- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Nem igazán követem.
Facebook-ot utálom, Discord nekem még újdonság. Reddit az oké, de én ott nem láttam ilyen jellegű posztot. Bár nem nézem minden nap. A baj meg az, hogy melóba tűzfal tilt sok gamer tartalmat, így nem sok Snap témájú oldalt érek el. Nekem kapacitásom nincs számolgatni.
De ez nem érthető. Mert ha haladni akarok előre, akkor ezt is meg kell tanulnom. Már csak azért is, hogy tudjam mire számítsak az ellentől ha ilyen paklit játszik.Megmondom őszintén, a Hercules lapot még nem is tudom, hogy hogyan működik. Mármint értem, hogy mi van a leírásban. De még nem is nagyon láttam a mechanikát működés közben, ergó nem tudom, hogy hogyan kellene kihasználni. Egyszerűen többet kellene játszanom, és megtanulnom a paklit. Ahogy írtad, ezzel számolgatni kell, előre tervezni nagyon. Míg egy Wong paklit csak lepakolok, aztán teszi a dolgát. És ebben a pakliban az is "újdonság" kicsit nekem, hogy nem feltétlenül kell rögtön kipakolni a kis energy-s lapokat először, sokkal jobban kell ügyelni arra, hogy melyik laptól melyik mozog, és melyik buffolódik.
Human Torch-ot láttam már, hogy mire képes. Persze szenvedő félként. Igazából ebben a pakliban (mármint az enyémben) az ő folyamatos mozgatása a lényeg (ha jól gondolom.)
Ha már tapasztalatot említettem. Ti már sok mindent megtapasztaltatok, de nekem tegnap volt egy tök jó felismerésem. Nyomtuk a meccset, és az egyik location Limbo volt. Ez a Wong paklinak általában jót is tesz. Úgy is voltam vele, hogy nyerek majd, a hetedik körben. De az ellen a hatodik körben jött egy Scarlet Witch-csel, és ilyen 1-1- pontokkal behúzta a meccset. Tök ügyes volt, egyáltalán nem számítottam rá. Főleg azért mert Scarlet Witch-csel nagyon ritkán is találkozok. Szóval ült a meglepetés rendesen.
Most ez a main paklim: [kép] Szerintem elég sztenderd pakli, gondolom nincs benne meglepetés nektek. Tök szeretem benne azt, hogy ha nem is igazán jönnek a lapok a meccs elején. Azért van benne egy "menekülő" potenciál, ami már sokszor kihúzott győztesként a meccsből. Amikor lemegy Wong, és Black Panther, és rájuk nyomom Zola-t. Először féltem, hogy ha Zola Wong-ot destroy-olja először, akkor BP-t már nem viszi át máshova. De szerencsére nem. Mondjuk logikus is, mert a lap letételekor aktiválódik a dupla reveal. Csak tapasztalnom kellett, hogy biztos így van e.
-
.LnB
titán
-
Dr.NX
veterán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Jó, időközben ki is maxoltam az event-et. Ezért rinyáltam ennyit...

Kiváltottam az 550 creditet, mert az a legnagyobb kincs. A három lapot, a Spectrum varriánst. (azt hiszem mást nem) Még bent hagytam 1000 charm-ot átgondolom mire költsem. De nagyon nincs semmi, csak a credit. Hülyeségekre nem költök, mint az emote, vagy avatar. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Na igen, Venom, Knull, Death.. Azok kellenének.
Most X23 van 3k Token-ért a store-ban. Kicsit drágállom. Szerintetek meg kellene vennem? 4k tokenem van..
Eddig jöttek a lapok, de ahogy nézem, most be fog lassulni a dolog. Valószínűleg mostantól sokkal nagyobb jelentősége lesz a strore-os daily kártyáknak.
Viszont Shang-Chi-vel tudok meccseket nyerni. Sok Apocalypse Discard paklit meg lehet fogni vele.
De a legszebb dolog ebben a játékban. Amikor a Ka-Zar pakli ellen leteszed Killmonger-t. Annál nincs jobb. Várni kell vele, ötödik, vagy hatodik körig, úgy fáj igazán.
Bár elég kevesen játsszák már azt a paklit. -
.LnB
titán
Köszi! Untapped segített.
Tegnap pánik szerűen írtam be ide ezt a kérdést, mert el voltam veszve rendesen. CL551-nél vagyok most. Tegnap valami megváltozott, olyan ellenfeleket kaptam, hogy csak pislogtam. Jöttek a Modok, Knull.. paklik stb. Olyan számok, és kombók pörögtek, hogy tehetetlen voltam a kis Odin deck-emmel.
Ezek a Discard deckek szaporodtak meg nagyon azt vettem észre.
Teljesen érezhető, hogy most dobott fel a játék, egy polccal feljebb, tök észrevehető az ellenfeleken. Nem azt mondom, hogy eddig csak botok ellen játszottam, mert nem. De most már beindult a buli.Vettem is tegnap egy lapot. Deadpool-t (1000-ért). És segített is a Destroy deck-emen. Gondolom nem véletlen, de az Untapped nem is dobja ki ezt a decket ajánlásnak, amit használok: [kép] Nyilván látom, hogy egy komolyabb Destroy deck már nem így néz ki, de azzal gazdálkodok, amim van. És annyira nem rossz amúgy ez így.
Az Untapped egyébként egyértelműen Ongoing deck-eket ajánl. nekem, a lapjaim alapján Spectrum és társai. Szoktam is próbálgatni.
Tegnap már majdnem felcseszett a játék. Erőltettem, már PC elé is odaültem (ezt csak azért írom, mert iPad-en, 2 mobilon, és PC-n is játszottam már.) vele játszani még este is. De nem a játékon kell felcsesznem magam, nem arra kell haragudnom, mert néha olyan dolgokat benézek, hogy szánalmas.
Tegnap kaptam végre egy Alex Ross varriánst. (Nekem ez még nagy szó na.) És nem is annyira rossz, mert Kapisat.
Amúgy erről az untapped-ről mindig erre asszociálok: [link]
Ha szoktatok craftsöröket kóstolgatni.. -
.LnB
titán
Azért is írtam, hogy milyen ügyesen felmértem ezt én is, és nem vettem meg.
Na akkor egy újabb dolog, aminek utána kellett néznem. Jó, hogy van ilyen is. Egy kártyát már én is felhúztam maxra, mert kíváncsi voltam, hogy mi történik. De igazából most értettem meg, hogy mi történt. Így van ilyenem, foil ennyire futotta.
-
.LnB
titán
Ezt a shop-os boost-ot nem is néztem eddig. Köszi a tippet.
Múltkor, amikor volt ez a High Voltage event, akkor én direkt csináltam olyan deck-eket, amibe beletettem minden lapot, ami még nem volt frame break-re fejlesztve, és úgy "húztam fel" őket. Mivel nem volt tétje az event-nek ha veszítesz, ez tök jó volt rá. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Megszámlálhatatlanul sok jó van! De kiemelnék párat, érdekességük miatt:
Zoltan Boros Variant: Ő magyar. Mondjuk nem a képregényekben tevékenykedik leginkább: [link]
Russell Dauterman Variant: Ebből csak egy lap van. Az se annyira nagy szám. De a pali rajzolta a Thor: The Goddess of Thunder jó pár füzetét. És abban annyira szép, vibráló képek vannak, nekem nagyon tetszik. Ő egy ideje nem rajzol már képregényeket, az MCU filmeknél látványtervező asszem.Na de ha én választhatnék bármit a Variant-ok közül, mondjatok maradinak, de nekem ezek kellenének: [link] + [link]
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Találtam egy youtuber-t, tsGuestGaming. Nem valami atom nézett, de a beginner's guide videói szerintem jók. Na ő is mondja, hogy ez egy maraton, nem sprint..
Egyébként viszont ami tetszik, hogy igazából egyáltalán nem is vagyok ráutalva arra, hogy gyorsabban lépkedjek előre. Mármint, hogy vegyek 4-5-ös packokat, szórjam a pénzt a játékra. Mert ellenfeleknek is olyanokat dob be, akik az én szintemen vannak. Ugyan abból a pool-ból játszunk ahogy nézem. Nem tudom, hogy ezek botok e, vagy egy jól működő matchmaking (meg lennék lepve ha utóbbi
). De ez egy korrekt dolog így. -
.LnB
titán
Na ja, a türelem nem erősségem.
De persze a matekot értem. (innen kitöröltem egy jó adag szöveget, mert benéztem valamit, és butaságot írtam.)500 CL-ig Mystery Card-okat kapok. 1 lap mindig, jelenleg ugye csak így tudok új lapokat szerezni. 500 CL felett lesz Collector's Cache. Azt még nem tudom, hogy mi, csak most néztem meg, hogy írtál.
"500 CL fölött nyílt ki régen a shop, gondolom onnantól vehetsz S4-S5 lapokat."
Igazából már most is van lehetőségem S4-S5 lapokat venni így: [kép] és [kép]
A napi lapokat szoktam figyelni, hogy hátha van olyan ami kellene. De még nem vettem semmit. Akkor konkrétan ne is költsem a tokenjeimet se semmire? -
.LnB
titán
Köszi a tippeket!
"A lapokat csak Frame Break (zöld) keretig upgrade-eld."
Ez meglepett, de utána olvastam reddit-en. Már a rare is dupla költség. Pedig a 3d kártyák vagányul néznek ki.
A currency-ket még nem néztem, hogy mire lehet mit elkölteni. Szóval azok a lap upgrade-eken kívüli creditet leszámítva, megvan az összes amit eddig kaptam.Nézegettem már videókat, csináltam egy foghíjas Odin deck-et. De oda még kellene azért lap. Főleg Wong.
Meg csináltam egy Ka-Zar + Blue Marvel-est is. Majd délután kipróbálom őket. Ehhez elvileg több megfelelő lapom van, mint az Odin-hoz. -
Carvus
senior tag
-
Timár Kalman
újonc
Érdekes, amit írsz, kb. érződik belőle az a “elengedem a versenyt” vibe, ami sokaknál előjön Snapben. A Grand Arena tényleg üdítő váltás, főleg ha van egy ütős Doom decked, ott legalább gyorsabban jön a sikerélmény, mint a ladderen a FOMO cunamiban. A Star Realms – meg a 7 Wonders Duel – jópofa, de tényleg más szint, Snap után olyan, mintha retro filterrel játszanál.
-
ClydeBeka2
őstag
Kezdem kicsit elvesziteni a motivációt, főleg, hogy egyre több event van és közben pusholni kéne ladderen is. De az eventbe meg annyi meccset bele kell tenni, hogy kijöjjön 1-1 kártya ami elviszi teljesen az időt. Az utolsó 2 szezonban már 93 sem lett meg. Kicsit úgy érzem grindfest lett a játék, és minden eddiginél több kártya jön, lassan elfogy a currencym is...
Nagyon gondolkodom új kártyás gamen. Tud valaki esetleg ajánlani valamit?
-
winery
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
winery
aktív tag
Csütörtök este 93-ig eljutottam ott jött pár szerencsétlen játék és 91re pottyantam. Az egyik bot 8al szívatott meg , én mill paklival mentem , utolsó körben profx és armort játszotta , nem igazán számítottam ra

Péntek nem igazán játszottam , majd szombaton találtam ezt a Khonshu paklit amivel kényelmesen beértem a hétvégén .

-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
-
alite
senior tag
-
Dr.NX
veterán
Ez eddig a legrafináltabb Galactus play.

https://www.reddit.com/r/MarvelSnap/comments/1j6oq7q/sneaky_galactus/ -
lm83
őstag
-
Dr.NX
veterán
A charm:gold arány 1:1.35
Jött néhány érdekes buff/nerf, Surturt megint megdolgozták, pont amikor tök jól mentem vele Showdownban.
De szerintem ezután is jó lesz, pláne hogy a NTW és R&G, Scream bannolva lettek.Tök egyszerű nyerni Guardianek ellen, az első három fordulóban mindig más locationt építgetsz, az ellen elsütögeti Rocketet meg Starlordot, aztán turn 4-től jöhetnek a pontok.
-
ClydeBeka2
őstag
-
Dr.NX
veterán
-
ClydeBeka2
őstag
15 kártya hiányzik, ebből vicces módon S3-ba jön Nimrod lesz meg free-be, amúgy semmi. Ez olyan hozott is az SD, meg nem is esete. Sokan irták DarkHawk-ot, az tényleg egy bűntény, hogy nem vitték le. Ezen kivűl én HydraBobot vettem volna ki, még igy nerf után is esetleg S4-ben, de akkor marad.
Várom a megváltozott card acquisition-t, hátha a dobozokat is átdolgozzák, mert 150 darabon ülök igy lassan 19k CL_en és sok értelmét nem látom, kivéve amikor 1-2 jó variánst bedob.
-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
-
BigBlue69
őstag
-
Dr.NX
veterán
The exploit works by playing Symbiote Spider Man, Absorbing Man (doesn’t even need to hit an on reveal) in a lane. Then play the on reveal you want to copy, activate the Symbiote Spider Man to merge with absorbing man copy the on reveal 30x times. You can or Grandmaster Odin to cause it to trigger another 30x times.
-
alite
senior tag
-
ClydeBeka2
őstag
-
alite
senior tag
-
NyalokAA
senior tag
-
ClydeBeka2
őstag
-
lm83
őstag
-
winery
aktív tag
-
Chuzzlee803
aktív tag
Köszi, hogy szóltál, majdnem lecsúsztam róla!
Mindenképp érdekes, a szokásos 0.71-0.8 token-arany "árfolyamhoz" képest, ez 1.71.
Szeretném azt gondolni, hogy ez a januárra ígért "javított" card acquisition tervek része, esetleg tesztelik a közösség reakcióját, de mégiscsak az SD-ről beszélünk, bug lehet leginkább.
Más: Victoria vélemények? Végre önálló dolog lehet egy S.H.I.E.L.D deck, nem csak púp Loki/Arishem hátán? Túl ambíciózus vagyok? -
lm83
őstag
-
lm83
őstag
-
winery
aktív tag
-
ClydeBeka2
őstag
Emlékszem arra a meccsre, GG! Már végső elkeseredésemben kipróbáltam azt a decket is, de nem volt túl sikeres
Hálistennek tegnap rám mosolygott Fortuna és 4 allin meccsel behúztam Eitri királyt én is.
Grat mindenkinek! Próbálok ma énis donatelni, szerintem a 80k-s asztal (Holiday Baked Ham ) a legjobb, mert ott indulnak be a dolgok, de a 400-assal se lövünk nagyon mellé. -
winery
aktív tag
-
winery
aktív tag
Csatlakozok én is rakás kaki, ami másnak simán működik az nálam tuti nem , idő se nagyon de tegnap előtt annyira szívatva voltam , hogy azon gondolkodtam, hogy Vadász néven játszok tovább. Én 10 M -nál járok, de így nézett ki reggeli nulla win:
Amikor Sera control paklival voltam , rossz leosztas és nem kedvező helyszínek Arishem majd ugyanez még kétszer , váltottam discard paklira(sokan ezzel mentek) első ellenfél negatív. Hopp már alig van bubs oké akkor thanos control allin és legalább nem kell szenvedni ma, ha veszitek . Pár pont híján kikaptam. Szóval jó nagyon a dinner köszönjük SD , szerencsére van még idő . -
ClydeBeka2
őstag
Én is 400 ezerig egész jól haladtam, de most elkezdett szivatni a játék. 3x is buktam minden bubot.
Amúgy a deck alapú matchmakinget visszajelezték már? A fórum hatására mondom kipróbálom, hogy tényleg olyan jó-e az Arishem, mint itt mondják. Nem viccelek, 5-ből 4x Arishem counter, ebből 3x lejött az ellenfelemnek Cassandra + Dark Hawk + Mystic combo...
(sajnos megmutatni nem tudom, mivel match history is csak álom egyelőre ebben a játékban
)Előtte kb. 20 meccsből ha 2x láttam ezeket a kártyákat sokat mondok. Előtte discardot játszottam, legtöbbször mirror v. Arishem jött. Érdekes ...
-
ClydeBeka2
őstag
-
Chuzzlee803
aktív tag
Wow, ez tényleg kritikán aluli. Tényleg csak a playrate szerinti utolsó néhány lap, és egy pár staple, amik a koruk ellenére még valamiért mindig olyan magasan vannak.
Azóta Discordon már jött egy kiegészítés, hogy "ez most csak a kicsi drop", és "2025. első negyedévében lesz egy nagyobb", és hogy örüljünk, mert ez gyorsabb lesz a szokásos drop gyakorisághoz képest.
Dinerrel gyorsan végeztem, Arishem még mindig marha problémás, tulajdonképp mindig az elérhető legnagyobb asztalnál 1-2 all-int elhoztam, és meg is lett Eitri (más kérdés, hogy az "all-in elhozása" kivétel nélkül a random kapott Enchantress, Valkyrie, 2. Blob stb. miatt valósulhatott meg).
Nem nagyon illik semmilyen deckbe, amit szeretek, de legalább van. -
Chuzzlee803
aktív tag
Tegnap elvittem kb. 15K-ig Arishemmel, azóta meg úgy érzem, hogy kétfajta meccsben veszek részt:
1. Én vagyok az Arishem, ellenfél pasziánsz kombó pakli (TLT, discard, toxic surfer etc.). Én nem találok semmit a paklimban, ő mindent.
2. Én vagyok, aki pasziánszozik, és ellenem Arishem. Ha találok is darabokat a winconhoz, az ő kezében biztos ott a válasz, rosszabb esetekben saját és generált is.
A high voltage mód jobban tetszett, ez a diner nekem túlságosan zéróösszegű. Ha lesz idő és kedv, megpróbálom elérni az új kártyát, de biztosan nem fogok izzadni érte.
-
winery
aktív tag
-
Chuzzlee803
aktív tag
A spotlightok érdekesek (bár tudom, hogy a season promó videóig semmi nem végleges). Fentem a fogamat Gwenpoolra (most a Black Swan-es hand dump variációkra nagyon rákaptam), erre Kate hamarabb megjelenik.
Itt van rá eltéve a token, megvárom a series drop bejelentést, aztán megveszem.Miek meglepett, szinte biztos S3 jelöltnek gondoltam. Szinte bánom, hogy nem vettem meg a 45 ezer forintos bundle-jét.
-
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
ClydeBeka2
őstag
-
Tyler Durden
addikt
Egész jókat mentem rajta, nekem bejövős. Ritka kivétel de saját főzéssel megyek, Ultron dekket alakítottam át saját szájízre:

Ebony Maw nem nagy hátrány, 3 kör van + Ultron meg Doom miatt lehet oda is pakolni. Guardian jól tud jönni pár ellenfél kulcslap ellen, Skar olcsósodik ha már csak egy 10-es lap is kintvan. Összességében elég jól ment eddig ezzel.
-
Tyler Durden
addikt
-
ClydeBeka2
őstag
Igen, láttam utána, hogy ezt is bejelentették. Gondolom a hozzászólások 80%-a a series dropról volt és reagálniuk kellett, mert még idénre beigértek egyet.
Kiváncsi leszek, mert szinte mindent már Series 5-be hoznak ki, ami vicc, mert akkor minek vannak különböző bracketek... Na majd meglátjuk.
-
Dr.NX
veterán
-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
Pont én is be akartam rakni, kiváncsi leszek erre az új módra, jónak hangzik, én még mindig a laddert / gyors matcheket preferálom, igy ez kedvez nekem
Collector Vault és Premium pass meh, nem érint, ez már-már a bálnák játszótere.
Nem voltak nagy bejelentések ezen a roadmapon, semmi series drop, vagy kártyaszerzés, ami számitana is...
Egyedül a Character Masteryt várom, újra elő is veszem majd a jó öreg Dino-t, egyik kedvenc karakterem, főleg, hogy hálisten sikerült megszereznem a legutóbbi ligában a skint is
-
Dr.NX
veterán
High Voltage
3 turns max.
No Snaps.
Start with 2 cards at beginning of game, draw 2 cards each turn.
Energy is randomized but shared energy max.
Each turn gain 2-5 energy. Energy compounds. I.E. start with 2 on turn 1, on turn 2 you gain 3, you now have 5 energy for turn 2. Turn 3 and you get 5, you have 10 energy for the final turn.20 volts per win.
Missions will also be available to help progress up the rewards track. Looks like each mission is 250 or 500 volts based on normal or hard. It looks like one normal and 2 hard per rotation, we'll see how that works day of since this part is pure conjecture.
Missions are the monetization path and looks like 3 missions is max with what I'm guessing is an 8 hour refresh. 200 gold to refill. Can't tell based on the image behind Guest, it shows 5h59m until refill. Again, I am going to assume it's 8. We'll see on the 18th.
Rewards:
Agony avatar 1500 volts
Credits #1 (250) 3000 volts
Red Neon Border 4500 volts
Credits #2 (unknown maybe same as #1) 6000 volts
Agony 8000 volts
Iron Man Variant 11000 volts.Agony - 1/2 After you play a card here, merge this with it.
Banned cards:
Magik
Galactus
Black WidowBanned locations:
Attilan
Avengers Compound
Death's Domain
Dream Dimension
Grand Central
Hala
Kyln
Limbo
Los Diablos Base
Mindscape
Miniaturized Lab
Mirror Dimension
New York
Ruins
Sanctum Sanctorum
Stark Tower
Starlight Citadel
Strange Academy
The Big House
TVA
Vault
Westview
Asgard
The Bifrost
Oscorp Tower
Klyntar
Eternity Range
Collapsed Mine
Pet Mansion
Valley of the Hand
Mount Vesuvius
Thunderbolts Tower
Eternals' Ark
World Forge -
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
Ja és lesz új háttérkép meccs alatt.
Ma jön a patch, Misery felmegy 4/8-ra, ha valaki be akarná még húzni.
Szerintem elég középszerű kártya amúgy.A mai patch-csel viszont elvileg emelkedik az ink/gold split rate, mivel eddig el volt romolva (lecsökkent) és most kompenzálják, kb. decemberig.
Szóval érdemes lesz most rámenni a jó splitekre.
-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
NyalokAA
senior tag
-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
Venommal minimális játékkal felrepültem 90+. Szerintem túl erős, vmit majd reszelni kell rajta + utolsó körben ha Black Swan aktiválva lett, akkor bődület mit lehet művelni. Nyitáson is nagyon gondolkozom, mert Scream tetszik, viszont másik két lap megvan, így nagyon risky lenne most 19re lapot húzni..
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
-
Dobi 562
addikt
A Sandman nerfet nem értem, két deck játszotta, lehetett tudni, hogy Sandman-re snappelnek. Mindenki ki tudta számolni hány pont kell, hogy megverd az utolsó körben Ultront, Doomot vagy Red Hulkot és bent maradsz-e, meg 5. körben lerakhattad a kezed. Bounce meg a legerősebb deck-ek egyike volt már akkor is.
Talán arra alapoztak, hogy mindenki felül a War Machine hype vonatra és az új Sandman jobban működik ezek ellen a deck-ek ellen.
-
NyalokAA
senior tag
Én Ios release óta tolom 1db season passt vettem meg azon felül 1forintot nem költöttem a játékra..
21 db kártya hiányzik ebből 8 db season kártya.
Nem jó , de nem is tragikus ahogy szokták mondani
Újra viszont biztos nem állnék neki a 0-ról és a spotlight cache rendszer továbbra is szar már elnézést.
Az meg , hogy a gold-ot minden honnan szűrik ki nagyon greedy hozzáállás. Collectors reservet nyitni kb nincs értelme és conquestben sincs már gold köszi SD. -
M3oH
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
alite
senior tag
-
NyalokAA
senior tag
-
Chuzzlee803
aktív tag
-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
alite
senior tag
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Chuzzlee803
aktív tag
A base Nightcrawler variáns megöl, valamit hihetetlen viccesnek látok rajta, nagyon szokatlan.
Más: Sable-t behúzzátok?
Akárhogyan nézem, ő lett most a generic 1-drop (Nebula, Sunspot most nem játszik).
Ha az ellenfél nem is játssza ki a leszívott kártyát, akkor is egy 1/3, amihez nem kell support. Pattogtatva még több.
Persze, nem őrületes mennyiségű power, de azért egy enyhe powercreepet érzek.
Kezdek megint arra a szintre érni, hogy egymást érik a hetek, ahol 2 vagy több kártya hiányzik, és válogatnom kell. Most Sable és USAgent, a legközelebbi ilyen pedig Arana és Sage.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 5 16GB RAM / 1TB SSD Brutál tárhely + Teljes szett!
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Nintendo DS/3DS játékok EGYBEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Facebook-ot utálom, Discord nekem még újdonság. Reddit az oké, de én ott nem láttam ilyen jellegű posztot. Bár nem nézem minden nap. A baj meg az, hogy melóba tűzfal tilt sok gamer tartalmat, így nem sok Snap témájú oldalt érek el.
Basszus, nagyon megörültem neki. Untam már a Destroy Deck-et.
). De ez egy korrekt dolog így.