Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dobi 562 #1894 üzenetére
Most nyaralás alatt van időm conquestet tolni, mennyire éri amúgy meg? Nem nagyon néztem még mióta berakták, mert nekem túl hosszúnak, vontatottnak tűnt ez a játékmód.
pachito: kibanagy, alig várom, hogy élesítve legyen.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Dobi 562 #1894 üzenetére
Bár én még nem jutottam 93 fölé sose (hátha mostani szezonban
), de ez annyira kihagyott ziccer, hogy bekerüljön egy sima leaderboard. Gondolom dolgoznak is ezen, de most a conquest miatt tuti nem jön egy ideig. :/
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
Nem vagyok hajlandó több ladder-t játszani, elegem van a sok tryhardból. Semmi értelmét nem látom rank 100 felett a kockagyűjtésnek, mégis rá vannak feszülve és tolják a boomersnap-et meg spammelik az emotikonokat.
Helyette Conquest mód ----> Proving Ground. Első kör: 'Snap?' és ökölpacsi. Legtöbben megértik, hogy gyors meccset akarok, visszasnapelnek, ökölpacsi. Végén amelyikünk bukja a 8 kockát az simán csak feladja a maradék kettőt.
Amikor van legalább 20 percem akkor meg mehet a Silver/ Gold Conquest ami szerintem sokkal érdekesebb és izgalmasabb mint a ladderezés.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #1841 üzenetére
Még jó, hogy megvettem azt a 700 goldos Red Skull variánst, erre ma bekerült ez a boltba:
Venomized variánsok a kedvenceim, azonnal megvettem. Jó lenne ha a 2nd Dinner nyilvánossá tenné az új variánsok bekerülésének időpontját, tudnánk spórolni gold-ot. Nyilván nekik nem ez a céljuk, hanem hogy költsünk.
-
Dobi 562
addikt
2 Infinity ticket 20-25 perc alatt.
Mondjuk az ellenfelekkel is szerencsem volt, ugyanazok a boomer snapperek jottek ellenfelnek akik miatt mar hanyingerem van a laddertol. Csak amig ugye a ladderen az 1 koros meccseken konnyu bemakolniuk a gyozelmet es spammelhetik a kacsintos emotikont, itt tobb koros meccs alatt jobban kijonnek a skill beli kulonbsegek.
Iron Patriot, 2* Negative Surfer, Move, HE Lockjaw, Good Cards Stature volt akiket legyoztem.
Egyetlen vereseg Shuri + Zero ellen, nem veszitett kockat sem, nagyon jo jatekos volt, agresszivan snappelt, RNG is vele volt, megerdemelte.
-
Dobi 562
addikt
98 környékén ne kezdj el váltogatni meg új deck-ekkel próbálkozni mert garantált a zuhanás.
Ha bejönnek a hot location event-ek akkor azokon a napokon lehet jókat menni direkt arra a location-re tech-elt deck-ekkel. Jelenlegi és előző season-ban is úgy mentem fel Infinte-ba.
Nem tudom nálad mennyi a bot a létrán, nálam sok volt, azokra kell rásnappelni. Kivéve a cheater Hela botok, azok mindig 5. körben Modokkal kiütítették a kezüket majd 6. körben topdeck-elték Helát.
-
Ne görcsölj rá, nekem is vannak ilyen szériáim, mikor kb mindennel szívat az rng. Én úgy szoktam játszani ha ez van, hogy minél kevesebbet bukjak, aztán majd adja megint a lapokat a random értelmesen is (: Illetve mikor nagyon a csövön vagyok, akkor nem erőltetem, igyekszem keveset játszani.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1886 üzenetére
98-ról estem vissza 86 környékére kb. három nap alatt.
Hiába próbálok ki "thisdeckgetsyoutoinfinite" deckeket, pár meccset megnyerek, utána mindent elvesztek, vagy annyira reménytelen, hogy retreatelek, de sorozatban nyolcat.
Kib.szott dühítő.
Próbáltam váltogatni deckeket, próbáltam konstans ugyanazt a decket játszani, semmi javulás.
Próbáltam hajnalban játszani, délelőtt, délután, este, éjjel.
Tegnap kínomban átváltottam Galactusra, hogy majd azzal nyerek 1-2 cubeokat, még Kangot is tettem bele, onnantól egy darab negative surfert vagy bounce-ot nem láttam, amit előtte végig, destroyt bezzeg annál többet, aminek viszont nem gond, ha a végén ki kell tenni Deatht és Knullt.
Ha én játszok destroyt, akkor garantáltan nagy lapokkal a kézben kezdek, majd feljönnek a pusztítók, majd a vége felé a pusztítandók.
Ha van Shang-Chim, akkor Shuri Nimrodot kapok ellenfélnek.
Most ott tartok, hogy meglátok egy Invisible Womant, akkor futok, mert biztos, hogy Hela Tribunalt fog kirakni minimum 120 power összértékben.
Negative Man hasonlóan retreat. (Kivéve ha én játszom, mert akkor már a kezemben van az összes lap, aminek invertálódnia kellene).Viszont most volt olyan is, hogy valami bot "megszánt" és adott 8 cube-ot. (Amikor full hülyeséget játszik és az utolsó körben kirak egy Blade-t meg Mister Sinistert.)
Mondjatok valami bíztatót.
Pihentetnem kéne a dolgot és csak a missionöket csinálni.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Tudom, hogy mindig azt mondja a SecondDinner, hogy nincs deck szerinti matchmaking, de nagyon gyanus, hogy erre a homebew ongoing deckre átváltottam 88-as rankon. Érdekes módon "alapabb" (Pool 1-2-3) deckek jöttek velem szembe, sokkal többször mint az előző 60-80ig... KIvancsi vagyok ez 90 felett is folytatódik-e.
Ez a deck:
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1884 üzenetére
Borzaszto gyenge meg buff utan is, osszeszedem a 15 gyozelmet az aranyert, aztan nem szenvedek vele (jovo het szombatig
).
-
-
Dobi 562
addikt
Buffolt Phoenix Force-al valakinek van jó deck-je? Vagy még mindig kimerül a dolog az együk meg majd hozzuk vissza Multiple Man/Torch-ot kombóban?
Hétvégi küldetésen kívül nem látom értelmét a lapnak, Move és Destroy deck-ek is jobbak Phoenix Force nélkül.
Nagyon reklámozzák Safety Blade Shuri Skull Phoenix deck-jét Marvel Snap Zone-on, szerintem inkonzisztens és jobb a stock Shuri (lehet skill issue).
-
BBUN52
tag
válasz
ClydeBeka2 #1878 üzenetére
Szerencséd van...úgy voltam vele hogy 50 % esélyem van a 4 jutalomból h kijön Echo vagy Iron Lad, nyitok egyet...Persze h megkaptam a használhatatlan Kang-et...
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
addikt
Bounce nerf:
Kitty Pryde – 1/0 – When this returns to your hand, +2 Power. Returns at the start of each turn. ▶ 1/2 – When this returns to your hand, +1 Power. Returns at the start of each turn.
Hit-Monkey – 2/0 ▶ 3/2
Spider-Ham – 1/1 ▶ 2/2
The Phoenix Force – 5/6 ▶ 4/5
Ghost-Spider – 2/3 ▶ 1/2
The Living Tribunal – 6/6 ▶ 6/9
Magik – 5/3 ▶ 3/2Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Na megirigyeltem én is itt a nyitássorozatokat, mondom megpróbálom megszerezni IronLad/Echo combot, volt 3 spotlight cachem és még 1-et össze tudtam volna szedni.
És el se hiszem, de első 2-ből ki is jött !
Igy marad a többi hétre is, jó lenne végre 1 BigBad-et behúzni, az új kártyák úgyse jönnek be annyira.
-
Thx! Már volt pár, de csak röhögök rajtuk (:
Dobi 562: köszi! 95ig Kitty Pride-os Shuris dekk amibe beletuszkoltam JG-t, majd onnan váltottam JaneJawHE-re, amivel meg simán begaloppoztam infbe /asszem 1 meccset buktam/
Thanosos decked jól néznek ki, de még mindig nincs Jeffem[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1873 üzenetére
Gratulálok!
Milyen deck-el értél be végül?
-
winery
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1873 üzenetére
Gratulálok
Aztán majd jönnek az ideg beteg emotikat spamelők , most is vagy húszat kaptam, érthetetlen.
-
-
Dobi 562
addikt
Snap Zone-os Conquest meta tier list. Jól éreztem, hogy Iron Patriot erős:
-
Dobi 562
addikt
1 pontos győzelem mirror meccsen.
Örülök, hogy nagy ritkán össze lehet futni más játékosokkal akik rank 100 felett nem tryhardolnak tier 1 meta deck-el.
Tegnap az egyik kretén boomersnap-elt utolsó körben, feladtam és leraktam a telefont az asztalra. Elmentem inni egy pohár vizet. Mikor visszajöttem még küldözgette a kollega a kacsintós emotikont meg 'snap?'-et... Biztos úgy érezte ez volt élete nagy játszmája Bounce-al Move ellen... 2 kockát kapott volna ha nem snap-el, mert szeretem végigtolni, lássam mit hova raknak ki de 4-et nem èrdemel, főleg úgy hogy végig vezetett és csak utolsó körben mert snappelni.
Még mindig él bennem a kérdés mi értelme van a tryhardolásnak rank 100 felett, meg miért nincs igény arra, hogy kipróbáljanak valami újat vagy esetleg hagyják végigmenni a meccset hogy lássák az utolsó kört.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #1869 üzenetére
Én most gyüjtögetni fogok. köv pár hétben ami igazán érdekel és jó kártya az Jeff! és Spider-Ham , ha jól megy a matek mind2-re lesz 3-3 spotlightom. Még talán erre a hétre össze tudnék 1 re kapargatni , de már nem fogok kockáztatni. Pedig rá voltam izgulva nagyon Iron Ladre
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1866 üzenetére
Ladderen nem játszottam vele, de szerintem ott sem lehet rossz.
-
válasz
Dobi 562 #1865 üzenetére
Thx a megosztást, ezt én is néztem. Amúgy ez csak conquesten életképes, ladderen kevésbé?
Dr.NX: szerintem mivel nagyon junik képessége van, ezért max a statokon tekergetnének, jobban örültem volna, ha Echo helyett őt húzom, de most emiatt nem feltétlen akarnék nyitni még 1-2 spot ládát..
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Iron Laddal jól jártatok, ma reggel zsebeltem be Conquest módban egy Infinity ticket-et Patriot Lad deck-el, nagyon erősnek érzem a mostani metában.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #1862 üzenetére
Én Echo, Kang, Iron Lad sorrendben nyitottam, így a negyediket már el is teszem későbbre.
Kang most gyenge, de remélhetőleg buffolnak rajta valamit a közeljövőben, mégiscsak "Big Bad".Elfogadom a sütiket.
-
válasz
pachito #1861 üzenetére
Most igazából nincs nagyon semmi ami kéne /lapból Spiderham az egyedül ami most hiányzik, de azt szerintem berántom tokenből/
Közben nyitottam 3 spotlightot: első echó, második Negasonic, de mivel megvolt így kaptam Angelre vmi skint, 3-ra meglett Ironlad. Kanget hagyom a francba, azon kívül, hogy fix S5 kártya nem nagyon látom benne a value-t."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #1860 üzenetére
Felesleges gyüjtögetni, nem lesz jobb. Persze ennek ellenére megtarthatod őket abban reménykedve, hogy változtatnak az értékeken. Sokat amúgy se vesztesz vele ha nem most nyitsz: minden 4. ha jól tudom biztosan 50 token lesz (az előző 100 helyén), van csökkentett currency láda meg van cosmetic láda.
-
Sima ládákkal most mi a szitu? Érdemes várni a nyitásukkal, vagy felesleges? Azt nézem a mostani spotlightból be kéne húzni Ironlad-t tuttira, Echo nem mozgat és Kang-t se tudom, hogy igazából használnám e bármire is..
-
válasz
Dobi 562 #1858 üzenetére
Nem tudok mindent belepasszírozni a dekkbe sajna, így marad ez a félmegoldás. Ha látom, hogy bukta van, akkor simán reatreat azt vigye az 1 cube-t.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1857 üzenetére
Csütörtökön jön az OTA patch és reszelnek majd valamit a bounce-on elvileg.
Killmonger magában nem mindig elég mert ha 5. körben szedi vissza a lapjait akkor tiéd lesz a priorítás 6. körre... Invisible woman és Killmonger ütősebb.
-
Nah én is lementem 0 goldra a mai nappal. Beesett a taco-s Hulk skin, amire 1000 éve várok, illetve Shurira az egyik variáns. 1900 gold pattant, most ideig valszín csak nézegetem a boltot.. Ladderen még mindig 93 magasságában vagyok, még mindig a Kitty-s, Jean-os Shuri sekkel próbálkozom, viszont kénytelen voltam She-Hulk helyett Killmonger -t berakni, egyszerűen rengeteg bounce dekk jön..
-
válasz
Dobi 562 #1855 üzenetére
Persze, de majd veszem azokat a havikat, amikben a kártyák is meg a variánsok is értelmesek. Nyilván ez szubjektív, hogy kinek melyik variáns tetszik, nekem a mostani az olyan meh..
Meg nem értem be infbe 90+ vagyok, egész változatos a meta. Ami viszont durva, hogy a hitmonkeys dekkekk mennyire betegek, legtöbbször ha jön a keze, akkor 4-5. kör magasságában kiszállok a buliból."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1854 üzenetére
Azért kapsz aranyat, kreditet, jó kis variánsokat is, nem csak a battle pass card-ot.
De frusztráló nagyon, hogy teli van az infinite tryhard arcokkal, tier 1 meta deck-el csapatják, boomer snap, kacsintós emotikon spammelés ezerrel. Én meg csak a kis nyomorult Phoenix deck-emmel pròbálnék küldetésezni.
-
válasz
Dobi 562 #1853 üzenetére
Én nem is értem azt a lapot, kb egy cowboykalap szar. Mondjuk meg se vettem se az előző se a mostani havi pass-t, szerintem vérgyenge mind2.
-
Dobi 562
addikt
Hétvégi küldetés: nyerj 15-öt Phoenix Force-al a deckedben...
Valaki játszott életképes PF deck-el vagy csak ez a együk meg Human Torch-ot vagy Multiple Man-t létezik?
-
NyalokAA
aktív tag
knull variant , tribunal , jean , mysterious variant volt a láda
pontosan knull helyett variant volt és az esett
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz
NyalokAA #1848 üzenetére
Most nálam, miután egyik kártyát kinyitottam már csak három maradt a ládában.
Most neked megvolt knull, akkor hogy nézett ki a pool az első láda nyitásod előtt? Knull helyett a variant volt benne és azt nyitottad ki elsőre?
Nekem úgy volt logikus, hogy akkor már alapból csak 3 kártya lesz neked a poolban. -
NyalokAA
aktív tag
Elvileg , ha megvan mind3 kártya az azokhoz tartozó spotlight variantokat nyithatod vagy Premium Mystery Variantot random kártyához.
Azért kemény , hogy 12000 creditbe "kerül" egy spotlight cacheWeek of 7/11: Knull, Jean Grey, The Living Tribunal - itt nyitottam Knull variantot ..
Week of 7/18: Iron Lad, Echo, Kang the Conquerer - csak iron lad kéne
Week of 7/25: High Evolutionary, Legion, Darkhawk -He+Darkhawk megvan
Week of 8/1: Thanos, Mirage, Master MOLD -Thanos,Master Mold megvan
08.08: Galactus, Nimrod, Spider-Ham -Galactus megvan
08.15: Lady Deathstrike, MODOK, Stature -Modok,Stature megvan
08.22: X-23, Nebula, Silk -Nebula megvan
08.29: Silver Samurai, Kitty Pride, Spider-Man 2099 -Kitty Pride mindenkinek megvan
09.05: Jeff!, Ghost-Spider, Knull -Knull szerintem már mindenkinek megvanIgazából én józan paraszti ésszel arra gondoltam , hogy addig nem nyithatok variantot míg a 3 alap kártya meg nincsen az aktuális heti spotlightból. Pl Jeff!-et is nagyon szeretném , de 1650 tokenem van
és mondjuk a 09.05-hetire keservesen összekuporgatott spotlightból megint esne 1 knull variant
telefon repülne is ki az ablakon. Most , hogy teljesen felfogtam a patchet ezzel a f2p játékosokat kb kiherélték illetve nem , de innentől 0 beleszólásunk van mit is kapunk a kezünkbe. Majd amivel az Rngjesus megjutalmaz...
-
pachito
őstag
válasz
NyalokAA #1843 üzenetére
Ezért mondtam hogy nem lesz itt minden olyan mézesmázos, ahogy sokan leírták. Persze, elméletben több lapot nyitsz majd átlagban. De hogy mit és mikor azt teljes mértékben ők meg az rng diktálják. Neked innentől kezdve zéró beleszólásod van abba hogy mit szeretnél, F2P-ként meg pláne. Nincs tokenből lapkraftolás. Eszed, amit főztek.
-
válasz
NyalokAA #1843 üzenetére
Én 5 spotlightot félretettem, spórolni kell vele, mert nem lesz elég mindenre, illetve ugyanez igaz a gold/token vonalra. Egyértelműen kevesebb mindent fogunk tudni behúzni ebben a rendszerben szerintem, nagyon meg kell gondolni, hogy mi az amit célirányosan megveszel.
-
NyalokAA
aktív tag
Én tokenre és goldra mentem rá az elmúlt pár hétben ( amit el is vertem hit-monkey-ra meg most egy csomó dan hipp variantra nálam azok a favoritok )
Tegnap nyitottam egy spotlightot természetesen knull variant volt benneés se tribunalom se jeanem nincs
ezekután megvilágosodtam , hogy a hétre ennyi is volt.
Jövő hétre , ha összefarmolok egy spotlight cachere és nyitok belőle mondjuk egy kangot kicsit pipa leszek.. Utána való héten meg he \ legion \ darkhawk ezek megvannak - legion szal tuti nyitok majd egy darkhawk variantotRöviden nekem ez a rendszer sehogy nem adja így , hogy series 4\5 - ből elég sok megvan , ha minden héten belenyitok egy meglévő kátya variantjába az elég pocsék lesz... f2p játékosként pedig 1hét~1spotlight cache
-
válasz
Dobi 562 #1841 üzenetére
Én nekem megvan a spotlight Jean, szerintem badass (: Nyitottam egy premium mystery-t, kaptam egy Wasp-t, thx a semmit.. Most bent van a Redskull, ezen én is filizek, mert szerintem jól néz ki, illetve most pont Kitty Shuri dekkel megyek, kis Jean-al fűszerezve, így nem az alap Skull-t kéne néznem /bár az is jól néz ki/. Annyi, hogy kicsit tartogatni kéne a goldot, mert nehezen fog jönni, illetve tokenből is van vmi 11k, de azt is beosztom, mert ugye mostantól az se fog ömleni ránk..
-
Dobi 562
addikt
Marha jó lett a variant shop, sokkal több új variánst látok benne.
Tegnap bedobta az Artgerm Jean-t, ami nagyon jòl néz ki, meg is vettem.
A spotlight variáns egyébként nyilván menőbb, de arra nem akarok spotlight cash-t elverni. Semmi gond, ma bedobta ezt a Dark Phoenix Jean-t a shop!
Mivel egyébként az X-men képregényeket gyűjtöttem siheder koromban és a Phoenix/Dark-Phoenix Saga-k a kedvenceim közé tartoznak, ez insta buy volt.
Utána még ezt is behúztam, mert mostanában sokat játszok Shurit és még sosem nyitottam Red Skull skin-t:
És el is fogyott a hosszú ideje gyűjtögetett aranyam.
-
ClydeBeka2
őstag
Oof, az kemény. Pont ezért félek én is nyitni, lehet követem azt a taktikát, ha 2 lap kell, akkor nyitok, egyébként gyujtok, Jean se annyira jó, hogy akár 4 boxot is elbasszak rá, mivel Knull megvan, Tribunal meg remélem jó sokáig távol marad
-
NyalokAA
aktív tag
azt adnám. Momentán Nimrod,Jeff esetleg SpiderHam kellene , de mivel a token elfogyott ( 1600 van ) ezeken felesleges aggódni. + mivel Spotlight cacheben lesznek ezek biztos nem fognak series-t droppolni a közeljövőben. Az új hullámos move kártyákból 1 sincs meg , de mivel move decket nem játszok az nem zavar.
-
NyalokAA
aktív tag
Olyan pofás variantok voltak ma a shopban el is költöttem 2800 goldot
Érdekes most , hogy kb 0 gold fog bejönni már napi 8+1 ( premium variant ) a választék és 1se volt pixel belőle
gondolom kell a pénz colára . Múlt héten több napos vajúdás után megvettem hit-monkeyt elnézve a köv 2 hónap spotlight cacheit már nem bánom
-
BBUN52
tag
válasz
Tyler Durden #1829 üzenetére
Elvileg azt mondták h garantáltan nem pixel
-
válasz
Dobi 562 #1833 üzenetére
Mondjuk a tryhard inf-es arcokat én se értem. Töredéke lehet aki mondjuk felmegy 200 fölé vagy ilyesmi, a többi szimplán kretén, ahelyett, hogy funolni erölteti a semmit..
Comquest meg pont amiatt nem tolok amit írsz. Nekem egyszerűen túl hosszú, és bár élvezem, ha épp vmi nyűg van család/meló fronton, akkor fájó amiatt bukni.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
Kezdek kiegni a jatektol.
Mert infinite-ben ahol egyebkent nincs mar tetje a dolgoknak zsinorban 5(!!!) kulonbozo ellenfel tier 1 High Evo deck-el jon es toljak a snap-et tryhardban... De konyorgom minek? Nem unjak meg?
Letrazni oke, le akarod tudni, toljad a legerosebb deck-et, ertheto. De Infinite-ban ahol mar lenne ertelme funolni meg probalgatni uj dolgokat az nem erdekel senkit?
Mennek Conquest-ezni ha lenne idom de tegnap ott kellett hagynom nyero allasban mert indulnom kellett dolgozni. 2. ellenfelnel tartottam 45 perc alatt, annyira kiegyenlitett volt, erre sajnos nincs idom...
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tartalmazhat egy 700 vagy 1200 goldos skin-t valamelyik meglévő kártyádhoz (sosem pixel).
Living Tribunal funolni jó szvsz, nagyon nem meta de ha van rengeteg ládád akkor megérheti behúzni abban a reményben hogy buffolják a jövőben vagy adnak ki új lapokat amik támogatják.
-
pachito
őstag
válasz
A premium mystery egy random 1200 vagy 700 goldos variantot takar. Azt nem tudom hogy milyen súlyozással mókoltak a háttérben, tippre 66-33 lehet (700 goldos javára), mint a spotlight random S4/S5 esetében is.
-
Dobi 562
addikt
Augusztusi spotlight cash-ek:
https://snap.fan/news/july-august-september-spotlight-variants/
-
Ez a premium mystery variant a shopban mennyire megérős? 800 gold, de fogalmam nincs mit takar.
Illetve Living Tribunalt érdemes behúzni spotlightból, vagy hagyjam a fenébe?"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
Első spotlight-ban ott is volt Jean, nem nyitottam többet.
A Jean bugokat is javították.
-
BBUN52
tag
válasz
ClydeBeka2 #1822 üzenetére
Első két spotlight ládából nyitottam egy KNull variantot meg egy Living Tribunalt...egyedül Jean Grey érdekelt volna
Zseniális... -
BBUN52
tag
És még emeljük ki azt is hogy Evo Hulk elvesztette az Ongoing szót a képességéből tehát Enchantress, Rogue már nem hat rá, cserébe mondjuk Shadow King és Valk igen.
Ami legjobban bosszant ebben hogy oké total powerben biztosan kevesebb lesz Evo Hulk, de már számolni sem tudsz vele hogy 14es vagy 20as powerrel fog kijönni, teljesen kiszámíthatatlan lett.
Szerintem High Evot ugyanúgy játszani fogja mindenki...60 %ról majd csökken 55-re max a használat (nem tudom a pontos számokat mennyien játszák) -
ClydeBeka2
őstag
válasz
Dobi 562 #1805 üzenetére
Kinyitottam én is kb 8 ezernyi kreditet, ami nem Spotlight (ezeket akkor nyitom, ha muszáj patchelni), ki is fogytam a boosterekből
Az a baj kb minden héten 1 lap van, amit szeretnék, kivéve 4. hét, ott 2-t
Jean - IronLad - Thanos/MoldEzek hiányoznak, Tribunal + Kang nem érdekel. Kemény lesz, ahogy a szerencsémet ismerem. :/És ahogy itt fent számolta valaki, kb 1/1-et ki kéne nyitni F2p-ként.
-
winery
aktív tag
Figyeljetek oda Miles Moralesel végez Killmonger !
-
Most frissítettem, jól jártunk!
3-t nyitottam: Spiderman2099, Jean Grey skin meg Knull. Living Tribunalt érdemes kinyitni?
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz
Tyler Durden #1818 üzenetére
Na most akkor így egyikünk sem tudja, hogy még a patch nem jött meg, vagy a rossz ládákat nyitott ki
-
-
lm83
őstag
válasz
Tyler Durden #1816 üzenetére
Hát én ezt tettem, aztán majd kiderül, hogy jól csináltam-e.
Persze nem néztem meg mennyi token esett most, de 50 ládát kinyitottam. -
-
lm83
őstag
válasz
pachito #1814 üzenetére
Szuper, akkor gyorsan kinyitom amit lehet, elvileg megvannak a ládák számai.
https://twitter.com/SnapSkiddy/status/1679154073503768576[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.NX
addikt
Kint van a patch, plusz egy csomó balance update:
Evo Wasp csak egy kártyát mínuszol, Evo Hulk csak akkor nő, ha kézben van vagy kijátszva,
Gambit 3/3 de csak akkor pusztít, ha tud eldobni lapot.
Nakia 3/3, +1 minden lapnak a kézben.Elfogadom a sütiket.
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
pachito #1809 üzenetére
Nálam is pinnelve van, meg is van rá a token, de valahogy félek, mert a Ronan deck nem tartozik a top deckek közé, pedig elméletben teszik a szivatós modell.
Hit-Monkey és Nimrod lehet, hogy jobb vétel lenne, mostanában elég sok Shuri-Nimrod deck ver meg.
Hogy érted, hogy nem szeretnéd Iron Lad helyett nyitni? Nem is azonos héten lesznek.Elfogadom a sütiket.
-
-
BBUN52
tag
válasz
Dobi 562 #1805 üzenetére
Ha már HE nerf, ti mit jósoltok mit fognak nerfelni?
HE-t magát, vagy a "mutáns" lapokat? És ha a lapokat (gondolom leginkább wasp, hulk és cyclopse) akkor milyen módon? Elképzelhető olyan nerf, hogy ha speciális képessége van pl.: Cyclopsenak akkor az energia igénye is emelkedik pl. 4-re, amúgy normáls esetben marad 3 mana? Vagy csak ott is "damage" amit változtatni fognak, esetleg képesség? -
Dobi 562
addikt
Jo, hogy megosztottak. Minden heten van 1-2 nagyon jo lap. Nekem ezek kozul csak Jean Grey ami kell, a tobbi vagy megvan vagy nem foglalkoztat.
Ma nyitok annyi spotlight-ot amennyi kell Jean-hez, utana tartalekolok a kovetkezo season-ra mert onnan kelleni fog az osszes uj lap. Spotlight Variant-okra nem fogok ramenni egyenlore.
Szerintem ami jo innen:
1. het: Jean, Knull (ha akarsz destroy-t jatszani)
2. het: Iron Lad
3. het: High Evo (nerf varhato), Darkhawk
-
Dr.NX
addikt
Aki esetleg nem látta volna:
1. hét: Knull, Living Tribunal, Jean Grey
2. hét: Iron Lad, Echo, Kang
3. hét: High Evolutionary, Legion, Darkhawk
4. hét: Thanos, Mirage, Master MoldNehéz ügy, mert nekem pl. csak a második hét hiányzik teljesen, a többiből csak 1-1 kártya kellene...
Elfogadom a sütiket.
-
BBUN52
tag
Egyébként Lehet majd látni melyik láda Spotlight, vagy a sima ládát nyitsz ami közben "alakul át" spotlight-ra?
Ugye első héten Knull-Living tribunal-Jean grey eshet a ládákból. Elméleti síkon maradva, mennyi ládát kell nyitni hogy garantáltan kiessen mind a 3 lap?
Találtam egy ilyet:
Average spotlight ládanyitás:
1 Reward: 2.5
2 Rewards: 3.33 (1.67 ea.)
3 Rewards: 3.75 (1.25 ea.)Tehát 4 spotlight ládából garantáltan megvan a 3 jutalom. 120 CL-enként fog elvileg spotlight láda nyílni, 120 CL kb. 5900 creditbe kerül tehát a garantált 3 jutalom megszerzése 23600 credits. Hetente elvileg lehet szerezni F2P-el kb. 6600 creditet, ha bundle-ket veszel akkor jó magyar forinttal akkor felmehet ez a szám kb. 9050 creditre. Tehát hetente 3 garantált jutalmat kb lehetetlen ingyen megszerezni.
Jól értem a dolgot? Vagy elcsúsztam valahol?
[ Szerkesztve ]
-
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #1800 üzenetére
Nem lesz esti patch, holnapra halasztották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest