Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó ideje, kis független fejlesztőcsapat. Eddig egyszer találkoztam ezzel, akkor szerencsére én is és az ellenfél is valami sera bounce rettenetet játszott, szóval a hatodik kör körülbelül addig tartott, mint az addigi egész meccs.
A conquest bugról lemaradtam sajnos, mert az alapot se vettem ki. -
-
Nekem az utolsó patch óta telefonon ( Iphone 13 ) játszhatatlan lett. Melegszik a telefon borzasztóan.. Ebből kifolyólag kb fél óra után elkezd szaggatni , animációkat kihagyni néha gondol 1-et bezárja az alkalmazást is. Hétvégén Pc-n játszottam ott meg rendszeresen bebugolt az end turn gomb és csak alt+f4 segített
-
Én előbb belenéztem a legmélyebb kútba, az ellenfél Hela Lockjaw-t játszott Leech-el.
És nyertem volna de 3 lapból Lockjaw Helát dobta ki neki utolsó körben. Bármi mást ránt neki elő a kutya, enyém a győzelem. És ő erre a 33% esélyére snappelt és vitte a 4 kockát...
Leechet eddig is gyűlöltem de kezdem Helát is, annak a decknek nem lenne semmi keresnivalója tier 1 közelében.
-
Én elkezdtem nyitni, 270+ voltam, most 110 van. Jött kazal variáns pénz stb, én nem várok tovább, szerintem számottevő változás nem lesz, illetve amit alite is ír, ha olyan módosítás lesz, semmit nem ér a spórolás, mert előtte nyitva lesz az összes..
winery: ez a variáns atom, sajna ki kellett hagyjam, mert olyan szarul nyitottam az elmúlt hetekben, hogy 2 kulcsom maradt..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Rogue is magába szívja a saját paklijából, de az eredeti Blob persze ettől megmarad.
Werewolf akkor ugrik csak, ha a kártya on reveal után is önmaga marad.
Tehát ha pl. Hulkbuster beolvad, akkor sem ugrik oda.
De pl. ha Cosmo-ra játszol ki on revealt, akkor meg odaugrik, hiába nem aktiválódott a képesség.Elfogadom a sütiket.
-
Igen, most egy ideje mar en sem latok Thanost ladderen, Conquesten meg mindenki Leech, Leader, Sandman szutykokat tol.
Mentem parat a legujabb Darkhawk meta deck-el ami Leechet hasznal Blob counternek, egesz egyszeruen nem vagyok kepes ezeket a kartyakat jatszani, nehany kor utan hanyingerem lett tole es toroltem a pics**a a deck-et.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
CG, jópofa a dekk, Modok ill Tribunal hiányzik nálam, nem is tudom mikor fogom őket beszerezni. Azt nézem jövő héten a Silket be kéne húznom + kéne a variantja is, remélem mákolok és nem egy valag láda nyitásából lesz meg..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Elvileg , ha megvan mind3 kártya az azokhoz tartozó spotlight variantokat nyithatod vagy Premium Mystery Variantot random kártyához.
Azért kemény , hogy 12000 creditbe "kerül" egy spotlight cacheWeek of 7/11: Knull, Jean Grey, The Living Tribunal - itt nyitottam Knull variantot ..
Week of 7/18: Iron Lad, Echo, Kang the Conquerer - csak iron lad kéne
Week of 7/25: High Evolutionary, Legion, Darkhawk -He+Darkhawk megvan
Week of 8/1: Thanos, Mirage, Master MOLD -Thanos,Master Mold megvan
08.08: Galactus, Nimrod, Spider-Ham -Galactus megvan
08.15: Lady Deathstrike, MODOK, Stature -Modok,Stature megvan
08.22: X-23, Nebula, Silk -Nebula megvan
08.29: Silver Samurai, Kitty Pride, Spider-Man 2099 -Kitty Pride mindenkinek megvan
09.05: Jeff!, Ghost-Spider, Knull -Knull szerintem már mindenkinek megvanIgazából én józan paraszti ésszel arra gondoltam , hogy addig nem nyithatok variantot míg a 3 alap kártya meg nincsen az aktuális heti spotlightból. Pl Jeff!-et is nagyon szeretném , de 1650 tokenem van
és mondjuk a 09.05-hetire keservesen összekuporgatott spotlightból megint esne 1 knull variant
telefon repülne is ki az ablakon. Most , hogy teljesen felfogtam a patchet ezzel a f2p játékosokat kb kiherélték illetve nem , de innentől 0 beleszólásunk van mit is kapunk a kezünkbe. Majd amivel az Rngjesus megjutalmaz...
-
Most frissítettem, jól jártunk!
3-t nyitottam: Spiderman2099, Jean Grey skin meg Knull. Living Tribunalt érdemes kinyitni?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Én most olyan dekkel játszom ami totál oldschool és nekem kimaradt. Ma 62-ről másztam 76-ra Hellával, gyakorlatilag ha nem jön a kezem kilepek 1 buktával, jön akkor 4-8. Ezen a szinten vagy nem tudják olvasni vagy elhiszik, hogy a bab is hús..
-
Vagy Onslaught-ot elhuzni Aero-val utolso korben, persze csak akkor fog mukodni ha 5. korig elonyben vagy a Nexus-on.
Egyebkent Aero a nerfje utan mar annyira ritkan jatszott lap, hogy kb senki nem szamit ra. Nem is ertem miert nem jatszak tobben. Aero megkerte Hazmat-ot faradjon at a Nexus-ba.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Nem vagy egyedül, She-Hulk-ot megvettem én is, szerencsére Absorbing Man csak pinnelve van egy ideje a shop-ban. Mondjuk ez jó hír, hogy végre elkezdik droppolni őket, de jobban örültem volna, ha csak 1 hónapot vannak az adott tier-ben.
Thanos és Galactus nem fog mozdulni S5-ből, lehet erre kellene gyűjteni.
-
-
She-Hulkot nyitottam és eléggé jó lap, az Absorbnak meg örülök, mert ha bent lesz shopban ki fogom venni. Arra leszek kíváncsi, hogy az ilyen Thanos, Galactus féle karaktereket is letolják majd S5-ből, vagy azok maradnak ott végleg.
Figyelmetlen voltam a leírásban ott van, hogy őket pont nem tervezik mozgatni sehova:
All cards will eventually become easy to obtain through enough Series Drops. However, there are currently two cards that we do not plan to drop down a series: Our favorite 6-Cost supervillains, Thanos and Galactus. They’re just too dang epic.
[ Szerkesztve ]
-
Na ismét nyitottam egy sort, most 33 ládát, 2800-ról mentem fel majdnem 3200-re.
7 kártyát sikerült ezekből nyitni... Mind p3-as, aztán még mindig csak 100 tokeneket dobott.
Ezzel sikerül 1 kártyára kerülni a teljes p3 kollekcióból, amit be is zsákoltam gyorsan a shopból ahogy megjelent.
Így már jöhet a 400 token nyitáskor.
Szerintem aki 1-2 lapra van annak érdemes lehet rászánni az 1000 tokeneket, mert utána könnyen, hamarabb visszajöhet. -
-
csak azt felejted el, hogy közben párhuzamosan mindenki ongoing destroyer paklit játszott, ami miatt tele volt minden Armorral és Cosmoval, néha enchantressel, amik totális hard counterjei a BP On Reveal pakliknak. most egész jól játszható amúgy, de a BP-Zola kombó továbbra is extra greedy. ha össze tudod hozni, nem kapsz Chang Chit a párducra, nem kapsz a sávba Cosmot, vagy Armort, nem jön ki egy prof X, akkor igen, jó kombó.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Black Panther is series 5 lett, wut? Ezt hol írták? Azt hittem megy a collection track-re.
Maga a játék zseniális de ha ez valóban így lesz asszem parkolópályára teszem. Csak idő kérdése hogy egy második Wave kerüljön paid bundle mögé aztán lesheted mikor clvl helyett nyolc lakat alá kerül series 5-ben. Eleve ellenszenves hogy egyáltalán van lap ami elérhetetlen F2P és akkor még ez is.
-
Kíváncsi leszek, hogy ez precedens lesz e, tehát, hogy a season pass lapok élről S5-be kerülnek, vagy a párducot a durvasága miatt tették oda.
-
na az lehet, még se Wong, se Collector, se Dino
egyelőre egy token+Blue Marvel paklival tolom, meg egy Odinossal.
amúgy meg lehet szerezni az összes kiadott kártyát, ha szépe ugrade-elgetem a kollekciót?
szerk: igen, Magikom sincs
mondjuk egy nap alatt is egész sok mindent össze lehetett farmolni.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 (CT500MX500SSD1) - 100/100
- G.SKILL 32GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR
- Fortnite, lego ninjago, es lego star wars kartyak
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest