Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Imafett
aktív tag
és megint WDC blokk !!
-
Dexar007
veterán
válasz
gyuszaa
üzenetére
Hagyom fel 10ig.Kivancsi vagyok mennyi lesz vegul 24 ora alatt,aztan kiprobalom a tied.Mondjuk a betutipustol mar most kisult a szemem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
janos: Nekem a poolos oldal ossze-vissza irja az ertekeket.Van,hogy nagyjabol eltalalja,van mikor 1 mh/seccel kevesebbet mutat,sot olyan is van mikor 1,5-tel tobbet.
-
janos666
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
A cgminer-es Average h/s vagy az 1/s WU értékedet hasonlítod azzal, amit a pool ír? Bár ha levonod kézileg a reject arányt az előbbiből, akkor mindegy?
Nekem a multipool.us-nél pl. jobban ugrál a grafikonérték, de grafikusan ráillesztve egy vonalat jó.
De lehet, hogy csak én vagyok olyan naiv, hogy nem hiszem el, hogy úgy is lenyúlnának, hogy a h/s értékem jó jelzik ki mindenhol. Pedig jobban belegondolva talán pont így van értelme. Lehet, hogy én is utánaszámolok.Beregeltem amúgy az új coinwarz multipool-ba is, de nem jött meg az email, nem vagyok elég jó nekik.

-
baji
tag
Sziasztok! Tegnap végre megérkeztek az r9 290-es kártyáim. Majd egy nap szopás után végre sikerült értelmes hash-t kihozni belőlük. Kipróbáltam marha sok baállítást és végül sikerüt beállítanom őket, most egymás mellé rakva mindkettő 890-et tud, hw error nélkül
persze visítanak rendesen 
-
LLam
senior tag
21:39:32 új blokkot találtunk!
GRAT mindenkinek akinek szerepe volt benne!

kitartás = siker!
(#4086) Dexar007 gyere wdc-re, ez a pool nem fog lehúzni semmivel!
-
Dexar007
veterán
Engem lehuznak ezek a kutya poolok.Voltam mar a doge.scryptnel es a dogehousenal.
Mindkettonel 130ezret gyartok naponta,az eredeti 160 helyett.Rejected pedig boven 2-3% alatt van,a gepek pedig halisten nem fagynak.Rendben,a diffvaltozas folyamatos,de delelott meg 300 alatt is volt,szoval akarhogy szamolom minimum 150nek lennie kene,ennek ellenere 20-30 ezer coin eltunik a semmibe. -
LLam
senior tag
többen írtak privátban, hogy olykor elbizonytalanodnak, mert eléggé unlucky a pool. nekik és mindenki másnak annyit tudok mondani, hogy kitartás, ami könnyen és gyorsan jön annak nincs értéke. ennek tehát lesz!
akinek kedve van az jöjjön!
pool.1f.huvolt nekem egy nagyszerű rokonom (RIP Gyuszi bácsi!!), aki 75+ évesen azt mondta: "A fiataloknak van igazuk, hallgassatok rájuk!". Ehhez igyekszem tartani magam.
-
TooCool
aktív tag
válasz
6Days7Nights
üzenetére
Ha mégis rászánod magad, egyeztessunk!
-
Geller72
veterán
válasz
6Days7Nights
üzenetére
Én azért megpróbálnám az I13-at is. Amúgy csak akkor tedd bele az egy milládat, hogy ha holnap reggelre ennek az egésznek teljesen véletlenül egy vágással vége lenne, ne kezdj el sírni..
. Szal, ha van kidobandó egy millád. Kevés embernek van. -
TooCool
aktív tag
válasz
6Days7Nights
üzenetére
Ha amúgy elinnád akkor megéri, de én óvnék mindenkit attól, h ebből akarjon meggazdagodni.
-
Imafett
aktív tag
válasz
6Days7Nights
üzenetére
mivel gondolom alapórajelen járatod a kártyákat, igen teljesen jó
-
Imafett
aktív tag
válasz
6Days7Nights
üzenetére
hát igen eléggé, próbáld meg azokat a beállításokat amiket itt találsz
-I 12 -g 2 -w 256
-I 18 --thread-concurrency 16384
-I 12 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192
-I 18 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 15232tapasztalatom nekem ilyen kártyával nincs, de a táblázat alapján 300-400körül kellene menjen
-
Imafett
aktív tag
válasz
6Days7Nights
üzenetére
mennyi a hashrated?
+ ha nincs hardware error akkor valószínűleg jó// többiek, olyant lehet hogy a -w t paraméterezem úgy hogy -w 256,512,512 de a többit nem 3xozom?
-
6Days7Nights
csendes tag
Hali!
7870 VGA-m van és ez a jelenlegi beállításom:cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://pool.d2.cc:3335 -u xxxxx.xxxxx -p xxxxxxx --thread-concurrency 4096 -I 10 -g 1 -w 256
jó ez így vagy kell rajta valamit változtatni?
-
Imafett
aktív tag
válasz
gyuszaa
üzenetére
jót nevettem, aztán elgondolkoztam hogy ha akár a magyar kutyás pool, vagy a WDC pool, vagy mind2 pool összes usere betámadna valamit, azt könnyem rommádönthetnénk
// letettem a gépemet a garázsba max hőfok 65C, de a 7970/2db280x csak 1800at megy.. valakinek ötlet? mindent megpróbáltam már amit írtatok, driver is volt újrahúzva
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
pont az ilyen ugrabugrak ellen talaltak ki a pplns. lehet h az aktualis price magas, de kevesebbet fogsz kapni az elszamolaskor.
akkor inkabb egyszerre banyassz 2-3 altcointehhez kapcsolodik: cgminer tud olyat hogy egyszerre tobb coint szamol? vegulis mindegyik scrypt algoritmus, ha a kartya tud pl 300khs-t akkor abbol 150khs-t az egyik coinra "hasznal el", 150-et meg a masikra?
-
Geller72
veterán
..cinizmust érzek a levegőben..
.. -
htc07
addikt
Az miért lehet, hogy bizonyos poolokban csak kb. tized annyi kh/s-t ír a cgminer, és laggol is a gép mellé rendesen? ugyanazzal a beállítással más poolon simán megy rendesen

-
szijartg
őstag
WDC vagy LTC-t érdemesebb most bányászni?
Elsőt könnyebben át lehet váltani BTC-re, nem? -
AAntii
őstag
Nagyon jó példa, hogy most egy óra után kaptunk blokkot, holott nem óránként "járna".
@TooCool: az elmúlt időszakban mit lehetett számolni, amivel lehetett is némi bevételre szert tenni? A cryptopénzeken túl. Mert én abból a körből kimaradtam és ha vége lesz itt a dalnak, akkor jó lenne, ha tudnám merre érdemes elindulni.
-
-
AAntii
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Nem egyik napról a másikra kell nézni a dolgot, mert akkor kijöhet duplájára, de felére is a pénz, hanem 30 napra kell tervezni mondjuk. Aki most vett farmot vagy épp a villanyszámlát a megtermelt coinokból fizeti annak ez persze nem vigasz (bár a villanyszámla sem 2 naponta jön..), de mint már sokan leírtuk egyszer utoléri magát a pool luck és akkor már inkább együtt bányásszunk, mint külön-külön. Tehát végső soron nem lesz kétszer annyi pénz az ember zsebében egy másik, szerencsésebb, nagyobb hashratetel rendelkező pool segítségével.
-
Geller72
veterán
válasz
TooCool
üzenetére
Akinek nagy farmja van (mint neked pl) többnyire automatizálta már a rendszerét és mindig azt bányássza, ami a legtöbbet hoz. Az ilyen power userek (legtöbbje) nem jön el csak a két szép szemünkért kapargatni, ha már egyszer egy ilyen bazi nagy gépparkot üzemeltet. Azért nem mindegy, hogy itt vakargatja a felszínt majd 20 óráig szinte feleslegesen és ráadásul úgy, hogy közben fixen legalább duplája kesst tud kaszálni másik poolokban, másik altcoinokkal akkro is, ha nincs ekkora (400 plussz %) idő a blokk keresésére. Én így gondolom..

-
TooCool
aktív tag
válasz
N.Ferry
üzenetére
Nos mivel asszem 16-án indult a magyar WDC pool, így hiába vagyok én is nagyjából azóta benne nem tudom megmondani.
Az all time eredményünk 122%, ami végül is nem tragédia. Bár most volt 2 szerencsétlen napunk zsinórban, pl az utolsó az épp 450%-al, ami miatt én sem ujjongok de ez van.
Azt gondolom, hogy minimum januárig bizalmat szavazok a poolnak, ha már belevágott, és fizet a szerverért, nekünk pedig ingyenes bányászási lehetőséget biztosított.
Igazából nem is néztem meg, hogy mennyit kerestem ezzel a napokban, mert még korai.Én azt szeretném, ha minél többen jönnének, legyen nagy teljesítményünk, és akkor ezek a szerencsétlen időszakok is lerövidülnének, nem lenne mondjuk 19órás mint most. Jó lenne egy 100MH/s minimum, de inkább 200 pool szinten.
-
AAntii
őstag
én a Jézuskától napi 10 blokkot kértem, remélem jó voltam és meghozza.
-
Imafett
aktív tag
-
Imafett
aktív tag
lassan 19 órája nem volt blokk a magyar WDC poolban.... ennyire nem letünk "szerencsétlenek"
213591 (done: 453%) -
TooCool
aktív tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
tudod, az a baj, hogy minden nap jon valaki, akit meg kell tanitani a banaszatra. holott eleg lenne, ha visszaolvasna par oldalt, mert tegnap is megtanitottunk mar valamit. es van amikor az itt levoknek is elgurul a gyogyszer. igazabol, nagyon finoman es noiesen kuldtek el a picsbe. .-)
-
N.Ferry
senior tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
fogsz egy jó nagy csákányt,és megkeresed a legközelebbi dombot,aztán adjad neki.

-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Még új vagyok a bányászatban, esetleg szánna rám valaki pár percet és bevezetne hogy mit és hogyan kellene?
-
Glynch
tag
Közben rábukkantam erre:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100,100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1,1Ez mit is csinál pontosan?
-
N.Ferry
senior tag
Hajrá magyarok beszálltam én is közétek wdc-t túrni,aztán gazdag legyek ám!

-
Glynch
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Nekem ezzel nem lesz gond, gyerekkorom nagy kedvenc géme az f1 manager volt. heteket eltudtam szarakodni, hogy a csapatom autóját hülyére optimalizáljam egy-egy pályára.
Ez is tök ua, van gup meg mem speed, intensity, thread-concurrency, w faktor, feszek és csókolom. Jó sok kombináció lulz!
De ezért még pénzt is kapok, hát van ennél jobb játék?! 
(#4024) Dexar007 : a thread fix 8000,I 17, de így nekem óránként 1-2 hibát dobogat.
Most kipróbáltam I 16on, de amit a gpu csökkentésével nyertem, azt így el is dobtam. 235 khas

(#4027) Zlcsi: Az lehet, de 7790-re is?

-
dmon
aktív tag
válasz
Elbandi
üzenetére
Túl sok a reject, gyakran leakadsz a szervereikről (pedig 3 backup server van beállítva) és az adott PPLNS osztásból kimaradsz.
Átmentem egy PPS poolra és még a 2% pool fee-vel és pps rate-el együtt is több az income, ugyanazokkal a gépekkel ugyanazzal a Hash rate-el. A gépeim stabilak nem piszkálom őket, mennek folyamatosan.
Több nap összehasonlítása.
Szvsz semmi nincs ingyen, az ingyenes pool sem.
-
Geller72
veterán
A hw error azt is jelentheti, hogy valami nincs rendben a vga körül, és akkor még finom voltam. Törekedni kell rá, hogy nulla legyen ez az érték. A kártyád meg is pusztulhat és akkor kimatekozhatod, hogy az a plusz 50 kh megérte e óránként..
. HW errorral én még eddig csak akkor tapasztaltam, amikor túl "hegyesen" lettek járatva a vga-k. Magas freki, fesz mellett. Ha elkezdi dobálni a hw errorokat, akkor keresni kell egy optimálisabb beállítást, mert lehet, hogy alacsonyabb frekin is tudná a kártyád azt az értéket. Nekem az egyik dupla gpu-s dög csak akkor futja meg a maximumát, ha alapórajelen van minden. Amint bármit elkezdek csesztetni, esik a hashrate. Próbáld meg mindenképpen optimalizálni a dolgot. Intenzitás, -w és concurency értékek variálgatásával. Nem egy olyan vga van a piacon, ami pl I13 futja meg a legtöbbet..legnagyobb csodálatomra... 
-
Glynch
tag
Először is azon kívül, hogy gáz, bele lehet halni óránként 1-2 hw errorba? Mi a következménye? Jobb a nagyobb hashrate és néhány error, vagy anyagilag kifizetődőbb ha 0 hw de nem túl sukár hashrate?
Ez a hw error egyelőre nagyon homályos számomra... -
gergomiho
tag
És mit szólnátok egy új coinhoz ? Tudom annyi van mint állat, de megéri csinálni újat ? Olyasmit mint a doge. Aki a legelejen elkezedi (azaz mi), azok az elejen eleg jol keresnek vele, nem ? Én benne lennék egy uj coin fejlesztésébe, annyira nem nehez.
-
flashx10
tag
válasz
gyuszaa
üzenetére
http://doge.scryptpools.com/ Ez a kutya pool sem rosz, jelenleg 3.16Gh/s

-
mepet
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Nézz rá egy 1d chartra! Ez hol stabil?

-
dmon
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Nyilván a szar diff/árfolyam miatt csökkent ekkorát.
wemineltc túl nőtte magát, én is eljöttem tőlük mert nem bírják a terhelést, szvsz trükköznek is.
Jobban jövök ki egy másik poolban ami PPS és nem ingyenes, de nincs is túltrehelve és úgy látom nem is támadják folyamatosan. -
-
gyuszaa
őstag
Mostanában most fértem csak ide a géphez, látom a wdc az ltc szintjén van egy ideje (+10%), elég fos.
Kutya is zuhant, de legalább még mindig majdnem duplán megéri(-10%) bányászni a jelenlegi helyzeteknél.Dogehouse a legnagyobb pool szerintem.
-
Glynch
tag
Jó hát végtelenül ostoba vagyok. De legalább megtaláltam a bugokat. Műkxik minden! Most lubickolok a megvilágosodás határtalan mámorában.

-
-
TooCool
aktív tag

Valami ilyesmit kellene látnod
Az ami most bal alul A:15 annak kell növekedni az idő múlásával. Az R: is fog nőni, csak kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze visítanak rendesen

. Szal, ha van kidobandó egy millád. Kevés embernek van.
..én is épp azon gondolkodom, hogy a 3 mh-t inkább szánom a setire és keresgélek velük háromszemű kütymütyóket, sem mint altcoint...
..