Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Végül megkaptam a segítséget ircen gergomiho-tól.
Azt a 2 parancsot az elején 2 külön sorba kell írni, én ezt nem tudtam. Ez volt a fő probléma. Továbbá az, hogy I 13 felett hwzett ez is megoldódott ezzel. Most I 20 és alapórajelen 845k. -
deadwing
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
hát ez elképesztő... a 2 parancs és a cgminer között ha csak 1 szóköz van, nem indul. Ha enterrel választom el -új sor- akkor igen... Ezt tudnom kellett volna? Ha igen, akkor bocs, hogy hülye vagyok...

Viszont még mindig nem megy, de közel a cél, mert legalább van hibaüzenet. Most próbálhatom a TC-t... -
törölt tag
-
deadwing
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
1 kártya van benne most. Direkt kiszedtem a másikat, ne legyen kavar amíg tesztelem. Most kicsi fény gyúlt, hátha tényleg ez a baj, egyelőre értelmezési gondjaim vannak, mert akárhová írom be ezeket, vagy hibaüzenet van, vagy el sem indul.
On windows the same commands can be passed via a batch file if the following
lines are in the .bat before starting cgminer:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1Geller neked ezek be vannak paraméterezve?
-
törölt tag
sziasztok,
új coinokat szoktatok bányászni? (amik még nincsenek fent cryptsyn pl.)
-
Geller72
veterán
válasz
deadwing
üzenetére
W7-nél is kékhalál, ha szabályosan akarsz kilépni, ott is már írtam én is, hogy be kell csukcsi a pcsába simán. Az ASUS 290-el én is szívtam, dettó szopás volt, nem volt hajlandó menni 8k TC felett. Csökkentett módban driver removerrel gyalu mindent, driver re, ram szarásig (nálad ez nem gond) és utána ment. A batban a sorrend ok? Mármint az első setting az utolsó kari, de ezt gondolom tudod. Tehát, ha a sorrend a cpu-tól ez. 280-280-290, akkor a batban a 290-et állítja elsőnek elvileg. Ez ok?
-
gcsordas
csendes tag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
A jutalékot vond le a küldendő összegből. Akkor menni fog.
-
deadwing
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Annyi van most, hogy nincs bsod ha x-el zárom be... ez ismerős. De tudtommal ez linuxos probléma volt. Bat:
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://stratum.validerrorpool.com:3352 -u jabarkas.1 -p x --gpu-engine 947 --gpu-memclock 1250 -I 13 -w 512 --thread-concurrency 8192 -g 1 --lookup-gap 2-w 256 v 512, mindegy. lookup gap mindegy, TC meg nem mehet feljebb mert el sem indul.
Mit próbáljak még ki?
-
HSM
félisten
válasz
deadwing
üzenetére
Pedig tuti van... Az összes refi tökugyanaz, a memória lehet kétféle, ezenkívül csak a BIOS térhet el minimálisan. De mégegyszer leírom, nem HW hanem valami más nem klappol nálad.
Nyugodtan keress bármilyen 290 tapasztalatot, hasznos lehet. A BSOD meg a 290 sajátja, de van rá többféle megoldás is a topikban, de nem keresem meg helyetted.
-
deadwing
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
win7 64 bit, most csak ez az egy nyomorult/szar/szemét r9 290 van benne. Eddig 2 db 280x-el vígan muzsikált, ebből gondolom, hogy nem a körítéssel van a baj. Ez a játszós gépem. Asrock Z68 extreme3 gen3, i5 2500k, 8G RAM. Ez a bsod akaszt ki de nagyon. Kb tesztelgetni sem tudok emiatt rendesen. De amúgyis... nem értem én ezt
Nincs már semmi tippem. Jah, és legújabb catalyst. 13.12 whql.(#10073) HSM: remélem, hogy user error, de már nem tudok hová nyúlni, érted... Természetesen senkinek nincs itt ilyen vga-ja még véletlenül sem.

-
nordenrena
csendes tag
A riserek rendelését ma leadtam (mert ennyire volt pénzem).
-
Megint nem megy a middle...

-
Nestor16
senior tag
Üdv. Ha még szükséged lenne rá

-
havast
aktív tag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Jaja, van 2 270x-em total uresjaratban, egy olyan helyen, ahol nem kell aramot fizetni-vagyis a jelenlegi szamlahoz ez pluszba elenyeszo tobblet lesz
inkabb csinaljanak valamit
Meggazdagodni nem ebbol fogok, az tuti.. Meg csak a hardver arat sem akarom visszatermeltetni, vagy ilyesmi.Igazatok van. Bar jelzem, egy 3 soros valasz eleg volt egyelore. Tobb nem is kell, nagyon nem akarom beleasni magam, csak gyorsan akartam konfigolni egyet,h legyen valami, aztan majd egyszer elolvasom a tutorialokat, stb.
-
Ricsiii1992
tag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Pl. ez: ltc hogyan + első hsz.
Minerre meg inkább cg-miner, mint guiminer, aminek a használatáról, konfigolásáról szintén egy millió példa van, (google). -
Ricsiii1992
tag
válasz
havast
üzenetére
Másnak meg nincs ideje neked egy lépésről lépésre tutorialt írni.
Ez kb a "van két 270x-em, mondjátok el 5 percben hogy gazdagodjak meg" hozzáállás. Ha érdekel a téma legalább vedd a fáradságot és nézz utána, és ha marad kérdés arra biztos fognak válaszolni, de így...
Nem mondom hogy könnyű, én 1 hétig min. bogarásztam a fórumot, netet mire minden tiszta lett, de azóta már írtak egy egész jó első hsz-t is, meg rengetegen rákérdeztek itt a fórumban, és lett már leírva megint... ja ráadásul van magyar oldal is, ltc bányászatról, amit nemrég linkeltek. -
HSM
félisten
válasz
havast
üzenetére
"Mellesleg tettem mar annyit hozza a PH! kozosseghez, hogy kerdezhessek, ha szeretnek."
Azt a 624 hozzászólást mind?
Nincs baj azzal ha kérdezel, de a sorrend a következő:
1. Első hsz
2. kereső (fórumban + gúgle)
3. ha nincs találat, kérdésSenki nem fogja neked ingyen és bérmentve a szádba rágni... Keresd meg, ahogy mi is megkerestük a topikban, amit kellett.

-
TooCool
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Igen hallottam róla, amikor a rendőrségi szakértő megpróbálja kivenni a iPhone-ból a memóriakártyát, meg nem tudják kiírni belőle a hívott számok listáját, mert közben véletlenül h hívást indítanak.....
gondolom a nyomozás egyéb szakaszai is hasonlóan professzionálisak.
-
havast
aktív tag
válasz
oleslie
üzenetére
Kosz az epito jellegu hsz-t.
Azert kerdeztem itt, mert egy gyors, magyar, lepesrol lepesre utmutas kellene. Nincs idom x websiteot atbogaraszni.
Mellesleg tettem mar annyit hozza a PH! kozosseghez, hogy kerdezhessek, ha szeretnek. Azt is tudom,h illik az elso hsz-t elolvasni. Szerencsere a forumozok tobbsege nem olyan hozzaallasal rendelkezik mint te. Hiszen akkor ertelme nem volna az egesznek.

-
lbalu
csendes tag
válasz
oleslie
üzenetére
Mtgoxot rendszeresen használom.
Sepa utalás 3-4 hét mire megkapod (3 hét várakozás a feldolgozásig, két utalás között minimum 20 nap, de ha jól értem, a 3 hét várakozás miatt ez szerintem teljesen mindegy).
Arra kell figyelni, ha euróban akarod, hogy váltásnál az eur tárcádba váltsad le a btc-t.
Az eurós forgalom a dollároshoz képest jóval kisebb a goxon és néha nem is követi olyan szorosan az árfolyamot.
Költség 1%, plusz amire a bankod lenyúl még téged.
Költséget nem a Gox vonja, hanem a bankod. Nálam legalábbis így megy. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Nekem akkor írta ki, mikor többet akartam eladni, mint ami volt.
-
Geller72
veterán
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Eldobta. Újra kell küldened.
-
aAron_
őstag
válasz
Chappy
üzenetére
Szerintem semmi probléma nem lenne a házzal és a szellőzéssel, inkább a többivel

MÁS: valaki tudna adni egy forrást, ahonnan le lehet tölteni napi felbontással lehetőleg legalább egy évre visszamenőleg az LTC árfolyamadatokat ill a difficulty-t? elöbbi mondjuk meg is van, cryptocoincharts.info-ról, de a másikat fogalmam sincs hol szerezhetném meg.

-
-
asaca
tag
kraken kifizetés beálitásában segitene valaki?
Description
IBAN
BIC
Address -
havast
aktív tag
Sziasztok!
Valaki segítene nekem a 0-ról beállítani 1 Litecoin bányászgépet? Van most 1 konfigom sok garral, és áramot sem kell fizetnem
Akkor meg miért ne?Kb. ilyesmi a gép:
AMD 8350, 8GB RAM, 2x R9 270X OC 4Gb. os: Win 7 Pro 64bit.
Ha valaki tudna segíteni, küldjön nekem 1 pm-et. Köszi előre is!
-
ngabor2
nagyúr
Akinek az alkohol túl általános, azoknak itt a sör
kb. 4kH-t rá is állítottam, a többi meg megy az alcohoinra. -
Tocso76
tag
Én 14-ért vettem 30milla TIPS-et, most rágom is a kefét, hogy elaludtam éjfél előtt.
Hajnalban amikor még 120-130 volt akkor meg nem bírtam belépni a coinedup-ra, de szerintem más se.
Nem tudom én se, hogy most adjam vagy tartsam
Sokat akar a szarka.... -
oleslie
aktív tag
Nah, megvolt az első és egyben utolsó utalásom a kraken-ről. (elvileg 1-2 nap, swift, hamarosan kiderül tényleg így van e)
Megvan a válasz a "miért nem kraken" -re. Mert 12%-ot levesznek.
ezzel szemben :
btce->payer 0% (btc-t átváltom usd-re a btc-e.com -on)
payeer->paypal 7% (felfelé kerekítve, olyan 6.8~6.9 lehet, nem számoltam utána)
paypal->bank 0%Azt nem találtam még meg, hogy tudok közvetlenül btc-t küldeni payeer-re.
Kérdezte még valaki, miért nem közvetlenül btce->bank. Mert $1000 a minimum. (btce->paypal "csak" $500).Utalt már valaki mtgox-ról? Ott mennyi a fee? Na meg kicsit tartok attól, hogy fényképes igazolványt kérnek, a megfelelő kezekben csúnya dolgokra lehet használni, mi erről a vélemény?
-
akrobet
tag
Ahogy megjósoltam, lekéstem a TIPS bevezetést Cryptsy-re

Érdemes eladni mindet 90 körül, vagy tartani jobb időkre? Ki mit mond? -
Reggie0
félisten
válasz
musztiii
üzenetére
Na megtalaltam minden informaciot:
"Europe/SEPA Transfers (EUR)
* Deposits
....
* WithdrawalsAll withdrawals will be sent through the MtGox Polish bank account and will involve a 1% fee with a minimum of 5.5 PLN
Please note the following rules :
- It is not possible to withdraw less than 10 EUR.
- Withdraws lower than 100.00 EUR are on average take less than a week.
- It takes at least a month on average for withdrawals larger than 10,000 EUR
- Withdrawals greater than 50,000 EUR need to be split it into multiple transfers or you can use the International Wire payment method.
- Due to the volume of withdrawals requests, each customer is currently only allowed 1 withdrawal every 20 days (estimate)Situation as of 16th January 2014: We are currently processing withdrawals requested 3 weeks ago. (Users with several withdrawals in the queue must take the 20 day rule above into account)"
Magyarul 3-4 het, amig megkapod a penzt, es nem az atutalas sebessege miatt, hanem mert az Mt.Gox, mint minden masban, ebben is csiga lassu.
-
musztiii
tag
Sziasztok!
Mtgoxról utalt már ki valaki? Mennyi az átfutási idő kb, illetve az kiutalási fee?
Megéri az a +180$ amit ott adnak a btc ért?
Eddig krakent használtam, ami korrekt oldal, euró a kiutalása csak 0,09euró, de azért mégiscsak +15-20%-al többet adnak érte :/Köszi!
-
Chappy
tag
Heló!
Ebbe a házba a mostani vga (msi hd7870) alá mennyire öngyilkosság berakni egy 280x, 7970 290, 290x vagy hasonló hashpower kategóriájú kártyát?
(A ventik már nem úgy vannak, azt éppen rendezgetem, hogy minél jobb legyen.) Emellett persze további problémák vannak:
-max 45%-on mehet a ventillátor
-a mostani kártya -i 13-on szöbahőmérsékleten (jól beállítva, húzva) 63 fokon szaladgál.Így is elérhető a 700 kh/s? Természetesen a táp cserélve lenne, normálisra. ELgondolgodtam azon, hogy ha berakok még egy vga-t alá, akkor
a) a felső melegebb lesz
b) az alsó se úgy fog szellőzni mint a felső mostMivel alapból elég halk volt a gép, sikeresen kitapasztaltam azt a hangtűréshatárt, amit a szobatársak bírnak, így ezen van most.
Bocsi a sok hülye kérdésemért

Üdv.
-
Mesterlovesz
aktív tag
-
Dexar007
veterán
Kiszalltam col-bol egeszen pontosan 20-nal. 19-ert vettem,ugyhogy :

-
janos666
nagyúr
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Hát, ami azt illeti, ha most 100 körül eladom, akkor kb. annyi BTC jön ki belőle, mint amit tegnap a middlecoin utalt ki. Szóval nem is nagyon érte meg bányászni, illetve csak akkor érte volna, ha most fentebb szaladna az ára.
Hopsz, leírtam, és valaki be is cumizott mindent 120-ig

-
Geller72
veterán
Fedora a kriszpin..ltc.161 éppen..
-
joshy1984
tag
-
folditomi
tag
Ilyennel bányászik valaki? Vélemények?
-
janos666
nagyúr
válasz
gergomiho
üzenetére

Láttál már te egyáltalán 290-et?
Ha igen, akkor mennyit mentek nálad kh/s-ben ilyen beállításokkal?Deadwing:
Nos, vagy sok-sok RAM kell, vagy Linux.
Azután pedig Linux-on egy sgminer.sh fileba::export GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
export GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1Vagy Windows-on ugyan ez egy .bat fileba, csak export helyett setx
GPU 0: 80.0C 3186RPM | 858.9K/858.6Kh/s | R: 3.5% HW:0 WU: 772.2/m I:21
GPU 1: 86.0C 2454RPM | 859.5K/858.4Kh/s | R: 4.3% HW:0 WU: 815.0/m I:21
GPU 2: 84.0C 3767RPM | 978.8K/975.9Kh/s | R: 3.3% HW:0 WU: 889.7/m I:21
GPU 3: 82.0C 2347RPM | 869.6K/868.7Kh/s | R: 4.1% HW:0 WU: 781.5/m I:21
GPU 4: 81.0C 3091RPM | 943.0K/944.0Kh/s | R: 3.2% HW:0 WU: 866.2/m I:21 -
deadwing
addikt
válasz
gergomiho
üzenetére
Hát amennyit ti szívtok vele, -látom ircen- inkább nem. Nem akarok linuxozni egyébként sem. Win alatt tökéletesen mennek a 280X-ek.
Nade. Az I 13 280X-nél azt mondom oké. De janos666, meg a mining hardware comparison oldalon is 20-on nyomják. Nagyon nagy eltérések vannak itt kártyánként, én úgy érzem.
Pl, amit megint nem értek, zafírból 2 félét látok a comparison oldalon, van a 100362SR, és van a 21227-00-40G, nekem persze az utóbbi jutott amiről SEMMI help nincs kint.
Továbbá, a sapphire weben, miért nincs jelölve a 2 kártya? Egyáltalán miért van 2 féle és mi a különbség?
Sok kérdés, de már nagy az idegbaj...
500k-val kitörölhetem a seggem 110-ért. -
deadwing
addikt
-
janos666
nagyúr
válasz
deadwing
üzenetére
Én így hajtom a 290(X)-eket sgminer 4.0.0-al (X, -, X, -, -)
"intensity" : "21,21,21,21,21",
"thread-concurrency" : "36044,36044,36044,36044,36044",
"lookup-gap" : "2,2,2,2,2",
"gpu-threads" : "1",
"worksize" : "256,256,256,256,256",
"gpu-powertune" : "50,50,50,50,50",
"gpu-engine" : "920,1010,1015,1000,1075",
"gpu-memclock" : "1500,1500,1500,1500,1500",
"gpu-fan" : "50-100,50-100,50-100,50-100,50-100",
"temp-cutoff" : "99,99,99,99,99",
"temp-overheat" : "95,95,95,95,95",
"temp-target" : "85,85,85,85,85",
"temp-hysteresis" : "1",
"auto-fan" : true, -
deadwing
addikt
Emberek! Kéne nekem egy R9 290-es bat. Ha esetleg 280x is van mellette, az még jobb lenne.
Köszi.-ez egy Sapphire R9 290, ez előtt egy ugyancsak sapphire 7970 vaporral szoptam napokat, azt eladtam emiatt, de hogy már megint... ki vagyok akadva. HW error, szar sebesség, satöbbi... Miért ilyen hisztis picsák a zafírok?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hamarosan cryptsyn is fent lesz a coin

Nincs már semmi tippem. Jah, és legújabb catalyst. 13.12 whql.