- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ahogy szóltak előttem is, helyzetfüggő. Nekem a mindennapos játék ellenére is konstans hiányzik 30-40 lap a teljes gyűjteményhez, úgyhogy nekem jól jött. Fentebb le is írtam, hogy nekem annyira nem tetszettek az 1200 charmos lapok sem.
Így meg 5000 aranyért és kvázi játékpénzért kaptam 24000 token értéke kártyát. -
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
winery
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Chuzzlee803
aktív tag
Jó ideje, kis független fejlesztőcsapat. Eddig egyszer találkoztam ezzel, akkor szerencsére én is és az ellenfél is valami sera bounce rettenetet játszott, szóval a hatodik kör körülbelül addig tartott, mint az addigi egész meccs.
A conquest bugról lemaradtam sajnos, mert az alapot se vettem ki.
-
Dobi 562
addikt
-
NyalokAA
senior tag
Nekem az utolsó patch óta telefonon ( Iphone 13 ) játszhatatlan lett. Melegszik a telefon borzasztóan.. Ebből kifolyólag kb fél óra után elkezd szaggatni , animációkat kihagyni néha gondol 1-et bezárja az alkalmazást is. Hétvégén Pc-n játszottam ott meg rendszeresen bebugolt az end turn gomb és csak alt+f4 segített
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
Én előbb belenéztem a legmélyebb kútba, az ellenfél Hela Lockjaw-t játszott Leech-el.
És nyertem volna de 3 lapból Lockjaw Helát dobta ki neki utolsó körben. Bármi mást ránt neki elő a kutya, enyém a győzelem. És ő erre a 33% esélyére snappelt és vitte a 4 kockát...
Leechet eddig is gyűlöltem de kezdem Helát is, annak a decknek nem lenne semmi keresnivalója tier 1 közelében.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
Én elkezdtem nyitni, 270+ voltam, most 110 van. Jött kazal variáns pénz stb, én nem várok tovább, szerintem számottevő változás nem lesz, illetve amit alite is ír, ha olyan módosítás lesz, semmit nem ér a spórolás, mert előtte nyitva lesz az összes..
winery: ez a variáns atom, sajna ki kellett hagyjam, mert olyan szarul nyitottam az elmúlt hetekben, hogy 2 kulcsom maradt..
-
Dr.NX
veterán
Rogue is magába szívja a saját paklijából, de az eredeti Blob persze ettől megmarad.
Werewolf akkor ugrik csak, ha a kártya on reveal után is önmaga marad.
Tehát ha pl. Hulkbuster beolvad, akkor sem ugrik oda.
De pl. ha Cosmo-ra játszol ki on revealt, akkor meg odaugrik, hiába nem aktiválódott a képesség. -
Dobi 562
addikt
Igen, most egy ideje mar en sem latok Thanost ladderen, Conquesten meg mindenki Leech, Leader, Sandman szutykokat tol.
Mentem parat a legujabb Darkhawk meta deck-el ami Leechet hasznal Blob counternek, egesz egyszeruen nem vagyok kepes ezeket a kartyakat jatszani, nehany kor utan hanyingerem lett tole es toroltem a pics**a a deck-et.
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
Tyler Durden
addikt
-
winery
aktív tag
-
winery
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
-
winery
aktív tag
-
lm83
őstag
-
NyalokAA
senior tag
Elvileg , ha megvan mind3 kártya az azokhoz tartozó spotlight variantokat nyithatod vagy Premium Mystery Variantot random kártyához.
Azért kemény , hogy 12000 creditbe "kerül" egy spotlight cacheWeek of 7/11: Knull, Jean Grey, The Living Tribunal - itt nyitottam Knull variantot ..
Week of 7/18: Iron Lad, Echo, Kang the Conquerer - csak iron lad kéne
Week of 7/25: High Evolutionary, Legion, Darkhawk -He+Darkhawk megvan
Week of 8/1: Thanos, Mirage, Master MOLD -Thanos,Master Mold megvan
08.08: Galactus, Nimrod, Spider-Ham -Galactus megvan
08.15: Lady Deathstrike, MODOK, Stature -Modok,Stature megvan
08.22: X-23, Nebula, Silk -Nebula megvan
08.29: Silver Samurai, Kitty Pride, Spider-Man 2099 -Kitty Pride mindenkinek megvan
09.05: Jeff!, Ghost-Spider, Knull -Knull szerintem már mindenkinek megvanIgazából én józan paraszti ésszel arra gondoltam , hogy addig nem nyithatok variantot míg a 3 alap kártya meg nincsen az aktuális heti spotlightból. Pl Jeff!-et is nagyon szeretném , de 1650 tokenem van
és mondjuk a 09.05-hetire keservesen összekuporgatott spotlightból megint esne 1 knull variant
telefon repülne is ki az ablakon. Most , hogy teljesen felfogtam a patchet ezzel a f2p játékosokat kb kiherélték illetve nem , de innentől 0 beleszólásunk van mit is kapunk a kezünkbe. Majd amivel az Rngjesus megjutalmaz... -
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
alite
senior tag
-
Dobi 562
addikt
-
alite
senior tag
-
Dobi 562
addikt
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
lm83
őstag
-
lm83
őstag
-
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
-
mike1334
veterán
-
tboj
aktív tag
-
alite
senior tag
Nem vagy egyedül, She-Hulk-ot megvettem én is, szerencsére Absorbing Man csak pinnelve van egy ideje a shop-ban. Mondjuk ez jó hír, hogy végre elkezdik droppolni őket, de jobban örültem volna, ha csak 1 hónapot vannak az adott tier-ben.
Thanos és Galactus nem fog mozdulni S5-ből, lehet erre kellene gyűjteni.
-
Jacktor
aktív tag
-
Tyler Durden
addikt
She-Hulkot nyitottam és eléggé jó lap, az Absorbnak meg örülök, mert ha bent lesz shopban ki fogom venni. Arra leszek kíváncsi, hogy az ilyen Thanos, Galactus féle karaktereket is letolják majd S5-ből, vagy azok maradnak ott végleg.
Figyelmetlen voltam a leírásban ott van, hogy őket pont nem tervezik mozgatni sehova:
All cards will eventually become easy to obtain through enough Series Drops. However, there are currently two cards that we do not plan to drop down a series: Our favorite 6-Cost supervillains, Thanos and Galactus. They’re just too dang epic.
-
alite
senior tag
-
pachito
őstag
-
lm83
őstag
Na ismét nyitottam egy sort, most 33 ládát, 2800-ról mentem fel majdnem 3200-re.
7 kártyát sikerült ezekből nyitni... Mind p3-as, aztán még mindig csak 100 tokeneket dobott.
Ezzel sikerül 1 kártyára kerülni a teljes p3 kollekcióból, amit be is zsákoltam gyorsan a shopból ahogy megjelent.
Így már jöhet a 400 token nyitáskor.
Szerintem aki 1-2 lapra van annak érdemes lehet rászánni az 1000 tokeneket, mert utána könnyen, hamarabb visszajöhet. -
Jacktor
aktív tag
-
alite
senior tag
-
Tyler Durden
addikt
-
fogtunder
nagyúr
csak azt felejted el, hogy közben párhuzamosan mindenki ongoing destroyer paklit játszott, ami miatt tele volt minden Armorral és Cosmoval, néha enchantressel, amik totális hard counterjei a BP On Reveal pakliknak. most egész jól játszható amúgy, de a BP-Zola kombó továbbra is extra greedy. ha össze tudod hozni, nem kapsz Chang Chit a párducra, nem kapsz a sávba Cosmot, vagy Armort, nem jön ki egy prof X, akkor igen, jó kombó.
-
pachito
őstag
Black Panther is series 5 lett, wut? Ezt hol írták? Azt hittem megy a collection track-re.
Maga a játék zseniális de ha ez valóban így lesz asszem parkolópályára teszem. Csak idő kérdése hogy egy második Wave kerüljön paid bundle mögé aztán lesheted mikor clvl helyett nyolc lakat alá kerül series 5-ben. Eleve ellenszenves hogy egyáltalán van lap ami elérhetetlen F2P és akkor még ez is.
-
Tyler Durden
addikt
-
pachito
őstag
-
Deck
titán
-
alite
senior tag
-
pachito
őstag
-
fogtunder
nagyúr
-
pachito
őstag
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
-
pachito
őstag
-
fogtunder
nagyúr
na az lehet, még se Wong, se Collector, se Dino
egyelőre egy token+Blue Marvel paklival tolom, meg egy Odinossal.amúgy meg lehet szerezni az összes kiadott kártyát, ha szépe ugrade-elgetem a kollekciót?
szerk: igen, Magikom sincs
mondjuk egy nap alatt is egész sok mindent össze lehetett farmolni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és mondjuk a 09.05-hetire keservesen összekuporgatott spotlightból megint esne 1 knull variant