Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
A fák nem nőnek az égig (legalábbis egy felezési cikluson belül)
, nem fog örökké tartani az emelkedés mint ahogy a korábbi ciklusokban is eljött a jelentős esés (4 éve 20e-ről 3,5e-re) és ezzel a legalább 2 éves kriptotél, ez nagy valószínűséggel így lesz most is, csak senki nem tudja pontosan mikor fog kezdődni az esés (ami nem rövidtávú korrekció lesz), ...az is lehet, hogy 100e-ről fog visszaesni 20e-re és 1-2 évig az alsó régiokban lesz (senki nem tudja ezt, csak eddig 4 ciklusnál már ez történt, mindig a felezést követő fél év után indult meg, kb. 1 évig emelkedés új csúcsra majd 2-2,5 év lent egerészés, ..... így van esély hasonlóra) ...aztán a következő btc reward felezés után indulhat újra felfelé újabb csúcsokra. Többen megtapasztaltuk már ezt (sajnos), de még mindig itt vagyunk. 
Az alábbi grafikonon érdemes huzogatni a csúszkát és ránagyítani a különböző időintervallumoknál.... [link]#bacsis: ha beollózol ide egy képet a 2miners dashboardodról akkor lehet tudjuk értelmezni, hogy mi a helyzet, ....túrtam korábban a 2miners poolon pár coint (pl. rvn, beam, grin, ae, zclassic, zcoin, etc, eth)
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit ismét!
Elkezdtem a Monero bányászattal ismerkedni. Ez ugye CPU alapokon fut...
Futtatgattam én ezt poénból laptopon, asztali gépen, meg úgy kb amiben proci van.. Szépen termelte is többé-kevésbé az egyenlegemet...
Na most arra lettem figyelmes, hogy most az van, hogy látja a Pool hogy jelenleg van 2 "dolgozóm", és hogy azoknak a teljesítménye mennyi.. csak épp a "részesedésem" nem mozdul... Na ilyenkor mi van?
szerk: a 2miners Pool-t használom
szerk2:
Dare2Live! Maga a még kifizetetlen egyenlegem azt értem "részesedés" alatt bocsi ha nem voltam érthető -
Johni5
őstag
Na, a kínaiak meg is hekkelték a 3060 at 20Mh/s ből lett 45.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Emperor_
üzenetére
Visszataszítóan demagog amit előadnak.
Közben talán le kéne essen, hogy vagy keményen csökkennek az utalási díjak és eth defi terjed, eth ára emelkedik. (Végül az is lehet nem is csökken a bányászatból befojó pénz)
Vagy marad ahol van. Ekkor szépen a defi alkalmazások átmennek más coinra. Tranzakció szám beesik, ETH ára zuhan, áramot se termeli ki.
Aztán lehet tévedek.1070 30MHn hibázott, biztonsági 28MHra löttem északára kb 110-115wattra.
-
Frozen
addikt
válasz
demmer123
üzenetére
Nagyon megindultak az árak fel írányban. Ezért mondtam egyik nap lehet nem is lesz megállás mert ha idén kitart jövőre mev itt vannak az uj kartyák és a láz folytatodik tovább nem lesz szünet.
Könnyen lehet aki nyárra akar riget épitteni csak nagyon drágán fog tudni vagy nem vág bele. -
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Igen aggasztó az ügy.
-
korcsi
veterán
Bitcoin úgy emelkedik, mintha még ma meg akarná csípni a 65000 dolláros árfolyamot

-
demmer123
őstag
Nagyon úgy tűnik hogy év végéig biztosan kitart ezek a magas árfolyamok
-
fireman123
őstag
-
w73istvan
csendes tag
Pillanatnyilag nem értem, miért kell utalgatni mindenfelé, de ahány ember annyiféle gondolkodás. Szerintem a [Binance] kártyája tűnik a legegyszerűbb megoldásnak.
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Fireman es Emperor kollega koszi hogy irtatok! Megnyugtattatok, volt akinel olvastam hogy otp visszadobta a kiutalast, de lehet h user error volt, ha nem haragszotok nem keresem vissza ki irta, nem is szeretnek mutogatni. Erdekel ez a kiutalas tema de a piacot nezve talan most nem eri meg valtani.

Szerk: Bocsi Laraxior, nem a kest szeretnem forgatni benned epp ellenkezoleg nagyon szoritok h penzednel legyel!
-
Johni5
őstag
Nálam a kiutalás úgy megy, hogy:
Coincash.eu ra feltolom a kriptót, 2 óra múlva számlán a forint. -
Dare2Live
félisten
újraraktam afterburnert de ez fogadott:
[link]nekem meg ez a megszokott.
[link]vkinek vmi ötlete hogy lehetne visszavarázsolni? Már újraraktam az 1hónappal letöltött zipből is de uaz fogad. Kezdésnek új karikkala régi megszokott kéne. settings user interfacet már próbáltam változtatni de a régi nem jön vissza. Külön izgi, hiába huzogatom az 1070en a mem clockot mindig uannyi MHt tudnak.
-
mihione
őstag
Coinbaserol otp sepa miert nem jarhato ut? Ez engem is erdekelne,paypal rendesen leveszi a sapot ha rajtuk keresztul megy es onnan szamlara...
Amugy ilyen bitcoin automatat probalt mar valaki?hogy mukodik ez?
-
-
Laraxior
titán
válasz
koko52
üzenetére
Az a szuper, ha vissza is küldik, akkor is ugyanott vagyok vele, mert nem tudom hova kiküldeni.

Venni meg nem veszek belőle ETH-t, mert most feljebb ment az ára. Meg igazából ebből a pénzből vettem volna meg az 1070-et ami nálam van... de inkább eladom a 'csába.
Milyen szuper, csináltam magamnak 100EUR villanyszámlát, mert ez a fos nem képes egy sima sepa utalást megcsinálni.
-
mZoleee
senior tag
válasz
madpapa
üzenetére
ne kérdezd én se értem.. AMD kártyánál ez előjön.. rx580-nál is kaptam anno ilyen hibát, kicsit visszább raktam az OC-t és minden helyre állt...
#60052 Laraxior: Ez Binance? Coinbase-ről 2 napja még működött... remélem fog is, mert agyvérzést fogok kapni ha nem... Paypal-t meg hagyjuk inkább ..
-
3800+
őstag
válasz
warcat
üzenetére
Azért teszek majd egy próbát, én OTP-s vagyok valaki írta hogy ott a SEPA utalás eleve offos, szóval marad a revolut....
Lehet átállnék hiveOS-ra, de a 0.1 kiutalási limit miatt hagynám a pooljukat. Ezt jól értelmezem hogy 1 rignél az sem különdíjas ha más poolra túrok?
* mining Ethereum / Ethereum Classic on a non-Hiveon Pool costs $3 per rig
* 1 worker is always free -
Laraxior
titán
válasz
fireman123
üzenetére
Most már rányomtam az igénylésre... Kb 100%, hogy az itt kóválygott lóvé el is ment a lecsóba.

-
alázógyík
addikt
lolminerrel tudja valaki, hogy mi lett?
Ezt kezdte kiírni ma délután, és nem csatlakozik. Idáig minden rendben volt...
"Allocation of DAG failed with error: Memory object allocation failure
GPU 0: will be stopped."
Hmm, egy restart megoldotta...
-
Laraxior
titán
Az mit jelent, ha azt írja a Revolut, hogy sztornózva?

Megjelent ott az átküldött összeg, ami a Binance-ról ment át... Kérdés, hogy akkor most hol van, ha sztornózták
-
RockHaRD
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem van Coinbase, tegnap 1 órán belül beregisztráltam a Revolutot, el is fogadták a fotókat, coinbase-hez is hozzáadtam, küldtem is rá pénzt, verify is megvolt, és coinbase-ről az Euro is megérkezett a Revolutra. Egyik folyamat sem tartott 10 percnél tovább, pedig 1-2 business dayt ír mindenre.
-
Laraxior
titán
Ha csináltam magamnak Revolut fiókot, de nem igényeltem fizikai kártyát, akkor attól még él gondolom az amit megadtak a "virtuális" formában. Iban számlaszámként

Akkor ezt most még pluszban regisztrálnom kellene a Binance-on?
-
kornel76
aktív tag
Kis segítséget kérhetnék tőletek? Elkezdtem egy 2 hete egy TUF 3070-el eGPU házban is bányászni, de ezzel van egy kis problémán, mivel Thunderbolt kábellel csatlakozik egy notihoz, az asztal legkisebb rezdülésére is hibázik a kártya, illetve van, hogy normál üzemmódban is elkezdi a hibákat produkálni (ugyanazon beállítások mellett van, hogy 12 órát is megy hibátlanul tehát nem túlságosan meg van húzva az órajel). A kérdésem, ha berakom egy gépbe egy 3060Ti (EVGA) mellé kb. mekkora tápot érdemes venni hozzá? A proci egy g6400 pentium (58W TDP). Elég lehet a Corsair TX 750 Gold? Vagy keressek horror áron egy 850 W-os Gold tápot?
-
Asszem Diff csúcsnál tartunk: 5.72
Dare2Live: Ezek szerint jövőhétre jókora emelkedés várható?
-
Dare2Live
félisten
100millió amerikaiból ha a fele a negyede a tőzsdére rakja be és csak 100.000 cryptot vesz pedig most ugye a crypto nagyon felkapott az = elképzelhetetlenül sok pénz akar cryptot venni.

más 1070 belőve kb kinek mennyi hasht dob? 1070TI 32 fele és 1070 ha jól emlékszem memsávszélben nem különbözik tehát hashban se kéne.
-
Emperor_
addikt
A MorePowerTool az mit csinál igazából? Mit módosít?
-
fireman123
őstag
hát ez nem hiányozna
[link] -
raverke
tag
Sziasztok!
Van egy 6 kártyás 480 8gb-os rigem, 2db 800w-so táppal, 6pines riserekkel, amik sata-ból kapják a kakaót.
Legújabb HiveOs alatt bányászom phoenix minerrel, de a folyamatosan elhasal ezzel az üzenettel:
Autofan: GPU temperature 511 is unreal, driver error
Valakinek valami ötlete van? -
Dare2Live
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
én hirdetek is.
Ha BP most felmegyek kb 20perc múlva.
-
tupacamaru
veterán
Nincs valakinek, nem horror áron, PCIE riser kártyája?
-
Frozen
addikt
Megkaptam a 9100t majd írok tapasztalatokat ha ráérem hogy mennyit is eszik
Csak nincs bekapcsolo gombom hozzá
az a fele még nem jött meg meg a tartó meg a vga ezek még hiányoznak -
warcat
veterán
Na melyikőtök vásárolt be, hogy állóhelyből 2k-t ugrott a btc, nem kell szégyenkezni, tudom mindenkinek van a párnahuzatban 1 milliárd

-
mZoleee
senior tag
btc ath
-
ironka
csendes tag
Sziasztok,
biztos csak az én figyelmemet kerülte el, vagy csak nagyon rég használtam a Nicehash-t, de ha onnan a Coinbase acc-ra tolod ki az összecsákányozott Btc-t, akkor 0.0005 BTC a minimum összeg, a normál 0.001-el szemben

-
Frozen
addikt
-
Emperor_
addikt
válasz
snake1977
üzenetére
Szuper
.
A miningpoolhub-ot azért is szeretem, mert tud magától váltani. Ezt azt jelenti, hogy például ravencoin-t bányászol és beállítod az auto váltást, akkor a pool -némi jutalékért cserébe- elintézi a tőzsdére vitelt és neked meg olyan cryptoba írja jóvá, ami szeretnél.BTC-hez például így tudsz jutni. Bányászolt ETC-t vagy RavenCoin-t és az auto exchange-el (váltás) BTC-re teszed.
A Rave-nt egyébként azért javasoltam, mert a miningpoolhub -on van egy felsorolás, hogy AMD vagy nvidia kártyával mit éri meg bányászni. Jelenleg a RavenCoin a 2. az ETH után.
Elvileg lehet valahogy egyből a tőzsdei címre bányászni, de ilyet én még nem csináltam. Talán a többiek leírják a módszert.
-
Laraxior
titán
válasz
k1raly
üzenetére
Persze. Én is mértem... aztán hagytam a francba. Majd kifizetem a különbözetet.
De a 2070S ment 120W-on, a fogyasztás mégis 270W körül volt a gép részéről, monitor nélkül.
Most 360W-ot ír, már kihúztam a fogyimérőt, de biztosan penget 500W+-on.
120Ft/kWh-val elég csúnya adat ez
-
EQMontoya
veterán
Nem gyari bios egyik sem.
Polaris bios editorral meg van okositva mindketto.Igazabol ezzel kell kezdeni. Mert ez sokat javit az idoziteseken, viszont ezek utan (mivel szigorubbak az idozitesek) mar nem fog 2200 fole menni a kartya.
Cserebe nem is kell. Csak ahhoz, hogy ezt belassuk, a bios cserevel kell kezdeni.Ha ez megvan, akkor core-t beloni 1150MHz 850mV-ra, es elkezdeni emelni a ramot.
Ez nyilvan kartyankent valtozo, hogy meddig megy, viszont az fog feltunni hogy 31.5 MH/s folott mar 1% emeles a memoria orajelen boven nem hoz aranyos emelkedest.
Na ez a pont, amikor mar nem memoriabol, hanem GPU-bol limites a kartya 1150-es orajelen.Itt ki lehet szedni belole meg egy kicsit, mert innentol a memoria savszelessege megvan, tehat ha adott feszen sikerul emelni kicsit a gpu orajelen, akkor jo lesz.
Lehetne itt tovabb menni, csak nem erdemes, mert abban a pillanatban, hogy a gpu feszhez hozzanyulunk, jonni fognak az extra 10 wattok, mondjuk 1 MH/s-ert cserebe.
Tehat ha valakinek ingyen van az aram, uccu neki, 900mV fole a feszt es 1200MHz fole az orajelet, valoszinuleg ki fog jonni belole a 34MH/s is.
Oke, csak +20W fogyasztasbol nyerni +2 MH/s-et nem eri meg.Szoval az optimum szerintem ott van, amikor van eleg memoria savszel az 1150(+) orajelhez. Ez viszont csak moddolt biossal jon ki belole.
k1raly: de, az egesz gep eszik 250W korul, amiben mar benne van a cpu, tap, egy csomo venti, stb. Ez nem egy takarekos platformra epult, tervezek majd valtani tisztesseges rigre.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, nem fog örökké tartani az emelkedés mint ahogy a korábbi ciklusokban is eljött a jelentős esés (4 éve 20e-ről 3,5e-re) és ezzel a legalább 2 éves kriptotél, ez nagy valószínűséggel így lesz most is, csak senki nem tudja pontosan mikor fog kezdődni az esés (ami nem rövidtávú korrekció lesz), ...az is lehet, hogy 100e-ről fog visszaesni 20e-re és 1-2 évig az alsó régiokban lesz (senki nem tudja ezt, csak eddig 4 ciklusnál már ez történt, mindig a felezést követő fél év után indult meg, kb. 1 évig emelkedés új csúcsra majd 2-2,5 év lent egerészés, ..... így van esély hasonlóra) ...aztán a következő btc reward felezés után indulhat újra felfelé újabb csúcsokra. Többen megtapasztaltuk már ezt (sajnos), de még mindig itt vagyunk. 

Ami egyből, négyet csinál.