Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Én nem így olvastam a szabályzatban.
Ethermine payout policiy/L] -
Garsza
veterán
Helló!
Ethermine -nek túrok.
0.1 a minimum kiutalási limit. Da ha 1 hétik nem érem el csak a 0.05 akkor ki kéne utalniuk. 2 hét után meg 0.01 feltt kéne. Na most én két hete túrok nekik. Ma lett meg 0.03nál tartok és nem utaltak. Van ezzel kapcsolatban valami reklamálási lehetőség? Vagy tudja valaki mért van? -
-
3800+
őstag
Egyébként kinél, hány évet mentek a kártyák elhalálozás előtt ha egyáltalán volt akinél behalt kártya?
-
echterion
nagyúr
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Köszi és neked is Lara.
Most 1040 a 3070 Tuf, ezen morfondírozok. -
kornel76
aktív tag
Megjött a Tuf 3070 és a Razer Core X , olyan jó látni a 164.1-et current hashrate-nél. Igazatok volt ez a TUF nagyon szépen teszi a dolgát.
-
Tocso76
tag
alternate.de Szállít Magyarországra?
Úgy rémlik, hogy nem. Rendeltem már tőlük, de Németbe.oh látom beelőztek...
-
demmer123
őstag
Szépen megy felfelé a bitcoin ára maradjon is így
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
A topicból kiindulva, mielőtt bárki beleköt ebbe :
"mert nem okoz örömet a mások szidása/ másokba való belekötés."Nyilván van olyan szélsőséges eset amit én se hagyok szó nélkül, mint a VGA árak a piacon.
Mert már előre látom, hogy az első válaszok között lenne aki ebbe köt bele.A nem értek veled egyetre erre gondoltam : [link]
A legnagyobb hülyeség amit írhattál, mert leírtad a legritkábban előfordult forgatókönyvet, és te még ráadásul erre alapozod meg az egész piac mozgását.
Ez akkora vicc, hogy már annak is szar, csak ha már az egymás írásába kötekszünk
-
Kiskokó
veterán
válasz
-Skylake-
üzenetére
No komment.
Már többször eldöntöttem, hogy nem írok ide de most már ezzel tuti lett!
Egyszerűen durva és egyben undorító is, hogy valamibe mindig bele kell kötni, teljesen mit mond/ír az ember.Ez az ÉN VÉLEMÉNYEM, mi az hogy mire fel?
Arra fel mert ÉN ezt gondolom. Nem mondtam , hogy CSAK milliomos lehetek, vagy azt se hogy CSAK veszthetek. Mindkettő opciót felvázoltam, hogy simán lehetséges.
De nem baj ebbe is kössünk bele. Komolyan nem értem az embereket, ennyire unatkoztok / ráértek vagy szimplán boldogsághormont vált ki a fejetekben a kötekedés?Most Őszintén! MI fájt a hozzászólásomban ANNYIRA, hogy ezt nem tudtad szó nélkül hagyni? Őszintén!!
szerk : látom a további soraid, senki nem mos össze semmit semmivel. Szerinted a befektetett pénz az csak új jött ? Meg amúgy is mi közöd lenne hozzá? Tökmind1 mert a paraszt a gazdagot akkor is leszólja HA Keményen dolgozott meg és felépítette a vállalkozását. Tökmind1 mert az agyatlan hülye akkor is csak azt látja hogy "neki de jó megy"
Itt le is zárom a témát mert undorodok már az egész mentalitástól amit a magyar emberek nagy része képvisel.
Mellesleg nem értek veled egyet, de nem megyek bele.Nem is mondok már semmit, de szívem szerint le..arnám kit, hogy bántok meg az őszinte véleményemmel, de érdekes én mégse írom le, mert nem okoz örömet a mások szidása/ másokba való belekötés. De hát nem vagyunk egyformák. De ilyen mentalitással inkább Facebook postok alá kommentelni járj
Nonsense.
ON :
Köszi a nanopoolis infókat.
Köszi azt a pár segítséget amit itt kaptam.
Léptem
Üdv
Szabolcs -
Laraxior
titán
Ha kimarad nanopoolon 1-2 nap kapirgálás, attól még ha indítom, akkor mindent folytat tovább ugye? 0.05-nél áttolja, de még csak 0.025-nél vagyok

-
Zizi123
senior tag

En csak FIRO-rol visszaalltam ETH-re, es igy csak 25%-on megy a venti. Siri csend van a hazban... -
BoC1ka
senior tag
Melyik poolban érdemes bányászni most? ViaBTC adja a legjobb eredményt ahogy néztem. (ma kezdem el)
-
Laraxior
titán
Első nap VGA nélkül... milyen furi..csendben van a gép

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Skylake-
üzenetére
Teljesen egyetértek ebben a formában!
Sőt tudás nélkül valaki hiába épít fel akár egy 80-100M forintos tőkét, utána képtelen lesz megtartani azt, vagy úgy kezelni hogy tovább "kamatoztassa".
Míg okosan befektetve azt bőven tovább lehet úgy gyarapítani hogy közben igencsak jól él az ember. De ez már a pénzügyi inteligencia része, és valóban itt fognak sokan elvérezni. -
-Skylake-
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
En tisztaban vagyok vele, hogy a pszichologiai resze a gyakorlatilag a legnehezebb, nem is akarom kisebbiteni a jelentoseget. De azt kicsit visszasnak erzem, amikor valaki ezt a teljesitmenyt kirivonak kezeli es a vakszerencsevel igazolja.
Amikor evek-evtizedek tavlataban valaki felepit egy barmekkora vagyont mint aktiv kereskedo/befekteto az egy dolog. Amikor valaki eltalal egy evtizedenkent egyszer elofordulo passziv befektetest az meg egy masik dolog. Jo lenne a kettot nem osszemosni szerintem, mert nagyon nem ugyan az amikor te toket epitesz es amikor magatol a semmibol toked epul.
Marpedig amit a kolega irt az pont az elso, mikozben a befeketese pont a masodik. Megjelent evekkel ezelott egy lehetoseg, aki szemfules volt es idoben talalkozott vele az ra tudott ulni es jol jart/jar , de azert eloadni azt , hogy ez mekkora befektetes volt , mit kellett ezert felaldozni, mennyi idot/tudast bele kellett olni hogy most elvezni lehessen ennek az egesznek a gyumolcset , haz az kicsit haha.
.
Legalabb abban ertsunk egyet, hogy a vilag mindig a tudast arazza, az lehet az a tudas is, hogy te meg tudsz muteni valakit, lehet az is, hogy te tudsz paradicsomot termelni meg lehet az, hogy egy befektetesi alapnal 5.eve pluszban tudsz tartani egy szazmilliardos portfoliot. Az, hogy meg tudtal venni egy ETH coint 3 evvel ezelott 5 dollaron es passzivan tudtal rajta ulni 3 evet majd realizalni rajta egy 40.000%-os hasznot az egy oriasi szerencse. Ami egyaltalan nem gond es ettol egyaltalan nem er kevesebb az a 2.000 dollar , csak nem kene ugy eloadni, hogy megtalaltuk a szent gralt, mert nem. Oriasi szerencsenk volt es nagyjabol ennyi. -
Danex
addikt
válasz
echterion
üzenetére
És honnan tudod, hogy hol a csúcs? És ,hogy az árfolyam esés csak korrekció vagy megy tovább az esés? És ,hogy lesz-e újabb csúcs vagy örökké lent marad az árfolyam?
Csak azért kérdem mert az elméletet mindenki tudja, hogy adj el a legdrágábban és végy a legalján, csak ezt időgép hiányában nem igazán lehet éppen akkor tudni. A múltkori alkalomnál meg gyönyörűen látni, hogy 1-2 hét szotyizás alatt oda lehet a jórésze. Az pedig már millió számra megdőlt, hogy ami igaz lehet egy tőzsdén az cryptora többnyire nem húzható rá. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Skylake-
üzenetére
"huha, neked aztan eron felul kellett teljesitened az eletben, hogy a 30.000 forinton vasarolt coinoddal ne csinalj semmit ameddig masok fel nem tornasszak az arat 1milliora". -
Pontosan ez pedig a legnehezebb és erőn felül teljesítés, hogy ne csinálj semmit! Ne add el duplába, ne vedd ki -30%-on. Pontosan ez a legnehezebb, nem csinálni semmit! -
-Skylake-
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Erzek nemi teljesen alaptalannak es megmagyarazhatatlannak tuno felsobbrenduseg erzet nehany sorod kozt. "az is legyen az én bajom, amikor veszem ki a millókat. Mert ugye ebben az esetben meg jön a nagy duma, hogy "így könnyű volt" meg ez meg az ..."
Mire fel ?...
Egyebkent amikor valaki azt mondja, hogy "igy konnyu volt" akkor altalaban arra celoz, hogy sok penzt keres keves munkaval amde sok szerencsevel. Erre a crypto tulajdonkepp szinonima. Ezzel szemben amikor azt mondjak, hogy "hat ez biztos nehez volt, gratulalok" akkor ott az emberek nem kimondottan arra celoznak, hogy "huha, neked aztan eron felul kellett teljesitened az eletben, hogy a 30.000 forinton vasarolt coinoddal ne csinalj semmit ameddig masok fel nem tornasszak az arat 1milliora".
.
Azert amugy igy, hogy egyre inkabb olvasom ezt a topikot vannak am kerdojelek a fejemben.
-
3800+
őstag
2minersen szépen meglódult a reward az előző időszakhoz képest.
Eléggé addiktív ez a bányászás, rosszabb mint a szerencsejáték.

-
Kiskokó
veterán
Én is új vagyok , Decemeber 2.án kezdtem a bányát 1VGA-val
aztán beszívott a crypto

Ja persze, a sok hitetlen , gyengekezű csal adja el szépen amije van, azt csá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az meg legyen az én bajom ha a végén mégis nekik volt igazuk, viszont az is legyen az én bajom, amikor veszem ki a millókat. Mert ugye ebben az esetben meg jön a nagy duma, hogy "így könnyű volt" meg ez meg az ...
NA de ne Offoljunk
Nanopoolos, friss bányász infókat várok amúgy bárkitől.
-
echterion
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Én csak egy hete jöttem ide, de az azért lejött, hogy itt csak hosszabb távon érdemes gondolkodni, úgy lesz érdemes kiszedni a manit, ha már van egy nagyobb mag és megvárni a csúcsot vagy a csúcsközeli helyzetet, mikor meg lent van, csak csendben vájárkodni kell, mert olyan ez, mint a tenger, mikor alacsony a szint, akkor is tudjuk, hogy jön a dagály, csak meg kell várni.
-
Kiskokó
veterán
válasz
koko52
üzenetére
Én csak a Marson szállok ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most már a BTC kicsit megnyugodhatna 50-60K körül. Az ETH-t meg adnám egy fix 2500 körül. Akkor már naon heppi lennék
Amúgy vicces , valaki írta csak én már nem akartam leírni megint nehogy én legyek a galád.
De tényleg... 1-hét telt el kb, hogy rosszul alakult az árfolyam de már azza volt teli a topic, hogy úrsiten most vége mindennek, eladni, bedől, eth bánya vége, teli lesz a piac használt RTX-ekkel stb... khmm XD jóvicccvoolt -
koko52
nagyúr
Tudamuun van!
Látom elkéstem a hírrel.
-
Puffocska
tag
-
RockHaRD
addikt
Érdemes szerintetek átállni Confluxra esetleg? Whattomine szerint kb ugyanannyit hoz egy 3080-nal, mint az ETH.
-
Zizi123
senior tag
A Binance-n a "facial verification"-nel "Loading, please wait...".
Mennyit kell varni? Mig a tuloldalon nem jon valami festo, es olajfestmenyt nem fest rolam?
Fel oraja kuzdok vele, de semmi nem tortenik.
-
Dare2Live
félisten
azért aki előre belenyúlt abba amire a horda szépen lassan majd brutál ráugrott az mák.
Én redistes lista miatt vettem egy adag Nokiat. Nagyot zakózni nem tud de ha beindul a pumpa akkor elmehetek nyugdíjba.
Ennek adok 1%ot de annyit bőven megér mert Nokianal kb nincs risk. -
aleister
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Szerintem a DeFi-k mostani felpörgése és a nagyon kedvező ETH teljesítés miatt. Egyszerűen már boldog-boldogtalan ETH-t vett, mert a csapból is ez folyt.
Egyébként remek példa erre a topic is. Napi több száz komment. A topic tele új tagokkal. Ez új bányászokat jelent, ami egy rakás új tranzakció. Poolból walletba, walletből váltóba. És ez csak egy kis ország egyetlen fóruma. Feltehetően az arányok világszinten hasonlóak.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
mert sokan kiszálltak, főleg a $2000-es határt elérve, egy kis magyarázó videó a témáról, az első pár percben elhangzik a lényeg
-
Dare2Live
félisten
válasz
aerosmith
üzenetére
Nekem TUF nagyon bejött. Ha black plate kap egy ventit 92-94C körül tartható a junc temp.
Ehez képest MSI, Giganal még ha megfujatod akkor is simán bele tud futni 110Cba+ és throtling. Ja és folyik az olaj... fél év múlva fix throtling amíg nem cserélsz padot.
Én adok érte 410Kt.

-
-
3800+
őstag
"Eladó a fent emlitett videó kártyám.Nem bányászatra volt használva szétbontva nem volt!Doboza nincs meg sajnos. ETH-ért is eladó!"
Ezt most találtam, csak én érzek ebben a hirdetésben egy kis ellentmondással szerzett öngólt?
Bocsi ez nagyon off volt, de világbajnok hirdetés. -
aerosmith
őstag
Berendeltem 2db 3080 TUF Gamingot, úgyhogy lehet hogy lesz egy felesleges MSI Gaming X Trio az vajon most mennyiért mehet el?
-
MZsoltee
veterán
válasz
aerosmith
üzenetére
Ne a befeketetésed aktuális értékét nézd, hanem a befeketett tőkét. Ne fektess be az ETH-ba ennél nagyobb összegben, arányban.
Így a jelenlegi stratégiád mellett bármilyen emelkedés első szakaszában ki "kell" szállnod.
A kiszállást ne ez határozza meg, hanem az, hogy számítasz-e magasabb árfolyamra, vagy sem. -
3800+
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Így van, ott kezdődik hogy az átlag Józsinak 600.000Ft-ja sincs nem hogy azt olyan dologra költse ami akkoriban, vagy akár még most is egy kiszámíthatatlan, sokak szerint illegális, fekete piacot támogató, manipulált, környezetszennyező és még sorolhatnám az olyan tényeket, sztereotípiákat, amik miatt biztosan nem fektetné még a sörre szánt pénzét sem erre a piacra. De értem -skylake- kolléga mondandóját és biztosan van valóságalapja.
-
Danex
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ezen teljesen felesleges agyalni
haver tavaly mondta most megéri GME részvényt venni, áhh mondom inkább hitelemet törlesztem be.Ő beyolozta a babavárót (igazából nem is mert tudatos volt, csak ő 45$-ra számított a 3$-ból) aztán most kb $ milliosmos

Vagy pl ha anno ősszel nem eladom a 3080-at, mert feleslegesen erős lett számomra hanem végig bányásztatom most már lazán ingyen lenne és most még +200-ba el is menne minimum
Ja és főleg mikor anno elindult a BTC bányászat, volt gamer laptopom 2 videokártyával, úgy voltam vele nem koptatom a 300e-res gépet azt hiszem havi 30$-ért (~0.2btc) -
Kiskokó
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
+++
Én is verem a fejem a falba, hogy nem vettem anno olcsón BTC-t vagy még amikor lehetett nem bányásztam. De a Tesla részvényről is 2x lemradtam..
Persze, tovább lehet görgetni mert lehet ha veszek olcsón BTC-t már énis rég kivettem volna mikor 20K-ra felment stb... ezt előre nem lehet tudni.
Éljünk a mának, én az idei bikapiacban hiszek, ha idén megduplázom amit beletettem + a bánya nekem az már bőőőővenelég. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Skylake-
üzenetére
A story azért nem helytálló mert ilyen Józsiból nagyon kevés van.
Az átlag átlag Józsi, miután vett 600k-ért 2 naponta nézi az árfolyamot és maximum 5M-nél de legeslegkésőbb 10M-nél már rég kiszállt.
Pedig lehetet volna 120M-is.
De nem baj mert majd amikor már 40M-ja lenne újra beszáll, és azt utána el is bukja mert jön a korrekció.
Nah EZ az átlag Józsi szerintem. -
koko52
nagyúr
válasz
-Skylake-
üzenetére
Én olvastam egy cikket (anno), valami hogy lettem btc milliomos (majdnem) ilyesmi volt a címe. A srác kis befektetésből lett multi milliomos, illetve lett volna ha kiveszi csúcson. Nem tette, bezuhant, ott járt ahol kezdte, kiszállt. A lényeg a cikk vége volt, hogy húzzunk egy határt (ne magasan) ameddig kivesszük a pénzt. Én így teszek és nem verem magam földhöz, ha holnap duplája lesz, mert elengedtem ezt a mi lenne ha fonalat. Így is ajándék már minden dollár. Gyűjteni ráérünk, ha valóban beesik, ezek még nagyon jó incommingok.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
Ezt most nem kizarolag Neked, hanem csak igy altalanossagban erre a "sok coint eladnak-esik az arfolyam-balnak ki/be" temara.
.
A privat velemenyem az, hogy itt is es alapvetoen a kripto vilagaban tulnyomo tobbsegben vannak azok akik elotte semmi hasonlo penzugyi termekkel nem szereztek tapasztalaltot (barmilyen tozsde) es emiatt kihagytok a kepletbol egy nagyon fontos reszt, a pszichologia nyomast.
.
Vegyunk egy kitalalt peldat. Jozsi , aki mondjuk front end fejleszto es a penzhez osszesen annyi koze volt eddigi eleteben, hogy kapott fizetest, olvasott 2017 ben egy reddit postot hogy most nagyon kell venni egy kis ETH-t, mert tuti buli. Jozsink ugye front end fejleszto, kap olyan fizut amibol ez kivitelezheto igy ugy dont befeketet ebbe, lesz ami lesz, vesz mondjuk 200 ETH-t mondjuk osszesen 600.000 forintert. Telnek mulnak az evek, eljon a 2021 februar eleje es Jozsink, aki egesz eleteben egy billentyuzetet fog utogetni napi 13 oraban ( a programozok 8 oras munkaideje) ul a gep elott es azt latja, hogy van brutto ~ 120.000.000 forintja. Gyors fejszamolast vegez es ennek ket eredmenye fog szuletni :
1: Jozsi realizalja, hogy tulajdonkepp a semmibol annyi penze lett amibol vehet/epithet egy sajat ingatlant , oda alapithat csaladot, megfelelo mennyisegu tokeje van egy sajat vallalkozas elinditasahoz, stb
2: Jozsi realizalja, hogy ha ez igy megy tovabb iszonyu csunyan milliomos lehet, illetve hogy neki a 120.000.000 forintban 600.000 ft sajat toke van, tehat ha az arfolyam ugy bezuhan, hogy a coinok elvesztenek az ertekukbol 119.400.000 forintot, akkor o meg mindig nullas, tehat ekkora ertekvesztesig teljesen kockazatmentes a befeketetese.
.
Na most ez a Jozsi, aki felteheteon vilageleteben fizetesert fog dolgozni es alig varja , hogy kivehessen az evi 21 nap szabadsagabol 4-et, hogy elmenjenek kicsit pihenni a felesegevel Badacsonyba , a kovetkezo lelki terrort eli at :
Felkel reggel , ranez a tarcajara, 120.000.000 forint. Majd elteik 3-4 nap , leutazik videkre segit rendeszedni a kertet anyunal/nagymamanal, ujra ranez coinmarketcapre es azt latja, hogy a 120.000.000 forintja mar csak 87.000.000 forint. Jozsink 4 nap leforgasa alatt "elvesztett" kozel 35.000.000 forintot, ami mondjuk konkretan egy lakas ara.
.
.
Na most ezt szerintetek mennyire nehez megelni egy atlagembernek ? Mert itt azokrol beszelunk, nagyreszt penzugyi elokepzettseg nelkuli atlagemberekrol, akik konkretan csak "belenyultak a tutiba" es barmifele tudatossag nelkul, barmifele teljesitmeny nelkul , barmifele valos eredmeny nelkul, pusztan tok veletlenul annyi penzt kerestek amiert masok egy teljes eletet vegigdolgoznak.
.
Szoval ezert jon el vitathatatlanul az a pont, ahol a nagy penzek nagy resze kiszall, mert kriptoban a multban elerheto extrem alacsony belepesi kuszob miatt oriasi az a tomeg, aki ebben ugy van benne nagy tokevel jelenleg, hogy egyebkent sosem volt ugy igazabol penze, nem "epitette fel" a sajat tokejet, csak iszonyatosan kurvara bejott. Mint a lotto , az is nagyon be tud jonni neha. A kripto olyan, mintha oriasi tomegeknek egyszerre lenne 5 talalatos szelvenye.
.
Az az ember, aki fizetesert dolgozik es egy kenyelmes eletre, sajat ingatlanra - autora - csaladra vagyik ,annak az egyetlen valos alternativaja az, hogy felvesz egy hitelt amit utana 30 evig torleszt. Ez az ember egyszeruen pszichologiailag nem fogja kibirni azt, hogy naponta millios-tizmillios tetelben "tunik el" a penze es inkabb realizal majd egy kisebb nyereseget de nem kockaztat meg egy nagyobb veszteseget, mert ezeknek az embereknek itt az "almait" daralja el a piac akar napok alatt.
.
Nyilvan ameg ebben valakinek par ezer-par tizezer dollarja van addig tok mindegy, az nem nagy penz ezert viselkedni is mashogy fog. Egy 50-50 kimenetelu fogadasra barki feltesz ezer forintot, mert vagy duplaz vagy bebukja, nem szamit. Ugyanezt a fogadast akar csak itt a topikban hany ember kotne meg mondjuk "csak" 10 millio forinttal? Szerintem egy sem.
.
Ugyhogy en is azon az allasponton vagyok, hogy bar konkretan peldanelkuli a tortenelem soran az ilyen jellegu "vagyon ujraelosztas" (mert ha valami, a kripto iszonyatosan ez, hisz az atlagemberek szamara biztosit lehetoseget oriasi vagyon felhalmozasara ugy, hogy kiveszi a kepletbol az idot es a munkat) , ez egyertelmuen nem tarthat orokke mert eljon egy pont (ami szerintem mar nagyon nem lehet messze) , ahol a sok "kisebb" toke felall, megkoszoni a lehetoseget es leel egy nagyon kenyelmes, nelkulozestol abszolut mentes, premium eletet. Ahhoz, hogy legyen 4-5-10-20 ezres ETH az kellene, hogy a netto 430.000 forintert programozo Jozsi azt mondja , hogy "nem akarok realizalni 1,5 milliard forintot".
En ezt egyaltalan nem tartom realis forgatokonyvnek. -
kzkz
őstag
válasz
Jocikablack
üzenetére
A pool-on marad, neked kell rakosgatni ahova akarod: spot wallet, bankkártya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha igen, mennyi jön rá?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)