Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1290 üzenetére
Ma pont megszívtam, Prof x-et dobtam az ellenfél Galactusára, visszasnappelt, gondolhattam volna miért.
Utolsó körben kirakta Jeff-et, én meg nem húztam fel az enyémet így -8 kocka.
Fejlődnek a Galactus playerek. Azt hittem bot, gondoltam is, hogy ááá miért lenne Jeff Galactus deckben.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1293 üzenetére
-
alite
senior tag
Nekem most az a tapasztalatom, hogy a heti utolsó season pass objective miatt elszaporodtak az ongoing Thanos deck-ek. Én is azzal csináltam meg és sokkal jobb volt mint vártam, felhozott 87-re. Lehet maradok most egy ideig még ennél, szerencsére buffolt Enchantress még nem jött szembe.
#1289 CsiguszMaxim: Storm-ot hagyod common-on vagy felhúzod? Nem tudom eldönteni, hogy melyik szebb.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1289 üzenetére
Jol nez ki mindketto! Azt a Strom varianst en majd be szeretnem aranyozni, eddig 4 splitnel tartok.
-
Dobi 562
addikt
Kivancsi vagyok Galactus-al fognak-e kezdeni valamit. Egyre tobben panaszkodnak Twitteren, Facebookon es Youtube videokban is.
Jelenleg Galactus a legnepszerubb deck 9-12% aranyban a jatekosok kozott rangtol fuggoen.
En pont a legrosszabb kategoriaban vagyok rank 60-69-ben ahol 12%-a a jatekosoknak Galactust jatszik.
Kovetkezo legnepszerubb deck a location control 8%-al, csak hogy lehessen elvezni a Galactus nelkuli meccseket is.
Remelem holnapra kitalal a 2nd Dinner meg egy kis jo szopatos location event-et is!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Hogy ne csak panaszkodjak: tegnap vegre beugrott a shop-ba Jeff, meg is vettem gyorsan. Pont osszejott a 12k token, igy marad meg High Evo-ra is. Aki egyebkent Big Bad lesz, megerositesre kerult, ha meg nem olvastatok volna.Beraktam Jeff-et nehany deck-be meg osszeraktam par location control-t is, probalgatni.
A lenyeg, hogy tegnap ota ujra maszok felfele, meg ha lassan is. De ertheto mikor uj deck-eket probalgat es tanul az ember.
Nebula es Jeff ugyanabban a deck-ben eleg jo, legjobb 1 es 2 drop kartya, nem bantam meg a vetelt.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1281 üzenetére
79 épp, sok meccsem még nincs a szezonban, viszont én az ellentáborban ülök.
Élvezem a játékot, egész sok 8 cube-os meccsem is volt, de én sajna a kevésbé szeretett lockdown paklival megyek.
-
winery
aktív tag
válasz
Én 56
örülök ,ha a napi dolgokat megcsinálom, munkában szoktam leginkább játszani, de most szabadságon vagyok. Amúgy nekem is kedvem valahogy kevés mostanában.
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyalokAA #1283 üzenetére
Ugyanezt érzem én is.
Én új szezon első hetében mindig új deck-eket próbálgatok de nekem most ez a jelenlegi meta nem fun, túl sok a location lockdown control deck.
Pedig találtam egy-két fun kombó deck-et de 4. körre már nincs helyem játszani.
Rank 60-on vagyok beragadva. Általában reggel munka előtt gyűjtök 10-20 kockát, keső este ugyanezzel a deck-el elveszítem ugyanezt a mennyiséget.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
70->72->70
Kb 1. nap elengedtem ezt a szezont .. A deckek 90%-a location lockdown vagy galactus
itt-ott egy kis ongoing. Túl sok a büntetős location + a lockdown deckek mellett még rosszabb és ezen Scarlet Witch se segít (többször okoz kárt mint hasznot)
Nekem ez perpillanat egyáltalán nem fun vagy lehet csak magasan indultam és mindenki try hardol. Én meg élvezném , ha tudnám játszani a kártyaimat nem csak a másik megsz*patására menne ki a játék -
válasz
Én előző hónapot eltrógereltem, későn kezdtem komolyan climbolni. Most 50-ről indultam, jelenleg 67 vagyok. Már az előző seasonben is azt néztem, hogy sokkal nehezebb haladni. Nemtudom mennyire más játékosokkal sorsol össze, de nagyon ritkán van pl 8-as winem. Rengeteg ember visszavonul és 1-2 cube-os winekkel mászok /ok 4-esek azért szoktak beesni/. Kiv leszek ebben a hónapban odaérek e..
-
pachito
őstag
válasz
ClydeBeka2 #1278 üzenetére
EZ Clap
Szerk.: én amúgy nem utálom a pixeleket, legalábbis nem mindegyiket. A Collectorom is pixel és imádom, egyik kedvencem. -
pachito
őstag
Élnek a buffok;
- Orka 6/9 -> 6/11
- Collector 2/1 -> 2/2
- Luke Cage 2/1 -> 2/2
Emellett telón mystery variant az üzenetek között! -
Dobi 562
addikt
Én pedig eközben elkezdtem Shurit játszani, nerf előtt csak kipróbálás szintjén játszottam vele. Ebben a deck-ben elég jó. Meg lehet vele duplázni Aero-t vagy Blackbolt-ot és utolsó körben Taskmaster + Stature vagy Taskmaster és Miles Morales a befejezés. Esetleg a klasszikus 4. kör Shuri, 5. kör semmi, 6. kör She-Hulk + Taskmaster.
Nightcrawler helyére menne Jeff ha lenne.
-
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1268 üzenetére
Az a gond, hogy minél több mozgás opció kell Miles-hoz. Lehet Juggernaut-ot tenném be, remek utolsó körös vagy Storm lane lezárás is lehet, plussz aktiválja szerintem Miles-t is.
Néha őt hiányolom legjobban. Nebula amúgy elég jó mágnesként működik, előző verziónál beraktam Sunspot helyére, szerintem jobban is illik bele.
-
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1265 üzenetére
Szerintem közel olyan jó mint a korábbi változat, de fejben rá kell állni, mert kevesebb benne a tech card, először hiányoltam a kezemből a eszközöket, de nem rossz, egyelőre jobban élvezem mint a másikat verziót.
Spider-Woman és Titania variantokat elfogadnám, default lenne egyből mindegyik.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Dobi 562 #1262 üzenetére
Nagyon boldog voltam, mikor megláttam. Főleg hogy 1/100 az esélye S5 lapot nyitni.
Tyler Durden: Én az IRL valutával vagyok nagyon óvatos, az esendőségemet meg úgy néz ki itt élem ki
alite: a decket még ma szerintem kipróbálom. Jó ráncfelvarrása az előzőnek, és spiderman-t nagyon kedvelem amúgy is.
-
alite
senior tag
Örülök, hogy ismét feljött a téma, tegnap este összejött nekem is az első impulzus vásárlásom, bár már egy ideje pinelve volt és nézegettem..
Szerencsére nem érzem egyelőre kidobott tokennek, 50 cube-ot hozott az alábbi deck eddig.
Jeff frankó, ad egy kisebb szabadság érzést, főleg a hasonló Lockdown deck-ekkel szemben, de az igazi GOAT combo a SW + Miles T6-ban, senki nem számít rá és elég mobilis, jobb esetben 17 power.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1254 üzenetére
Nagyon jo nyitas volt! epp most nezegetem Twitteren a deck-eket amikkel mar elertek a season elso napjaiban az Infinite-ot es szinte mindegyikben ott van Jeff!
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tyler Durden #1258 üzenetére
Én is Evo-ra tartogatom a 6k-mat és Stegront néztem ki, de csak ha leesett 3k-ra.
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1258 üzenetére
Kang óta meggondolom én is, sajna pár alkalommal használtam csak.
-
válasz
CsiguszMaxim #1256 üzenetére
Én a 6k-s költéseket nagyon meggondolom, impulzusvásárlás nem sokszor szerencsés.. (:
alite: nekem most 6k van, igaz van 10k creditem is, High Evo fix vétel nálam.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1256 üzenetére
Na akkor így még nagyobb grat, hogy ládából jött.
Egyik legjobb 2-drop, el tudnám képzelni a Location Control deck-ben is.
Most van 13k tokenem, de High Evo-ra és Living Tribunal-ra van félretéve, illetve Spider-Man 2099 is jónak tűnik.
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1254 üzenetére
Grat! Pinelve van egy ideje nálam, töröm magam, hogy megér-e 6k tokent vagy majd júniusban 3k-ért.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1249 üzenetére
Jó lap, nem hiába hypolják agyon a tartalomgyártók. Ha le tudod zárni a lane-t, hogy az ellenfél ne tudjon lapot rakni akkor eléggé meg tud nőni meccs végére.
Én legtöbb deck-ben már beraktam Sunspot helyére, aztán majd meglátjuk.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Chuzzlee803 #1247 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Polaris nem úgy működik mint pl. régen Gambit, vagyis nem random választ targetet, hanem a másik két location közül nézi, hogy van-e mit húzni.
Dobi: Nebula milyen érzésre?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #1247 üzenetére
Igazad van, Colossus-t találta el. Úgy emlékeztem (rosszul) hogy 3 energiába kerülő lap és nem lehet célpont de 2 energiás. Látszik hogy nincs benne egy paklimban sem.
-
Dr.NX
addikt
válasz
duckload #1244 üzenetére
Ja, ez trükkös.
Szerintem itt a Dark Dimension is közrejátszott, mert lehet hogy She-Hulk csak az után került felfedésre, hogy Cpt. Marvel csekkolta, hogy hol nyerhet.
Illetve te előbb játszottad ki Marvelt, mert ő meg az utolsó körben játszotta ki Mysteriot, ilyenkor is Marvel kap prioritást, tehát ezért sem tudhatta, hogy hova kell repülnie. -
Dobi 562
addikt
Ezt nem ertem.
Egyik location adott egy Negasonic Teenager Warhead-et. Ez a kepessege: After ANY card is played here, destroy this card AND that card.
Enyem volt a prioritas, kijatszom 3. location-on ami +5 power-t ad az ide lerakott kartyaknak. Ezutan ellenfel kartyai kerulnek felfedesre es a Shang-Chi-je megoli Negasonic-ot de Shang Chi-vel semmi sem tortenik.
Nem kellett volna Shang Chi-nek megsemmisulnie?
-
Dobi 562
addikt
Igy a season utolso napjara sikerult annyira kiegnem hogy folyamatosan egy location-on kell jatszanom ha nem sikerul counterelni a rengeteg Galactus-t amit kapok ellenfelnek, hogy kiprobaltam ezt a kedves location control/junk deck-et.
Azota mondjuk egyszer kaptam csak Galactust ellenfelnek de altalaban mindenki feladja 4-5. korben. Ha megvan Thanos akkor erdemes kiprobalni.
-
mike1334
veterán
válasz
CsiguszMaxim #1236 üzenetére
Ha Galactus után jövök, akkor vagy shang-chi vagy enchantress vagy rogue...a gond akkor van, ha én kezdem a 6. kört. Amúgy mentem pár napot Galactusszal, de olyan semmilyen...ha ki tudom játszani 5. körben, akkor snap, egyéb esetben többnyire visszavonuló. Thanos szintén nem hozta el a várt csodát...most mire spóroljak? CL3300-nál vagyok, és kezdem unni..Sera Control meg Zoo deck fun, a többi meh...mindig ugyanaz, ha bejön nyerek, ha nem, akkor esélytelen..semmi flexibilitás, a pakli játszik, nem én..
-
winery
aktív tag
válasz
Dobi 562 #1234 üzenetére
Szerintem nagyon szar lett , valahogyan olyan érzésem van,hogy folyamat olyan paklit és leosztást vagy helyszíneket kapok amin csak szívás van , például sera control paklival vagyok, akkor tuti,hogy az egyik helyszínre nem tudok rakni, ami így már nehezíti a játékot.
Az egész season arról szólt hol szívja a vérem , talán kétszer kedvezett nekem a szerencse, de , ha Sakaar helyszín volt az biztos ,hogy a HitMonkeyt rakta le . X-Mansion is vagy sokkal gyengébb lapot vagy olyat rakott amivel megint csak instant feladás lett a vége . Legutóbbi kettő MODOK és Sauron, ami éppen egy control pakliban nem célszerűSzerintem én nem az ellenfelek hanem helyszínek miatt veszítettem a legtöbb kockát.
-
Dobi 562
addikt
Matchmaking is determined by three different factors: MMR (Match Making Rating), Collector Level, and Rank on the ladder.
Az MMR az ugye nem nyilvanos tehat azt nem tudjuk. CL 5900, Rank 97.
Minden harmadik ellenfel Galactus de volt, hogy zsinorban 3 kulonbozo ellenfel is Galactus-t jatszik. Nem ertem miert vannak ilyen periodusok, hogy be van allva a meta es ugyanaz a deck jon szembe ujra es ujra. Majd par ora szunet es minden ujra "normalis".
-
Dobi 562
addikt
Mindenki Enchantress-t jatszik most. Ezekben a deckekben lattam eddig ma reggel:
Deathwave
Darkhawk
Electro Ramp
Patriot (!)Ertheto, a 6 power az erosebb 4 energiaba kerulo kartyak koze teszi, meg amugy is sokan jatszanak Ongoing kartyakat.
Ami meglepo, hogy legtobb ma reggeli ellenfel Patriot-ot jatszott, szerintem ez valtozni fog vagy tech-elnek Cosmo-t hogy megvedje oket Enchantress ellen.
-
pachito
őstag
'It’s been particularly telling to us that in a world where Armor, Patriot, Darkhawk, Devil Dinosaur, Sandman, Blue Marvel, and even Knull are major players that Enchantress is a poor performer on both popularity and actual winning. There are mitigating factors, of course–Energy curves, priority battles, and so forth. But ultimately, she’s not functioning as a solid counter for Ongoing cards, especially the symmetrical ones that Rogue can’t interact with.'
Erre gondoltam, és én is pontosan így érzem vele kapcsolatban. -
Dr.NX
addikt
OTA card changes:
nerf:
Lizard – Ongoing: -4 Power if your opponent has 4 cards here.
Sandman – 5/5 -> 5/3buff:
Enchantress – 4/4 -> 4/6
Shanna – 4/2 -> 4/4Enchantressnek örülök, szerintem eddig sem volt gyenge.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1227 üzenetére
Nézzétek a jó oldalát, egész szezonon keresztül kitart az élmény..
Infinite-be érve mindig unalmas lesz a játék..
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1225 üzenetére
Én már előre félek a vasárnapi location mókától. Pont ez hiányzik így a ladder végén.
Rank 97 elérve.
-
-
Dobi 562
addikt
Ezek a location-ok be tudják egyébként szívatni az embert rendesen. Ma reggel csináltam a 'destroy 10 card' küldetést és Galactus deck-el mert nincs más összerakva amivel sokat tudnék pusztítani.
Az RNG meg dobálta a mókusokat, raptorokat, köveket meg azt a location-t ami nem engedi a 4-5-6 energiás lapokat letenni. Élmény volt.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #1221 üzenetére
Egyébként ilyenkor lehetne Quake-et kijátszani.
-
válasz
Dobi 562 #1219 üzenetére
Persze, szerintem ez nem is kérdés. Illetve ez a mostani mező azért totál baromság, mert le se tudod cserélni, hiszen a lapot nem tudod rá kirakni. Ma pont amiatt nem játszottam, mert nem egy meccsen volt olyan, hogy 2 lokáció kuka, namost izgalmas, hogy 1 helyre játszhatok ki bármit.. Lassan amúgy se kéne több mezőt behozni, vagy csak nagyon átgondoltan, rengeteg féle van már most is, nem lehet panaszkodni, hogy sablonos lenne emiatt a játék..
duckload: erről beszélek, nemtom a devek ezt, hogy gondolták át, tippre 2 módon, sehogy és dehogy
-
NyalokAA
aktív tag
Eddigi legrákosabb featured location.. nagy szerencse , hogy tegnap meglett az infinte mert ma képtelenség játszani
Lassan amúgy ki kell találni a srácoknak erre valamit. Egyre kevésbé lesz élvezetes játszani , ha kb minden menetben rögtön 1 location alapból kuka a 3-ból -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1214 üzenetére
Szerintem Stegron-t rajtad kivul senki sem vette meg.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Fúúú én tegnap este nekiláttam mászni. 90-ről indultam, kemény menet volt de megérte. Mikor elmentem lefeküdni már 85-ös voltam. Előtte volt egy Stegron impulzus vásárlás, és végül a vele való deck csak csinált 50 cubeot minuszban. De aztán reggel megvilágosodtam amíg a teher vonat átment és én a vasúti lámpánál álltam és megszületett a világ leggenyóbb dekkje.
A lényege röviden. hogy telepakold az ellenfél térfelét, illetve ha már van mit, akkor úgy rendezd a lapokat, hogy beszoruljon az ellen. Black Widow, VIper, Hood és Debri gondoskodik a party résztvevőiről. Stegron, Polaris, Titania pedig arról, hogy mindenki a helyén legyen a túloldalt Zabu olcsósít, hogy flexibilisebb legyen a pakli, Beast pedig duplázza amit kell. Shang, és Enchantress ártalmatlanítja a zavaró tényezőket. Az MVP pedig Spiderman, aki egymaga kontroll alatt tart egy lane-t ha úgy hozza sors. Próbáljátok ki
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1211 üzenetére
Nekem is zsinórban jönnek de Snap Zone-on találtam egy jó deck-et:
Ha Sauron ki lett játszva utána mehetnek a nagy fiúk játszani a tengerpartra Patriot minion-jaival szemben, Enchantress meg elszórakoztatja Patriot-ot és barátnőjét Mystique-et.
Ha Sauron nem kerül elő akkor egy duplára pumpált Vision is megteszi.
-
-
Dobi 562
addikt
Ez a featured location már megint nagyon kellett, kis buff a Patriot-oknak mert amúgy is szarul teljesítenek a ladderen.
Ja, nem!
-
NyalokAA
aktív tag
Innen lestem az ötletet , de igen nagyon adja mikor behúzza wavet a galactus spotra + ugye 12 pont az 12 pont
Rengeteg játékot lehozott , zabu deckek is szoktak pislogni mikor az összes 4 costos kártyájuk költözik egy üres locationre 6. körben
-
NyalokAA
aktív tag
Végre!! Megjöttem
Megszenvedtem vele emberesen a meta nem kedvezett a decknek , de ha elkezdtem vele a szezont kitartottam mellette1 spoton cseréltem mindig , ha szükségét éreztem cosmo/angela/polaris. Akkor kezdődhet a móka ( jöhetnek a lockdown , galactus deckek
)
Van most 3200 tokenem és knull pinnelve gondolom még érdemes megvenni?! Most nem nagyon van mire várni -
Dobi 562
addikt
Ha valaki olcso (Modok series 4 egyedul) es egyszeruen jatszhato deck-el szeretne maszni:
Ezzel masztam vissza rank 70-rol 80 fole majd 95-re. 58% win rate, 0.57 atlag kocka.
Az utobbi idoben nagyon kevesen jatszottak Discard-ot, igy nem is ismerik a mechanikajat, siman snappelnek az 5. korben mikor hatranyban vagyok majd meglepodnek hogy megno Dracula es Morbius meg elarasztjak a board-ot a 0/3-as Swarmok.
Iceman az igazi kincs, belassitja Galactust, meg az Electro ramp deck-eket, nem is ertem miert nem jatsszak tobben.
Jelenleg az Untapped GG trackere szerint a jatekosok 2.5%-a jatszik ezzel a deck-el igy attol sem kell felni, ez fog szembejonni minden masodik alkalommal.
-
Dobi 562
addikt
Felertem 95-re, el sem hiszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Yettel-es, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB Akku: 100%, Használt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest