Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebolaci
friss újonc
Sziasztok!
Két napja játszom a játékkal,még nem igazán értem a lapokat ,jó volna egy magyar leírás hozzá hogy melyik lap mit csinál ,mert csak találgatok hogy mi mire való,ha valaki tud benne segíteni az jó lenne ,előre is köszi -
-
Dobi 562
addikt
Ezt is kipróbálom majd!
Előbb mentem párat Thanos/Lockjaw + HE és ThorJaw + HE deck-ekkel és azok is jónak tűntek.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül is melyik HE deck fog a többi fölé emelkedni.
Durva, hogy mióta bent van az új kártya nem kaptam ellenfelet akinek ne lett volna a paklijában.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na akkor ma kéne meglépni az infinite-et 98-ról, amíg Androidon nincs patch. Végre simán tudok haladni viszonylag kevés játékkal is, erre jön a meta breaker.
Persze én is meg tudom venni HE-t és valami alite által linkelt Prof X szerűség nem tűnik rossznak. Igaz, Jeff-em sincs.
-
alite
senior tag
válasz
pachito #1488 üzenetére
Igen, ezt érzem én is. Kapsz vele sok "új" kártyát, de mégis hirtelen lett unalmas a játék. Csak mirror ment eddig és az a végjáték, hogy ki kapja el Enchantress-el az ellenfél Luke Cage-ét.
Pár meccs után ilyen érzéseim vannak, de továbbra is megvenném, akárcsak Kang-et.
-
pachito
őstag
Én nem hiszem hogy megveszem..van 22k tokenem de nekem így nem túl izgalmas hogy napokig a mirrort játszhatom.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1485 üzenetére
Igen, mar tolom is vele.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1485 üzenetére
Megvettem, volt 12k tokenem. Big Bad-ekkel úgy vagyok, hogy másképp nem jutnék hozzá és elég nagy volt a hype. Eddig 10 meccsből 10 HE jött szembe, nem túl izgi. Luke Cage kulcsjátékos..
-
alite
senior tag
Kint a patch PC-n ami javítja High Evo-t, iOS és Android majd jön lassan.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1479 üzenetére
Az vele a gond(om?), hogy teljesen a Shuri metát idézi. Ott armor-cosmo-snap volt, amikor te elmenekültél -1 kockáért, mert tudtad, hogy ebből már nem lesz énekes halott, itt meg yondu-wolverine-wave-snap, és mész kifelé.
Annyira nem opresszív talán, mint Shuri volt, mert akad counter lap (Debrii, Prof X, Shang stb.), de összességében más paklikhoz képest itt nagyon jellemző, hogy a jó kezdőkéz kb. azonnali win.
De ki tudja, mégiscsak egy forever 65 pleb vagyok, nem láthatok bele. -
Dobi 562
addikt
High Evolutionary Update!
We've found a solution for the High Evolutionary issue, but the patch release process will take us a bit longer. To set clear expectations, High Evolutionary will not be available today. We'll share more info as we can and appreciate your patience!
12:23 AM · May 24, 2023·139.5K Views
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #1480 üzenetére
Electro Sandman jol mukodik az event-en ha valaki szeretne farmolni. Legtobb meta deck-et megoli utolso korben Sandman vagy jo idoben lerakott Wave + Odin kombo.
Legtobben meg mindig bounce-t jatszanak ha Sandman kezben mehet a snap. Most masztam fel 111-re csak ramp deck-ekkel.
-
Dobi 562
addikt
Megint egy közepesen szar és felesleges location event...
Pedig a hétvégi booster gyűjtögetés után kezdtem reménykedni, hogy irányt változtatott a 2nd Dinner és hanyagolni fogja ezeket a lekorlázza hol/mikor/mit játszhatsz ki vagy helyetted rak le lapot location-okat.
És vasárnap mikor jó lett volna részt venni az event-en dolgoztam, ma meg pihenős vagyok.
Már csak High Evo-ban bízok, hogy megmenti a napot. Esetleg még ha nyitnék egy fasza pixel skin-t a többi száz mellé amit úgysem fogok sosem használni az jó lenne!
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1474 üzenetére
Galactus melle peldaul eleg jo, segit benne hogy Galactus ne legyen counterel-ve vagy az utolso korben meg tudod nezni mit akar jatszani az ellenfel.
(Az mar egy mas kerdes, hogy 1 szezon utan ugy kiegtem a Galactus jatekstilusbol, hogy keptelen vagyok elovenni ujra).
Meg ugye elvileg tartja az "erteket", mindig 6k-ba fog kerulni. Van ra remeny, hogy a jovoben majd hasznos tagja lesz valami meta deck-nek.
Kitty-t megbantam hogy nem vettem meg mikor kijott, de szerencsere megkaptuk ingyen. Jeff-et megbantam, hogy nem vettem meg egybol, mert ahogy kijott a legerosebb 2 drop kartya lett es bepasszol szinte az osszes deck-be. Iron Lad-ba nem voltam biztos az elejen, hogy jo befeketetes-e de vegul is segitett Infinite rankba jutni meg be lehet epiteni majdnem az osszes kedvenc deck-embe.
Ja, Kang-ra visszaterve, hat vegul is ertelmetlen vasarlas volt de erre csak akkor jon ra az ember ha meglepte a dolgot.
-
lm83
őstag
Hát attól függ milyen a 4 lap amit mellé tudsz rakni ezek mellé.
Valljuk be, elég szűkek a lehetőségek és egyik lap képessége sem lett annyira op.
Meg eléggé egysíkú a stratégia.
Ja végül is 3 lap marad mert ezek mellé kell a Sunspot.
Meg ugye She-Hulk is adja magát kb, szóval marad kettő... -
Jacktor
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1474 üzenetére
Ezért szabad csak variánsra költeni a tokent
-
-
NyalokAA
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1470 üzenetére
Pár napig majd ott lesz mindehol, utána eltűnik mint Kang.
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1470 üzenetére
Magát HE-t illetően picit óvatos vagyok. Egy Luke Cage könnyen keresztbe vághatja a koncepció nagy részét, szerintem sok deck-ben ott lesz mostanában.
-
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562 #1467 üzenetére
- High Evolutionary Issue -
The fix for High Evolutionary is going to require a client patch. Which unfortunately means, its going to take some time. We'll continue to update everyone as we work towards the solution. Appreciate y'all! Sorry for the inconvenience.
Sajnos HE-re meg varni kell. -
-
Dobi 562
addikt
Persze, ez tök jó volt arra is amit írsz, hogy boostereket gyűjtögess. Jó lenne egy ilyen location event legalább havonta egyszer!
Én a Thanos ultimate variant-ra akartam gyűjteni boostereket de végül is dolgoztam, nem volt túl sok időm játszani tegnap.
Más: High Evolutionary-re készültök, tokenek bespájzolva?
-
Dobi 562
addikt
Végre egy location event ami miatt nem kell új decket elővenni! Ilyenből lehetne több!
-
pachito
őstag
válasz
duckload #1462 üzenetére
Ezt azt hittem, hogy köztudott. Valahol maguk a devek mondták hogy a botok kifejezetten azért vannak hogy vagy feljebb lökjék az mmr/rankod, vagy épp ellenkezőleg, kicsit visszafogjanak hogy a 'szinteden maradj'.
Szerintem semmi keresnivalójuk botoknak egy ranked ladderen, teljesen hülye concept az egész. -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
duckload #1462 üzenetére
Erről van egy személyes tapasztalatom. Előző szezonban elkezdtem ragelni és egymás után nyomni úgy meccseket, hogy nem raktam lapot, csak nyomtam a snappet és az end turnt, hogy bukjak lefelé. (racionális volta nem volt, csak amolyan ragequit jelleg) Lényeg a lényeg, hogy így is nyertem meccset
Bal oldalt két valamilyen lokáció, jobb oldalt pedig mojoworld, ahol az számít kinek van több lapja. Na most a bot bepakolt mindent balra egy helyre. Jobbra a mojoworldbe meg átengedett egy goblint. Bal oldalt volt neki vagy 20 pont, középen tie, jobb oldalon meg nekem 97 pont.
-
duckload
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1461 üzenetére
Redditen olvastam, (nem tudom mennyire igaz!) hogy vannak meccsek amikor AI ellen játszol és direkt hagy nyerni vagy éppenséggel lehetetlen legyőzni mert olyan lapokat játszik amik pont counterelnek. ‼️ Ezt állítólag egy programozó pletykálta el, lehet full kamu! De azóta törölték a postot! ‼️
-
válasz
Dobi 562 #1459 üzenetére
Pont akartam írni, hogy nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de vmi nem kerek. Eddig Helláztam, most kicsit beállt vele a mutatvány és elkezdtem Serra Surfert játszani. 43 meccs alatt kaptam 8x Sandmant az ellenféltől ahol gyak adhatom fel. Hellával 300 meccs alatt 2x, akkor hogy is van ez? Nem mondom, hogy irányított az mm, nade azért ez furcsa..
-
NyxNyxNyx
addikt
Ma feladtam egy megnyert meccset. Lokációból kaptam egy Mistique-et, wave után kijátszottam Prof X-et amivel nyertem egy lane-t, és az ellenfél octopusza kihúzta a juggeremet, ami miatt rányomtam egyből a retreatre, hogy legyen időm még egyet játszani. De Mistique-et is kihúzta a kezemből, ami a profot másolta szóval nyertem volna.
-
Dobi 562
addikt
Köszi mindenkinek!
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Tyler Durden #1455 üzenetére
Nekem muszáj vele játszani. Első token shopos vásárlásom volt 3kért, amikor még vilagomat nem tudtam a játékról. Stegron sztoriját meg ismeritek
Szóval nekik ketten játszani kell ha akarom ha nem, hogy visszatermeljék a bekerülési költséget
-
-
Dobi 562
addikt
Csatlakozom a klubhoz. Ma reggel csak egyetlen Galactus ellenfelem volt, így gyakorlatilag felszaladtan 96-ról 100-ra.
Kmsbest Stature/Blackbolt verziója volt a tettes. Kicsit pay-to-win Jeff es Iron Lad miatt. Fő modosítás az alap listához képest, hogy Miles helyére Doom került amire egyébként abszolút nem számítanak utolsó körben.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
NyalokAA #1449 üzenetére
Ez attól függ mennyire mozgat meg H.Evo. Jeff egy nagyon jó lap lett az már biztos, szóval nem egyértelmű a helyzet szerintem.
Pachito: én is jó párszor faragtam már rá. De ebben a deckben remélhetőleg oda rakod ahol az ellennek már tele van a tuloldal, illetve van egy nagyon jó trükk is rá: T4ben keresel egy olyan lokációt, ahol az ellenfélnek két lapja van. Kiteszed Titaniat és másodiknak Greenfoblint. Ha nem két lapot rak oda, akkor azt a lokaciot zartad, csak figyelni kell a végére, hogy legyen mivel visszahozni Titaniat
-
pachito
őstag
válasz
CsiguszMaxim #1450 üzenetére
Én semmilyen deckkel nem tudok játszani, amiben Titania van. Az a lap folyamatosan sz*pat, mindig rosszul tippelek és az ellenfélnél landol.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Tyler Durden #1445 üzenetére
Meg.. hála az égnek. Férfiasan bevallom elég frusztált voltam az előző szezon miatt és ez rányomta a bélyegét az idei szezonra is. Nem is értem, csak egy játék, de hát úgy látszik nekem mindegy mit csinálok
Köszi mindenkinek!
alite: Nina controllal meneteltem egészen 91-től 97-ig, de ott eléggé megakadtam, így behoztam a kispadról stegront. A neten találtam egy decket vele, csak abban prof X volt gamorra helyet. Mondjuk az is kellett, hogy Sentry dropoljon S3-ba. Alapvetően nagyon szeretem azokat a paklikat, ami control, de kevésbé a lokációkkal, inkább az ellenfél lapjaival szórakozik.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1444 üzenetére
Grat!
más Van 7k+ tokenem gondolom ezt nem érdemes elkölteni jeffre , hogy kedden jön a következő big bad kártya ? -
Dobi 562
addikt
válasz
Gratulalok!
-
alite
senior tag
válasz
Grat!
Melyik deck-kel mentél be végül? "Nina Control"-ban nem láttam Titania-t.
-
winery
aktív tag
válasz
Gratulálok
így viszont nem játszunk egymás ellen
-
válasz
Gratula, csak megérett az a gyümölcs
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1443 üzenetére
-
CsiguszMaxim
senior tag
Most buktam 99.6-ról 4 cube-ot. Előző szezonben is 1 cube-ra az inftől jött a mélyrepülés. Kezd hasonló érzésem lenni
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Tyler Durden #1434 üzenetére
Ohh. És ha már Cpt Marvel és discard topik. Arra is érdemes figyelni, hogy Dracula vs. Cpt Marvel között is történhetnek furcsaságok. Ha te fordítod fel először Marvelt és utána vág Dracula az ellenfélnél, akkor Marvel szintén nem fog mozdulni. Ez azért van mert ő azelőtt nézte meg, hogy kell-e mennie a győzelemhez, mielőtt Dracula vágott volna.
-
Thx mindenkinek a felhomályosítást, mondjuk így ez a kártya akkor duplikálásra kuka, mert a játék AI minden esetben single kártyaként kezeli, nekem ez nem volt meg
-
CsiguszMaxim
senior tag
Igen. Így ahogy fentebb is írják. Kikockázva úgy néz ki, hogy 1. Cpt Marvel csekkolja az állást. Látja, hogy nem nyeri meg a meccset azzal, hogy ha átmegy. 2. Cpt marvel csekollja az állást .......... stb stb stb. Kell egy férfi kapitány, aki navigálja a kapitányhölgyeket. Mindig minden a nőkön múlik
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1430 üzenetére
Valoszinu azert mert kettonek kellett volna atrepulnie legalabb a jobb oldali location-ra, hogy gyozz.
Az algoritmus ugy mukodik gondolom, hogy egyenkent csekkolta a Captain Marvel-eket eleg-e a gyozelmedhez ha atrepul. Minden egyes alkalommal nyilvan az volt a valasz, hogy nem. Nincs kozottuk "egyuttmukodes", hogy peldaul a 4 bol 2 atrepulne es akkor nyernel.
Remelem ertheto, kicsit kesze-kusza a fogalmazasom.
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #1430 üzenetére
Mert ha több Marvel van, nem 'dolgoznak össze'. Ha 9 lett volna az ellenfelednek jobb oldalon akkor kirepült volna 1 és megnyeri neked a meccset. Ha 10 akkor lejátszódik az animáció de nem mozdul semerre mert az ellenfél nyeri a tiebreaker-t.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1427 üzenetére
Jo lenne tudni, hogy peldaul a jatekosok hany szazaleka hasznalja a trackert meg hogy eppen mennyien vannak egy adott szerveren.
Lehet a tracker-t hasznalok 10%-a jatszik most eppen Galactus-t de valoszinu nagyobb az arany azok kozott akik nem hasznaljak. Igy tortenhet meg, hogy "besurusodik" egy adott deck tipus egy bizonyos idointervallumra.
Biztos nincsen olyan manipulacio a fejlesztok reszerol ami direktbe szivatna a jatekosokat, mert nekik az a fontos, hogy elegedett legyen a vasarlo, visszajojjon penzt kolteni.
De amit irsz az tenyleg erdekes, hogy miutan deck-et valtasz, hirtelen megvaltozik a meta es mas fele ellenfeleket kapsz. Ez meg ugye ellentmond annak amit a 2nd Dinner allit az MM mukodeserol (Rank, CL level, MMR szamit csak).
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1427 üzenetére
Control-ra valtottam azota nem jon Galactus.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Dobi 562 #1425 üzenetére
Érzésre reggel nekem is több a galactus. És ez a deck váltás is amúgy nagyon gyanús nekem is. Ha erre lenne valamiféle legit válasz, az nem volna rossz. Kicsit ilyen szürke zóna ez, hogy a elvileg nem számít a deck, az opponent választásnál, de a tapasztalatok sokaknál mégis mást mondanak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
pachito #1424 üzenetére
Gratulalok!
En miota posztoltam azokat a wave deck-eket, elvetve talalkozok bounce-al, pedig az Untapped.gg trackere szerint jelenleg az a legnepszerubb deck rank 90+ (~13%).
Viszont szokas szerint reggelente mindenki Galactus... Erdekes.
Most peldaul 3 egymast koveto ellenfel Galactus volt. Nagyon erdekes, matematikailag erre mennyi az esely?
Abban is biztos vagyok ha control deck-re valtanek, hogy legyen eselyem ellenuk akkor orakon at nem talalkoznek tobbel.
-
ClydeBeka2
őstag
Végre összegyűlt a 6000 token, félve megvettem BigBad JEFF-et
Bár az új bejelentések miatt kicsit félek, hogy akármikor lejjebb eshet, de az eddigi teljesitménye alapján még biztonságosnak tartottam, de az tuti, hogy 3x meggondolom, hogy a Pool 3-n kivűl mit veszek, kicsit elveszi a kedvét az embernek, nem tudom, hogy nem látják ezt a Second DInnernél.
-
lm83
őstag
válasz
Tyler Durden #1420 üzenetére
Hát én is ilyennel játszok szezon eleje óta, még nem sikerült 40-ről 50-re feljutni...
Viszont tartom azt, hogyha nem meta dekkel mész, akkor nem is az jön szembe... -
-
lm83
őstag
Elő kell venni a régi dekkeket...
Black Widow, Wave, Odin egymás után finom szokott lenni.
Aztán mehet Sandman esetleg, még vannak finomságok. -
Dobi 562
addikt
Wave az brutál jó lett, legtöbb top tier deck 6. körét teljesen tönkreteszi.
Bounce ellen megy a snap ha Wave a kézben, 5. körben általában Beast-et vagy Falcon-t játszanak, kiürítik a board-ot. Wave-et le kell dobni és ott vannak üres board-al, 4 energiás lapokkal utolsó körre.
-
Dobi 562
addikt
Igen, jo lenne feljutni mert a letrazas eleg kiegeto a sok tryhard jatekos kozott. Eselytelen elkezdeni uj deck-et tanulni mert biztos hogy sok - kocka lesz a vege.
Egyebkent atalakuloban van a meta, ahogy nezem most rank 90-100-on Sera Control, Sera Surfer es Bounce a tier 1. A Stature/Black Bolt lecsuszott gyorsan tier 3-ba. (Untapped.GG trackere alapjan).
Legutolso 5 ellenfelem Bounce volt, Jeff Hooglan stream-je megy a hatterben, ugyanazt a Bounce deck-et jatszotta ellenfelem is.
Elo is vettem a Sera Control deck-em amig be nem all az uj meta.
-
Dr.NX
addikt
Szerintem hamarosan Galaktózt fogják nerfelni, ezt onnan tudom, hogy ma vettem.
Thanosszal pont ugyanez volt, akkor nerfelték kutyástul, amikor összejött végre.
Viszont Knullt nyitottam pár napja, úgyhogy most talán lesz egy kis mászás 1 cube/meccs sebességgel.
(Baromi unalmas már most a Wave/Galactus/Spiderman/retreat kombó, de hát valakinek ezt is meg kell csinálnia.)Howardot vett valaki? Milyen?
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562 #1403 üzenetére
Nekem bejon nagyon, foleg ez az alap bounce deck. Eleg sok mirror matchup van, hogy most mindenki Kitty-vel megy, de vertem mar vele az elobb Galactus-t es Sera Control-t is.
#1402Tyler Durden: En az S3-ba lepotyogott kartyakat szedegettem ossze beloluk. Most szerintem csak HE-re fogok kolteni es gyujtogetem a tokeneket.
-
Dobi 562
addikt
Mit szoltok Kitty-hez? Tier 1 Stature/Black Bolt deck-et azzal probalgatom Nebula helyett, Nebula ellen pont eleg jo, nem hagyja Nebulat noni, mig o szepen kapja a +2-ket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógépház bazár! Kolink, Jonsbo, Bitfenix, Aerocool
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ IPS érintő i9-12900H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- P14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U Radeon 780M 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Hibás VGA Bazár // RX480/570/580/R9 FURY stb
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest