Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Annyira azért nem vagyok eleresztve..de az ultimate vásárlásokat nem bántam meg, ellentétben néhány kártyával (khm, Tribunal).
-
válasz
Tyler Durden #1989 üzenetére
Köszi mindenkinek! Nem kis megkönnyebbülés volt, a mai meccseket jó volt lazán venni, hogy nem érdekel, ha cube-t veszitek.
Le a kalappal amúgy előttetek, brutál jól néznek ki ezek a variánsok. Nekem még semmiből sincs szerintem 3. splitem se, nemhogy arany meg ink
De majd egyszer eljutok én is oda
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-
-
-
válasz
Tyler Durden #1989 üzenetére
Köszi, ezzel most szerencsém volt de majd akkor lesz kimaxolva ha valami passzoló színű krackle-t is kap.
Előző hetekben Prof X-et splitelgettem de se ink, se gold nem sikerült és elfogytak a boosterek (7. split után).
-
Tök érdekes, hogy mindenki mindenhol dicséri Jeffet, hogy a legjobb 2-cost drop, meg minden bajnok (főleg lockdown) deckben látom, de játékban kb. 10x ha szembejött.
Ez vajon azért van, mert csak akkor teszik ki, ha véletlenül vesztésre áll a lockolt lane?Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Dobi 562 #1986 üzenetére
Huhh bitang jól néz ki, hamar ki is toltad maxra
CsiguszMaxim: gratula hozzá, egyik legnagyobb fun lap.
ClydeBeka2: congrats és üdv a klubban, most már lehet lazulni (:
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Mi ez az RNG?
Infinity Conquest 3. ellenfel BlackBolt-ja minden korben kib**sza a kezembol Darkhawk-ot, ugy hogy mellette van meg nalam 2-3 kartya ugyanazzal az energia koltseggel?!
Zsinorban 4-szer ezt eljatszotta...
-
-
válasz
ClydeBeka2 #1981 üzenetére
Gratulálok!
Sok sikert a Conquest-hez is!
-
Na nagy nehezen megérkeztem 93-ra én is C2-vel.
Hátha sikerül tovább menni.
Próbálkoztam LT-vel is, de mivel nincs modok, így csak sima ongoingos verzióval, de az azért nem annyira erős sokszor... -
válasz
ClydeBeka2 #1981 üzenetére
Ne is mond ez a conquest kegyetlen , tegnap eléggé kiégetett. Sikerült játszanom egy 8 körös meg 2 db 10 körös meccset is.. Izgalmas meg minden, de le tudja szívni az embert elég durván...És még nem is infinity volt csak silver meg gold...
-
válasz
CsiguszMaxim #1980 üzenetére
Én az új lapot kaptam aminek szintén örültem, mert pont illik a deckembe, de Thanos is kéne.
Viszont már csak 1 spotligh cache-em van, nem tudom bekockáztassam-e. A Mold-ra nem igazán van szükségem."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
válasz
Dobi 562 #1976 üzenetére
Hálisten a végén 98.3on bedobott 2 botot és meg is lett végre a 100. Felértem Snap karrierem csúcsára.
Sima Lockjaw deck-el toltam.
Mostmár koncentrálhatok majd Conquestre, bár azt nem szeretem annyira, mert nagyon hosszú. Első hónapban 3 winig mentem elsőre, többi infinity questben kb. első körben snappelgettem, mert utolsó nap volt. Mostani, vagy következő szezonban megpróbálom azt is megnyerni, mostmár csak ez maradt
Közben meg is jött a kedvem a nyitogatáshoz, se Thanos, se Master Mold nincs meg, lehet ellövöm a maradék 4 spotlight-ot és utána gyűjtök ismét.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mirage hamar megtalálta a helyét, Master Mold/Ronan/Darkhawk/Devil Dino deckben.
Az ő kezét blokkolod, a sajátodban meg ott lesz a 2/5 Sentinel.Én mondjuk a héten nem nyitok, spórolok 08.22-re.
Sikerült 90 fölé visszamásznom egy dirty Magik Surfer paklival.
A Magik, majd T6 Stormmal egészen jó a nyerési ráta.Elfogadom a sütiket.
-
válasz
NyxNyxNyx #1977 üzenetére
Én csak a Hela botoktól tartok. 5. körben eldobják a kezüket Modokkal, 6. körben felhúzzák Helát... kétszer adakoztam nekik sok kockát azóta nem snappelek ellenük.
Más: egy ideje nem tapasztaltam a jelenséget de most megint beragadt a meta. 5 egymást követő ellenfél Thanos Controllal játszott. Ranked ladder, nem conquest.
-
válasz
ClydeBeka2 #1974 üzenetére
Nem kell belemenni 8 kockás snap-ekbe a ladder végén, ha 1-2 kockákkal is haladsz azzal semmi problèma. Az a lényeg, hogy haladj.
Nem tudom még mindig sok-e a bot, nekem szezon elején rengeteg volt, azokra snappeltem agresszívan, élő ellenfelek ellen óvatos voltam.
-
válasz
ClydeBeka2 #1974 üzenetére
Nekem 90 a top. Egyszer bőven elég volt elérni a 100-at hogy magamnak bizonyítsak, ezután megelégszem az 500g-vel is. Persze ha lenne valami (számomra) vonzó reward mint pl. egy exclusive variant..na úgy már más a baba fekvése.
-
Fúúú eljutottam én is 99.0-ra, és pihentem direkt 2 napot, hát hiába. 8 kockás bukta, utána 1-2 kockákkal visszamentem 98.6-ra. Hát nem jött megint egy 8 kockás vereség? Természetesen 1 ponttal... FUUU... Még szerencsére van 1 hét, de kikészit a ladder, szerintem több szezonban nem szenvedem fel magam 90 fölé
[ Szerkesztve ]
-
Én maradtam le valamiről a Spotlight Cache nyitás kapcsán?
Úgy tudtam hogy az aktuális heti lap/variant, illetve a át S4-S5 lapok/variant mellett a 4. jutalom az egy random S4/S5 lap lehet (tudtommal van még ilyen lap amit nem nyitottam ki).Úgy gondoltam h nem gyűjtögetek, majd esik vlmi (amúgy Legiont akartam volna nyitni), de meglepően konstatáltam hogy csak 1000 tokent kaptam.
Más is kapott már Spotlightból tokent? Írták h lehetséges vagy nekem maradt ki vlmit...
-
-
válasz
NyxNyxNyx #1967 üzenetére
Ahogy pachito írja nincs hivatalos kijelentés, de nem hiszem, hogy egy jó kártyát amire rá vannak pattanva az emberek, azt levinnének. Knullt nem vitték le 3k-ról, nem hiszem, hogy Jeff a 6k-ból kikerülne egyhamar..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
válasz
Tyler Durden #1963 üzenetére
Ja ez ki lett jelentve, hogy nem lesznek pool droppok?
Jeff-re gyűjtöttem én is, lassan megvan a 6k, lehet csak simán megveszem.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
válasz
Tyler Durden #1965 üzenetére
Én a goldokat, crediteket, mystery variantokat veszem, utolsó héten meg a random boosterekre szórom a maradék medálokat.
-
válasz
pachito #1964 üzenetére
Hja hát így járás, majd nyitjuk spotlightból..
Amit akartam még kérdezni, bár ez minden conquesteshez szól, shopból mit szoktatok kivásárolni? A mystery variántot kikapnám, de utána mit érdemes, gold ticket?"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
válasz
Tyler Durden #1963 üzenetére
Én is azzal számoltam hogy 3k-n köt majd ki de sajna beintettek.
Chavez helyére Jeff-et raknám, Lizard helyére Silket. Ha jól emlékszem Silk is Jeff előtt vagy után lesz 1-2 héttel úgyhogy rá is gyüjtök., jó kis lap az.
-
válasz
pachito #1962 üzenetére
Jeff nekem is must have, csak sajnáltam rá a 6k tokent, mondom majd lentebb esik, de ugye most már ez kizárva. Majd spotlightból nyitva lesz, a tokéneket egyelőre örzöm, mint a fagyos kutya lábát..
-
válasz
Dobi 562 #1960 üzenetére
Jeff nincs sajnos, ha lenne valószínüleg találnék neki helyet. Gyüjtöm is a ládákat a szeptemberire mert most már belátom, hogy nem lehet nélkülözni. Egyszerüen alap lap a legtöbb deckben. Illetve Lizard helyére is valószínüleg inkább Silket raknám.
Inf conquest sajnos nem jött még össze, előző szezonban 5. meccsnél rossz snap után 2 cubeon álltam az ő 10-e ellen, innentől hoztam vissza 2-2-re és a legutolsó kör legutolsó RNG-je döntött. Egyetlen White Tiger ugrott a neki előnyös helyre és így nyert, ha a másikon köt ki akkor én nyerek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dobi 562 #1959 üzenetére
Aha, most én is ladder helyett ezt gyűröm, meglássuk. Szokni kell az biztos, eleinte még pörgős, de utána eléggé sakkjátszma szituk vannak.
Amúgy ezt is néztem, hogy lehet fixen kellene vennem a season pass-t, mert ahogy írod az a legmegérősebb a játékban, független a season kártyától.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
válasz
Tyler Durden #1957 üzenetére
Előző szezonban 4. ellenfélnél voltam infinite-ban de nem maradt időm befejezni. Olyan nehéz ellenfeleket kaptam, belassult a játék, majdnem minden meccs 20-30 perc. Előtte kétszer futottam neki először 2. majd 3. ellenfélnél estem ki.
-
válasz
pachito #1956 üzenetére
Ezt én is kipróbálom, köszi a megosztást! Megvettem ezt a Crossbones skint és azóta próbálok találni egy deck-et neki.
Egyébként szvsz legjobban a Season Pass éri meg a játékon belül. 10£-ért cserébe biztos jutalom: series 5 card, 1200 gold, 2600 credit, 4 mistery variant. Nekem most ezen felül már esett 800 gold season cache-ből.
Ha csak a goldot számolom már duplán visszahozta az árát.
-
válasz
pachito #1956 üzenetére
Huh ez ígéretesnek tűnik, thx a megosztást, be is fogom tesztelni..
Inf ticketes 5 wint behúzta már innen vki? Én csak most kezdtem conquestelni goldig jutottam 3-4 alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
+1 Inf ticket
Nagyon unalmas volt mindig Nimrod vagy egyéb destroy, lockdown meg surfer deckek ellen menni így a szorult időben Jean-t hívtam segítségül.
Elég jól szól a deck szvsz és ami a legjobb, hogy nincs read, nem tudják hogy mire számítsanak.
A lényeg hogy prio-t szerezz a meccs elején, aztán jöhetnek a nyalánkságok: Jane hogy tudd hova dobálja a lapokat, Cosmo-Mojo-Xbones punish, amíg ő továbbra is tolja a powert egy bukott lanebe te pakolod a másikra Ironmannel, Klawwal és valamelyik 1 energys lénnyel. -
-
Előbb az ellenféllel fél óráig gyűrtük egymást Conquesten, végül egyetlen kockám maradt és úgy nyertem. Nagyon kiegyenlített volt és izgalmas
Összesen két emoji volt egész meccsen, a legvégén ment az ökölpacsi kölcsönösen.
Jó néha találkozni "nyugodt" játékosokkal nem csak idegbetegekkel.
Előző ellenfelet minden körben némítani kellett.
-
válasz
Dobi 562 #1952 üzenetére
Igazából én előbb szoktam Negasonicot játszani , aztán max Phoenixel együtt is 10 és erőt képes adni , de volt ,hogy 4 körben pukkant , majd Phoenixel 5 körben vissza ,azzal egy Ironmant vittem magammal.A helyszínek még úgy néztek ki ,hogy egyik helyen volt 2 egyszerű lapja és kalács .
Igazából azért is osztottam meg ,mert nem szokványos Phoenix pakli.
-
válasz
Dobi 562 #1950 üzenetére
Jól néz ki, nekem ebből szerencsére megvan az Artgerm variáns, ami a favoritom így mást már nem veszek rá
Ettől független kazal jó téma van amit be kéne szerezni, csak gold nincs rá.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
-
válasz
Tyler Durden #1943 üzenetére
Helyes, dettó.
-
-
válasz
Tyler Durden #1941 üzenetére
Ennek apropóján javaslom mindenkinek, hogy töltse ki az új feedback formot (mobil kliens 'news' tabján lehet megtalálni).
Ott lehet javaslatokat tenni illetve viszajelzést adni hogy mi nem tetszik. -
válasz
pachito #1940 üzenetére
Megmondom őszintén nálam kezdetek óta a következő a helyzet:
- csipázom a variantokat én erre verem/vertem el a goldot
- seasonpass-t megveszem ha értelmes kártya van, elmúlt 2 hónap engem ebből a szempontból nem húzott be..
- ládákat nyitottam amíg volt miért, most szünet van, spotlightokat nyitom, mikor arra érdemes loot van benne /ez a hét nekem kuka/
- bundle-t vettem mikor még úgy jött a gold és megengedhettem magamnak, most már ennek vége
IRL lóvéért a starter CPT America-t vettem meg és ennyivel ennyi. Nem mondom, ha vmi extrán jóféle/megérős bundle lenne és nem 30-40k, akkor talán kinyitnám a gyíkbőr neszesszerem, de jelenleg nem ez a helyzet. Gondot meg nem fogok venni IRL money-ért ez fix."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
válasz
Tyler Durden #1939 üzenetére
Pedig kezdeniük kell valamit a helyzettel, inkább előbb mint utóbb.
Ha nincs nyitás, kevesebb a player engagement, kevesebb engagement = kevesebb lovesz. Az nagyon nem cél egy ilyen játék esetében hogy az emberek kevesebb időt töltsenek ingame, kisebb legyen a newcomerek száma, csökkenjen a 'gacha' pillanatok, adrenalinlöketek mennyisége.
A Spotlight cacheről nem is beszélve ahol jobb eséllyel indulsz ha az új lap a cél ha konkrétan semmit nem veszel tokeből illetve a season pass-t is kihagyod. Ugye ott a random spot ahol pl. akinek van Hit Monkeyja pörget egy ezrest más meg megkapja a majmot és még tíz dolcsit is spórolt.
Kicsit vicces lett ez így. -
válasz
pachito #1938 üzenetére
Ugyanez van nálam is, és nem látom, hogy ezzel kezdeni akarnának valamit, viszont így ezt kb ki is lehetne kötni, annyira 0 a tartalma..
-
válasz
Tyler Durden #1937 üzenetére
Semmire.
Nekem jelenleg 20+ van felhalmozva és eszem ágában sincs 50 tokenért, avatarért meg egyéb marhaságokért kinyitni őket.
S3 lap a 'flexible series drop' miatt soha a büdös életben nem lesz kb. így ez a rész is el van vágva.
Gold nincs, kredit meg..minek? Jóval kevesebb van bennük, mint eddig és nem ezen múlik a heti Spotlight nyitás sem. -
válasz
Dobi 562 #1935 üzenetére
Mondjuk itt rögvest adódik is a kérdésem, most akkor a CR mire jó annak, akinek megvan az összes S3 kártya? Illetve ugye havonta 1-t freebe is ki lehet venni + a CR tartalma se valami hűde..
-
-
válasz
Tyler Durden #1934 üzenetére
Csak Spotlight-ból tudod nyitni, nem? Collector's Reserve-ből csak series 3 eshet.
-
Thx mindenkinek a választ, akkor szerintem behúzom 3000 tokenért. Mondjuk lehet sima ládákat is kéne nyitogatni hátha kiesik belőle..
[ Szerkesztve ]
-
Pontosan, pont ezert Conquest-en nagyon eros, majdnem az osszes deck-emben benne van.
Biztos frusztralt volt szegeny ellenfel, 3 korben Tasmaster disznositva lett. (Az mar csak hab a tortan, hogy Iron Lad copyzta Legion-t es lock-olta az egesz jatekteret.
Egyik legerosebb deck most Conquest-re (Lamby Series / KM Best listaja):
5 gyozelem, 1 vereseg ma csak gold conquest-en, ebbol 4-ben kockat sem veszitettem.
-
válasz
Dobi 562 #1930 üzenetére
Egyébként ezt nem is értem miért mutatja meg mit változtat át.
Szerintem ez az egyik legnagyobb ereje hogy megmutatja 2. körben nagy eséllyel hogy mit játszik az enemy, és akár a gameplanjének egy elemét teljesen kiszedted (pl.: nem mindegy h egy patriotnál Onslaught vagy Ultron esett ki, teljesen máshogy játszasz onnantól kezdve) -
válasz
Tyler Durden #1927 üzenetére
Egyik legerosebb 2 energias kartya, jelenlegi metaban nem nagyon van rossz celpontja miutan kijatszottad. Oriasi elony, hogy megmutatja mit valtoztat at, tudsz ra kovetkeztetni mit jatszik az ellenfel.
-
válasz
Én első nap vettem amikor megjelent,szerintem nagyon jó lap volt,főleg mert csak 1 energiába került.
Összegében én így is szeretem, mert például Sera paklit Apokalipszis vagy Knull/ Galactust simán zsebre rakja (persze visszafelé is elsülhet mondjuk egy Infinautot találsz el)Igazából nem egy nélkülözhetetlen lap, de jó lap. Jelenleg 3k tokent nem biztos ,hogy ér kivétel , ha tele vagy tokennel vagy tetszik annyira,hogy szívesen játszol vele.
-
válasz
Egy manás volt, most kettő.
Egyért nagyon megérte, kettőért már nem feltétlenül.
Bounce deckbe azért jól bemegy.Elfogadom a sütiket.
-
Spiderham-t érdemes megvenni? Most esett be boltba 3k tokenért, gondolkozom rajta, bár ez nem 1 mamás lap volt?
-
Pont ezt akartam írni, hogy 130-al inf vagy, az mondjuk nem rossz. Köv szezonban akkor lehet nyugizni.
Azt nem tudom, hogy ez bug vagy feature, ha bug, akkor kb fél perc lenne javítani..[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dobi 562 #1922 üzenetére
Egyébként az a teóriám, hogy azért tryhardolnak 100 felett is, mert az elmúlt két szezon is bugos volt és nem három tiert ment vissza resetkor, hanem 30 levelt, ergo ha felmegy 130 fölé, akkor az új seasont eleve infinite-ből kezdi.
Feltéve persze, hogy nem javítják a bugot.Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Dobi 562 #1922 üzenetére
Nekem szinte reflexmozdulat a mute a meccs elején. Semmi kedvem ezeket meg a Marvelezést nézegetni. Amit sajnálok mert 1-1 jó kis meccs végén pl. szokott menni a fistbump is oda-vissza.
De legalább raknának rá valami cd-t mint Hearthstoneban, ezt nem is értem, teljesen triviális dolog szvsz.. -
Ezek a kretének ilyenkor mit élnek át? Ő snappelt második körben, én meg feladtam negyedikben, még fél percig spammelte, hogy Snap?... (én nem küldtem semmi emotikont).
Húztam is vissza a Conquestbe.
Jó tryhardolást a kollegának rank 100 felett! Biztos most először jutott fel infinite-ba és elfelejtettek szólni neki, hogy új szezonban akkor is rank 70-ről indul ha most feltryhardolja magát rank 300-ra.
-
válasz
Dobi 562 #1920 üzenetére
Én azzal a Thanos dekkel megyek amit fentebb linkeltem, annyi, hogy Echo most kikerült és Luke van bent helyette. 111en vagyok jelenleg, conquestet is el kéne kezdenem tolni, 1et mentem csak szabi alatt vmi 4 win után levertek.
Jean nekem ugyanaz, mint neked, legalább annyiszor megetetem vele magamat, mint az ellenfelet../nyílván én vagyok a balfasz/"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
válasz
pachito #1919 üzenetére
Thanos lockdown a legerősebb deck most ladderen és conquesten is. A HE nerf pedig a HE lockdown-t érintette legkevésbé, az is erős maradt, azért játszák sokan.
Én Jean Greynek nem találom egyenlőre a helyét control deck-ekben, legalább annyiszor megszívatom magam mint az ellenfelet.
-
válasz
Tyler Durden #1915 üzenetére
-
válasz
Dobi 562 #1913 üzenetére
Jól néz ki a variáns, én ezt a hetet kihagyom. Egyik kártya se mozgat, marad a spórolás
pachito: egy decklistet megosztasz? Kíváncsi lennék, még mindig filizem, hogy tokjenből megveszem Legion-t. /mondjuk a variáns is vmi baromi jól néz ki, de emiatt nem nyitogatnék/
[ Szerkesztve ]
-
-
Ez a Légió nagyon nagy poén. Thanos megjelenése óta nem élveztem ennyire a játékot. Nem Storm-ozok mert szerintem ki fogják lőni azt a kombót, helyette egy Shuri decket játszok. Nincs is annál szebb, mikor úgy nyersz inf ticketet hogy 3 Atlantist varázsolsz, turn 1 óta erre készülsz az ő oldalán meg ott feszítenek a goblinok
Ráadásul elsőre kijött a variáns spotlightból, nagyon bejön:
-
-
válasz
Tyler Durden #1909 üzenetére
Tribunalt soha nem akartam, de még a régi rendszerben leesett egy ládából, majd az új rendszerben a spotlight variant is hozzá. Elég pechesnek éreztem, de a buff után elkezdtem vele játszani. Szerintem a buff nem annyira számottevő, mert csak +1 power-t ad lane-enként, viszont Shang elkapja már. 12 power-re is tolhatták volna, ha kijön a combo, akkor majdnem mindegy, hogy 6-9-12 ereje van.
Szóval buff óta csak az alábbi két deck-et tolom, az elsőt nagyon könnyű olvasni, Conquest-re nem is használnám, de azzal Iron Lad, Magik és Jubilee miatt sűrűn kijön a combo. A második változat, viszont nagyon poén Conquest-re, első 1-2 meccsen etetek Tribunal-al, majd 8 cube-ért harmadik-ban jöhet Galactus+Iron Man+Onslaught, senki nem számít rá.
Kang amúgy nem kell bele, laphúzásra amúgy jó, de épp őt fejlesztem és kellenek boosterek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dobi 562 #1908 üzenetére
Amit sajnalok, hogy a Living Tribunalt nem huztam be Spotlight-bol az elso heten de ki gondolta volna, hogy kovetkezo heten buffoljak?
Bakker ugyanezt akartam írni, én is mondom nem kell, mert nem elég jó lap, erre most meg szívhatom a fogamat.. Nade a jósgömböm otthon maradt, így ki látta ezt előre. Amúgy most nekiálltam a ladder mellett conquestelni, ezzel a dekkel megyek, egész jó mind2-reEcho-t küldi miatt raktam bele, azt végülis nem teljesített rosszul és maradt.
-
válasz
Tyler Durden #1907 üzenetére
Hetek ota egy HE Lockjaw Thor ellenfelem volt Conquest-en, most hogy Legion + Lockdown-t probalgatok, mindenki HE Lockjaw-t kezdett jatszani. 5. korre mar tudnak lerakni annyi powert, hogy nem erdekli oket ha kimarad az utolso kor + Dracula ugye meg no meccs vegen.
Max egyszer lehet beszivatni valakit a Storm + Legion komboval, utana mar tudnak ellene jatszani. Ladderre jobbnak tunik de majd kiderul.
Jean Grey-t es Legion-t is felesleges vasarlasnak erzem egyenlore. Amit sajnalok, hogy a Living Tribunalt nem huztam be Spotlight-bol az elso heten de ki gondolta volna, hogy kovetkezo heten buffoljak?
-
válasz
Dobi 562 #1906 üzenetére
Hmm érdekesnek tűnik, de impulzus vásárlásokat nem szeretem, még akkor se ha csak 3k. 12k-n ülök jelenleg, de mivel a jövőben elég szarul jön a token, így 2x is meggondolom mire költök.
Ha esetleg vki megveszi, akkor kiváncsi lennék a tapasztalatokra (:"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
válasz
Tyler Durden #1900 üzenetére
Ha találsz egy deck-et ami erős az aktuális metában akkor nagyon fun. Mivel több körös egy-egy jàtszma ezért kisebb az RNG ráhatása és többet számít az egyéni tudás. Ha ügyesen snap-elsz akkor nem is lesz hosszú, a boomer snaperek elvéreznek gyorsan és feladjàk.
-
válasz
ClydeBeka2 #1898 üzenetére
Pont arra jó a Proving Ground. Ha veszítesz sem buksz kockát viszont kapsz boostert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Casino Deluxe 2(Sierra) pc játékszoftver
- Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 (CT500MX500SSD1) - 100/100
- G.SKILL 32GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR
- Fortnite, lego ninjago, es lego star wars kartyak
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest