Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1599 üzenetére
-
válasz
Dobi 562 #1598 üzenetére
Nemtudom, nekem a move deck sokszor nyögvenyelős a nagy matekozás miatt, illetve ha az lesz még mindig a nagy mutatvány, hogy Heimdall a végén és mindenki megy balra, akkor az kuka, mert továbbra se pusholod a bal oldalt csak a közepet meg kicsit a jobbot. Lapokat most nem néztem, szal lehet totál vakon mondom a fasságot
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1597 üzenetére
Nagy kérdés, hogy move deck-ek mennyit fognak erősödni következő season-ban. És a jelenlegi top deck-ek hogy fognak teljesíteni ellenük.
-
válasz
Dobi 562 #1595 üzenetére
Nahh én is pont ezt akartam megint bekérdezni. Részemről elsődleges a JaneJaw+HE vonal lesz illetve szerintem kiegnek DeathWave-t fogom tolni. Gakactusoznék is, ha lenne Knull, szal ha lecsúszik, akkor nyitom és mehet a menet. Stature nincs, pedig azt is kipróbálnám..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
Deep Space location nálatok nem bugos (mobilon)? Ellenfél Luke Cage-e minden kör végén 10-20 másodpercig elkezdett vibrálni Deep Space-en mielőtt tovább ment volna a kör, olyan volt mintha megfagyott volna a játék, gombok sem működtek.
Más: tudjátok már mivel fogtok menni új season-ban?
BB/Stature nem gyengült túl sokat a -1 power nerf miatt, kevesebb a Wave is mint előtte. Bounce nehéz matchup mert sokkal több pontot tud kirakni, csak nagyon-nagyon jó lapjárással lehet győzni ellenük. Galaktóz is nehéz matchup, Polaris az egyetlen kártya ami meg tudja akadályozni a pusztítást.
High Evo szerintem elég jól felbuffolta a Lockjaw deck-eket, JaneJaw az Evolved Hulkkal es Wasppal nagyon jó lett, hétvégén versenyen 2. helyen végeztek vele. Thanos Lockjaw (Lambyseries listája) szintén jó de Janejaw konzisztensebb.
Ez a 3 amivel kezdeni fogok, mellette még ott van a Deadpool destroy funolni, az örök kedvenc Discard (de ezt már unom).
Pluszban most gyakorlok egy kedves kis Sentinel, Prof X lockdown/tempo deck-el Cosmoval, hogy ha elszaporodnak a Galaktóz pléjerek akkor megfelelő kezelésben részesíthessem őket .
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1591 üzenetére
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
pachito #1588 üzenetére
JaneJaw-ban is eleg jo. Nem tunik OP lapnak, de nagyon fun lehet vele a jatek!
------------------------------------------------------------------------------------
Igy is lehet snappelni, nem csak utolso korben, nem is ertem azok a jatekosok mit keresnek infinite-ban. Respekt az ellenfeleknek, hogy bent maradtak miutan visszasnap-eltem. -
Dobi 562
addikt
Jezusom, utolso 5 meccsben minden ellenfel nyomta a boomer snap-et utolso korben... Ennyire ki vannak ehezve, hogy megcsinaljak a win 10 snap-es napi kuldit minel gyorsabban vagy mi tortenik?
-
lm83
őstag
Ilyen teljes ongoing disable kellene, mint a Isle of Silence-nél.
-
válasz
Dobi 562 #1582 üzenetére
Lol ez nekem is össze van rakva még régről, most este lesz kis időm, megyek vele pár kanyart /főleg ha már megvettem a bitang Carnage skint
/
Egyértelműen azért tartják vissza mert rossz társaságba keveredett, Galactus legjobb haverja lett
Legjobb megfogalmazás, csak ha a haverja kiesik a pixisből, akkor ő is megy velepachito: én nem szoktam, ennek ellenére reddites postokban nem egy embernél előjön ez.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1579 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
Mr Negative deck-ben, meg Deadpool destroy-ban lehet még találkozni vele de egyik sem túl népszerű. Egyértelműen azért tartják vissza mert rossz társaságba keveredett, Galactus legjobb haverja lett.
-
pachito
őstag
válasz
1k-ért miért vesznek (s3 complete) playerek lapot? Nem éri meg jobban reserve-ből nyitni?
-
válasz
Dobi 562 #1578 üzenetére
Az meg a másik, Knull miben pörög most? Galactus ami nagyszámban feltűnik, meg vmi minimális DeathWave. Ergo kap egy nerfet Galactus és megy a lecsóba Knull is, akkor már simán elengedem végleg, mert 1k-t se fog megérin, hiszen nem rakod be sehova..
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1577 üzenetére
Igen, értelmetlen és kicsit kiábrándító hogy infinite játékosok is csinálják ész nélkül.
Knull-t nem értem miért tartják vissza, ennél nepszerűbb már úgysem lesz Galactus meg jön a nerfje is.
-
válasz
Dobi 562 #1573 üzenetére
Nagyrész semmi. Anno megnéztem Edu Collins vidijét erről, utolsó körös snap az nettó veszteség. Nyílván 30on nem, ahol 5 éves Pistike meg fogja adni, de értelmesebb ranknál csak -1 kockát szerzel vele, illetve ha pedig benézed, akkor egy kövérebb bukót tudsz bezsebelni, nagyon ritkán van benne value.
Iron Lad szerintem durva, csak ott tartok, hogy majd 3k-ért behúzom, illetve amit írtam Knullt akarom még megvenni, de most már csakazért is kivárom amíg leesik 1k-s régióba /ha nem esik, akkor meg így jártam/
alite: köszi teljesen jól összefoglaltad, így megnézve Jean-ban látok fantáziát elsőre, de majd még kiderül. Jelenleg 0 tokenem van HE megvétele után, igaz 40+ ládát tudnék nyitni, szal van tartalék a rendszerben
-
Dobi 562
addikt
válasz
pachito #1572 üzenetére
Jeff vagy Iron Lad nem érdekel? Mindkettő erős a jelenlegi metában.
Én is úgy voltam vele Big Bad-en kívül nem fizetek 6k-t de lett annyi tokenem, hogy simán belefért, hogy megvegyem ezeket. Nem is bántam meg egyiket sem.
Kíváncsi vagyok Iron Lad-et fogják-e nerfelni miután series 4-be kerül és még többen játszák majd. Lambyseries (az Iron Patriot deck kreátora) mondta, hogy ő akkor is be fogja rakni minden deck-be ha 4/5-re nerfelik.
-
Dobi 562
addikt
Valaki magyarázza már el mi értelme az utolsó körös boomer snap-nek?
Egyértelmű, hogy veszítek de -2 kockáért bent maradok a játékban, kíváncsi vagyok az ellenfél utolsó körére hova mit rak ki. De nyomják a snap-et mintha muszáj lenne... Oké, akkor legyél boldog a +1 kockáddal, 4-et nem érdemelsz...
-
pachito
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #1567 üzenetére
Juniusban ket uj lap series 4-ben kezd.
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1564 üzenetére
A héten érkező Living Tribunal-ra nem költenék. Talán Invisible Woman tudja megvédeni egyedül, de akkor is valószínüleg Negative deck-be kell rakni, hogy legalább 60-ra felhúzd az adott location-t Iron Man + Mystique kombóval.
Júniusban nagyrészt move lapok érkeznek Spider-Ham-et leszámítva, viszont ő sem lesz game changer. Spider-Man 2099 nem tűnik rossznak, de szerintem nem 6k-s lap, sajnos csak egyszer lehet aktiválni.
Júliusban Jean Grey és Legion izginek tűnik, előbbit már most el tudnám képzelni pár control paklimban.
6k tokenem van épp, szerintem júliusig nem költök és akkor kivárom, hogy az utóbbi két lap miképp muzsikál. Júniusi szezont HE Control és Kitty Bounce deck-eket váltogatva kezdem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1564 üzenetére
Igen, en probalgatom a top tier deck-eket meg ha talalok valami erdekeset.
Most, hogy feljutottam vegre az Infinite-ba nem kell a ranked ladder-en probalgatnom a deck-eket a season elso heteben.
[ Szerkesztve ]
-
Köszi mindenkinek! Most teszteltetek, hogy mivel kellene menni köv seasonben. Illetve nézte valaki a jövőben érkező lapokat, hogy mire lesz értelme spórolni?
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1559 üzenetére
Grat Inf-hez és a Destroyer skin-hez is, patentül néz ki!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1559 üzenetére
Gratulalok!
En is csak Hela-val mentem, tegnap, igaz sok idom nem volt jatszani de nagyon adta!
-
winery
aktív tag
Gratulálok
Én 99ig jutottam azután kicsit vissza .
-
Én is behúztam ma ezt is, meg a Mjolnires Destroyer skint is. Illetve ma a lokáció kapcsán Zabus Hella dekkel én is átcsúsztam végre a limbó léc alatt..
CsiguszMaxim: gratula ez a készlet nekem is megvan, jó fogás volt akciósan (:[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1556 üzenetére
-
Én most ezen filizek, hogy megvegyem e, mostanság nem nagyon pörgettem, de ez simán változhat a jövőben, illetve vmi eszméletlen jól néz ki. Inkezni érdemes, megvan vkinek?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1550 üzenetére
Modok nélkül sajnos gyengébb sokkal, Modok + Hela a fő kombó.
-
válasz
Dobi 562 #1549 üzenetére
Igen, ennek a szezonnak az elejét azzal toltam. Nálam annyi, hogy nincs Modok /maga a lap nincs meg/ illetve nem tolom fejnehéznek a discard részt.
Egész pontosan ez volt a dekk amivel mentem: Blade, MoonKnight, Lady Sif, Jubilee, Ghost Rider, Captain Marvel, Doom, Hela, Odin, Giganto, Infinaut, Death.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1547 üzenetére
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #1547 üzenetére
Én most Galactusszal megyek, mert végre megvan, élvezem, bár nem nagyon megyek feljebb még így sem.
Ma végre nyitottam Electro-t is, jobban tetszik Wave-nél és Psylocke-nál.
Tulajdonképpen nem baj, ha gyenge Galactus, mert jobban szeretem, ha T6-on nála van a prioritás, úgy le tudom Shang Chizni és/vagy kitenni a saját nagy lapjaimat, esetleg egy meglepi Wasp/Valkyrie/Kitty vagy Death a végére. Ez utóbbi nagy Ongoing lapok ellen sajnos nem működik (Knull/DDino/DarkHawk/Ronan/Morbius), Dracula ellen sem.Tippre a nerf az lehet, hogy csak egy random locationt pusztít el.
[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Dobi 562 #1546 üzenetére
Kiv leszek mit akarnak majd kezdeni Galactussal. Gondolom nem a mechanikát fogják első körben megváltoztatni, hanem 2-es powerről lerakják 1-re vagy 0-ra, bár az Knull meg Death mellett nem hiszem, hogy megoldaná a problémát. Az a baj ha a mechanikát tekerik t, akkor meg mitől lesz bolygófaló.. Félreértés ne essék a balance a legfontosabb, de remélem azt is szem előtt tartják, hogy ez egy T5 kártya és nem herélik ki teljesen.. /mondom ezt úgy, hogy Knull hiánya miatt nem játszom vele, mert hiába tekertem csavartam, anélkül szerintem nem olyan erős/
HE-vel amúgy tetszik a játék, de hozzáteszem értelmesebbje már techelte az Enchantress + Luke Cage kombót, úgyhogy oda kell figyelni, mert simán megetetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1544 üzenetére
Rank 70-99 legnépszerűbb deck jelenleg Galactus 14%-a a játékosoknak azt játszik. (Untapped GG tracker, cl 3000+)
High Evo 40% de ez új lap, felhype-olt, így nem számít.
A fejlesztők már 2 hete mondták hozzá lesz nyúlva Galactushoz mert túl népszerű lett de mivel hetekre előre meg van nekik tervezve a patchelés így valószínű a következő nagy patch-el lesz csak nerfelve. Addig meg majd lehet az OTA patchekkel reszelgetnek a minion-okon.
Következő season-t el sem kezdem amíg nem csinálnak ezzel valamit vagy marad a másik opció hogy elkezdünk játszani valami jó kis controlt.
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
Én nekem , ha lenne HE és sok Galactus jönne ellenem biztosan az alite féle paklival próbálkoznék .
-
-
winery
aktív tag
Engem ma az a meglepetés fogadott, (hátfájáson kívül
) nem volt még High Evo ellenfelem.
Galactus jöhet sok a paklim ellenük él csak igazán
Holnap dolgozni megyek , remélem értelmes lesz a hot location.
-
Dobi 562
addikt
Nálatok is megszaporodtak a Galactus ellenfelek? Tegnap este és ma reggel zsinórban kapom őket pedig megígértétek, hogy az Infinite-ot elérve lehet majd funolni!
Nem tudom miért de iszonyatosan frusztrálnak pedig egy season-t játszottam vele én is, meg is untam egy életre.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én is valszeg a Bring the Pain-re benevezek, imádom a shopban elverni a goldomat.
A variant gyűjtögetés motivál legjobban most.Itt nekem sokkal átláthatóbb a bundle-öket nézegetni.
Köszi a gratulációkat.Én is nagyon szeretem ezt a Prof X variant-ot. Talán a kedvencem az összes közül, mert maga a lap is a kedvencem. Utána az artgerm Shehulk, de azzal nem is játszok. Az egyedüli amit megbántam az az artgerm Doom, mert szerintem van nála látványosabb.
Ma még úgy néz ki összejön a goldra a juggernaut 1200 goldosára is, nagy szerencse volt hogy most dobta fel.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562 #1535 üzenetére
A júniusi pénzes csomagok elég jó ajánlatok, olcsóbb mintha direktbe vennék gold-ot a shop-ból (persze fülöp-szigetek peso-val számolva). Ezek közül szerintem 1-2-re lecsapok majd:
- Hard Eight
- Bring the Pain
- Festival of Flight
- Artist Showcase: Fiona Hsieh[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1531 üzenetére
Thor-t hónapok óta nem használtam, míg Sif remek most a discard-ban, de magát a deck-et nem élvezem annyira.
Azt hiszem el is dőlt, nem érdemes megvennem. Artgerm Invisible Woman a legjobb indokom, tavaly vehettem még, hirtelen fellángos volt, de még most sincs annyi boosterem hozzá, hogy felhúzzam inf-re.
-
Dobi 562
addikt
válasz
pachito #1534 üzenetére
Itt vannak, május 16-án posztolták és június végéig ott vannak az ajánlatok. Jó, ez nem 2 hónap de lehet előre tervezni.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Közben előbújtam én is a rókalyukból. Borderlands első részét játszottam a napokban, meg kedvem se volt a snap közelébe nézni. Ma viszont megvettem High Evo-t és teljesen kútfőből összedobtam vele egy decket. Alapvetően 3 kártyát használok csak vele, aminek nincs képessége, de elég jó powereket lehet a játék végére lepakolni. Ha van esetleg javaslat jöhet nyugodtan
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Én emiatt is engedtem el /második az, hogy nem is spóroltam rá
/. Baromi jól néz ki, de jelenleg én se gamelok sokat egyik lappal se, így maradnak a sima ill super rare skinek azokra amiket tényleg használok.
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562 #1526 üzenetére
Huh, de nem örülök, hogy beraktad..
Mindig becsukom a szemem mikor átscrollozok felette a shop-ban. Baromi rossz ajánlat, de közben nagyon adja mindegyik variant.
Most egyelőre az van bennem, hogy Thor-t és Sif-et nagyon ritkán használom és az 5k gold-ból kijön 4 Super Rare skin olyan lapokra amik naponta forognak. Még alszok rá..
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1527 üzenetére
Ez egy nagyon rossz ár/érték arányú csomag 5k goldért.
Viszont 2 hónapra előre lehet tudni milyen ajánlatok jönnek, így időben el lehet kezdeni az aranygyűjtögetést ha valamelyik érdekel.
-
-
Dobi 562
addikt
Én az ultimate verziókkal nem vagyok kibékülve, White Queen és Thanos ami jól néz ki, többi kártyának van szebb verziója a goldos skinek között. Persze ez egyéni preferencia is.
Viszont az új Thor variáns az Ivan Tao csomagból brutálisan jól meg lett csinálva, az animáció ahogy mozognak a villámok, zseniális! Láttam arany háttérrel a kártyát Twitteren, egyszerűen gyönyörű!
-
Én 2 napja vettem 700as baby Thor skint, mert megvan a Jane foster is, így jól mutatnak együtt (: Amúgy még 3k goldom van én is super rare-t várnék, Hulk vagy Doom pl jó lenne, Doom-ból beadta a fehéret, de nekem a másik jobban tetszik. Amúgy lehet csak én vagyok ilyen skin addict, és pont emiatt keveslem azt a 6db variánst amit 1 nap bedob..
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1523 üzenetére
Második alkalommal vettem csak meg, HE hype alatt. A variant shop-os javításokat eszközölhetnék lassan. Több olyan skin van, ami még egyszer nem bukkant fel nálam, pedig naponta nézem október óta, de közben van olyan, ami zsinórban többször is. Most pl. remek szériám van, 3 hete nem ad egy jó super rare-t sem.
-
Nekem pl gyerek Magneto skin van meg, inkeltem és rájöttem, hogy a színes képregény jelleg sokkal jobban adja pl annak a kártyának is /persze ez csak a saját vélemény/. Erre a Hulk skinre amúgy megjelenés óta vadászom, nekem még sose volt a shopban
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1521 üzenetére
Abszolút egyetértek. Arannyal az a baj, hogy nagy a karakter és kitakarja a hátteret. Szerintem színekkel, felhúzva max-ra, foil és kirby-vel mondjuk patent lehet. HE viszont ad egy animációt köré, ami elnyomja a kirby-t, nem egyszerű..
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
pachito #1518 üzenetére
Ráadásul mindezt kicsit elkésve lépték meg mert mióta Kitty visszatért a BB/Stature nem igazán tudta tartani a lépést pontok tekintetében Bounce ellen. Meg ugye az új Wave mechanika is erős nerf volt a deck-nek.
Kitty előtt kb kétszer annyian játszották a BB/Stature deck-et az Untapped.gg trackere szerint.
Mindegy, biztos tudja a 2nd Dinner mit miért csinál.
-
pachito
őstag
Sandbar kivételnek örülök, a másik kettő felőlem maradhatott volna. Plunder Castle-t még szerettem is a bounce mánia alatt, gondolom mostmár a 20+os Hulkoknak nem nagyon volt itt ellenfele.
Nem gondoltam hogy Black Bolt nerfet valaha is meg fogok élni. -
Dobi 562
addikt
BB es Stature mikor nyer akkor nem 1-2 ponttal nyer hanem sokkal, igy ez a -1 stat nem sokat er szerintem. Kovetkezo szezonban a letrazast ugyis azzal kezdem majd, kivancsi vagyok mennyit gyengul.
Location-oknek orulok, minel kevesebb olyan kell ami lekorlatoz! Kivihettek volna azt is, amelyik kartyakat csereltet 6. korben az ellenfellel vagy lecsereli a deck-et 10 random kartyara!
[ Szerkesztve ]
-
-
alite
senior tag
Éles a heti OTA Balance updates:
Black Bolt 5/8 -> 5/7
Stature 5/7 -> 5/6
Negasonic Teenage Warhead 3/4 -> 3/5
Invisible Woman 2/2 -> 2/3+ az alábbi helyszíneket átmenetileg kivették a játékból:
Plunder Castle
Milano
Sandbar -
alite
senior tag
válasz
Dobi 562 #1511 üzenetére
Nincs nagy merítésem még, viszont a többi változathoz képest nekem ez esik kézre a legjobban, de amibe be van illesztve az hazai pálya, 2-3 szezon óta játszom.
Ma már tényleg tisztult a kép, objective-eket Kitty Bounce-al csináltam én is..
#1512 NyxNyxNyx: Grat!
Btw én azt a Prof X-et vagy global release óta várom a shop-ba..
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tyler Durden #1499 üzenetére
[kép] Na sikerült végül ezzel [kép]
. HE deckek ellen még nem biztos hogy jo de előtte egész szezonban ezzel toltam, és mint kés a vajon.
Most szerintem kitanulom a Sera control-t.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Dobi 562
addikt
-
Sebolaci
friss újonc
Találtam valamit ,kezdőknek segítség lehet,nekem segített [link]
-
Na jólvan Goose helyett Luke Cage, beindult a HE invázió, igaz utolsó meccsemen most húztam le egyet 8 kockával
-
Dr.NX
addikt
válasz
Sebolaci #1500 üzenetére
Google Translate-tel vagy DeepL-lel fordítsd le, amit nem értesz.
Angoltudás nélkül nehéz lesz.
A legfontosabb a kártyák és helyszínek ismerete.
https://marvelsnapzone.com/cards/
https://marvelsnapzone.com/locations/Nem is gondoltam volna, hogy már 128 location van.
Kártyákkal az elején úgyis csak a Pool 1 (46 db) és Pool 2 (25 db) mezőnyből fogsz találkozni, de location bármelyik lehet.
https://marvelsnapzone.com/pool-1-decks/Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1499 üzenetére
Ladderen nem tudom mi a helyzet, de 100+ mindenki HE-vel tolja.
Sera Surferrel jó lehetsz, 2 drop-nak be kell rakni Luke Cage-et, egyik 3 dropnak Rouge-t esetleg még Shadow King-et, 6. körös meglepetésnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest