Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Tempo deck még mindig jó, mentem vele párat (rankeden csak). Alioth-ot okosabban kell használni, Helát, Blobot lőttem le vele.
Egyébként Doom-on vagy Magneto-n gondolkodom Alioth helyett de egyenlőre okésnak tűnik.
Te próbáltad?
-
Dobi 562
addikt
Örülök, hogy végre próbálnak valamit kezdeni a Finggal, szerintem így kevésbé lesz toxikus.
Egyébként Pixie kapott text update-et, ahogy Shadow King is. Glenn Jones nyilatkozta nemrégen, hogy Pixie nagyon gyenge kártya, abban reménykedtem átalakítják 1/2-re vagy legalább 2/3-ra.
Zabu irreveláns volt mióta Hope a játékba került de szerintem most totál kinyírták.
Sandman-t majd meglátjuk, látok benne fantáziát Sera, Surfer, Monkey miracle deck-ek ellen.
És most már lehet venni emojikat 2200 goldért...
-
-
Dr.NX
veterán
Örülhetsz Dobi, vége a purple fart rémuralmának.

Zabu halott, Sandman eddig sem volt meta, így csak egy tech card bounce ellen.
Mobius M. Mobiusnál már láttuk, mire jó egy ongoing kártya on revealként.
Persze megmagyarázzák, hogy miért, hát majd meglátjuk.
A metát mindenképpen felrázza Zabu kimúlása. -
Dr.NX
veterán
Balance changes:
Alioth
6/8 - On Reveal: Remove the text from all unrevealed enemy cards here.Zabu
2/3 - On Reveal: Until the end of next turn, your 4-Cost cards cost 1 less.Sandman
5/7 - On Reveal: Players can only play 1 card next turn.Lady Deathstrike
5/7 - On Reveal: Destroy each card here with 3 or less Power.Strong Guy
3/3 - Ongoing: +6 Power if your hand has one or fewer cards. -
Dobi 562
addikt
Beléptem reggel megcsinálni a napikat, első ellenfél Yondu Kamar-Taj-ra, be is zártam a játékot azzal a lendülettel.
Tegnap azért rámentem a spotligh-okra mielőtt kikapcsolták őket és nálam nem volt bugos, 2.-ra nyitottam US Agent-et. Nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen szerencsém. Mondjuk használni nem fogom de majd hátha jó lesz valamire a jövőben.
-
Dr.NX
veterán
Késik a patch és van valami bug is a kulcsnyitással.
Nem mintha érdemes lenne nyitni ma, hacsak nem Jeff miatt, akinek még nincs meg. -
Dobi 562
addikt
Egyébként kezdek kiégni a folyamatos Yondu, Cable, Gladiator/Zemo, Doc Oc ellenfelektől...
Nem gondoltam volna hogy visszasírom a Thanos/Alioth metát...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
Kedvenc befejezésem, boomer snapper kollega Red Hulkja megkapja a Valkyrie kezelést.
Simán visszasnappelhetnék de paranoiás vagyok Alioth miatt mikor nincs nálam a prio.
Szorosnak tűnik de Silk a jobb oldalon volt, oda is tettem lapot hogy átmozgassam, mindenképpen én nyertem volna, kivéve ha Alioth-ot rak Red Hulk helyett.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szép! Nagyon belejöttél!
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Pixie és Mobius helyett igazából mehet bele más, de Mockingbird nélkül sokkal gyengébb lenne.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Pontosan. Ezért nem próbáltam még ki a decket mert Zemo kulcs kártyának tűnik és tőlem pénzt pedig nem kapnak

-
-
Dobi 562
addikt
Még egy érdekes deck:
Most mentem vele párat, hozom a +4 kockákat.Mindenki boomersnap-el csak nem értem miért. Azt hiszem Alioth ellen játszok vagy Enchanteress-t, Rogue-t fog kitenni de semmi counter-ük nincs.
Lehet elkezdek visszasnappelni.
-
válasz
Dobi 562
üzenetére
Volt minden igazából: destroy, Thanos, egy Beta Rey Billes /ezt már rég nem láttam/, Annihilus, ezekre emlékszem így hírtelen. Destroyból több is jött az fix.
NyalokAA: megnézheted, de Zemo a tempo miatt elég állat, illetve utolsó körben is ki lehet rakni Gladiator + Zemo vagy Nega + Zemo kanyart, ami elég sokakat ér meglepetésként, valamint Zemo a meccs végén már igen jó lapokat is el tud húzni.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nincs Zemo
mi mehetne a helyére ? Mobiussal lehet majd adok neki egy próbát Chuzzlee: Ja nálam is az elmúlt 3 napban már 3x volt Miek ^^ reggel legalább beadta Ravonnat megvettem 3000-ért jó lesz valamire ( Junkot majd kipróbálom így már )
Most éppen Havok mosolyog a shopban
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az előző 24 órában mindenki Millt játszott Kamar-Taj hot Location miatt, remélem kiégtek tőle az emberek és elkezdenek játszani mással.
A tempó deck-et én is kipróbálom majd conquest-en ha lesz kicsit több időm. Milyen ellenfeleket kaptál?
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nahh még egy inf ticket a dekkel, komolyan mondom ezzel most jól szórakozom. Esetleg Mill dekket próbált valaki? Nagyon aggasztó ha értelmes Mill dekk lesz, 12 lapos paklinál kb megöli a játékot..

-
-
Dr.NX
veterán
Baron Zemo is túl van statolva, ha csak egy 3 power lapot toboroz, az is 3/8.
Persze mivel season pass card, nyilván jó ez így az SD-nek mézesmadzagnak. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Én is ezzel küzdök most, itt a nem kevés zseton félrerakva Hope-nak, egyszer nem láttam még az új szezon óta, Mieket ma reggel dobta be harmadjára...
Végül rámentem a heti spotlightokra, meglett Shaw és RHulk is, meg az Echo variáns, összességében elégedett vagyok, nem is tudtam, mennyire hiányzik Shaw, hogy életképes legyen a Surfer.
Egyéb híreink: kriminális, hogy milyen erős a piros, ezt nem gondolhatták komolyan.
Nem fogja sokáig húzni. Kicsit félek, hogy az Apocalypse kezelést fogja kapni, és nem a scalinget, hanem csak a base powert csökkentik. Szvsz inkább minden egyes el nem költött energiáért kapjon +2-t, mert szerintem nem fair, hogy ugyanúgy bünteti azt is, aki rossz húzás miatt floatol, meg azt is, akinek ez az egész játékterve, hogy az ötödik/hatodik kört elskippeli. -
válasz
NyalokAA
üzenetére
Hope szerintem mindenképp érdemes, bitang jó kártya. Proxima nekem sincs meg ahogy írtam, illetve Corvius se, discard ezzel felejtős is..
A dekk nekem végre felüdülés, nincs kedvem Thanosozni, se destroy, vágyom vmi másra. Amit Dobi linkelt azzal az előbb kaptam ki egy inf ticketet, ha előnybe tudsz lenni, akkor game over az ellennek, illetve ha VörösMelák van a kézben mehet is a snap
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én is ezt a decket próbálgatom rankeden
nem olyan rossz bár a hot location miatt nem is a legideálisabb most, de max dobok 1 kockát mikor nagyon wongos a helyzet.
A nagy bukó parádé után elhatároztam , hogy elkezdek tokent költeni. Zemoval nem foglalkozok az nem f2p kártya. Proxima és Hope ( esetleg egy Ravonna ) hiányzik most egyedül a meta kártyák közül (amiért tokent is hajlandó vagyok áldozni) az elmúlt pár nap így nézett ki shopban
Howard->Supergiant->Hercules->Tribunal->Howard->Hercules ->Miek->Man-Thing->Martyr->Tribunal
Legalább annyi lehetne a shop rng calculatorban , hogy ugyanaz a kártya 2-3 napig ne jelenhessen meg újra
-
-
Dobi 562
addikt
Ha majd egyszer véget ér a Kamar-Taj hot Location rémálom Mogwai új tempo deckjét ajánlom kipróbálásra.
Megmondom őszintén Quake-et nem nagyon játszottam eddig de ha olyanok s locationok akkor Snap condition tud lenni.
Negasonic szintén szupersztár, senki sem számít rá.
Az összes többi lap csak arról szól, hogy pontban lekörözd az ellenfelet, tartva a prioritást.
Vannak trükkök, ha van nagy Red Hulk a kezedben akkor az ellenfél azzal fog számolni a Hulk lesz kirakva 6. körben, helyette mehet Negasonic és Zemo.

Zemo annál több pont minél később rakod ki, 5-6. körben már általában nagy lapokat lop el, elfogytak a kis szarok az ellenfél deckjéből.
Tipp: ha gyorsan megvan a prioritás akkor Cosmo Kamar Taj-ra is jó snap con.

-
Dr.NX
veterán
Ez pedig egy fun deck RegisKillbintől, igaz ez is Zemo:
https://www.youtube.com/watch?v=ypD4Psahdbw
Én lecseréltem Nebulát Spider-Hamre, Lizardöt pedig Armorra.
Szépen rakod ki a nagy powereket.
Egy épeszűbb metában ez nagyot menne, de így sem rossz.
Magikes meccsen is jó, bár elég egyértelmű a plafonja.
https://snap.untapped.gg/en/decks/BaronZemo-Crossbones-CullObsidian-Gladiator-Iceman-Lizard-Maximus-Nebula-RedHulk-Ronan-Skaar-Yondu_Good%20Bones?utm_medium=affiliate&utm_campaign=regiskillbin -
pachito
őstag
Én a bounce-tól bolondulok meg (már megint).
Angela, Kitty, Elsa, Cpt Marvel gyakorlatilag mind újra eredeti formájukban, kiegészülve Hope-al ami szvsz az utóbbi idők egyik leggusztustalanabb season pass lapja illetve Vision-el ami csak simán idegesítő. Természetesen prio-t dodgeol és shang chi-vel büntet.
Blergh. -
Dr.NX
veterán
Ez a mill ez szörnyű.
Szerencsére 10 ellenfélből csak 8 játszik ilyet.
A leggreedibb a bounce verziója, jött egy ilyen szembe:
Hawkeye, Yondu, Iceman, Cable, Falcon, Beast, Baron Zemo, Gladiator, Shang Chi, Octopus, Magik meg még nem tudom mi, de gondolom Red Hulk.
Turn 6-ra az összes lapom elfogyott. -
Dr.NX
veterán
-
pachito
őstag
válasz
duckload
üzenetére
Nekem most 9k van de valóban olyan lassan adagolja a rendszer, hogy nem tudok visszaemlékezni hogy mi volt az utolsó token vásárlásom.
Az viszont fix hogy a spotlight rendszer miatt csak S5 lapot éri már meg venni, S4-et sokkal nagyobb eséllyel dobja a random slot és minden új lap S5. Ha esetleg jönne valami b*szó ultimate az egyik kedvenc lapomhoz azt is bevállalnám.
-
duckload
aktív tag
Hali. Ezt a tokent csak nelem adja ilyen nagyon ritkán, ha kapok is szököévente akkor is csak 100 at. Sosem lesz meg a 6000.
-
-
-
NyalokAA
senior tag
Ma volt egy kis időm rankedezni , de reménytelenül beszorultam 83-86 közé

Discardot játszok akkor általában az rng az ellenfél mellé áll.
Destroyt akkor a move deckek aláznak meg + meglepőt se lehet húzni mert 1000 éves deck mindenki tudja mit fogsz játszani.
A többi meta decket kb csak utánozni tudom. Hatalmas hátrányban érzem magam Hope nélkül.1-2 nap múlva remélem kipörgetem shopban 20k tokenből rá nem fogom sajnálni. Az összes meta deckben játszák és érzésre is az energy “cheat” miatt bukom el a végére.Aliothot nem is játszottak ellenem napok óta úgy elhúznak a végére nincs rá szükség. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Howard (sajnos?) nincs meg, de ha egyszer hozzájutok, mindenképp kipróbálom, Lad és Jubilee is nagyon szeretik, ebben igazat adok.
Meg hát általánosan is, csettintéshez vagy ép kiszálláshoz sem utolsó az infó, amit ad, csak még a 3k tokent is sajnálom rá.
Skrullal az a helyzet, hogy mirrorban, bármilyen Iron Mant játszó deck vagy szerencsés Loki ellen ő az MVP, néha őt másolom Mystique-kel is ha szükséges, ezenkívül Knull, Luke, Sera, Mobius ellen sem utolsó, meg hát szereti a Mr. Negative nyújtotta törődést is.
Ugyanakkor van legalább ugyanennyi pakli, ahol teljesen haszontalan (pl. most a megint feltörekvőben levő Silkes Kravenes őrület), vagy konkrétan hátrány, Elektro ellen pl.
Az én tapasztalásaim alapján többször jött be, mint nem, szóval egyelőre nálam befutó. -
ClydeBeka2
őstag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Az szép! Ebben a szezonban én is Tribunalt tolom, persze még csak 85 környékén vagyok. Super skrull mennyire használható? Én most Howarddal tolom, egész jól működik Lad/Jubilee-vel is.
-
Dr.NX
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Gratula!
Én is beértem.
Éjjel megvolt a 99/4, majd elkezdtem lefelé mászni.
Nem érdemes fáradtan játszani.
95 felett elég fárasztó volt.
Annihilus deckkel próbálkoztam, de nem az igazi.
Black Knight / Hela discardokkal is lehet nyerni.
A végét Thanossal nyomtam meg, az még mindig jó tud lenni. -
Chuzzlee803
aktív tag
Szorosabb meccseim egyike.
Már amikor a Lokit kirakta, tudtam, mi lesz a vége.
Új rekordom is egyben, azt hiszem. Legutóbb "csak" 1.6 misi volt, igaz ott ki kellett játszani a TLT-t, mert nem volt Nexus.
-
Dobi 562
addikt
Beértem én is infinite-ba. Rank 90-től felfelé alig jöttek botok, így belassultam kicsit.
Játszottam rengeteg deck-et, egyik szarabb volt mint a másik, végül ez lendített át:
Shadow King és Luke Cage most nagyon jók, mindenki Angela-t játszik de senki sem védi meg.
Ms Marvel segít Prof X-nek megnyerni egy szélső lane-t.
Cannonball vagy Red Hulk megnyer egyedül egy másik lane-t.
Hope az csak egy jobb Sera.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Még nem alakult ki a meta, az a lényeg ismerd a deck-ed és akkor kis mázlival egy off-meta deck-el is végigvered a mezőnyt.
Időt kell belefektetni hogy megtanuld a deck-et, az a titok szerintem.
-
Dobi 562
addikt
A mill archetype nagyon hiányzott a Marvel Snap-ből mert nincs még elég toxikus szar a játékban ami ellen nagyon jó játszani!
Simán illeszkedik a többi közé, Loki agyonver a saját a lapjaimmal csak -energiaköltséggel rakja ki őket. A junk eláraszt kövekkel. A Lila Fing eltörli úgyis a 6. köröm (vagy 5.-et, köszi Hope!).
De még jön a szezonban pár jó lap, ami pont ezekbe a deck-ekbe illeszkedik, úgyhogy ami most megy az még semmi.
-
Conquestnek ugranék neki, tudtok ajánlani 2-3 dekket amivel érdemes lehet próbálkozni végigverni infet is? Kicsit restellem de 1x toltam eddig ki, vhogy a végén mindig pofára estem, most lesz időm meg kedvem is van, így gondoltam megpróbálok farmolni pár extra bordert pár avatarra
-
Dr.NX
veterán
Rengeteg Dracula discard megy most is, solitaire deckek közül talán a legerősebb és nem is nagyon lehet counterelni.
Meg ami rohadtul hiányzott a junk meg Hazmat deck mellé, az a steal deck, Yondu-Cable-Zemo-Beast--> Retreat.
Enjoy your 1 cube bruh.OTA tetszik, Crossbonesra, Angelára ráfért a buff.
Thanosra kíváncsi leszek, mert most azzal megyek. -
Dr.NX
veterán
Thanos
[Old] 6/10 – At the start of the game, shuffle the six Infinity Stones into your deck.
[New] 6/10 – Starts in your opening hand and shuffles the six Infinity Stones into your deck.Time Stone
[Old] 1/1 – On Reveal: Draw a card and give it -1 Cost.
[New] 1/1 – On Reveal: Give Thanos -1 Cost next turn. Draw a card.Miek
1/1 -> 1/0Crossbones
4/8 -> 4/10Sabretooth
3/4 -> 3/5Angela
[Old] 2/2 – After you play a card here, +1 Power.
[New] 2/0 – After you play a card here, +2 Power. -
Köszi, most volt időm játszani így letoltam, előző hónapban szerintem összesen játszottam ennyit

Nekem egész jó kezek jöttek a dekkel, igazi nuts nem volt, de sokszor elég az armor + nagy vmi + TM. Armor az ugye destroyt is elég szépen haza tudja vágni.BK-ból én ezt a dekket futtattam:

Dobi: thanks, insta buy volt mikor megláttam a boltban

Más: közben kijött az OTA, Thanoson meg a time stone-n csavartak megint.
Xbones-ra kíváncsi leszek, 4/10-ként szerintem használni fogom. -
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gratulálok! Jó az a Red Hulk variáns is!
-
Dr.NX
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gratula!
Jó gyors vagy!
A mai locationt én is hasonló deckkel nyomtam (Caiera is hasznosnak tűnt nekem), bár nem volt sok időm és nagyon szerencsém se. (Armor sosem került elő, bezzeg az ellenfél destroya meg Nimrodja igen.)
Én is BK deckkel tervezek mászni ladderen. -
Nahh beértem infbe, megtolva a hó elejét. Nemtudom, de a jelenlegi meta nekem nem tetszik, a jövőben lehet elég lesz a 90-nél lévő 500 goldig hajtani. Redhulk egy vicc, persze miután mindenki megvette, majd jön a nerf. BK dekkel mentem 96-ig, /Giganto helyett jött RH/, majd 96-nál toporogtam és megtaláltam a neten magát a mételyt. Jelenlegi lokációval eszméletlen undorító, igazi 2 bites verzió.
-
Dobi 562
addikt
Rank 80-89 (cl6000+) top 6 deck
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nagyobb mint Infinaut csak épp ki tudod játszani korlátozás nélkül.
Ha a kezedben kezd játék elején akkor nagyon ritka, hogy nem éri el a 20 powert, ritka az amikor az ellenfél el tudja költeni az összes energiát, hogy ne nőjön a Hulk.
Untapped.gg még egyenlőre nem trackeli az új season meccseit de meglepőnek ha a top deck-ekben nem lenne ott RH.
-
-
Dobi 562
addikt
Kb minden deck-be belefér Red Hulk, 20+ powernél kisebbet ritkán látni mikor játékba kerül.
Thanos deck-ből egyből kukázták Blob-ot, ment a helyére.
Dracula dump-ba is sokkal jobb Destroyer helyett.
És megint ott tartunk hogy egy túltolt "buta" kártyát kaptunk amitől csak a jelenlegi legerősebb deck (Thanos) lett még erősebb.

-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Surfer nagyot ment előző szezon végén! Két különböző build tűnt fel, az egyik az egy Hazmat-Wong-Odin kombó deck, a másik pedig egy pontokra koncentráló build.

Én a Hazmat-ossal nagyon élveztem a játékot, annyira hogy a napi küldetéseken kívül is mentem vele párat. Rengeteg 8 kockát hozott, rank 7000-ről 4000-re másztam vissza elég lazán.A másik build ami pontokra koncentrál, sokkal jobb stattal rendelkezik kb tier 1 szint volt szezon végén high infinite-ban (57%+ win rate, 0.44 cube rate). YoWoody top 10-be mászott vele, én nem próbáltam.
Tegnap pedig ezzel a deck-el mászott infinite-ba első nap:

-
Dr.NX
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Red Hulk állati erős, megint túl sok kokain szívtak a Second Dinnernél mielőtt kiadták volna.
A Black Knight-féle targeted discardba Giganto helyett tökéletes, vagy High Evo-ba vagy Shuri...
Tutira nerfelve lesz, bár talán nem olyan broken mint Blob volt az elején. -
Chuzzlee803
aktív tag
Megszívtam a WM-nel, kicsit kialvatlanul belefutottam redditen valami okfejtésbe, hogy "sokáig S5 lesz, és nem lesz spotlightban, és jó befektetés", és minden vehemenciám odaveszett, 4 kulccsal együtt. De legalább van egy okés Samurai variánsom, egy AI generált Silk és 1000 tokenem, és egy Hope nélkül WM deckem.
Így első blikkre ez a hét tűnik számomra érdekesnek, de inkább Shaw miatt, mert még nincs meg (más kérdés, hogy a múlt hónapban a Surfer deckek inkább az AvX event miatt élték a reneszánszukat, nem pedig mert megint hirtelen erősek lettek). RH állandóan jelzi az ellenfélnek, hogy növekedett, nem tudom, hogy ez hosszútávon mekkora hátrány neki. De összességében ez a legnagyobb értékű hét számomra, 2 S5 kártya.
USAgent-nél mindenki más megvan. Toxic Serában jó lehet akár Maximus helyett, kár, hogy Valentina megjelenésével csak két ember fog Mobiust és Luke-ot játszani: a boldog és a boldogtalan.
Valószínűleg skippelem.
Red Guardian, LDS hiányzik, szerintem az orosz nagyon jó lesz. Ezen a héten biztosan bevásárlok.
White Widow bitang erős lesz szerintem egy Beastes, Grandmasteres junkban. Ezenkívül hiányzik Snowguard, ő a legerősebb S4 aki nincs még meg (holtversenyben Miekkel, de tisztelem magam annyira, hogy nem discardozom).Valentinánál mindkét másik szereplő megvan, Loki/Shield deckben ideális, egy minimális Agatha veszéllyel, de az belefér.
Lokiba itt az utolsó két héten keményen be lehetne fektetni, de sajnos Thanos és Discard ellen is egyaránt elvérzik, lehet későn érkeztem ebbe a buliba. -
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Red Hulk tovább buffolta Thanost mert jobb kártya mint Blob...
Dracula dump-ban is betettem Destroyer helyére mert legtöbbször 6/19 és nincs hátránya.
Előző szezonban játszottam legkevesebbet egyébként.
Számomra az a meta ahol a deck-ek harmada Alioth-ot játszik az nem szórakoztató. Meg ugye mindenki Thanost tol mert az easy mode-ban mások agyonverése a játékélmény...
Lassan elengedem a játékot egyre kevésbé köt le.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én január óta 93 ig megyek a hátlap nem éri meg a grindet .. márciusban kb csak destroyt játszottam , de mióta van ms marvel spotlightból + galaxy pack buff lockdownal szórakoztatom magam .. 93+conquest rewardok az álandó program. Egy ideig távol maradtam a pixelektől , de most 10 variantból kb 8x pixelt kaptam
egy dolog húz előre a spotlight szerencsés sorozatom. 1 hónapja minden új kártyát első ládából nyitok
Pixiet nem nyitottam mert azon a héten csak 2 ládám volt letéve , de nem is bántam meg 0 jelenléte van mind conquest mind ranked metaban. Mockingbird+Cannonball pozitív csalódás számomra erős lapok lettek. War machine a hypehoz képest sehol sincs. Ma Red-Hulkot fogom tesztelgetni , ha lesz időm. -
Én annyira elengedtem most a gamét, hogy infbe se értem be. Nemtom lehet én vagyok túl hisztis, de kovász volt a meta, nem volt kedvem Thanosozni, hogy abszolváljam a missiont, remélem lesz vmi értelmes változtatás..
-
Dobi 562
addikt
Mikor jön a Thanos nerf? Ma vagy csütörtökön?
-
Dr.NX
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Nem rossz WM, de nem is metabreaking.
Talán Cozy targeted discardje a legpotensebb:
https://marvelsnapzone.com/decks/war-knight-arv0q/ -
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Szerintem jó kártya , de Thanos uralja a játékot és nem tud kiteljesedni igazán .
-
Chuzzlee803
aktív tag
Milyen a War Machine srácok? Direkt tartogattam rá kulcsot is, meg minden, azt hittem, ez a lap majd felforgatja az egész játékot, ehhez képest láttam a héten körülbelül 3-szor.
Mondjuk lehet a 70-80 közötti funolás miatt van. Nem tudom eldönteni, hogy befizessek-e, eljátszottam a szerencsém az elmúlt hetekben (Mockingbird, Anni, Supergiant is elsőre lett meg), most biztos megfizetném a 4 kulcsos adót. -
-
M3oH
addikt
Múlt héten nem nyitottam kulcsot Cannonball miatt, mert nem éreztem értelmét.
Warmachinera ma rá próbáltam. Mit adott? Cannonballt....
-
6k tokennel elsőre jött War Machine
Dobi 562: Én is kivagyok égve teljesen :/
-
Dobi 562
addikt
4.-re nyitottam WM-et, elsőre még soha nem sikerült semmit. Talán két-három alkalommal volt, hogy másodikra nyitottam ami kellett de legtöbbször három-négy kulcs kell hozzá...
War Machine-ban egyenlőre nem látok sok fantáziát, Cannonball és Pixie sokkal jobban tetszik.
Végre kezdenek kikopni a Mobius-ok, lehet próbálgatni a Pixie deck-eket.
Sajnos Phoenix Force meta lett, így már nem túl érdekes számomra...
Hosszú idő után először nem csináltam meg a napi küldetéseket sem, Conquest-hez hozzá sem nyúltam hetek óta, nem hiszem hogy kiszedem a cuccokat belőle.
Thanos-Loki-Alioth meta kiégetett nagyon, ráuntam kicsit a játékra.

-
Mockingot meg se próbáltam nyitni, oda én még várok egy nerfet, szerintem elég durva. Kulcsokkal úgy vagyok, mint ahogy te is írod, rengetegszer 3-4-re nyitottam azt ami kell, el is égtek a kulcsaim. Most így Machine nyitása után még van 5, igazából most nem is tudom, hogy a jövőben jön e olyasmi, amire nagyon rá lennék izgulva.
-
Dr.NX
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Rám is mosolygott a szerencse, múlt héten Mockingbird elsőre, most War Machine elsőre.
(Rám fért, mert januárban meg csak röpködtek a kulcsok, Grand Master, Beta Ray Bill, Supergiant sokadikra, februárban nem is nyitottam.)
Egyelőre tetszik WM, jó pár archetípusba belefér plan B-nek, Shuri vagy akár Black Knight deckbe is. Lockdownt most annyira nem érdemes játszani. -
Sometimes lucky, elsőre nyitottam Warmachine-t, most pár napig tesztelgetem, kíváncsi leszek mennyire ütős..
-
Dobi 562
addikt
Most hogy meta lett a Phoenix Force, tényleg az a "most hated deck"?
Nézem Dekkster új videóját youtube-on, ezzel mutatja be az új deck-jét, hogy countereli a Phoenix Force és Destroy deck-eket mert mennyire utálja (PF-et).
KMbest már hetek óta emlegeti mennyire nem szeret PF ellen játszani, legutóbbi videójában (ami egyébként interjú egy top 15 PF játékossal) ki is mondja, hogy útálja a deck-et.
Közben a hétvégi Lamby Open versenyen top 8 deck-ből 6 Thanos, mindegyikben ott a Lila Fing.
Egyébként a Lila Fing playrate-je 30% high infinite-ban, tehát minden 3. deck futtatja.
Ja, tényleg a Phoenix Force-ot kell útálni...
-
Dobi 562
addikt
Van a webshopban 100 kredit és 30 booster ingyé, ha valakit érdekel (vibranium powered rewards).
-
Dr.NX
veterán
OTA
Captain Marvel
4/4 -> 4/5Apocalypse
6/8 -> 6/6Mind Stone
1/1 -> 2/1Psylocke
2/2 -> 2/1Adam Warlock
5/4 -> 5/5Rocket Racсoon
1/1 – On Reveal: If your opponent played a card here this turn, +4 Power.Star-Lord
2/2 – On Reveal: If your opponent played a card here this turn, +4 Power.Groot
3/3 – On Reveal: If your opponent played a card here this turn, +4 Power.Drax
4/5 – On Reveal: If your opponent played a card here this turn, +4 Power.Gamora
5/8 – On Reveal: If your opponent played a card here this turn, +4 Power. -
Hoztam vidámságot, hogy ne csak szomorkodjunk .
Ez pedig egy vicces videó
-
Dobi 562
addikt
Hope Summers hétvégi küldetéseket Move Bounce-al csináltam meg, a deck list a Snap Zone-os legfrissebb tier list-ről van.
Ilyen nehéz deck-el még nem játszottam, gyakorlatilag turn 1-től kezdve tervezed hogy mit fogsz csinálni turn 6-ban. Közben figyelsz board space, hand-size management-re is. Bounce és Move két legnehezebben játszható archetype, ezeket kombinálni brutális.
Úgy gondolom egy balanszoltabb metában ahol nincs tier 0 mint most Thanos, jó játékos kezében ez lehet a legerősebb deck. Flexibilis és kiszámíthatatlan.
3 Conquest menet alatt annyira elfáradtam mintha egy meta deck-et toltam volna tryhardban 2 órán át, de abszolút megérte vele földbe döngölni easy módban játszó Thanos pléjereket. Prof X/Lila Fing prio lockdown deck ellen feladtam, nincs elég tapasztalatom (még), hogy lehozzak egy meccset hard lockdown ellen.
Easy mode pléjer éppen feladta miután Shang és Fing nem talált el semmit zsinórban 3-szor.
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb verziója ennek a deck-nek, tech kártyák hiányoztak meg sokszor Werewolf egy halott lap volt mert nem tudtam on-revealt lerakni.
-
Nahh asszem Mockingot se veszem ki, ha ez nem kap nerfet, akkor semmi. Követ nerfelik. majd berakják ezt, ami még durvább, gg a game designereknek.. Ott tartok, hogy ennyire hülyék nem lehetnek, szépen megveszik az emberek és jön a nerfbunkó.. Azt hiszem én is most fékezett habzással fogok játszani a jelenlegi seasonben.
Dobi: thx be is húztam őket
-
Dobi 562
addikt
Marvel Snap webshopbol tudtok most kivenni 100 kreditet es Mystery Variant-ot ingyen (Vibranium Powered offer).
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Jol balanszolt meta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Thanos ujra a top deck, egyedul a Discard tartja a lepest. 3. legsikeresebb archetype a Destroy.
Thanos, Discard es Destroy utan oriasi res tatong, Destroy-nak ketszer akkora az atlag kocka nyeresege mint a listan 4. Helanak.
Top deck Thanos es 3. legjobb deck Destroy kozott majdnem 2* kulonbseg van kocka nyeresegben.
Konkluzio:
-ha easy modban akarod tolni kihivas nelkul, akkor jatszal csak Thanost.
-off meta deck-eknek nincs helye ennyire balanszolatlan metaban -
Dobi 562
addikt
Thanos pléjereknek a kezelés (top 50 játékos deck-je):
Fél órája pörgetem a deck-et, azóta nem láttam Thanost...
-
Dobi 562
addikt
Tudtam neki adni infinite border-t anélkül, hogy költöttem volna kreditet:
-
Dobi 562
addikt
Behúztam a gold pass-t bár nem tudom mire fogok ennyi goldot elkölteni ha csak cash bundle-t raknak a boltba...
Mockingbird nagyon erős, Thanos és Zoo deck-ekbe must have kategória, legtöbb meccsen 0-2 energiáért raksz le 9 powert az nagyon erős.
Összességében a patch után Thanos még erősebb, Time Stone nerf kisebb veszteség mint amit nyert Mockingbird-el.
Láttam pár érdekes deck-et az új kártyával de sajnos lassan jönnek az adatok így, hogy már nem működik az untapped.gg trackere mobilon.
-
ClydeBeka2
őstag
Nagyon jó, hogy megint mi kerül be? Gold bundle, amire költheted a pénzt, de minek a gold, aki nem vesz variánsokat? A játékba nem került értelmes frissités hónapok óta, a patch is számomra elég felemás, egyes lapokat teljesen elrontanak, talán ami értelmes az a Miek buff, de az meg lehet már kicsit sok is. Na meglátjuk, hátha jön legalább egy series drop, mert ez is vicc, hogy series 5-be jön minden... De lehet csak én látom ilyen negativan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Le Mans Ultimate
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem fogja sokáig húzni. Kicsit félek, hogy az Apocalypse kezelést fogja kapni, és nem a scalinget, hanem csak a base powert csökkentik. Szvsz inkább minden egyes el nem költött energiáért kapjon +2-t, mert szerintem nem fair, hogy ugyanúgy bünteti azt is, aki rossz húzás miatt floatol, meg azt is, akinek ez az egész játékterve, hogy az ötödik/hatodik kört elskippeli.

Meg hát általánosan is, csettintéshez vagy ép kiszálláshoz sem utolsó az infó, amit ad, csak még a 3k tokent is sajnálom rá.

Valószínűleg skippelem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)