem jobb lenne. Egyébként mostani állapotában sem zavarna ha nem haverodott volna össze a kopasszal.
Prof X-el kapcsolatban ötletem sincs, teljes rework kéne viszont ehhez Helához is hozzá kell nyúlniuk mert elvileg ez lenne a Prof szerepe a metában hogy verje Helát meg a bounce deck-eket. A valóságban viszont Prof X köré olyan erős deck-eket lehet építeni amik vernek minden mást is.
Helához hozzányúlni azért veszélyes mert az egy erős budget deck amihez két agysejt is elég. Így azok a játékosok is tudnak mászni akik nem szeretnek sokat gondolkozni vagy free to play-ben tolják a játékot.
Valami megoldás biztos lesz egyébként, mostanában azért elég jó munkát végez a fejlesztői csapat csak ugye a patch-ek ès OTA-k mindig a 2-3 héttel azelőtti állapotra reftektálnak.
Jelenleg egyébként rank 90-99 a deck-ek 32%-a használja Prof X-et. Ez nem fun, nem egészséges.
Csak azt remélem hogy nem a Prof X-hez köthető kártyákat fogják szénné nerfelni, hanem tényleg kap egy rework-ot. Konkrétan Cannonball-ra gondolok, szerintem nagyon fun kártya lenne egyébként.
-
válasz
Dobi 562 #4048 üzenetére
A kérdés az, hogy mit fognak tudni tekerni a decken.
Prof X-t már hova nerfeled (0 power?), Cannonball képessége adott, max. levesznek belőle egy-két powert.
Angela, Kitty, Elsa már volt nerfelve, úgy meg használhatatlanok voltak.
Thena mehet majd +2-re, de az csak később, tekintve hogy három napja jött ki.Elfogadom a sütiket.
-
Beszarok komolyan... ugyanazokat a szar lockdown/clog Thena Prof X deck-eket tolják infinite-ban is a tryhardok.. izgalmas és élvezetes season-nak nézünk elébe.
-
Köszi!
Egyébként kevesebbet játszottam mint szoktam mert úgy éreztem minden más deck le van maradva két lépéssel ezektől a Thena Prof X lockdown deck-ektől, így gyorsan feladtam hogy új deck-eket próbálgassak. 45-60 perc után mindig kiégtem és bezártam a játékot.
Ami meglepett az a Galaktus Ultron meme deck, hogy mennyire jól működött, gondolom mert sokan nem ismerik. Eredetileg azzal akartam befejezni a mászást de rank 90 felett gyakorlatilag csak Thena Lockdown ellen játszottam, az a deck 3. körre már úgy elhúz hogy kb esélytelen az ember egy ilyen inkonzisztens off meta őrülettel.
Alexander Coccia új videójából Thanos deck, ezzel megyek majd párat:
-
válasz
Dobi 562 #4043 üzenetére
Gratula, esküszöm mikor láttam, hogy van új poszt, gondoltam, hogy te leszel az infinite poszttal. Elvégre már péntek van!
Silverstein - InfiniteThena-Angela-Kitty-Prof X-Cannonball mindenhol.
Gilgamesh tényleg Gilgameh.
Nagyon alálőtték, még egy Devil Dino vagy Darkhawk is jobb 5 drop.Elfogadom a sütiket.
-
Nem bírtam ki és vettem neki egy keretet, most már csak egy jó decket kell találnom.
-
Beértem avagy F**K Thena
70-80 Zoo, Thanos Zoo
80-96 Galactus Ultron meme
96-100 Phoenix Tribunal90 fölött gyakorlatilag mindenki Thena Prof X deck-et játszik.
Gratulálok a fejlesztőknek hogy megint sikerült egy broken szart kiadniuk amitől egy amúgy is jól teljesítő deck még erősebb lett. Majd pár hét és Thenán is reszelnek ahogy Red Hulk is megkapta a kezelést.
Gilgamesh viszont kicsit gyengének érződik (vagy csak én nem éreztem rá).
-
Kicsit több mint másfél év, 12.6k CL után megszereztem az első gold variánsom.
Az első utódom gimnáziumi ballagására talán kész is lesz egy teljes TLT deck.
-
-
Egy ideje nincs túl sok időm játszani, de még nem akarom elengedi a játékot, így a napikat letolom, meg kiszedem amit sikerül.
Láttam, hogy most többeknek szerencséje volt a nyitással, gondoltam ellövöm én is a hétvégén kigyűlt kulcsot (tokenem még kevesebb van)
Thenat szerettem volna, de GM se lett volna katasztrófa. Hát lett egy kurva randa Modok variánsom. -
válasz
ClydeBeka2 #4035 üzenetére
Nem érdemes Grandmasterre pazarolni, nem egy jó kártya.
Nekem is elsőre meglett Thena, zsinórban a második első kulcsos nyitás. Maradjon is így.
Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Dobi 562 #4032 üzenetére
Nem tudom mi van, de az elmúlt 3 alkalommal, amikor nyitottam elsőre kijött, amit szerettem volna, sőt múlt héten 2/2
Most is Thena 1/1, de még gondolkodom Grandmasteren. Jobb lett, érdemes akár 3 dobozt eltolni rá?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Nehany Thena es Gilgamesh deck maszashoz:
-
Valaki próbálta Thanost? Tudtok jó Thanos deck-et?
Zoo-t próbálgatom, de valahogy nem akar működni.
(Prof X-es lockdown build nem érdekel, PTSD-t kaptam az elmúlt két hétben. Gyakorlatilag az ellenfelek nagy része Prof X deck-et játszott).
-
-
Azt nyilatkoztak a fejlesztok, hogy "nagy dolgokon dolgoznak", ehhez kepest kaptunk egy Thanos reworkot meg egy kis rejtett Phoenix Force nerfet (tobbet nem lehet elkerulni az ellenfel tech kartyait).
[ Szerkesztve ]
-
Prepare for upgrades!
Included in our next patch on June 4th (today) will be performance upgrades that will improve boot-up and download times. However, in order to implement these game-wide changes, it will require a full re-download.
While the asset re-download is happening you will see temporary performance issues that will be solved once download is complete.
-
Vessetek a mókusok elé, de szerintem a két Twitch drop variáns nagyon állat!
Angela és Sera Pride
Elfogadom a sütiket.
-
Nekem ma ez sikesikerült
-
Ti is jártatok már úgy, hogy egy variáns annyira megtetszett hogy miatta elkezdtek játszani egy új deck-et, az sem számìt ha az nem olyan jó abban a metában?
És élveztiket a játékot ennek ellenére.
Azt hiszem ezt hívják Copium-nak a fiatalok.
-
Ez egy jó meccs volt Phoenix vs Phoenix csak az ellenfél a Multiple Man kombòt játszotta ki, èn pedig a Shuri Nimrod kombót.
Két emoji volt egész meccsen, ökölpacsi egymásnak a végén.
Ha nincs Elysium, veszítettem volna, így viszont Nimrod háromszor pukkant utolsó körben.
-
Meglett az osszes hetvegi kuldetes egy meneten gold conquesten, iszonyatosan fajdalmas volt.
Husky fele Hela vs Corvus Hela...
RNG fiesta, kb semmi skill nem kell hozza, az RNG eldonti helyetted hogy hova dobja a lapokat.
Le is tudtam a season elso es utolso Hela meccset, toroltem egybol a decket, nem nekem valo.
-
Aaaaargh!!
Mázlista! Gratula!
Én is irigy vagyok.Más:
Samsquanch egyébként egész jó, nem meta breaker, de használható.
Ez a Regis deck pl. egész jópofa, bár nyilván verhető, mert semmi tech nincs benne.
T1 4 power Squirrel Girl, T2 4 power Mysterio, T3 10 power Sasquatch, T4/T5 10 power Cull és Crossbones, T6 ingyen Mockingbird és Skaar (20 power) + Blue Marvel (+11 power)
Morph néha zseni, főleg ha T5 környékén játszod, simán lesz belőle Death, Knull, Red Hulk.Érdekesség azoknak, akik nem ismerik a lore-t:
Sasquatch női karakter (Heather)Elfogadom a sütiket.
-
-
válasz
Tyler Durden #4007 üzenetére
1500 Ft-ért 500 gold végülis nem túl rossz, ha akarsz költeni.
Ha kimentek az olcsó rewardok, nőnek az esélyek a jobb cuccokra, mert minden csak egyszer szerepel, lásd fenti táblázat.Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Dobi 562 #4006 üzenetére
Note: This offer is being tested in select regions and is currently not available in certain North American and European regions (presumably due to gambling law regulations). You can change your country settings (top right corner) to see the event.
Elfogadom a sütiket.
-
-
Ja, hogy fix nyerési esélyek vannak...
100 Credits 61.27%
200 Gold 18.38%
300 Gold 6.13%
Miles Morales Avatar 6.13%
Premium Mystery Variant 2.30%
Jubilee Variant 1.53%
Shang-Chi Variant 1.53%
Spider-Man Variant 1.53%
Miss Minutes Emote 0.84%
Miles Morales Variant 0.37%Elfogadom a sütiket.
-
Köszi mindenkinek! Ez a kedvenc deckem amihez mindig visszatérek, ennyit megérdemelt.
Bonus boosters segített sokat, felgyorsítani a dolgokat.
Iron Man 17. split-re volt hajlandó arannyá válni, míg a legutolsó hiányzó lap, a The Living Tribunal 6. próbára megadta magát.
-
A Nuverse webshopban Domino's Draw, az első húzás ingyenes, utána egyre drágább.
Van gold, credit, Miss Minutes emoji és persze variánsok.Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Dobi 562 #3998 üzenetére
Úbazd gratula, ez mondjuk úgy elég diszkréten néz ki
Dobi 562: 3 kulcs és meglett Yeti Havoc meg a csoda csibi skin..
Teszteltem a Destroyeres decket, hát lehet én vagyok a béna, de nekem nagyon nem adta..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Casino Deluxe 2(Sierra) pc játékszoftver
- Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 (CT500MX500SSD1) - 100/100
- G.SKILL 32GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR
- Fortnite, lego ninjago, es lego star wars kartyak
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest