Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Az is iszonyat penge. Igazából azért mentem amikor vettem a az enyémet. Srácnak volt 1.7 is meg 1.4 is. Az 1.7 blende pöcke azonban felakadt a vázamon ( egy tized milivel lógott beljebb de ez pont elég volt ) így megvettem az 1.4et ami nem akadt. Megoldható lett volna lereszelni belőle de jó indok volt a még gyorsabb üveghez

A 28 2.8 distagon egy ilyen csoda még. Annak is belógott a pöcke de ott már leszartem le lett csípve belőle azt ámen. Levadásztam egyet mert 18 és 50 között nem volt semmim és akkor már legyen a zeiss sorminta... Viszonylag alacsony elvárásokkal mentem neki de valami iszonyat öröm vele lődözni.
Hogy legyen bizonyíték is amellett hogy nagyon messze vagyok a jó fotóstól, és ezek az üvegek vajon mit tudnának egy FOTÓS kezében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest