Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
Már kiszivárgott a köv két BP témája/tartalma. Nem akarok spolier-ezni, így csak linkelem, az kattintson akit nem zavar.
-
Sziasztok, én is csatlakoztam a játékosok táborhoz. Ahogy sokaknak itt, nekem is jópár év HS múltam van, de meguntam és abbahagytam. Most ezt fiammal együtt kezdtük el játszani, pár napja indultunk, ő ilyen 15x én 170 lvl felett vagyok kicsivel. Eleinte az Odin reveal dekkhez gyűltek össze nagyjából a lapjaim /nekem annyira nem jött be/ utána ongoinggal mentem, ott sokszor egész jól kijöttek a lapok, viszont nincs Onslaught-m, így egyelőre ez is parkol. Jelenleg discard paklival megyek, próbálom elérni a 40-es rankot, még szoknom kell, hogy a snap-t ne eröltessem feltétlenül, illetve a kora reggeli játékok nagyon nem adják, hatalmas bukókat tudok ott beszedni. A startert én is megvettem, IOS-en 1300 huf, ami szerintem nem tétel, viszont a havi 4000k-t sokallom ráadásul így pár nappal a vége előtt nem igazán érte volna meg sehogy sem, meglássuk a köv hónapban/seasonben mit dobnak be. Egyelőre teljesen beszippantott a játék, mivel még a Pool2 is messze van, nemhogy a Pool 3, azt hiszem darabig elleszek.. (:
-
Chuzzlee803
aktív tag
Esett egy Daredevil, ilyen sufnituning control/disrupt deckeket próbálgatok, bár egy Green Goblin még bőven elférne a listába.
CL 754-en állok most, szoktam questeket is venni, bár amikor már a weekly challenge megvolt, akkor nem (gyanítom, hogy édesmindegy, de erősítsetek meg).
Húztam egy Lockjaw-t és a női Thort is, de érzem, hogy maga Thor az utolsók között lesz, pláne most, hogy 8 helyett már csak 12 szintenként kapok Cachet. Azért reménykedem. -
lm83
őstag
Én azért csak ezt mondanám.
Most amit játszok pakli, már minden lapot maxra húztam. A szivárványos verziót, ami ugyanaz, csak nem akarnám felhúzni, inkább egy jobb variantot.
Mert így nehéz már a szintlépés.
Csak nem váltok azért másik paklira, hogy had jöjjön több booster, mikor nem tudok vele nyerni... -
pachito
őstag
Ééés vége, (Nick Fury-t leszámítva, aki még nem nyitható) megvan a full collection. Szinte napra pontosan 5 hónapba került, season pass-t pedig kétszer vettem, mást nem vettem pénzből.
Ez persze a régi rendszerben történt nagyrészt, az új, gyorsabb systemben szerintem ebből bőven lehet faragni, én valahol mínusz 5-1000 collection level-lel számolok tehát 2000-2500 körül már reális lehet a full collection. -
fogtunder
nagyúr
küldetés refill, vagy credit.
a variantok külön kártyának számítanak, nulláról tudod őket fejleszteni, de az elején 700 Goldot felesleges erre elszórni.
azt még nem tudjuk, hogy mi jön majd a kukázott Nexus eventek helyére, és ott mivel kell majd fizetni, de erre én nem tartalékolok előre, kellenek a kártyák.
-
Bazsi1987
őstag
Ez az arany kérdés engem is érdelne?
-
-
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy ha nem veszem meg a starter packot meg a Battlepasst akkor azokhoz a lapokhoz máskép nem is juthatok hozzá?
-
Jacktor
aktív tag
PC-n továbbra sem lehet vásárolni? (a startert megvenném, de csak homokórázik)
-
alite
senior tag
Elkezdtem én is, nagyon bejön eddig. A 2,5 hetes season pass 10$-ért, viszont picit meredek.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #74 üzenetére
nagyon változó minőségű paklik ellen játszok én is, ha valaki bemákolta a nyitásait pool 3 elején, akkor elég OP dolgai lehetnek, a pool 2 elég kicsi, de utána megint van több, mint 60 lap, nekem is többnyire kombó darabok esnek csak, de a héten mondjuk már nyitottam egy Captain Marvelt és egy Destroyert, viszont a fullos paklikból még mindig hiányzik 1-2-3 kulcslap, amivel tényleg jó lehetne. Lockjaw is olyan, hogy egy csomószor kapok kezdőkézbe 2-3 5-6 dropot és akkor hirtelen nagyon nem jó nekem, a két Thorral más lenne a helyzet, azokat nem baj, ha felhúzza az ember.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #72 üzenetére
Boostert minden meccs után kapsz, valamelyik a deckedben lévő lapra, annyit, ahány körig tartott a játék. Papíron random, hogy melyik lapra kapod őket, de a valóságban a szürkéket eléggé preferálja a játék.
A kredit viszont csak napi küldetésből, battlepassból, ranked rewardból.
Szerintem kifejezetten élhető a F2P, holnapután leszek egy hónapos (), és 610-es szinten vagyok perpill.
Nem is nagyon kockultam rá szerintem, amikor összegyűlik a napi küldi, letolom mindet, aztán hagyom a következő 24 órában. Szvsz innen Pool 3-től kérdéses, mert ugye 'idefent' már nincs fix kártya, csak ez a csoda collector's cache amiből nekem 586 óta csak booster és gold esett.De ha jól emlékszem, erre is lesz megoldás, valamilyenféle crafting rendszer, ha 1-2 kártya nagyon, de nagyon kell, akkor be tudod majd őket szerezni.
Mondjuk nem is bánom, jó ez a Dino, meg minden, de az előző ellenfelemnek pl. már most ott virított a Lockjaw, a Wong és a Captain Marvel is a pakliban, szóval szívesen lennék az ő helyében is. -
fogtunder
nagyúr
válasz
ClydeBeka2 #72 üzenetére
Nem, Booster mindig lesz elég, a credit lesz a bottleneck. Szerintem kivitelezhető a F2P egyelőre, de azért idő lesz, mire megszerzel minden lapot. Az első két collection level nagyjából két hét, utána belassul, még nekem is nagyon sok lap van hátra.
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Én is megkezdtem a Marvel Snap pályafutásom. 23-as szintre fel is húztam magam, ha jól értettem a kártyát felfejlesztése csak esztétikai, viszont ezért kapom a szinteket és ezáltal kártyákat / egyéb jóságokat.Jelenleg ezekből a boosterekből fogyok ki mindig, ez lesz mindig a bottle neck? Ha lehetséges maradnék F2P, de mivel ilyen rövid 1-1 meccs, lenne időm sok meccset játszani. Tartható ez hosszú távon? Lesznek jó lapjaim/meta deckjeim?
Tetszik a játék egyelőre nagyon!
Köszi a válaszokat előre is! -
fogtunder
nagyúr
Azért így botok nélkül eléggé más lett a játék
-
Chuzzlee803
aktív tag
Steamen már tölthető! Hajrá srácok, lányok!
-
pachito
őstag
Megjelenés MA! Még nem késő előregisztrálni valamelyik platformra !
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #65 üzenetére
Ellenem rank 90 felett már kezdtek olyan paklik jönni, amik jelentősen erősebbek voltak annál, amit össze bírtam rakni, úgyhogy elkezdtem költeni. Meg untam is a discard aggrot, akartam valami újat. Aztán nyitottam egy csomó olyan cuccot, ami egy kombó része és igazából nem javított egyik paklimon se, ez a mai Lockjaw nyitás volt az, amire már lehetett paklit is építeni. Szerintem menj tovább, ne tartalékolj, hosszú távon úgyse lesz értelme, Pool 3 sokkal nagyobb, mint a 2 és folyamatosan bővül.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ti Pool 3-ben is tartjátok az 5000 kreditenkénti ugrást, vagy amikor van, elköltitek? Már CL500 körül simán jöttek olyan paklik, hogy mind a 6 körben Pool 3-ből származó lapot játszott ki az arc, szóval kicsit okafogyottnak érzem a visszatartást (bár az a dopaminhegy, ami egy-egy ilyen upgrade alkalmával bekövetkezik, az felülmúlhatatlan).
Egyelőre nyomulok a Collectoros Dino deckkel, amivel eddig is, a Pool 2 archetípusok nem nagyon fogtak meg ezen kívül, várom a Pool 3 nyitásokat. Egy Sandman alapú deckkel próbálkoztam, amit marvelsnapzone-on találtam, de nem érzem a wineket vele olyan betonbiztosnak. -
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #55 üzenetére
igen, nálam is nagyon belassultak a dolgok, jövögetnek a kártyák, de nagyon össze-vissza, egy tier 3 deckhez sincs meg az összes tech lap, pl ma nyitottam egy Patriotot, ami tök jó, csak Debrii meg Mistique nélkül játszhatatlan. de így is 95-ös rankon vagyok, az Apocalypse aggro és a Collector+Dino még mindig működik, szóval grindolok szépen.
-
fogtunder
nagyúr
eljutottam Pool 2 végére, úgyhogy most megint farmolás jön, bár apróbb szépséghiba, hogy erősen pool 3 tartalmú deckek jönnek már szembe.
viszont meglett az utolsó lap is (Infinaut) a pool 2 control paklihoz, ezt most nagyon élem
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #50 üzenetére
pörgess ki annyi season questet, amennyit tudsz, menj fel 5K creditig, aztán kezdj el nyitni. nem hiszem, hogy a pár hetes balance change után valami gyökereset változtatnának.
én a hétvégén kifarmoltam a rank 100-at, már csak a goldot gyűjtöm, hogy a következő season passból tudjak többet kipörgetni, mert a season cache-ek nem nagyon dobnak értelmes dolgot és csak a daily questekből sok kell egy szinthez.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Köszönöm a Dino decket, telitalálat volt, mostmár platinumban stuckolok
Holnap reggel 5-kor indul a szezon, 4200 kreditem van, jópár lehetséges upgrade sorakozik. A kérdésem, hogy még most verjem el a kreditet, vagy érkezik valami olyan változás, ami miatt érdemesebb lehet megvárni az új szezont? -
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #47 üzenetére
Azért spiderwoman még mindig nem gyenge, de az Odin decket én is dobtam aránylag gyorsan.
Ami pool 1-ből működött, az az ongoing pakli, illetve a Devil Dino pakli, ez utóbbinak kevésbé van passziánsz jellege. Most így pool 2 elején is ezzel megyek, sajnos collectorom még nincs és azért hiányzik. Ami még jó, ha bemákolsz egy Swarmot az első lapok között, az a discard aggro -
lm83
őstag
válasz
Chuzzlee803 #47 üzenetére
Ott már mehet szerintem az ongoig+DD pakli
-
Chuzzlee803
aktív tag
Kimaxoltam én is a Pool 1-t, most max kreditig megy a farm, aztán nagyobb ugrással vágok neki a második medencének.
Kicsit bajban vagyok paklikkal, a Spiderwoman nerf óta már nincs meg az a jó Spiderwoman-White Tiger-Odin kombó, a többi archetípus egyelőre annyira nem fekszik. Próbálkoztam teljesen saját kútfőből ilyen "elhúzom/discardolom/destroyolom az ellenfél lapját" jeligére valami kontrollszerűt, de valahogy nem jön össze. Ha van valami jó decketek Pool 1-ban, ne tartsátok vissza magatokat megosztani -
itldj
aktív tag
válasz
fogtunder #40 üzenetére
Gondoltam, ha már a
BlizzardööööööActivisonvagyisizé Picipuha zsebét nem tömöm a Hearthstone-ban, itt megveszem a season passt. Hát mindenre azt köpi, hogy ebben az országban b******** + magam meg a pénzemet.
Valaki esetleg tudott vásárolni, vagy amíg "hivatalosan" nem jelenik meg addig esélytelen? -
fogtunder
nagyúr
Az hogy lehet hogy kiraktam egy Silver Tigert, majd kijátszom rá Odint, megszakad a kapcsolat, mire újra csatlakozok, az ellenfél oldalán van a Tiger, meg a sajátja is és vesztettem, ahelyett, hogy nyertem volna?
-
fogtunder
nagyúr
na, egy heti játék után CL 220, 3K Credit, lvl 81, Season Pass 45. itt most úgy döntöttem, hogy grindolok, amíg meglesz az 5K-s Credit cap, és csak utána fogok nekikezdeni a további upgrade-eknek, hogy több lap essen egyszerre Pool 2-ből.
-
fogtunder
nagyúr
a Season passt lehet még goldból venni, vagy már csak pénzért?
-
pachito
őstag
Minden variáns up után kapsz egy random hátteret + kaphatsz egy random effektet. Érdemes a basicet is felupolni mert az ott már megszerzett effekt beleszámít minden további upgradebe és ugye minél több upgrade, annál több esély a ritkább háttérre (gold, inkify) és ritkább effektekre.
-
fogtunder
nagyúr
-
AryGi
csendes tag
Sziasztok.
Valahol még nagyon az elején vagyok, egy délutánom van benne.
Egy olyan kérdésem van, hogy az előbb véletlenül sikerült előhoznom, hogy mi történt eddig a mecsben. Szándékosan hogyan lehet?
Köszi, köszi.
Megyek és nézek valami jó paklit. -
fogtunder
nagyúr
van értelme még nova paklit játszani Pool 1 lapokból? a nerf óta gondolom nem nagyon.
amúgy ez a random nyitás kikészít, minden pakliból egy-egy lap hiányzik még, hogy értelmes legyen, a discardból swordmaster, a dinoból cap, az on revealből enchantress.
-
sith7
félisten
Én nem találom sehol a Play aruházban
-
lm83
őstag
válasz
fogtunder #22 üzenetére
Hát nekem az ugye pont hiányzik is, szóval csak a telon tárolva vannak az adatok.
Úgyhogy nem nagyon tudok szórakozni, csak várni a javításra.
Te tudod próbálni, hogy leszeded, aztán restart, telefon nyelv angol és úgy próbálod meg felrakni...
De igazából usa verzió apk kellene ahogy olvastam. -
lm83
őstag
-
fogtunder
nagyúr
Fent van az új verzió [link]
-
lm83
őstag
Ezekkel lehet csapatni így elsőre ha jönnek a lapok:
https://marvelsnapzone.com/pool-1-decks/
Van több flex kártya is, ami sok dekkbe jó.
https://marvelsnapzone.com/marvel-snap-pool-1-card-tier-list/ -
lm83
őstag
Én eddig csak alter covert vettem goldért véletlenül, mást nem.
De alap változatok fejlesztem elsőre.
Aztán majd tervezek venni olyan altert, ami nagyon tetszik, aztán majd ha az alap fullos, azt fejlesztem.Érdemes amúgy várni, amig mondjuk maxon 5000-n kredit.
Mert ahogy fentebb írták matchmaking, aszerint rak össze, hányas levelen vagy.
Szóval ha maxon a pénz, akkor egyszerre fejleszteni, amennyi kijön belőle.
Aztán akkor nagyobb szintugrás, de előtte legalább lejjebb leszel még. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #12 üzenetére
én eddig mohó voltam és elköltöttem creditre, hogy hízzon a kollekció gyorsan, de valószínűleg nem ez a leghatékonyabb módja.
amúgy akartam volna venni goldot és közli, hogy nem elérhető az én régiómban. a passnak így 12 nappal a vége előtt szerintem semmi értelme már.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Belecsaptam én is a lecsóba, felszaladtam tegnap este/ma reggel CL77-re, bár így az elején eléggé beszorítottam magam a sarokba
Mindent is felhúztam zöldre, kékre (variantokat is hál'istennek), most meg persze credit sehol, úgyhogy most várok türelmesen a napikra.
A battlepass-szel szemezgetek, bár nem tudom, ér-e tényleg annyit, illetve hogy ki tudnám-e pörgetni a kövi szezonig.
De hogy ne csak élménybeszámoló legyen: mire költitek/költöttétek/fogjátok költeni az aranyat? Más fórumon láttam, hogy valaki daily offerekre tartogatja, más a dailyket refilleli belőle, úgyhogy kíváncsi lettem a ti véleményetekre is. -
lm83
őstag
Na az szép. Elvileg marad minden global lunch után is
Nekem sajnos para, hogy nem tudom "menteni" a kollekciót.
Első próbánál, még az 1.x verziónál kezdtem volna a játékot, de állandóan befagyott az első meccsnél. Itt játék kezdésnél google-lel léptem be.
Na utána mikor ezt javították 2.x-nél kezdtem el akkor játszani.
Itt nem akartam kockáztatni, meg ilyen, szóval egyből a start-ra nyomtam.
Na aztán később jutott eszembe, hogy be kellene lépni menteni, épp update előtt.
Csak most meg nem engedi, mert azt írja már van ezen egy acc.
Nagy nehezen másik telóra felraktam, azon sikerült belépni, majd intronál folytatni a játékot.
Na itt utána próbáltam kikeletkezni, utána törölni is, stb. de utána sem sikerült belépni.
Support nagyon nem tud segíteni, amíg nem "hivatalosan" raktam fel a játékot.
Szóval remélem megmaradnak a lapok indulás után, meg majd akkor valahogy az id-met hozzákötik a goggle fiókomhoz. -
pachito
őstag
Én most level 2558-on állok, ugye 550 credit kell egy cache nyitáshoz, kb minden 4-5. cachenél nyitok lapot, még 15 lap hiányzik (+ Daredevil de őt még nem lehet nyitni).
Ide 4 hónap alatt jutottam el nagyjából végig f2p (1szer vettem battle pass-t és 2x shopból creditet), csak hogy nagyjából mire számítson mindenki. -
fogtunder
nagyúr
igen, valahol collection level 90 körül járok, de hát tényleg csak egy napom van benne, szóval nem is vártam mást. egyelőre szerintem sokat játszhatok botok ellen, mert iszonyatosan ostobák az ellenfeleim, fölöslegesen erőltetnek olyan locationöket tovább, amiket már látványosan feladtam, úgy, hogy közben nem állnak nyerésre másikon, stb.
lm83: igen, én is erre jutottam, van pár erős on reveal kártya már az elején, Odinnak a statjai is elég jók, úgyhogy azzal megyek, amíg nincs más.
-
lm83
őstag
És egyre feljebb jutsz egyre nehezebben dobja a kártyát.
Most így ezer felett már csak 25% esély, hogy kártyát dob, itt már azért elég frusztráló...
És nekem is hiányoznak alap lapok mint pl Magik, Death, Wave, Leader, Destroyer, stb...
Szóval a pool 3-at nagyon elnyújtották...Legjobb oldalnak ezt ajánlanám https://marvelsnapzone.com/
Sok pakli van, pool-onként, meta-riport, stb...Az elején azt gondolom p1 Odin/On reveal paklival érdemes.
Aztán p2-ben már vannak jobbak, ha elég lap van meg. Ongoing, Discard is erős. -
pachito
őstag
A leírásod alapján még az elején tarthatsz a gyüjtögetésnek.
Az összes kártya megszerezhető collection upgrade-el de a kártyák három 'pool'-ba/részre vannak osztva - nagyjából jellemzően pool 1-ben vannak az alap kártyák, pool 2-ben a közepesek és pool 3-ban a legjobb/legerősebb lapok. Ezek a pool-ok x collection level-től y collection level-ig tartanak, tehát ha még nincs meg az összes pool 1 kártya, nem nyithatsz pool 2-ből és 3-ból csak ha már elértél bizonyos collection level-t. Ez sehol nincs jelölve játékon belül egyébként de bármelyik pakliépítős honlapon (pl. snap.fan) megnézheted hogy pontosan milyen lapok vannak egyes pool-okon belül.
Ezt a matchmaking is figyelembe veszi egyébként, csak olyan human vagy bot ellenfelet kapsz aki hasonló kollekcióval/szinttel rendelkezik, mint te. -
fogtunder
nagyúr
na az lehet, még se Wong, se Collector, se Dino
egyelőre egy token+Blue Marvel paklival tolom, meg egy Odinossal.
amúgy meg lehet szerezni az összes kiadott kártyát, ha szépe ugrade-elgetem a kollekciót?
szerk: igen, Magikom sincs
mondjuk egy nap alatt is egész sok mindent össze lehetett farmolni.
-
fogtunder
nagyúr
amúgy azért kérdeztem, hogy van-e friss apk, mert a patch notes-ot megnézve nagy komoly balanszolást csináltak, leginkább a lategame-ben, amire szerintem ráfért, mert pont az 5-6 costnál érzem azt, hogy igazából nem volt értelme a kártyák jelentős részét futtatni.
btw Nick Furyt se érzem kifejezetten erősnek, 5 energy 7 power alapvetően nem rossz, de minek akarnék a kezembe 3 random 6 energys lényt, mikor 90%-ban felhúzom azt az egyet, ami befér a pakliba és tudom, hoyg fixen ki akarom játszani? pláne úgy nem látom sok értelmét, hogy egy csomó 5 energys lényt erősítenek vele.
-
lm83
őstag
Na szuper, akkor itt mehet a menet
-
pachito
őstag
Marvel Snap official discord:
https://discord.gg/marvelsnap
Valószínüleg az elsődleges tartalom-megosztó csatorna, a devek és játékosok mind nagyon aktívak, minden update azonnal megjelenik, érdemes csatlakozni.
-
fogtunder
nagyúr
helló,
ide várunk minden aktív és leendő Marvel Snap játékost, remélem idővel sokan leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LED világítás a lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Leadtek Winfast GeForce4 MX440 64MB DDR (A170) videókártya
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 - Új, kipróbált állapotban - 2028. 01. 14.-ig Media Markt garanciával
- Ducky one 3 Full Size Pure White Mechanikus Billentyűzet / RGB Brown Switch
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest