Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
válasz
CsiguszMaxim #698 üzenetére
Köszi
@Tyler
Köszi neked is.
Igazából nem látom akadályát, hogy meglegyen az Infinity rank
Este megnyomom és ha jól sikerül akkor 2-3 szint ma is meglesz.
Egyébként valaki használ(t) Wong-Hazmat-Luke Cage-Odin dekket?
Azon agyalok, hogy most abból a 2000 Creditből megvenném Hazmatot és Luke Caget (utóbbit biztosan amúgy is) ha bedobja az áruház majd őket.Oldalam: www.swsfoto.de
-
válasz
woodbear #697 üzenetére
Isten hozott a klubban
Patriot-Ultron simán jó lehet, gyakorlatilag Ultron miatt boardclear után is helyre tudsz állni. Nekem 70-90 között volt a neheze, utána a 90+ az kvázi könnyebben ment, kitartás és menni fog!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
woodbear
addikt
Sziasztok,
örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra
Én még csak december 29-óta vagyok Snapper, de eléggé rá álltam
Jelenleg 1800+ collector szinten vagyok és végre sikerült megdönteni a rekordom, a jelenlegi 92-es szinttel.
Szerintem el fogom érni az Infinityt is ebben a szezonban.
Egész jó kis Patriot-Ultron dekket tettem össze amivel szépen haladok. Bár valamiért úgy tűnt, hogy nehezebb volt sokkal 80-ig eljutni 70-ről, mint 80-ról 90-re. Ott szinte végig nyertem a meccseket.Egyébként sok kártyám hiányzik még de rajta vagyok a témán eléggé
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Jacktor
aktív tag
Jogos, erre nem is gondoltam elsőre, köszkösz
www.wotinfo.hu
-
lm83
őstag
Nem csak azért van ám benne Chavez, hogy t6-ban kirakd.
Egyszer, addig nem húzod fel biztosan, tehát már egyel kevesebb lapból kell felhúzni az épp jó lapot minden körben. Másodszor, mivel tudod, hogy azt fogod húzni, pontosan tudsz tervezni t6-ra. Már t5-ben látod, milyen lehetőségek lesznek kövi körben. Nem úgy fejezed be, hogy na még nyerhetsz, ha topdekkeled a megfelelő lapot. Ebből adódóan már akkor látod, hogy fel kell-e adni, úgy nem buksz duplaannyi kockát. Vagy épp tudod, hogy azzal fogsz majd nyerni.E: Na én is jó lassú voltam, mire végig írtam ezt...
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
Chavez igazából a képessége miatt szerepel a paklik nagy részében, nem sűrűn játszom ki én sem (pedig baromi jó split-em van most hozzá
).
Matematikailag javítja a konzisztensebb laphúzás esélyét. Ha a paklidban van több kisebb kombó lap, akkor nagyobb eséllyel húzod fel őket korábban, de ugyanakkor feláldozod a T6 húzásod (kivéve ha Yondu elkapja és ezért is kapja el őt általában Yondu, mert ha T2-ben ő a legfelső lap a paklidban, akkor T3-T4-T5-ben is ő marad, átadja a helyét).
Pl. ha szükséged lenne egy bizonyos lapra akkor Chavez nélkül az esélyed felhúzni:
T1: 33.33%
T2: 41.67%
T3: 50%
T4: 58.33%
T5: 66.67%
T6: 75%Chavez-zel az esélyed felhúzni:
T1: 36.36%
T2: 45.46%
T3: 54.55%
T4: 63.64%
T5: 72.73%
T6: -[ Szerkesztve ]
-
Jacktor
aktív tag
Ebben Chavez helyett mit ajánlanátok? Max ha 1x kijátszottam Chavezt a 100 meccs alatt... (Knullom nincs de minden más van)
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
Arra nyitottam pár hete egy Chibi variantot azt használom (: Amúgy ott ha lesz nerf vhol jogos is lesz, szerintem jelenleg a legerősebb kártya a játékban, még akkor is ha számítasz rá T5-T6 magasságában.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #688 üzenetére
Igen, jól érzed. Néztem egy SD-s Analyst-et, aki stream-elt és mondta, hogy Shuri-t nem tervezik mostanában nerfelni. Aero-t viszont közelről követik, emiatt nem is veszek hozzá variant-ot mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
fogtunder #686 üzenetére
Nekem a power buff azért jól jött, mert így 11-el kiraktam mikor olyan szitu volt, de 8-as powerrel kb semmire nem volt jó.. Én ahogy írtam Chavezt is cseréltem, pont amiatt, mert szerintem /legalábbis nálam/ sok haszna nincs, főleg a Thanos buff után.
Ha a Quinjet nerfet meghúzzák, attól még a pakli életképes marad, kérdés, hogy mennyire, valszín nem T1 szinten.CsiguszMaxim: szerintem azt nem fogják nerfelni, kb az lesz a mondás techelj ellene..
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
More Magic Variant nyitás 3 ..... 2 ...... 1 ....... [link]
Én amúgy Kang párti vagyok. Ez 6. körben lévő "tudom, hogy ő tudja, hogy én tudom" dolog felrobbantja az agyamat. Imádom az ilyeneket. Akkor is ha nem hoz cubeot. Arra ott van Shuri, amíg le nem nerfelik.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tyler Durden #685 üzenetére
szerintem vagy Lockjaw, vagy Quinjet nerf lesz. a kutyát nem tudom, hogy lehetne, a legvalószínűbb az, hogy Quinjet se viheti le 0-ra a lapok költségét. vagy a kövekre lesz nerf, de két energyn meg játszhatatlan lenne az egész pakk. a power szerintem sokat nem számít, egy csomószor így se kerül ki a boardra.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Galactushoz Knullom nincs, a többi elvileg megvan, Kangre meg kell várnom, hogy milyen dekkek jönnek, nem vágom broken lesz e vagy sem.
fogtunder: kiv vagyok ha nerfelnek, akkor mit, letekerik 11ről vissza ahol volt? Igazából akkor max megint nem fogod szinte sose kirakni, marad a kövezés. Köveket nerfelik az fájó, illetve ha a Quinnjetet módosítják és nem lennének miatta ingyen a stone-k..
Dobi 562: nekem a Death megoldás marad, Knullom sajna nincs..
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #681 üzenetére
Galactust természetesen. Annyi kockát adtam már neki, hogy megérdemlem hogy kipróbáljam.
Nekem is Galactus can pinnelve.
De nekem már van Knull meg az összes kulcs lap egy jó Galactus deck-hez.
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz
fogtunder #680 üzenetére
Nekem Pixel Thanos jött belőle, fel is dobta a reggelem..
#681 Tyler Durden - Az a baj, hogy elfogult vagyok Galactus kapcsán. Egy picit egysíkúnak érzem, miközben néztem pár Kang stream-et reggel, baromi sok cube-ot hoz már az, hogy Kang előtt mondjuk T6-ban snap-elsz és nem is tudják, hogy Kang jön, de retreat-elnek. Még lesz 1-2 hét míg összejön rá a tokenem, illetve addig meglátjuk mennyire épül be a deck-ekbe, de egyelőre Kang-ot venném. Galactus-hoz kell több kulcs lap is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tyler Durden #681 üzenetére
ja, nekem is tetszik, plusz ezzel kijött Thanosra a 6K Token, úgyhogy én is tudom hajtani a szekeret a nerf felé.
-
válasz
fogtunder #680 üzenetére
Az szerintem egy kimondottan jó skin, nekem tetszik. Tippre csak mákod van, én úgy nyitom őket, mintha nem lenne holnap. Múltkor azt hiszem írtam is, 15 darabnál tartok ~2800 CLVL-nél.
Amúgy kérdés mimdenkihez, Kang vagy Galactus, ki mit venne meg, ha egyiket se birtokolná?"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tyler Durden #679 üzenetére
nekem egy Chibi Red Skull volt benne. ha pixel lett volna, instant törlöm a játékot. amúgy mostanában nem nyitok pixeleket, pedig van még bőven, amihez nem volt szerencsém, lehet visszább vettek a drop rate-en a háttérben.
-
Megvettem ezt a more magic bundle-t a token miatt 4900/6000 Galactus pinnelve a shopban
Meglepődtem, mert a kártya skin kivételesen nem pixel, hanem egy értelmes verzió LockJawra..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
mike1334 #675 üzenetére
Részemről eddig 2 pass-t vettem illetve a starting bundlet. Ha olyan lap jön ami tetszik, akkor megveszem a seasonpasst, de részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #674 üzenetére
szerintem semennyire. MODOK is meh, de Nimrodra ötletem sincs, hogyan lehetne jó. Destroy pakliba drága, T5 nem ezt akarod csinálni, Zolával Panther és Gamora jobb, Ongoing Destroyerben lehet esetleg helye, de ott se látom, hogy miért ezt raknám be Iron Man, Klaw, vagy Prof X helyett. lehet ki fognak rá találni valamit, de biztos nem lesz annyira must have, mint Surfer és Zabu volt, szerintem bőven kihagyható.
-
mike1334
veterán
Olvasgatva a posztokat, hányan költenek a játékra innen?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerencsére nem iOS-en vagyok. Bár akkor lehet működne az overlay kártya reakcióknál.
Nimrod szerintetek mennyire lesz jó? Az még beleférne ha a battle pass helyett a a bundle-t venném most.
Előző hónapban esett egy ilyen Cosmo variant egy battlepass 50 utáni ládából. A kedvenc variantom most, nem fogok panaszkodni mostantól a pixel variantokra egy ideig.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
alite
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #671 üzenetére
Pedig nagyon jó variant-od van már, nekem is ez a kettő jön be, amit szereztél és a Momoko. Helyedben nem venném így meg a Momoko-t, arról nem is beszélve, hogy a Steam és az AppStore-ok rendesen rápakolnak pár százalékot az árazásra. iOS-en szerintem 9500Ft lesz.
Pl. direktbe Nuverse-től 3850 Gold az 16k Ft-ra jön ki, míg iOS-en 24k Ft. Mondjuk az is igaz, hogy ezt nem lehet majd megvenni Nuverse-től direktbe.
-
NyxNyxNyx
addikt
Vissza kell fognom majd magamat, hogy a Momoko magic bundle-t ne vegyem meg. Nem rég szereztem meg ezt a variant-ot hozzá ráadásul, de nagyon tetszik a Momoko.
És Snap árazáshoz képest egész jó áron is van. De ha a battle pass-t is akarom, akkor ez már húzós egy hónapra.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
duckload
aktív tag
Sziasztok.
Ios, ipad os alatt lehet valahol trackelni a statisztikákat?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Tyler Durden #652 üzenetére
Üdv a 100-asok exkluzív klubjában. Fáradj be, tölts magadnak egy pohár méregdrága italt és foglalj helyet a kandalló mellett. Az elkövetkezendő időkben itt fogjuk felidézni a legendás történeteket és snapeléseket, amelyek elvezettek minket az örök hírnév földjére
ClydeBeka2: 1400 meccset játszottam a szezonban de ennek a fele kb. 700 meccs volt 40-ről 100-ig, amikor elhatároztam, hogy nem váltogatom a paklikat, hanem nekifekszek és felkúszok.
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #667 üzenetére
Átérzem, néha sokat agyalok én is két variant közt. Van egy site, egész sokat összeszedtek animálva, pár hiányzik csak, de segíthet döntésekben.
-
Hulk kb 1 hete volt nekem is shopban, ugyanezen okból skippeltem, mint te is, nagyon rég nem játszottam már vele. Magneto skin viszont badass, gratula hozzá. /Magnetonál billegek e között illetve a gyerek verziós között, lehet amelyk előbb esik be az lesz instabuy (:/
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #654 üzenetére
Nekem alig dobott mostanában jó dolgokat a shop, de Magneto ma instant buy volt.
Taco Hulk még mókás lenne, viszont nem igazán használok Hulk-ot, így az kimarad.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
hát, a ladder alapján mindenkinek van
de bocs, persze, nem mindenki veszi minden hónapban a passt. sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy jelenleg Bast nélkül nem igazán működik ez a pakli.
van ennek a panther verziója, amiben BP, White Tiger, Wong és Arnim Zola van. azzal lehet próbálkozni, de szerintem nagyon hit or miss.I hate morning people. And mornings. And People.
-
Dr.NX
addikt
válasz
NyalokAA #662 üzenetére
Hogyne érné meg, a token miatt simán. És ez lesz minden kedden.
Elfogadom a sütiket.
-
NyalokAA
aktív tag
Ez a token tuesday megéri? 450 goldért 400 token + 15 booster elég jó vételnek tűnik
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
fogtunder #659 üzenetére
Na most kipróbáltam a Negative paklit, most egész jól ment.
Betettem Quicksilvert meg Dominot, hogy ne a low power lapok jöjjenek egyből.
A másik gondom így meg az volt, hogy a végén alig volt a kezemben lap, próbáltam Moon Girllel kicsit megtolni, de az rendszerint késő.
Eddig csak egy pool 4 nyitásom volt, M'Baku.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
CsiguszMaxim #633 üzenetére
Gratula!
Tudod esetleg hány meccs volt? Egyszer megpróbálnám a grindot én is, bár Shuri/Thanos/Galactus sincs meg, szóval elég esélytelennek érzem jelenleg. Meg gondolom picit nehezebb, mint mondjuk HS-ben a legend. Ott hálisten 100+-os meccsnagyság elég volt
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dr.NX
addikt
válasz
fogtunder #651 üzenetére
Ja, azt vágom, hogy Negative deck.
Azt én is próbáltam, de azt kellene Mr. Negative kártyájára írni, hogy "Cannot be drawn before turn 5."
Majd még lehet, hogy próbálkozom vele, Psylocke-kal próbáltam, de azt is tíz meccsből ha háromban húztam fel a játék első két körében.Elfogadom a sütiket.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gratulálok! Én ma 79-ről másztam fel 82-re majd szépen odaadtam 3×4 kockát Galactus-t játszó ellenfeleknek.
-
Köszi szépen! Meglepő módon nekem 70-90 volt az, ami nagyon nyögvenyelősen ment. Illetve ez a Giganto-s csere elég sok meccset lehozott. Konkrétan nem 1x volt, hogy ugyanarra a mezőre Death-t raktak, amit ugye Giganto meg tud fogni, ellentétben Chavezzel. + mikor ellenfél Leech-elt, akkor simán lehetett rakni bárhova, az megint elég ütős (:
Köszi, a variantot tegnap vettem. Amit itt is írtam, én elkezdtem megvenni azokat a verziókat a lapokból amiket használok és tetszenek, max ha van vmi ütős bundle, akkor spórolok. Néztem és szerencsére 700 goldos verziókból is rengeteg jóféle van, már csak be kell jöjjenek a shopba
-
alite
senior tag
válasz
Hatalmas grat, szerintem ez egy nehezebb szezon volt mint az előző!
(Jó az a Shang-Chi variat.
2-3 hete csak a variant shop-ot nézem és alig dob be olyanokat, amiket tetszenek.)
-
Nahh én is csatlakozom a klubhoz
Reggel indult a grind, kisebb-nagyobb megszakításokkal most értem be inf-re. Standard Thanos dekket futtattam, annyi változtatással, hogy Chavezt lecseréltem Giganto-ra. Igazából előbb meg kellett volna húznom ezt a változtatást, ugyanis nagyon ritkán rakom ki Chavezt + inkább hátránynak érzem azt, hogy 6. körben őt kapom fixen a kezembe. A ladder 99%-t toltam Thanos dekkel maradék 1%-ban volt egy kis Deathwave. Még annyit, hogy nekem nem sikerült megunnom a paklit, a kövek miatt szerintem kellően változatos. Most funolás következik, így a sok grind után (:
-
fogtunder
nagyúr
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Tyler Durden #646 üzenetére
Ha meglátok egy wolverinet vagy sabretooth-ot és egy electrot (vagy wavet) egymás után, akkor már nekem villog a galactus lámpa.
Egy jo debri mindig segít, hogy ne lehessen lerakni. (vagy greengoblin)
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem olvasni, nem feltétlen nehéz, inkább az van amit írsz, mivel countereled? Én jelenleg a ladderen szerintem tizedét vertem meg az ellenem jövő Galactus dekkeknek /ha beleszámoljuk azt is, mikor feladta
/
CsiguszMaxim:az megvan, csak nemtudok mit rámolni, ha nagy lapot teszek kapja a Shang-Chi-t, kicsit, akkor nem elég, illetve ha Knullozik fixen nincs nálam Shang, hogy countereljem, 1 cube-os vereség az jó scenarió nálam[ Szerkesztve ]
-
Jacktor
aktív tag
Galactus dekk nagyon beteg, élvezet vele játszani. Könnyedén lehet vele haladni (50 körül vagyok). Picit kell csak figyelni és ha látszik hogy nem jön ki a lépés, 1 kockával kiszállni. Amit meg lehozol az szinte mindig 2-8 kocka, mert a legtöbben vagy nem olvassák a dekket vagy nem tudják counterelni. Most 0,95-ös a kocka/meccs rátám vele 96 játszma után.
www.wotinfo.hu
-
Én is pinneltem ~ 2 hete, jelenleg 3800/6000 a tokenállomány, szal nem most fogom még kipattintani
Mondjuk Knullom nincs, de anélkül is simán megetetnek vele, szóval az a legkevesebb (:
CsiguszMaxim: ez a pass nekem is skipp volt, Modok nem mozgatott meg engem sem. Ellenben a filmben adta a karaktere, ajánlom megnézésre az új Marvel movie-t (:
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hasonlóképp érzek annyi különbséggel, hogy én most szezon végéig nem csak a deckből égek ki hanem a játékból is. Ha elindul az új szezon, akkor kipinelem Kangot és várom a keddeket. Az, meg talán a szezon új lapja ad egy új lendületet. Modok nekem nem igazán jött be, nem is vettem meg a passt februárban.
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #641 üzenetére
Galactus-t nagyon érzem most, Thanos kapcsán picit kiégtem. Azt veszem észre, hogy amelyik deck-kel mászok Infinite-be abból elég is lesz egy időre.
Galactus-nál simán T1-ben megy a snap, ha jó az osztás. Wave -> Galactus -> Doc Oc -> Knull/Shang-Chi verhetetlen. Faék egyszerű és tényleg rengeteg cube-ot le lehet húzni vele. 110-ig mentem, de elkezdtem szórakozni más deck-ekkel is, következő szezonban kíváncsi leszek rá.
-
válasz
CsiguszMaxim #640 üzenetére
Nálam az a baj, hogy ha nincs Shang Chi vagy bevédi Cosmoval, akkor kb mehet is a retreat. Simán megcsinálja, hogy turn4-ig skipp, turn4 Shuri, turn5 RedSkull, turn6 Taskmatyi és ha nincs ShangChi, akkor kb mozizok, miközben ő passziánszozik..
Aero amúgy atomdurva az tény, bár szerintem 80+ magasságában, most már fixen számítanak rá az emberek T6.
Hja a sokat nyerés az más kérdés, én tőlem is általában 1 cube-t tudnak vinni, mert feladom simán ha úgy van. Galactus dekk az más kérdés, az még ha figyelek is simán van, hogy lehúz 2-4 cube-ra /nagy ritkán 8/[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Tyler Durden #637 üzenetére
Köszi mindenkinek
Alapvetően én is Shuri dekkel megyek, de én annyira nem érzem erősnek. Rettentő módon oda kell figyelni, legyen cosmo vagy armor mert shang chi egyből büntet a túloldalról. A másik amivel rendszeresen szívatnak az Aero. (emiatt nálam is van). Sokkal inkább kulcslapnak érzem, mint Shurit. Ha nem volt Shuri, jó pozicionálással még úgy is le lehetett hozni a meccset, de ha nem volt Aero, akkor nagyon meg voltam lőve. Még ha nyertem is, akkor is 1 cubeot általában.
-
válasz
Congrats! Én most pár napot kihagytam, ma reggel indítottam megint grindot, hát kb Shuri Shuri hátán, nagyon durván többségben van a dekk. 10 meccsből alsóhangon 5-6 Shuri Zero, 1-2 Thanos a maradék meg a futottak még dekkekből jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
itldj
aktív tag
válasz
Hatalmas gratula!
Btw tudja esetleg valaki, hogy ha google-el regisztráltam a fiókot Androidos telón, akkor Ipaden tudok-e ezzel a fiókkal játszani? Feleslegesen nem csinálnék neki szabad helyet.
(Steamen simán beenegedett, de mostanában kitúr a család a gép elől vagy kényelmesebb lenne az ágyban fekve játszani.)
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gratulálok!
-
alite
senior tag
válasz
Az igen, grat!
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #631 üzenetére
2. pont azt jelenti, hogy ha Te játszod Kang-ot az adott körben, míg az ellenfeled mondjuk Agent 13-t a bal oldalra és abból ő megkapja mondjuk Galactus-t, akkor mikor újrakezdődik ugyanaz a kör és az ellenfeled ugyanúgy balra teszi az Agent 13-t, akkor ismét Galactus-t kapja, de ha mondjuk középre tenné, akkor mást fog dobni neki.
4. pont, ha 5. körben pont Kang-ot húzod a pakliből kör elején és ki is játszod, akkor újrakezdésnél helyette mást fogsz húzni.
Igen, mindig próbálnak az adott hónapban olyan témájú Season Pass-t is kiadni, ami az aktuális filmre vagy sorozatra utal.
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
Kang-hoz pár infó, nagyon komoly lap lesz így:
-If you copy him with Moon Girl Kang 2 stays in hand after Kang 1 is played
-RNG outcomes will stay the same post reset (but they have to be exact i.e. same card played in same location)
-Kang WILL RESET SNAPS
-If played when drawn will redraw on reset -
ClydeBeka2
őstag
válasz
Tyler Durden #614 üzenetére
CL 2682 (nincs kreditem sajnos
) - Hiányzik még:
Black Cat - Daredevil - Doctor Octopus - Gambit - Hazmat - Jane Foster - Kingpin - Quake - She-Hulk (jelenleg pinelve) - Taskmaster - Wong- és amik most estek le : Maria Hill - HelicarrierHa jól irtam össze, akkor ez 13. Egész jól állok, bár talán már 4-5 lapot kivettem shopból.
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #621 üzenetére
hát doc ocra semmiképpen se vernék el 1000 tokent. hood vitatható, ha nagyon kellene valamibe, de nekem is inkább csak addig hiányzott, amíg nem volt meg, utána már kevésbé. de összességében series 3 lapra költeni szerintem kicsit felesleges, mert aránylag gyorsan ki is esnek azért, ha napi szinten játszik az ember.
én leginkább series 4 lapokat vettem eddig, most Thanos elég szexi lett a buff után, valszeg ő lesz a következő, de ha megveszem, tuti, hogy következő hónapban mégis downgrade-elik sereies 4-beI hate morning people. And mornings. And People.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #621 üzenetére
Kang-ot szeretném is, főleg azok után, hogy írták gondolkoznak esetleg végleg S5-ben tartani Thanos és Galactus mellett.
Nézegettem még a következő hónapok lapjait. Negasonic egy baromi jó lap lesz, multifunkcionális és Nimrod-dal is jól fog működni. Tribunal és Mephisto a Mister Negative deck-ekben, kíváncsi leszek.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Közben nagyon szemezek azzal, hogy inkább gyűjtök 6k tokent és a pool 3 lapok helyett megveszem Kang-ot ha kijön. Iszonyat mindfuck lap
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Tyler Durden #618 üzenetére
Előbb gyűjtsd ki a pool3-as lapokat, mert utána már 200-600 tokent kapsz majd a ládákból.
www.wotinfo.hu
-
Meglássuk, ma pont nyitásos nap van, ha bezárom a heti küldiket, akkor lesz 9500 credit körül, azt elverem. Azon is filizek ha nincs meg minden S3 lap érdemes S5-t venni? Igazából S3-ból ami nincs meg az annyira nem mozgat, viszont most 1 hete kb pinneltem Galactust 3600/6000 token jelenleg.
fogtunder: nahh hát ezaz csak Bast meg Valkyrie hiányzik..
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
2806 és 14 lap kell még. Ebből deadpool a bundlebol van szóval azt még elvileg nyitom. Illetve van 2000 tokenem. Abból lesz 1 darab hood és 1 darab octopus.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Valahol 3200 körül, de azóta jött 7 kártya Series 3-ba.
Amúgy ha valakinek megvannak hozzá a lapok, ajánlom ezt a Negative paklit, Valkyrie rengeteg meccset lehoz és itt 75 körül nem igazán számítanak rá:
-
alite
senior tag
válasz
3200 körül lett meg az összes series 3, de akkor még nem voltak series drop-ok. Ha a legrosszabb esetet nézzük és a pity timer, csak minden 7.-nél ad s3-t, akkor még 119 ládát kell nyitnod.
-
Most nézem 2773-as clvl-n vagyok és 17 pool3 kártya hiányzik még. Ki hogy áll, illetve akinek megvan az összes pool3 azt mikor sikerült elérni?
-
válasz
ClydeBeka2 #612 üzenetére
Grat a nyitáshoz, Knull elég jó lap (: A ladderhez annyit, hogy szerintem ne váltogasd a dekkeket. Találj 2 max 3-t amivel megtanulsz játszani utána lehet többet bevonni. Sokan esnek abba a hibába, hogy netdeck és pár meccs után eldobják mondván ez sz@r. A cube szerzésen meg dolgozni kell, ez nálam is hiba. Most néztem a statomat, Thanos dekkel 56% winrate-m van és ennek ellenére nem érem ez az inf-t ladderen. Egyértelműen nem szedem ki a megfelelő számú cube-t mikor nyerek, viszont simán nagyot bukok mikor vesztek..
-
ClydeBeka2
őstag
Megvettem én is a Deadpool csomagot, egész jó ár-érték arányban volt. Megvettem belőle a shopban Thort végre és Zero-t. Valamint 10 cratet tudtam nyitni: Knull - Green Goblin - Luke Cage combo jött belőle, nem is rossz.
Kár, hogy teljesen ki vagyok égve ladderen, 50 körül mozgok már lassan 1 hete, csak ugrálok a deckek közt, egy homebrew Lockjaw talán a legsikeresebb, de néha annyira nem jön be, hogy nyerek 10 db 1-2 cube meccset, amit elbukok a legrosszabb RNG miatt 3 meccs alatt...
-
Thx a linket! Galactus pinnelve van shopban, de még csak 3600 tokenem van, szóval eltart egy darabig mire kiszedem /hacsak ki nem nyitom addig
/
Hja más téma, de tegnap nyitottam még egy pixel skint, csak, hogy ne legyen hiányérzetemCsiguszMaxim: thx megnézem. Nekem is biztos vmi ott megy el, hogy nem gyűjtök elég cube-t mikor lehetne, de tegnap vagy 3 olyan meccsem volt, ahol fixen wineltem volnam, ha az ellenfél nem mákolja be a minimált /pl 5 lapos kézből Dracula Infinautot dob../. Ezek miatt inkább viszem a 4-es wint, akkor is mikor simán vissza kellene snappelnem, mert félek, hogy lemákolnak..
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Tyler Durden #606 üzenetére
Mehh. Azt hiszem átérzem. Én most 85 körül csúszkálok mint malac a jégen.
Nem tudom ez segít-e valamit. Rajtam sokat lendített [link]
Főleg a snapelésre nem fordítok elég hangsúlyt. Azt vettem észre, hogy hiába vagyok messze a biztos wintől ha egy két kulcslap a kezemben van (és nem az asztalon) és akkor snapelek, akkor átlagosan jobban haladok egy két nyolcas buktával is, mint mikor napokig 1 kockát pöcögtetek.
Ja és ha már Galactus a téma
[link]
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #608 üzenetére
OrdinaryHarry nyert ezzel egy tournament-et nem rég, azóta felkapták sokan. Jól lehet kombinálni, sok a synergy a kövekkel is.
Nem rég linkeltem egy Galactus deck-et, brutálisan lehet vele haladni. A korábbi Galactus deck-ek nem működtek, de ez nagyon. Vagy 1 cube-ot veszítesz korán, mert tudod, hogy nem fog kijönni a lépés vagy 4/8-at nyersz és inkább az utóbbi. Köv season-ben ezzel fogok menni.
-
Valkyre nekem sincsen meg, melyik az a verzió? Amúgy igen, ebben a seasonben kéne megtolnom, csak nehéz mikor 2 ilyen nap jön egymás után (: Este majd megyek pár kanyart. meglássuk. Meg amit már sokszor írtam itt, nem tudok nagyokat winelni, általában feladják ha olyan van..
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #606 üzenetére
Nem akarok nagyobb stresszt a válladra tenni, de következő season szerintem destroy heavy lesz (SP alapján), lehet lesz pár Killmonger is.
Thanos most nagyon elterjedt, láttam egy Valkyrie változatot. Jó lenne kipróbálni, csak épp Valkyrie hiányzik.
-
válasz
CsiguszMaxim #605 üzenetére
91-->87 Elmúlt 2 nap katasztrófa. Szarul húzok vagy az ellenfél leröfög turn 6
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
Doom-al semmi gond nincsen, annyit gondolnék át a helyedben, hogy Shang-Chi helyett Moongirl kézduplázás miatt. Viszont ha sok a Shuri dekk pl, akkor maradjon nyugodtan.
-
Dr.NX
addikt
Jönnek a Token Tuesday-ek:
Aranyért token
Token Tuesday #1 Feb28-Mar1 450 Gold 400 Tokens 15 Boosters
Token Tuesday #2 Mar7-Mar8 850 Gold 800 Tokens 65 Boosters
Token Tuesday #3 Mar14-Mar15 650 Gold 600 Tokens 35 Boosters
Special Offer Mar16-Mar20 700 Gold 600 Tokens 200 Credits 65 Boosters Mystery Premium Reward
Token Tuesday #4 Mar21-Mar22 450 Gold 400 Tokens 15 BoostersElfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1 humoros
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest