- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyler Durden
addikt
-
winery
aktív tag
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
pachito
őstag
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Big bad-ek közül szerintem érdemes mindegyiket, mert ők mindig 6000 tokenbe fognak kerülni. Én más kártyáért nem adok ki 6000-et max 3000-at mikor leesik series 4-be.
Ezt neked kell eldönteni, hogy neked megéri-e. Szerintem nagyon mókas Galactus deck-el menni de sokan nem fognak szeretni és az esetek nagy részében retreat lesz a vége.

-
winery
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
Szerintem annyira nem gáz a helyzet, a meta szépen igazodik. Egyre több a lane control deck, Thanos control is igéretes, Sera Surfer Goose-al és Cosmoval száguld a létrán Galactusok ellen meg rengeteg az Iron Man ami szintén nem barátja a bolygópusztítónak.
Legutóbbi Q&A marvel snap zone-ról:
Q: Are you concerned about the play pattern of Galactus?
A: Glenn “Galactus decks shouldn’t be one of our strongest or one our most popular, because the gameplay is polarizing both emotionally and mechanically. If these decks do exceed our desired ranges, which are lower than our typical range for balance action, we’ll make some kind of adjustment.” -
Dobi 562
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
Ez nekem is megfordult a fejemben, bár a devek tagadják, hogy a deckemet figyelné a matchmaking.
Nekem is van olyan, hogy ha elkezdek játszani, egész jól megy minden, sorban nyerek meccseket, és utána mintha elkezdene büntetni az RNG és sorra szívat.
Most Sera Surfert játszok, de betettem mellé egy Death-t, mert annyi destroy deck jött szembe, hogy gondoltam egy free 12 power jól fog jönni. Nyilván azóta elvétve találkozom destroy deckkel, nyilván.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Én is van, hogy hagyom végig futni az utolsó kört mert az ellenfél olyan lap kombókat használ amiket még nem láttam és kíváncsi vagyok mit raki ki a végén. Én úgy vagyok vele ez "befektetés", ezeket a kockákat bukom de cserébe tanulok valami újat.
Reggel amikor játszottam zsinórban kaptam jó pár ellenfelet Stone avatarral, szóval sokan megvehették.

-
Dobi 562
addikt
-
Chuzzlee803
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
Abban mi lenne a pláne? Pont ettől jó kártya.
Kinyitottam a 20 CR-t, eléggé rendben van, lett 4 steampunk variant, She-Hulk (végre! helló nerf!), Lockjaw, még egy pár jó (Magik, Silver Surfer, stb.) és annyi tokenem, hogy megvettem Thanost (helló nerf!). Quinjetem továbbra sincs, de ahogy elnézem, az már nem is kell a Thanos Lockjawba.
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
Én is Thanost pinelem, nekem sincs Lockjaw-m.
Viszont Thanost máshonnan nem fogom megkapni (ja, de 0,25% eséllyel), Lockjaw-t meg Shuri-t meg majd megveszem a shopból, a patch után elvileg még több token fog potyogni a Reserve-ökből.In the current system, a set of 40 Collector’s Reserves has:
10x 100 Collector’s Tokens
9x 200-600 Collector’s Tokens
1x Series 4 card
In the new proposed system:
9x 100 Collector’s Tokens
10x 200-600 Collector’s Tokens
1x Series 4 card -
Dobi 562
addikt
-
alite
senior tag
-
woodbear
addikt
Szemforgatos Ironman emote
Szeretem a kontroll dekkem. Sokszor hatásos, valószínű a meglepetések miatt. Kedvencem amikor Wong és Mystique után oda rakom neki egy Enchantress-t
vagy a dinohoz vagy épp Knull-al szemben.
Nálam akad bőven ami nem On reveal és nem is ongoing ezért jó ez a pakli. Egyszer lehetne egy kis baráti összecsapást szervezni itt a csoportban. Kíváncsi lennék mennyire vernek el itt a tagok engem. -
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
Én a héten három kártyát nyitottam. Végre....Lehet, hogy ezen javítottak a fejlesztők, hogy nagyobb százalékban dob kártyát a láda?
Titania, Polaris és Venom volt a heti termés....mindnek örültem nagyon
She-Hulk volt az első kártya amit megvettem a shopban még a kezdő 3000-es keretemből
Nagyon szeretem én is. -
Tyler Durden
addikt
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
fogtunder
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
NyalokAA
senior tag
Én kb 2 hónapja ácsingózok hasonló paklira ( 2008 a cl-em ) , de nincs Hela , Captain Marvel , Gambit se
Most Broodot kaptam el token shopban 1 hét kb és meg lesz az 1000 token , de oda meg patriotom nincs
Jöhetne valami goldos bundle most 3000+ goldom van amit nem szeretnék variantokra elkölteni -
lm83
őstag
Csak okosan kell játszani, meg tanulni.
Most is van hozzá jó pakli:
Perfected Hela -
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintetek melyik a legrondább? Szerintem Nakia viszi a pálmát utána Kraven.

)
Imádom a végén mindig nyomni a mutogatós Pókember emojit
Így néz ki jelenleg. Én szépen haladok vele ebben a felállásban.