Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
Tyler Durden, bedobom az új Bynx féle pure move deck-et, szerintem ez legalább akkora élmény mint az előző. SM 2099-t végre könnyen lehet mozgatni.
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Szerintem War Machine-t lehet direkt hozták be a "Move" hónapra. Kipróbáltam én is kora reggel top500 ladder-en, de a 100-200 körüli játékosok a move deck-ekkel feltörölték velem a padlót.
War Machine szinte már nem is jön szembe, a top meta-t talán még inkább a move irányba tolta el.
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Adom, tényleg nagyon fun lap, nekem is hasonló véleményem van. A Dera féle Pure Move-ban használom legszívesebben. Ahogy írod is nem OP és elég rossz WR-em is van ezzel a deck-kel, de baromi jó érzés játszani.

-
alite
senior tag
Picit off-topic, reddit-en futottam bele egy Marvel Snap alapú Wordle játékba, napi egy feladvány, egész mókás. A mai feladvánnyal elszöszöltem utolsó lehetőségig.
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Ezek a move deck-ek mindig izgalmasnak tűnnek, ezt is kipróbálom majd. A szeptemberi lapok szépen ki fogják egészíteni az archetype-ot.
Ha már új lapok, akkor ez a hónap szerintem az elmúlt időszakból az egyik legerősebb. Silver Sable valószínűleg staple lesz bounce-ban, egy jobb Rocket, 1/5 stat, ami később csak nőhet. Madame Web zseniális lap move-hoz, így már SM 2099 sem lesz körülményes. Arana szintén.. Scarlet Spider-t meg csak buffolni kell. Nekem bejön a szeptember így elsőre.

Nézem közben az októbert és az egész sokat elmond, hogy az első lap egy move counter. Dera szerint a move top tier pakli lesz a hónapban.
-
alite
senior tag
Braude adott 8 cube-ot ladder-en. Killmonger nagyott megy a mostani meta-ban.

Benyomtam a stream-et meccs után, fickó beleborult a tenyerébe.
-
alite
senior tag
Bedobok két deck-et én is, lehet ismeritek őket. Az első ma jött szembe twitter-en, azt hittem kevés lesz az egyetlen High Evo synergy, de meglepően jól működik. Egyszer kijött a T6-os dream Ajax+Abo+MB kombó.
Az elején T5 Ajax -> T6 Hazmat-tal játszottam, de már inkább megcserélem, könnyebb kitenni a többi nagy lapot T6-ban, ha korábban megy Hazmat. A második egy régebbi deck, még YoWoody-nál láttam szezon elején, egy picit többet kell vele gondolkodni, de Dagger és Sage mindig szigorú T6.
-
alite
senior tag
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem még így is megéri kivenni, viszont most már várnék pár hetet, mert szeptember első hetén újra lesz spotlight-ban és akkor inkább kulccsal.
Azon a héten én is akarok nyitni, mert nálam US Agent hiányzik.
-
alite
senior tag
Holnap indul az Alliances.. Szóval ki kreálja a PH-s csapatot?
-
alite
senior tag
Nem minden hős visel köpenyt.
T1-től nyomta az "I'm losing"-ot majd SK-val kinyírta a saját lapjait. 8M ajándék.
-
alite
senior tag
Webshop alján lehet pörgetni ajándékért, ahogy nézem hetente egy lehetőség.

Nekem a 30 boosters-t beadta elsőre, mekkora mázlim van, lehet kitöltök egy lottót is..
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nálam eltűntek az Arishem ellenfelek, pedig a DH-s Negativ Tribunal jól ment ellenük, feljöttem 1,5M bubs-ra. Most sok Kitty-Thena változat jön szembe, nem az igazi.
Picit más, a matt fekete border-eket nagyon élem. Pár sötétebb ink-el szerintem remekül mutatnak:
A red distressed-et várom még, inked Deadpool-ra és Deathlok-ra jók lehetnek.
-
alite
senior tag
-
alite
senior tag
OTA leak (this is not official)
Blob: loses ongoing
Mockingbird: 5/9 > 6/10
Hydra Bob: 1/4 > 1/5
Ravonna: 2/3 > 2/2
Viper: now swaps the lowest power card
Sauron: 3/3 > 3/4
Werewolf By Night: 3/1 > 3/2
Hit-Monkey: 3/2 > 3/3
Lockjaw: 4/5 > 4/4, not limited -
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem nem kötelező WW ebbe a deck-be, inkább csak nice to have. Helyette vagy Quake-et tudnám elképzelni, mert Storm-al szerettem őket együtt vagy Silk-et, akinél megvan a pwr és az interakció is a move lapokkal, sőt emiatt talán Silk a jobb választás a kettő közül.
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Igen-igen, tervezni kell előre. Sajna nincs kiforrott taktikám és biztos lehetne jobban is játsztani a deck-et, de pl. ha nálam van Kraven az elején, akkor általában bal vagy jobb lane-re rakom és egyedül hagyom legalább T4-ig. Ha később jön, akkor T6-ban szerintem Kraven mehet egy lane-re Captain Marvel másikra és így elég nyerő kombó Ms Marvel-al. Storm/ProfX-el az ellentétes lane-t próbálom zárni mint ahol Kraven van. T4-ben mozgatok egy lapot, hogy T5-ben Miles ki tudjon menni egy 4 cost lappal (Gwenpool a legjobb). Rengeteg snap jön opponent-től, mert azt hiszik nem tudok pontot tenni egy lezárt helyre már..
Az is mókás, hogy ha úgy jön ki a lapjárás, akkor csak egy sima lockdown-ra gyanakszanak, mert a move lapokat nem látják, bár most tényleg egyre többen használják már.Csúsztam tegnap este óta én is 200-300 helyet, napi játék nélkül nem lehet tartani..

-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Pedig én hot location óta nem mertem használni.
YoWoody paklijánál szerintem nagyobb a random faktor, mert Spider-Man, Silk, Bob mind keresztbe tehet.Dekkster változatánál T6-ra szépen át lehet variálni a pwr elosztást. Ha már lent van Captain Marvel, akkor a Kraven+Ms. Marvel kombóra senki nem számít. Nekem bejön nagyon, feljöttem vele top600-ba.
-
alite
senior tag
Dekkster Gwenpool pakliját nyúzom, elég jót megyek vele, viszont most leszivatott. Pont Spyro ellen, utólag ki is kerestem a stream-et, de ő sem értette, a chat segített. Captain Marvel-nek be kellett volna mozdulnia középre, viszont Marvel-t előbb kiraktam mint ő Mysterio-t és a végén előbb Captain mozdult volna, de nyerésre álltam így maradt a helyén, aztán csak utána fedte fel magát Mysterio..

-
alite
senior tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Mérsékelték az elvárásokat a mai patch-el kapcsolatban:
To set expectations, this patch is setting the table for next season, Deadpool’s Diner, Alliances, and more.
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Grat!

Loki-val mentem a legtöbbet az utóbbi hónapokban, most az a project deck is amit maxolni akarok, már csak két lap hiányzik. Nálam gold metallic border-t kapott, próbálok a minimal vonalon maradni.

Valentina helyett inkább Cable-t használom. Imádom mikor elveszi Hela-t vagy pl. Tribunal-t és mikor még így sem állok nyerésre kirakom T5-ben Helát, hogy lelkileg megtörjem az ellent.

-
alite
senior tag
Prepare for upgrades!
Included in our next patch on June 4th (today) will be performance upgrades that will improve boot-up and download times. However, in order to implement these game-wide changes, it will require a full re-download.
While the asset re-download is happening you will see temporary performance issues that will be solved once download is complete.
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, irreális árazás. Egy deck-et bekeretezni akár 10k gold is lehet..
Jönnek még jók, de remélem inkább teljesítmény alapú lesz a Character Mastery bevezetésével mint pénztárca.
-
alite
senior tag
Webshop Reward Track bugos, minden reward behuzhato..
-
alite
senior tag
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Havok-ra nem költenék semmiképp, ebben a deck-ben tényleg top, de máshol nem igazán használható vagy csak én nem látom. Mikor megjelent próbálták mindenhol Mr. Negativ-tól kezdve, de nem igazán vált be.
Hope és Ravonna nagyon kell mellé, 1 cost T4-ben és T6-ra 12 pwr lesz meccs végén, így Shang nem fog rajta. Hope meg szinte észrevétlenné teszi Havok negatív hatását.
-
alite
senior tag
Én is benne vagyok! Nem hangzik rosszul amúgy:
- Clans are currently limited to 25 members and 25 applicants at a time.
- There will be clan wide bounties and rewards as well as personal bounties and rewards.
- There will be card specific missions.
- You can apply tags to make your clan more easily findable.
- You can put a floor on highest rank achieved to have infinite only clans and also the same for collection level.
- If a clan leader doesnt return after a week, members can claim ownership to keep clans from stagnating when a leader leaves. -
alite
senior tag
Huh, nagyon jó kérdés.
Pixie fun és kompetitív deck-ekbe is mehet, viszont 6k-t nem biztos költenék rá. Gondoltam Dobi majd jobban érvel mellette.
Személy szerint Cannonball-t választanám, több meta deck-ben is fut. Mondjuk én alulértékeltem az elején, idő kellett míg ráéreztem. Most van egy deck a top 3 meta-ból, ebben MVP. Igaz Havok szorosan mögötte. Nem is gondoltam, hogy valaha lesz egy meta deck, amiben Havok ekkorát megy..

-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gyorsak voltatok a hónapban!
Beértem én is, de az utóbbi időben picit megkopott a lelkesedésem, inkább csak a napi quest-ekre logoltam be mostanában."Leagues" event-re leszek kíváncsi, remélem indul nálunk is most hó végén.
-
alite
senior tag
Nem tudom bug-e vagy szándékos, de "Custom Card" feature-el fel lehet húzni animált, 3D frame break szintre a lapokat és közben megtarva a common border-t. Nagyon adom.

-
alite
senior tag
Tényleg nagyon ígéretesnek tűnnek a márciusi lapok.
Szerintem Cannonball-t leszámítva megpróbálok mindent behúzni.A Pixie-Mobius kombó is érdekesnek tűnik.
-
alite
senior tag
Hogy álltok amúgy ladder-en?
A hónapban gondoltam ráfekszem a Global Top 1000-re, de sajnos nálam az ilyen elhatározások pár napig tartanak. Most már 1-2 hete megint ott vagyok, hogy a napi küldiket csinálom csak.
Naponta kb. 30-40 pontot gyűjt a top 1000, ami nem vészes, de nem tudok konzisztensen elég időt beletenni. Szerintem hó elején nagyon elszúrtam, mert kb 200-300 pontot eldobtam deck próbálgatásokkal.Most Global 1400, EU 600 körül vagyok. Ha köv szezont jó helyen nyitom, akkor nem szórakozom el és megpróbálok majd ugyanennyi energia befektetés mellett bent maradni.
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Múltkor Zsóti ellen játszottam, lehet azóta átírta a nevét.
-
alite
senior tag
Hetvegi kuldetesekhez ez nem egy rossz deck, le lehet fedni mind a harmat vele.
-
alite
senior tag
Na ez egész új, érdekes lesz ez a hét.

-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Biztos bot volt? Nem zárom ki, de valamelyik streamer elkezdte a napokban, talán Dekkster, hogy "beöltözik" bot-nak, basic avatar, discard lapok, stb.
Van egy visual bug, ami meccs utáni összesítő képernyőn ellentétes irányba számol, mint amennyi cube-ot nyertél/veszítettél, de a főképernyőn a jó eredményt számolja.
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Működik Storm-al is, de ritkán adja ki, inkább location specifikusan használom, többel működik és kevesen számítanak rá.
Szerintem egy baromi jó lap, de ahogy néztem csak Loki-ban terjedt el..Vision-t lecseréltem közben Killmonger-re, egész sok Zoo/Thanos/Bounce jön szembe.
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Post-infinite reward system-et nagyon tudnám támogatni én is. Mióta könnyítették a rendszert azóta tényleg nagyon hamar be lehet jutni, még egy kis motíváció jól jönne. Szerintem beszéltek is róla régebben a fejlesztők, de eddig még nem valósult meg.
A konzisztenciát teljesen félretettem, 7-8 deck-et biztos próbáltam..
Tribunal-tól kezdve Galactus Junk-ig volt minden, de talán ez a kettő ment többet (semmi új):
-
alite
senior tag
Grat mindenkinek, aki beért!

#3374 Tyler Durden Jó lett a Shang, legjobb kombó. Sajnos ritka nagyon.
#3379 Dobi 562 Na jó reggelt! Akkor gyere, vár a top1000.
Tegnap még 500-ban voltam, szerintem holnapra már 1000-en kívül..
-
alite
senior tag
Kint a patch és úgy néz ki mostantól a spotlight infókat sem fogják tudni leakelni. Új lapokot kinyerték, de ezen kívül sok infó nem lesz ami alapján tervezni lehetne, március az utolsó hónap..
#3362Dobi 562 Patika lett az a Zabu.
Nálam Shang-Chi kapcsán teljesen elgurult a gyógyszer, behúztam a Knullified-ot is. Most ezt is kipattintom a gold Pandart és gold Phoenix Force mellé. Miközben vannak lapok, amihez még mindig a base van.. -
alite
senior tag
SafetyBlade Ghost In The Hammer pakliját ajánlom kipróbálásra. Nem számítottam komolyabb winrate-re, de eddig zseniális.
-
alite
senior tag
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Pandart-ok kapcsán én nagybevásárlást tartok, hónapok óta erre gyűjtöttem. Ma este shop refresh-nél folytatom, ők jönnek.

- Zero
- Deathlok
- Shuri
- Shang-Chi (sajnos a februári Knullified-al is szemezek)
- Sunspot
- Onslaught (ez a variant picit csalodás split után, de vlszeg ink/gold-al jó lesz)
- Taskmaster
- Mister Negative (rajta még agyalok, lehet nem húzom be)Shang-nál össze is jött két split:
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Mentem pár meccset és tényleg jobbnak érződik.
Howard-nak kifejezetten örülök, mert nemrég húztam be a Noir variant-tal, de még nem használtam. Fun pakli több lehetőséggel. Tribunal nem is szükséges a végjátékhoz és top 3000-ben sem igazán gondolnak bele sokat a cost reduction+onslaught combo-ba. T7-em összesen 3 lappal indult a középső lane-en..
Két kezem összerakom, hogy mostanában Enchantress, Mobius és Rogue nem menő tech lap. -
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
A hot location event nekem tegnap kimaradt, viszont KMBest rakott ki hétvégén negativ nélküli klasszikus Tribunal deck-et:

Ha az alap curve-ot játsza az ember (Iron Man->Onslaught), akkor mindenki tudja mi jön, viszont ha cost reduction lapok + Onslaught, akkor nagyon kevesen vágják le mi lesz a végjáték és simán ki tudsz pakolni a végén szinte annyi lapot mintha negativ pakli lenne.
-
alite
senior tag
Jó hír, a legutóbbi patch-el picit átárazták pár hó végén érkező PANDART variant-ot, pl. Deathlok, Onslaught, Zero már csak 700G. Már egy ideje ezekre gyűjtök, így még marad is.
Rossz hír, SD kezdi befoltozni a játékot és a márciustól érkező bundle infókat már nem tudják előre kinyerni a kliensből.
-
alite
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Ha bármi módosítás történne a jövőben a jelenlegi rendszerrel, akkor előtte automatikusan kinyitnák mindenkinél a felhalmozott ládákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest