- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4859 üzenetére
Na, most nem tudom mi van.
Hétvégén amit játszottam, alig volt bot. Volt néhány könnyen felismerhető, de azok sem adtak 8 kockát.
Több nekifutásra sem bírtam 83 fölé menni, sőt inkább lefelé csúsztam pedig ilyenkorra már meg szokott lenni az inifinity, vagy legalább a 93.
Tegnap este a hot locationre optimalizált Surfer deckkel sem volt szerencsém.
El is ment a kedvem az egésztől. -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4857 üzenetére
Nem vették ki, csak még jobban hasonlítanak human játékosokra.
Még kamu alliance tagságuk is van.Amiről ki tudod szúrni:
veled pontosan egyező CL;
magas CL, de a max rank valami alacsony;
a név (ha rutinos vagy);
ha nyilvánvaló hülyeséget csinál, Armort rak Novára;
nagyon gyors matchmakingBizonyos custom kártyákat simán Base Cardnak vagy Variantnak jelöl, amik viszont csak Customként létezhetnének.
https://www.reddit.com/r/MarvelSnap/comments/1j4ou1q/new_way_to_identify_bots_on_ladder/ -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4855 üzenetére
Hát igen, várjuk meg az árakat, de bízzunk benne, hogy jó lesz nekünk.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #4829 üzenetére
Szerencsédre ha nagyon kell Nimrod, jövő héten a tiéd lehet egy kulcsért is.
Nebulát a múlt héten még nagyjából el tudtam fogadni, mert mégiscsak "leak" volt az információ, de így, hivatalos bejelentés után, két lábbal beleállnak abba a narratívába (Discord QNA), hogy "hát, mi nem tudtuk, hogy mi fog droppolni, így nem cseréljük ki a jövő heti spotlightban Nimrodot", nekem egy kicsit visszás.Az én egy szem ingyenes kártyám Havok lesz, de droppol vele MMM is, szóval az én várakozásaim szerint a Negative deckekre most egy kicsit rá fog járni a rúd, nem teljes az öröm. A nagyok közül Corvus-Cull-Skaar nincs meg, de okkal, és nem is hiányoznak, szóval különösebben engem se nyűgözött le ez a drop sem (18k CL).
Ugyanakkor szerintem összességében pozitívak a változások az S3 incomplete játékosbázisnak, januárban meggyorsult a kártyaszerzés nekik, most kapnak legalább 3 teljesen használható büdzsé decket (Knull, MODOK, én még vitatkoznék a Shuri Nimrodért is), tech lapokat. Kérdés, hogy hányan vannak még ezek a játékosok.
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4800 üzenetére
Igen.
Van más pörgetés is? -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4763 üzenetére
Tegnap játszottunk egymás ellen, megvertél a Prof X-Goblinokkal!
Én Thanos Wiccant játszottam, és a Hobgoblinodat rossz sávon próbáltam Aliothozni.
GG!
Amúgy felszenvedtem magam 15M-ig, közben két donátorba is belefutottam, akiknek nem győztem nyomogatni az ökölpacsit meg a Thumbs upot.
Azért úgy játszottam, hogy nehogy megszivasson, ha esetleg vicces lenne és a végén dobna egy Galactust a Death Domainre. -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4756 üzenetére
Abszolút átérzem, én is küzdök mint disznó a jégen.
Most csak a 80k asztalnál játszom, ha valami gyanús, egyből retreat.
Negative Tribunallal játszom főleg, Gorral kiegészítve. Talán ez működik a legjobban, de persze glass cannon, szóval Arishem, Thanos, mill instant retreat.
Persze ha kijön a T3 Negative, akkor meg az ellen lép le.
A legjobbak a mirror matchek, ahol egy meglepi Super Skrullal el tudom hozni a wint.
Sajnos nincsenek botok, csak tryhardok, így jobb esetben el tudok hozni 150K-t, így egy óra(!) játékkal tudok mászni 1M-et. Most tartok 11M-nél.
Ráadásul Eitri egy nudli kártya, tök fölösleges ezért grindolni, de most már megcsinálom.De valahogy én is úgy érzem, hogy nem tudok jóízűen játszani, megszoktam, hogy néha van rossz streak, de most gyakran csak az van.
És nincsenek botok, ladderen legalább azokat le lehet farmolni, bár látom itt most te is extrém szerencsétlenül mentél. -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4643 üzenetére
I've conquered Snaple (2024-09-12) on my 2nd guess! 😎
🔼🔽🟩🟩🟩🟩🟩
🟢🟢🟩🟩🟩🟩🟩
Think you can beat me?
https://snaple.appMs Marvel emote
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4594 üzenetére
Nem jelentkezett senki, te voltál a névsorban a következő ha jól emlékszem.
Kilistáztam a klánokat, csak a nagyom aktívakat és a zárt klánokba ahol 1-2 szabad hely volt csak elkezdtem jelentkezgetni. Talán 4-5-be jelentkeztem végül és pár perc után elfogadtak az [INF] Infinite Elite nevűbe.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4446 üzenetére
Az én league-emben a top 1 pszichopatának 35k+ pontja van. Nem csináltam meg a matekot de ehhez órákon át kell tolni a retreat-et proving groundsban.
Én azt mondom megérdemli azt a nyomorult prémium mystery variánst meg a bordereket ha már ennyi időt beleölt.
Engem amúgy nem hoz lázba az event, most hogy én lettem a legjobb játékos streamelnem kéne.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #4440 üzenetére
Nekem ez jó hír , mert mire először belogoltam az első 3 már 10k pont felett
3 kulcsom volt mondom , ha kinyitom marvel boyt megveszem a season passt mert eléggé bejön. A variant meg amit adnak hozzá a végén pöpec. Erre kinyitottam Blob variantot és Red Hulk variantot + Makarit . Nem jó , de lehetett volna rosszabb is. Most nem matekolok , de gondolom 119 collection lvl már nem fog összejönni 3 nap alatt ?
-
válasz
ClydeBeka2 #4440 üzenetére
Nem leszek népszerű, de az ilyen exploitozásért simán 1 hét pihenőt adnék elsőre. Aki sokadik alkalommal se bír magával, annak meg ban. Elrontja az egész event miértjét, mondom ezt úgy, hogy nem karmolt seggig az ideg, hogy kivegyem.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
ClydeBeka2 #4439 üzenetére
Már reagált is a SD:
We want to thank all players for their feedback on the global launch of our new Leagues format in Deadpool League. We're aware of an exploit that has compromised the competitive integrity of the Leagues. Due to this issue, we'll be rewarding ALL League participants the Deadpool Emote and one Neon Blue Border. All other League rewards will be awarded based on final standing when Deadpool League ends. We look forward to fixing this issue when Leagues returns in two weeks with Jeff League. Keep the feedback coming!Mindenki megkapja az emote-t és egy neon kék bordert.
Na szép, ezért grindoltam
Kivancsi leszek, hogy alakitják át, mert az nem lesz elég, hogy conquestet kiveszik...
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4426 üzenetére
Alliance pontokra nem kell ráfeszülni, ha összejön akkor örülünk ha meg nem jön össze akkor így jártunk. Eleve nem volt semmi ilyen követelmény lefektetve hogy ki kell farmolnunk mindent.
Leagues meg annak jó aki időmilliomos meg még infinite ladder előtt jár és farmolja a botokat.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4367 üzenetére
Nincs azzal baj, hogy Arishemmel toltad, nem a te hibad, hogy elcsesztek a balanszot. En is toltam vele par napot, csak aztan kiegetett a sok mirror. Nekem konkretan azok a jatekosok csesztek fel az agyam akik toljak az Arishem deck-et, a jatek tier 0 deckjet (pre Cassandra idoszak) es spammelik az emojikat mert lelepek meccs vege elott. Ugy, hogy Dracula Zoo deck-et jatszottam vegig hatranybol es utolso kor elott nem mert snappelni a kollega. Nem tul elegans...
Lehet amugy csak en vagyok erzekeny az ilyesmire, de van egy jatekos tipus akik mindig a jatek legerosebb deck-jevel hajlando csak jatszani es spammelik az emojikat esz nelkul. Legtobbszor nem is tul jo jatekosok ezek, mert latod meccs kozben, hogy snappelni nem tudnak.
En meg hetvegen abbahagytam a bub adomanyozast meg az egesz Deadpool`s Diner eventet, allandoan botok ellen rakott ossze, amikor meg nem bot volt akkor jottek a 400k tetes asztalnal a Pandart Cassandra variansos jatekosok ellenfelnek. Segitettem volna szivesen de a community leszerepelt nalam. Ja, meg talalkoztam csomo bot farmoloval, lattak, hogy nem vagyok bot, leptek le elso korben pedig engem is lefarmolhattak volna, azert voltam ott...
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4112 üzenetére
Szerintem elég jó munkát végez a fejlesztői gárda utóbbi időben balansz terén.
Pool 1-3 kártyákat hívod ingyenesnek? Elmúlt pár hónapban jó pár kapott buffot.
Nem értem a logikádat. Nem veszed meg a season pass-t mert Gilgamesh gyenge. 1 hét után buffolják, jó kártya lett, szóval meg tudod venni és van egy jó kártyád.
Vagy annak örülnél ha az után buffolnák miután véget ér a season és akkor 6k tokenedbe kerülne ha meg akarnád venni?
Egyébként elég nehéz lehet fenntartani a balanszot ilyen heti új kártya kiadással, ne várjuk el, hogy minden gyenge kártyát majd egyszerre buffolnak.
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4035 üzenetére
Nem érdemes Grandmasterre pazarolni, nem egy jó kártya.
Nekem is elsőre meglett Thena, zsinórban a második első kulcsos nyitás. Maradjon is így.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3827 üzenetére
Lokit nagyon megdobja, főleg ha kiadja neki a curve:
1. kör Quinjet
2. kör Valentina
3. kör Valentina által generált 6 dropAki eddig nem utálta Lokit most majd meg fogja.
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3827 üzenetére
Tegyetek már légyszi be egy képet erről, nálam sehol nincs ilyen.
PC-n, Androidon és iPhone-on sem.
-
válasz
ClydeBeka2 #3787 üzenetére
Én speciel szoktam 6k-ért is venni olyan lapot ami tetszik vagy imba. Legutóbb Red Hulkot húztam be így, de voltak kevésbé megérős vásárlásaim is, mint pl Beta Ray Bill.. Most ha végre beesik a shopba CB, akkor tutti kiveszem.
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3763 üzenetére
Nem igazán értelmezhető a kérdés, mert melyik kártyákból, mi mellé, mik vannak meg, stb.
Mi a cél, fun vagy mászás?
Nézegess toplistákat, azok elég egybavágóak. Olyat vegyél, ami archetípust definiál, pl. Annihilus, Living Tribunal, Loki.
A big badek legyenek meg (Thanos, Galactus, High Evo; egyedül Kang kihagyható), amik jók még:
Red Hulk, Blob, Jeff, Iron Lad, Ms. Marvel, Hope Summers -
BigBlue69
őstag
válasz
ClydeBeka2 #3718 üzenetére
Nekem már másnap reggel nem engedett a régivel játszani.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3715 üzenetére
Gratulálok!
Miért nem frissítetted? Akkor nem nerfelte a Fingot?
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #3661 üzenetére
Howard (sajnos?) nincs meg, de ha egyszer hozzájutok, mindenképp kipróbálom, Lad és Jubilee is nagyon szeretik, ebben igazat adok.
Meg hát általánosan is, csettintéshez vagy ép kiszálláshoz sem utolsó az infó, amit ad, csak még a 3k tokent is sajnálom rá.
Skrullal az a helyzet, hogy mirrorban, bármilyen Iron Mant játszó deck vagy szerencsés Loki ellen ő az MVP, néha őt másolom Mystique-kel is ha szükséges, ezenkívül Knull, Luke, Sera, Mobius ellen sem utolsó, meg hát szereti a Mr. Negative nyújtotta törődést is.
Ugyanakkor van legalább ugyanennyi pakli, ahol teljesen haszontalan (pl. most a megint feltörekvőben levő Silkes Kravenes őrület), vagy konkrétan hátrány, Elektro ellen pl.
Az én tapasztalásaim alapján többször jött be, mint nem, szóval egyelőre nálam befutó. -
válasz
ClydeBeka2 #3482 üzenetére
Részemről elengedtem, most nem is néztem mik jönnek, majd szóljatok ha vmi annyira táp, hogy ki kellene venni, egyelőre nem terveztem nyitogatást
Dobi: bitangul néznek ki, bár nekem ugyanez a Galaktóz verzió van és annyira f@szán néz ki az ég, hogy nem terveztem se ink se goldot belőle. Szerintem amúgy a legjobb Galactus variáns ez..
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3482 üzenetére
Én kivettem, hogy teljes maradjon a gyűjtemény de nem szándékozok játszani vele. 3 kulcs kellett hozzá egyébként.
Sandman ramp-ot tol vele mindenki.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3434 üzenetére
Én is ritkán egyébként, de általában némítok a második emoji után.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3243 üzenetére
Gratulálok! A Dino is jól néz ki!
-
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #3186 üzenetére
Én 95ön állok már egy hete de az se zavarna ha még innen se lenne meg az inf, ilyen ocsmány metában.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3186 üzenetére
-4 kocka nem a világvége, ha 97-ig elmentél meglesz a 100 is!
rakd le mára, holnap jobban megy majd, több szerencséd lesz!
Csütörtökig toljad a Blobnos-t mert 1000% nerfet kap valamilyen formában az OTA-val.
Szarul indult az estém nekem is a játékban, egymás után két ellenfél nyert úgy, hogy utolsó körben Iron Ladot raktak le aki mindkétszer Aliothot kopizta... 2. után majdnem eldobtam a telefonom, annyira felmérgelt...
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3172 üzenetére
9 ládából garantált 2 darab S3 kártya, ha nem vagy S3 complete.
https://marvelsnapzone.com/cache-drop-rates-and-contents/ -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3162 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem, nyitottál ládákat, de 9 ládából nem nyitottad a garantált két S3 kártyát?
-
alite
senior tag
válasz
Ha bármi módosítás történne a jövőben a jelenlegi rendszerrel, akkor előtte automatikusan kinyitnák mindenkinél a felhalmozott ládákat.
-
lm83
őstag
válasz
Itt 250 várja már a nyitást
E: Ugyanúgy 2 lap megvan már az 5-ből... -
válasz
ClydeBeka2 #3041 üzenetére
Én nekem is vmi ilyen nyitás kellene, az a baj egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy kell e nekem Selene vagy a lovag..
Dobi: Echo-t én is tapasztaltam, hogy nem figyelik, illetve 1-2x nekem is sikerült már belenéznem..
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #3013 üzenetére
Gratula ClydeBeka és köszi a jó példát! Én is követtem.
Galactussal meneteltünk egészen 73 óta
És bár ezzel a névvel elég skizo meg felköpök és alaállok a helyzet, de sok ilyen lenti képen látható szituból lett 8 cube -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3014 üzenetére
Grat!
Jó sokan ki vannak bukva erre az utolsó perces variálásra, ami érthető.
-
winery
aktív tag
válasz
Gratulálok !
Dobii 562: Gratula a variantokhoz
Nekem e hónapban ezek sikerültek:
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
-
pachito
őstag
válasz
Gz
Nekem most nincs 7.5k goldom de ha lenne se venném a bundle-t szerintem. A variantok borzalmasan szarul néznek ki szvsz és a currency value se olyan jó.. -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2997 üzenetére
Ugyan már... Prof X-et eddig sem a power miatt játszottuk, arra ott van Jeff és Ms Marvel.
Ellenben most a Mr Negative a next big thing (1/5), Ravonnával pedig ki lehet játszani T4-ben is. -
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #2997 üzenetére
Én előbb nyúltam volna Marvelhez de mind1. X így már nem annyira combos, én is hanyagolnám.
Ezt a Maximus buffot meg nem értem hogy gondolták, eddig is játszottam de ezentúl kb minden deckemben ott lesz. Ott a lenti deckemben is, pont jól jön Zero-val curve-re. Maximus buff se hátrány. Widow meg kb használhatatlan lett, WW is túl nagyot kapott szerintem, mondom ezt úgy hogy ki nem állhatom a bounce-t.
Ja és RIP DC Dual Force, februárban becsukják a kaput. -
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2990 üzenetére
Nyilatkozták a fejlesztők ez nem a végleges tartalma annak a csomagnak. Konkrétan azt írták kevesebb token és az eredetinél több kredit lesz benne.
Hogy mi értelme van ennek azt nem tudom. Talán azt akarják az gyorsan verje el a goldot aki erre gyűjtött eddig majd újra változtatnak rajta, hogy mégiscsak meg akard venni.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #2978 üzenetére
Az octopus-maximus blob deck nekem se vált be 93-89 között mocorogtam. Ezzel viszont nagyon jó winratet hoztam . Skrull helyett igazából iron-lad et játszanék , de sajnos még nincs. + A rengeteg Living Tribunal miatt került be , de párszor iron-man vagy devil dino hasonmásként is tette a dolgát . Viccesen lehet vele mirror matchben is lanet zárni , ha az ellenfeled energy előnyben van és várod a prof x - et tőle lezársz vele egy másik lanet ahol nyerésre állsz
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2888 üzenetére
Az jó nyitás volt!
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
ClydeBeka2 #2801 üzenetére
Így oldódjon meg mindig a kártyaproblémám. 3. cache:
(4. Blob)
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2809 üzenetére
Most nem vennék kártyát tokenért. Várj egy kicsit hogy beálljon a meta és akkor látod majd hogy kell-e neked annyiért.
-
válasz
Hja amit Dobi ír, a season pass az szerintem alap, mondom ezt úgy, hogy én egyebekre nem költök a játékban. Havi szinten ez a aprópénz viszont elég resource-t ad, hogy ne minimálon kelljen játszani. Mondjuk kinek mi a stílusa, én pl nagyon szeretem a variánsokat, most már egész jó ránézni a kártyáimra, hogy nem alap skinekkel kell mennem
Persze van aki ezt lesz@rja, más a goldból bundle-t vesz, nem vagyunk egyformák.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Ms Marvel hogy nincsen? Nem veszel season pass-t? Szerintem annyit minimum érdemes költeni a játékra mert ár/érték arányban nagyon jó amit kapsz a pénzedért.
+ hétvégi küldetés bónusz
-
válasz
ClydeBeka2 #2747 üzenetére
Csini lett! Én ott tartok, hogy lassan ki kéne pécézni vmi jófajta dekket és az összes lapját beinkelni, vadul nézne ki.
-
pachito
őstag
válasz
Gz! Van vagy 10 cosmo splitem de inked sose jött össze, gold is csak csúnya effekttel.
Ez viszont ütött tegnap:
Jöhet a 2-cost kill rework -
winery
aktív tag
válasz
Gratulálok , hamarosan jön a többi is
NyalokAA : Gratulaok az infhez
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2695 üzenetére
X23 alap kártya destroy deckekhez.
Daken az helyettesíthető Gambittal discard-ban (én Dakent preferálom).
Ha szeretnél kompetetíven játszani destroy-t/discardot akkor én nyitnám a helyedben.
Szerintem most destroy nagyon erős lesz a sok junk deck ellen.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2471 üzenetére
Melyik lapra gondolsz? Elsa még most is erős, ezekkel a statokkal kellett volna játékba kerülnie.
A Loki nerfet elkésettnek tartom, a játékosok 5-6%-a játszott már csak vele. Pont tegnap kezdtem el tanulni 19000-ről visszamásztam 10000-e rankeden.
Ami kicsit csalódás, hogy a Lila Fing (aka Alioth) nem kapott további kezelést, kíváncsi vagyok most majd mi állítja meg a Thanos Control-t (Loki volt az egyik legnehezebb matchup-ja).
-
pachito
őstag
válasz
Én ezt egyáltalán nem bánom. Nem jó precedens szerintem, hogy pay = broken és érinthetetlen. Nerfeljék csak a nerfelni valót.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Cserébe mernek a lapokhoz nyúlni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2456 üzenetére
Ja, tényleg. Túl szép lett volna egy 1 cost Shuri.
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2350 üzenetére
Hát igen, ennek az infónak, mármint hogy mi lesz elérhető hónapok múlva, benne kellene lennie a játékban.
Csak hát ez is növeli a kevésbé tudatos játékosok vágyát a vásárlásra, mert minden második héten van azért egy kártya, ami eléggé must-have.
Ha nincs meg Galactus, az azért van, mert nem tartottad elég fontosnak, hogy rámenj, még Spotlight Cache-ben is volt. -
lm83
őstag
válasz
ClydeBeka2 #2350 üzenetére
Arról már nem is beszélek, hogy a Reserve-k szart se érnek kb. Nem is nyitottam már 1 hónapja.
Nekem is ez a bajom. Mióta ez új rendszer van, nincs értelme nyitnom, mert nem tud dobni semmit. Ingyen s3-as lapból is nem tudom 1-nél többet kivettem-e egyeltalán...
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2175 üzenetére
Régebben volt olyan event, hogy x reserve nyitásból kaptál garantált steampunk variantot, na egy ilyennek örülnék pl.
-
lm83
őstag
válasz
ClydeBeka2 #2175 üzenetére
Így, hogy nincs series drop, tényleg már használhatatlan annak aki nem új játékos.
-
válasz
ClydeBeka2 #2155 üzenetére
Én azt nem értem, hogy Doom nerf, majd buff vissza ahol volt. RedSkull ugyanez volt pepitában. Marvel CPT-t se éreztem hűdeiszonyatnak, így meg nemtudom egyáltalán betegyem e.. Legion meg lehet csak nálam van ez így, de elég ritkán jött szembe.
Lady Deathstrike-ra kid leszek, engem nagyon nem mozgatott meg mikor kihozták, kiv leszek, hogy ennyi elég e ahhoz, hogy használható legyen. -
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1981 üzenetére
Gratulálok!
Sok sikert a Conquest-hez is!
-
BBUN52
tag
válasz
ClydeBeka2 #1981 üzenetére
Ne is mond ez a conquest kegyetlen , tegnap eléggé kiégetett. Sikerült játszanom egy 8 körös meg 2 db 10 körös meccset is.. Izgalmas meg minden, de le tudja szívni az embert elég durván...És még nem is infinity volt csak silver meg gold...
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1974 üzenetére
Nem kell belemenni 8 kockás snap-ekbe a ladder végén, ha 1-2 kockákkal is haladsz azzal semmi problèma. Az a lényeg, hogy haladj.
Nem tudom még mindig sok-e a bot, nekem szezon elején rengeteg volt, azokra snappeltem agresszívan, élő ellenfelek ellen óvatos voltam.
-
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #1974 üzenetére
Nekem 90 a top. Egyszer bőven elég volt elérni a 100-at hogy magamnak bizonyítsak, ezután megelégszem az 500g-vel is. Persze ha lenne valami (számomra) vonzó reward mint pl. egy exclusive variant..na úgy már más a baba fekvése.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1898 üzenetére
Pont arra jó a Proving Ground. Ha veszítesz sem buksz kockát viszont kapsz boostert.
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1886 üzenetére
98-ról estem vissza 86 környékére kb. három nap alatt.
Hiába próbálok ki "thisdeckgetsyoutoinfinite" deckeket, pár meccset megnyerek, utána mindent elvesztek, vagy annyira reménytelen, hogy retreatelek, de sorozatban nyolcat.
Kib.szott dühítő.
Próbáltam váltogatni deckeket, próbáltam konstans ugyanazt a decket játszani, semmi javulás.
Próbáltam hajnalban játszani, délelőtt, délután, este, éjjel.
Tegnap kínomban átváltottam Galactusra, hogy majd azzal nyerek 1-2 cubeokat, még Kangot is tettem bele, onnantól egy darab negative surfert vagy bounce-ot nem láttam, amit előtte végig, destroyt bezzeg annál többet, aminek viszont nem gond, ha a végén ki kell tenni Deatht és Knullt.
Ha én játszok destroyt, akkor garantáltan nagy lapokkal a kézben kezdek, majd feljönnek a pusztítók, majd a vége felé a pusztítandók.
Ha van Shang-Chim, akkor Shuri Nimrodot kapok ellenfélnek.
Most ott tartok, hogy meglátok egy Invisible Womant, akkor futok, mert biztos, hogy Hela Tribunalt fog kirakni minimum 120 power összértékben.
Negative Man hasonlóan retreat. (Kivéve ha én játszom, mert akkor már a kezemben van az összes lap, aminek invertálódnia kellene).Viszont most volt olyan is, hogy valami bot "megszánt" és adott 8 cube-ot. (Amikor full hülyeséget játszik és az utolsó körben kirak egy Blade-t meg Mister Sinistert.)
Mondjatok valami bíztatót.
Pihentetnem kéne a dolgot és csak a missionöket csinálni. -
BBUN52
tag
válasz
ClydeBeka2 #1878 üzenetére
Szerencséd van...úgy voltam vele hogy 50 % esélyem van a 4 jutalomból h kijön Echo vagy Iron Lad, nyitok egyet...Persze h megkaptam a használhatatlan Kang-et...
-
BBUN52
tag
válasz
ClydeBeka2 #1822 üzenetére
Első két spotlight ládából nyitottam egy KNull variantot meg egy Living Tribunalt...egyedül Jean Grey érdekelt volna
Zseniális... -
ClydeBeka2
őstag
válasz
ClydeBeka2 #1758 üzenetére
szerk: kb. 20 perc után kidobott, mintha semmi se történt volna, Marvel Snap én igy szeretlek
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1736 üzenetére
Szép! Mivel tolod? Ne feszülj rá nagyon az Infinite-ra és akkor meglesz.
F2P-ként is szerintem érdemes tartogatnod a ládákat mert több kártyát fogsz nyitni az új rendszerben.
De például ha a goldot valamelyik bundle-re gyűjtöd amit kinéztél magadnak és nem sok hiányzik akkor lehet megpróbálnám összeszedni még most a ládákból.
Apropó! Itt vannak végre beárazva az új ajánlatok:
A Death variánssal szemeztem de 75$ az brutális.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1300 üzenetére
Pont ez az, hogy sokan nem akarunk mas deck-et hozni arra a 24 orara amikor nagyobb esellyel dob egy location-t.
Nekem mindig vasarnap a pihenos napom, az egyetlen nap a heten mikor lenne idom tobbet jatszani es nem akarok mas deck-el menni ez alatt az ido alatt.
Annyi location van mar a jatekban, teljesen felesleges egyet kiemelni kozuluk es gyakoribba tenni 24 orara, raadasul ketszer egy heten.
Mondjuk ez a location legalabb nem olyan toxikus szar mint mondjuk Krakoa volt, amikor belenyul a kezembe, meg az ellenfel lapjaival kell jatszanom vagy kicsereli a lapjaim random lapokra az a halalom.
-
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #1278 üzenetére
EZ Clap
Szerk.: én amúgy nem utálom a pixeleket, legalábbis nem mindegyiket. A Collectorom is pixel és imádom, egyik kedvencem. -
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1166 üzenetére
Én az ellenfelek egy részének a neve alapján tudom mit játszik, annyiszor sorsolt már össze az MM.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1123 üzenetére
Egyébként nekem a Dan Hipp féle rajzok nem tetszenek.
Mostanában nyitottam Dan Hipp Attumát, Lady Syf-et, Onslought-ot, Wasp-ot.
Peach Momoko-s Mystique és Knull viszont durván jól néznek ki. Knull-t ma meg is vettem a variant shop-ból, nem bírtam ott hagyni.
-
alite
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #1123 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint fejlesztők azt nyilatkozták, hogy a bundle variantok exkluzívok és nem kerülnek be a shop-ba.
-
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #879 üzenetére
Tényleg, Negative-ra nem is gondoltam.
-
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #851 üzenetére
Picit lassabban ja, meg ami szerintem fájó lehet hogy megint full random lesz az egész, semmi kontroll nem lesz afelett hogy milyen S3-as lapot kapsz hiszen a shopban nem tudsz többé pin-elni.
Több tokent fogsz nyitni mert az eddigi 100-asok helyét 200-600-as tokenek veszik át, kvázi annyi tokent kapsz mint pl én, aki már végzett S3-al. Arra 'ösztönöznek' elég erőteljesen hogy vegyél új lapokat a tokenekből.
Ettől remélnek pozitív visszacsatolást, hogy aki még bőven nem végzett S3-al is tudjon új lapokra költeni. Rengeteg sebből vérzik a sztori de az én sírásom helyett beszédesebb lesz a negatív feedback, amit szerintem kapnak majd. -
válasz
ClydeBeka2 #748 üzenetére
Szerintem ha eddig nem vettél pass-t, akkor ne a mostanival kezdjed
-
válasz
ClydeBeka2 #735 üzenetére
Ez az atom T1 deck erre a seasonre igaz volt, mivel bemákoltam Thanost. Előtte én is mentem mindennel, igaz inf nem volt meg, de a ladder 100hoz közelebbi felében végeztem. A grind meg sajna sok játékban benne van, de szerintem inf nélkül is lehet boldogulni, az, hogy ilyet könnyítenek szerintem teljesen felesleges. Valakinek így se lesz meg, másnak meg így hahota mód incoming..
alite: nahh ez a f@sság, inkább maradjon minden a régiben, pont azt élveztem, hogy nem kell minden hónapban a legelejéről mászni..
-
válasz
ClydeBeka2 #612 üzenetére
Grat a nyitáshoz, Knull elég jó lap (: A ladderhez annyit, hogy szerintem ne váltogasd a dekkeket. Találj 2 max 3-t amivel megtanulsz játszani utána lehet többet bevonni. Sokan esnek abba a hibába, hogy netdeck és pár meccs után eldobják mondván ez sz@r. A cube szerzésen meg dolgozni kell, ez nálam is hiba. Most néztem a statomat, Thanos dekkel 56% winrate-m van és ennek ellenére nem érem ez az inf-t ladderen. Egyértelműen nem szedem ki a megfelelő számú cube-t mikor nyerek, viszont simán nagyot bukok mikor vesztek..
-
alite
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #575 üzenetére
Thanos nem mindig kerül játékba. Szerintem tökéletes volt 8-al, mert tudtad, ha kijön korábban, akkor őt nem fogják tudni leszedni, viszont ez most lehet nerf lett buff helyett. Így már Shang-Chi le tudja kapni, ha esetleg korán kijön LJ-ből.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #519 üzenetére
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #501 üzenetére
En is 71 környéken hagytam abba. De szerintem sok múlt azon hogy fegyelmezetlenul jatszok meg mindig. Cl 2400 körül vagyok, így a lapok már bőven megvannak.
Aki érez magában kedvet az betehetne a collectionjet, hogy mehessen az “úúú neked már megvan ez is”
Ha melle írjuk a cl levelt akkor még árnyaltabb is lesz a kép.
Illetve csinálhatnank egy PHs Snap nick gyűjteményt is, hogy tudjuk ha szembejön a másik.
-
válasz
ClydeBeka2 #501 üzenetére
Részemről 86-ig jutottam, de megint nem toltam annyit amennyit kellett volna. Szerintem a 71 egyáltalán nem rossz, nyílván sok múlik azon is, hogy milyen collection-t bírtokolsz, milyen metadekkeket tudsz összerakni. Infet is behúzták már szerintem többen is a topikból alite pl posztolt is róla.
-
lm83
őstag
válasz
ClydeBeka2 #481 üzenetére
Hát várható volt, hogy ennyi idő után nem fogják őket, mindenki kérné vissza a pénzét...
-
alite
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #368 üzenetére
Nem én vagyok, de basszus, most hogy nézem a nick-ed és a profilképed, szerintem mi már nyomtuk egymás ellen.
-
alite
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #312 üzenetére
Grat, szép nyitások vannak itt a topic-ban.
Nekem M'Baku, Coulson és Attuma jött ládákból, így megvettem She-Hulk-ot kárpótlásul..
Hogy álltok ladder-en? 82-87 között liftezek egy hete, előző szezon könnyebbnek érződött.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #302 üzenetére
7 cache a pity timer, ha kinyitsz egy lapot, legfeljebb az utána jövő 7. cacheben fixen lap lesz. Nincs most itt előttem a pontos matek, hogy egy héten hány kredit érhető el, de ha nem hagysz ki dailyt, akkor a heti 1 kártya az fix (legrosszabb esetben 4200 kredit egy új kártya, 7 cache*12 CL*50 kredit). Ha mákod van, a 7-nél kisebb távolságokra levő cachekben is lesz lap.
Ha unod a banánt, azzal az Ultronnal és Brooddal ránéznék a helyedben valamiféle Patriot deckre.
A leírt lapjaidból az [ongoing Destroyer jelenlegi egyik népszerűbb változata] is kihozható.Ha mindenképp Dino, Quinjet elég szépen befér, illetve a Beasttel visszavett lapok is pumpálják a Collectort. Meglepetés win conditionnek egyébként Arnim Zola is mehet bele. Kissé unortodox, de szvsz annyira beállt a netdeckelés, hogy erősen felértékelődött a váratlan lapok meglepetésfaktora. Beszéltem nemrégiben egy sráccal, ő pl. Heimdallt játszik egyáltalán nem Move-ra kihegyezett paklikban, mert abszolút senki nem számít rá.
-
alite
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #188 üzenetére
BB azt írta twitter-en, hogy ne töltsd le a patchet addig.
Nem tudom működhet-e, lehet forceolja a játék egy idő után majd a patchet.
-
alite
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #147 üzenetére
“When you log into the new patch, we’ll start you off with a gift of a bunch of Tokens!”, szoval december 6., viszont 400 CL-t behozni szerintem addig meredek.
-
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #147 üzenetére
Még 2 hét van hátra a mostani szezonból, szerintem utána várható. Valamikor a következő Hearthstone kieg megjelenésének idején
-
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #135 üzenetére
Részvétem.
Kellett nekem dumálni.
-
válasz
ClydeBeka2 #135 üzenetére
Én is beértem pool3-ba, első nyitás Gambit..
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #132 üzenetére
Próbál azonos CL-en ellenfelet találni, tulajdonképpen itt már nem érdemes megállni 5-5 ezer kreditekre, mert simán lehet, hogy az opponens kinyit mindent egy LockThorhoz, neked meg esik 400 gold, egy Rockslide meg 10 Carnage booster, de mégis ugyanott vagytok.
Lesznek meccsek, amik ezen mennek el, de hosszútávon, jó csettintgetéssel és visszavonulással tolerálható szerintem.
Ja és minden nap 5 miatyánk, hogy Brode apánk végre behozza a craftolást. -
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #132 üzenetére
Olyan ellenfelekkel találkozol, akikkel nagyjából megegyezik a collection level. Tehát soha nem fogsz 'fullos' pool 3-as playerekkel mérkőzni. Az viszont előfordulhat, hogy nyitsz egy Black Bolt - Viper - Widow hármast, míg az ellenfeled mondjuk Destroyerrel vagy Helaval jön ellened. Sajnos a lapok nincsenek ilyen szinten súlyozva.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #72 üzenetére
Boostert minden meccs után kapsz, valamelyik a deckedben lévő lapra, annyit, ahány körig tartott a játék. Papíron random, hogy melyik lapra kapod őket, de a valóságban a szürkéket eléggé preferálja a játék.
A kredit viszont csak napi küldetésből, battlepassból, ranked rewardból.
Szerintem kifejezetten élhető a F2P, holnapután leszek egy hónapos (), és 610-es szinten vagyok perpill.
Nem is nagyon kockultam rá szerintem, amikor összegyűlik a napi küldi, letolom mindet, aztán hagyom a következő 24 órában. Szvsz innen Pool 3-től kérdéses, mert ugye 'idefent' már nincs fix kártya, csak ez a csoda collector's cache amiből nekem 586 óta csak booster és gold esett.De ha jól emlékszem, erre is lesz megoldás, valamilyenféle crafting rendszer, ha 1-2 kártya nagyon, de nagyon kell, akkor be tudod majd őket szerezni.
Mondjuk nem is bánom, jó ez a Dino, meg minden, de az előző ellenfelemnek pl. már most ott virított a Lockjaw, a Wong és a Captain Marvel is a pakliban, szóval szívesen lennék az ő helyében is. -
fogtunder
nagyúr
válasz
ClydeBeka2 #72 üzenetére
Nem, Booster mindig lesz elég, a credit lesz a bottleneck. Szerintem kivitelezhető a F2P egyelőre, de azért idő lesz, mire megszerzel minden lapot. Az első két collection level nagyjából két hét, utána belassul, még nekem is nagyon sok lap van hátra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.