Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
válasz Enter65 #38748 üzenetére
Rendben köszi nem soká meglesem
Illetve akkor azt mondod ahogy most van így jó lesz akkor? jelenleg 550-580 sol/s -el "dolgozik"
msi afterburner szerint powerlimit 70% temp limit 80fok gpu + 152 mem +504 , 70% fan speedHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Enter65
senior tag
válasz dvd_R+ #38751 üzenetére
Így mennyi most a hőfokod? A memória frekit húzhatod feljebb ameddig stabil marad a rendszer. Aztán emelheted a core frekit is szintén addig ameddig rendben megy. Ha megvan minden akkor látod mi a max amit bír a kártyád.
Azért csinálj profilokat, hogy ne keljen az elejéről kezdened...
-
wolfhgb
aktív tag
válasz szazbolha #38756 üzenetére
Mar, ha ujat mondtam egyaltalan. A benchmarkot erdemes hagyni a default modban? Eleg surun, kb fel orankent leallitja a kaparast es torpol, h mi a jobb. 2 ot hagytam bent neki, a ZEN t es a ZCL t, ilyenkor erdemesebb atrakni 24 oras modra a keresgelest, h ne alljon meg annyiszor kutakodni?
-
szazbolha
addikt
válasz wolfhgb #38757 üzenetére
Nekem ez eddig nem okozott gondot, sőt annál a gépnél nem is állítható, ahol minden 1060 riseren van.
De minden infót el kell raktározni, mert egy nagy szívásnál mindet végig kell próbálni.Winminer: A bencmark vagy expressz, de jobb ha kézzel van fix értékre állítva, akkor nem is benchmarkol. A 24 órás üzemmód nem tudom melyik
-
eTrade
tag
válasz Dr. Romano #38669 üzenetére
A végén nálam a AMD Blockchain Driver segített. Elsőre lefuttattam a Display Driver Uninstaller-t (DDU), utána ment rá a Blockchain Driver és az AMD/ATI Pixel Clock Patcher... BIOS mod már rég megvolt.
Most már büszkén jelentem a hash rate: 27.7Mh/s ! -
demmer123
őstag
válasz wolfhgb #38759 üzenetére
1070 kártyával jelenleg nekem ZCL-ZEN-re ezek a beállítás a legjobb nekem.
139-140W fogyaszt és elég szépen megy a h/s.Mást nem is bányászok mert fölösleges napi 2.5USD simám megvan a legrosszabb esetben is.Ha 1070-ed van ki próbálhatod neked stabil-e a beállítás.
[ Szerkesztve ]
-
eTrade
tag
válasz Enter65 #38762 üzenetére
Adrenalin valamiért nem működött nálam, most "tisztítás" után a Blockchain szuperel.
Elsőnek a VGA dobozában lévő drivert tettem fel és utána ment rá a VGA BIOS mod és MSI Afterburner majd azután a több driver (nem is emlékszem hogy pontosan mennyit probáltam)[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz eTrade #38760 üzenetére
Gratula! Milyen órajeleket és feszkót állítottál be? Illetve a hőfokok és venti fordulat?
Yany
Mod-olás után/előtt fel kell tenni a pixel patchert aztán nincs gond. Legalábbis engem még soha nem zaklatott a W10-es aláírásokkal[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Zoli986
tag
Asus 1050ti power limitet lehet 70% alá vinni valahogy?
Az afterburner 70-et enged csak. -
zsolti_20
senior tag
Jó estét!
Egy barátomnak van a munkahelyén egy régebbi melós PC amit betudna fogni bányászatra, szval a villany ingyen lenne.
A probléma hogy ebben a régi PC-ben egy GTX 275 van. Lehet valamit termelni ezzel? Vagy teljesen felejtős? Pár ezer ft hasznos is több a semminél, legalább lesz értelme a 0/24-ben való futásának. -
aleister
veterán
Srácok, a táp szinkronizáláshoz a szinkronizáló áramkörön kívül kell bármit tudni?
Vagy szimplán elég, ha bedugom az elsődleges táp egyik molexét bele, valamint a másodlagos táp ATX 24 pinét, és ennyi?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Skynet258
veterán
válasz demmer123 #38764 üzenetére
Mármint 3000 Ft ha kikérsz Coinbase-ről EUR-t? Mert én a múltkor direkt kipróbáltam, kiutaltam magamnak €18.56-t (Coinbase szerint ez HUF5,786.00), amit egy az egyben megkaptam a számlámra, a bank levont 633Ft-ot (AD-Nostro díj EUR címen).
Vagy én értek félre valamit ami mindig ott van.
És viszonylag gyorsan össze is jön a zsebpénz (mert ez tényleg az ahogy én játszok vele):
Ryzen 1600 (kb. napi 1 dollár)
RX480 (kb. napi 3 dollár)Cirka 10 dolláronként kint van a Nicehash wallet-ben, onnan meg ugye minimum 20 dolláronként mehet a Coinbase-re. Ott a váltás miatt BTC-->EUR leszed cirka másfél eurot.
Nagyjából 5 nap alatt lehet tehát ezzel a minimal setuppal kiszedni 5000 pénzt, mínusz egy ezres a fee-kre, az 4000. Na és még ebből lejön a villany mit tudom én mennyi. Mondjuk, hogy a havi PS4 játék ára összejön, nekem már erre jó.
[ Szerkesztve ]
-
wolfhgb
aktív tag
válasz demmer123 #38761 üzenetére
1080ti kari, cpu is dolgozik, 2napja megy, kb napi 5$ ahogy látom, 340w fogyasztás mellett. I7 a proci, ugy számolom az is hoz napi 0.6$ tisztán, ezért azt is dolgoztatom. zen és zcl van nálam is beállítva, na meg persze etn a proci miatt, viszont a benchmark miatt néha bedobja a gpu ra is az etn t, most ezt akarom kiokumulálni, h hogyan tudnám kizárni a gpu bol az etn lehetőség választását. A gpu clock 2000mhz kőrül mozog, a ram orajelét visszavettem a gyári értékről 500 al, ami csak 10 h/s et számított. A tdp t nem huzhatom 80 alá, mert elkezdi visszavenni az orajelet, hőfokom így 52 fok, ami szerintem jó lesz, a h/s em pedig 720 körül mocorog. 7-9% levesz még a balansz dolláromból, ha dollárban utalom ki paypal fiokra a manit? Tehát, ha kidobok 20$ a fiokra, cirka 18$ fog érkrzni rá akkor is, ha nem váltja forintra a fiok?
-
wolfhgb
aktív tag
válasz Enter65 #38767 üzenetére
A clay dual, az a claymore progi ugye? Kicsit elakadtam vele az elején, közben nekiálltam a winminernek, ez megy, könnyebb a kezdőnek. kicsit ugy tünt néhány hozzászólásbol, h jobban termel a claymore valóban, olvastam máshol is, de többet is vesz le tranzakciokért, vagy mi a tosz, ezzel a nyavajás coinbase el meg nem igazán tudtam zöld ágra vergődni, nem tudtam a karim hozzá adni, nem 3ds es, a coinbasen ha jól értelmeztem arfolyamrizikós a termelt mani amig ki nem utalja az ember, sepa kivéttel drága, csak nagy lovét érné meg egyszerre kivenni, kár, h paypal fiokra nem lehet, vagy van más olcsobb modja claymore bányászatnál a pénzhez jutásnak? Ha igen, megosztanád velem, Úgy, h nem mondom el másnak? Mert az is tetszene, ha jó arannyal egyszerűen a pénzhez tudnék jutni.
-
wolfhgb
aktív tag
válasz Skynet258 #38776 üzenetére
Aki nem rendelkezik 3ds biztonságnak megfelelő bankkártyával, az csak shepa kiutalás formályában tudja magának kiutalni a penzt, annak a díja alkalmanként állítólag ennyi. Tehát csak úgy érdemes kiutalni, ha sokat összevársz, az meg sok idő és kockázat. Én 1080ti 6700k comboval winminerrel napi 4.5$ cirka, az megy mind $ ban a balanszomra, kiküldés paypal fiókra 7-8% ahogy látom, az akkor legyen kb fiokon 18.2$ az kiutalva számlára balansz árfolyamon számlán forintban 4500ft tisztán. Kb amennyivel többet hoz a bányász progi, az el is veszik a tranzakciokon, főleg, ha csak a shepa lehetőség él mint nálam, a cib es karimra sikoltozott a cionbase.
-
Skynet258
veterán
-
wolfhgb
aktív tag
válasz Skynet258 #38783 üzenetére
Rosszul Írtam. akar a villám berakni rá, Coinbase nél azon akadtam meg, h ugye pl claymore nál hozzá kell adni az eth fiokod adressét a progihoz, h oda gyujtse az eth. namost, kimásoltam a fiokombol az adresst, beillesztettem ahova kell , aztán késöbb amikor újra beléptem a coinbase re, ranéztem újra az eth adressemre és más volt már a cimem. Ahányszor megnézi az ember mindig más és más. Ilyenkor mindig át kell írni ujra a progiba a cimet? vagy a korábbi cim is él olyankor?
-
demmer123
őstag
válasz Skynet258 #38783 üzenetére
Na ki próbáltam a Nicehash-t.
Bő 1-1.5USD a különbség nekem.Ugyanazokkal a beállításokkal.
Nicehash
WinMiner
A kérdés az hogy mennyi haszon jön ha átutalom coinbasera és onnan bankszámlára.Szerintem ugyan ott jönnék ki mint a WinMiner---->Paypal -7-8%.
Egyébként itt a Nicehash-ba be sem tudom állítani hogy pl zec-zent bányászon?
Mert itt ahogy láttom mindent terhel.Mármint ha pl Zec-et bányászok ott inkább a core clock órajelét terheli meg.[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
válasz szazbolha #38787 üzenetére
Tegyük fel hogy WinMinerel kb havonta keressek 15-17 ezret.
Nicehashal 20-25 kb.Most csak mondtam valamit.
WinMinerba az a jó hogy PayPalra tudom kérni (Nem fog feltűnni a Navnak)
Másik dolog ami meg aggaszt a Nicehashba ha havonta utalok 20-ezret a bankszámlámra az mennyire fog feltűnni a Navnak?.....
Tudom hogy 20ezer ft nem annyira feltűnő mint havonta 100-150ezer de akkor is parázzak azon legyek minden ki utalásnál hogy mikkor fog ki jönni a NAV?
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz demmer123 #38788 üzenetére
OK, ezzel egyetértek. Én is a paypal (viszonylagos) biztonsága miatt használom a winminert.
Hétfő estére belőttem az 5. bányagépemet is, és szerda estéig minden ment hiba nélkül.
Ma éjfél után 3 gépemen is megállt a winminer. Biztos volt valami frissítés. A gép nem volt kifagyva, csak a winminer lépett ki.
Na ez nagyon nem tetszett.... nem tetszik higy a nicehason lenyulták a pénzem, sem a hitegetés, hogy majd visszafizetik. De lehet én sem büntetem őket és 1,5 dollár/nap miatt visszatérek. Főleg a jó Crypto vonz.
Így megy ez.... -
Enter65
senior tag
Ado, utalas, banki tranzakciok, NAV-os dolgokkal mint feljebb is irtam, menjetek at a masik topikba, direkt erre hoztuk letre, hogy ott lehesen megbeszelni! Ami ide vonatkozik ird ide, ami oda arra hivd att oda, es meg tudjatok beszelni ott is.
Koszonom!
-
AAntii
őstag
válasz demmer123 #38786 üzenetére
Be lehet állítani, hogy melyik algót bányássza. A nagyon gyilkosokat én eleve nem használtam mikor még nem lopták meg a bányászokat és azt használtam, nem ér annyit az a pár cent plusz, mint amennyivel több hő keletkezik, legalábbis nekem nem ért annyit.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
eTrade
tag
Igen, Pixel clock patcher szükséges, mert anélkül BIOS mod után akármilyen drivert teszel rá hibára hivatkozik, eszközkezelőben sárga háromszög, claymore meg nem látja a VGA-t és kilép.
Dr. Romano: Freki beállításokra majd este ránézek, de a venti 42%-on megy és a VGA stabilan 70 Celsius fokon áll.
-
wolfhgb
aktív tag
válasz Enter65 #38790 üzenetére
Bocs, biztos alap dolgot kerdezek, de mi az a jaxx? Esetleg dobnal fel egy kepet a config es start.bat beallitasaidrol, h te milyen beallitasokkal tolod? Par nap utan kiproszalnam, h melyikkel erdemesebb akkor a pirgalas. A coinbase en mennyi ido eltelte utan jelenik meg a produktum a walettben? Mar, csak h tudjam, jol allitottam be a dolgokat, mert a winminernel ez rogton latszik ugye. Koszi az infokat, csipegetem a morzsakat folyamatosan, egyre jobban tetszik a dolog.
-
Enter65
senior tag
válasz wolfhgb #38794 üzenetére
A Jaxx az egy szoftveres wallet. Amugy hiaba rakok fel kepet a config-start.bat-rol, nem latsz benne semmit. De rakok fel kepet az afterburn-rol, abbol tobb mindent latsz.(majd kesobb, mikor haza ertem)
Osszefoglalo, es ott talalsz par plusz infot, frissitve lett egy par napja.
[ Szerkesztve ]
-
Raggie
őstag
Nna végre el tudtam indulni.
Hagytam a chain szinkronizációt a fenébe. Még a light mode-al sem szinkornizált le napok alatt.Most DwarfPool-on bányászok ethminer-rel egyetlen kis alulfeszelt R9 Nano-val.
Egész jó, 26 MHs körül kapar kb 150 W-os fogyi mellett.Ráadásul még nem is raktam át "compute" módba az AMD drivert. Ez a compute mód hoz pluszba MHs-t vagy hagyjam a fenébe az állítgatást?
Azért kérdem mert minden nap mikor hazaérek persze leáll a bánya és játék a fő használat, és akkor nyilván ide-oda kellene állítgatnom ilyenkor. Ezt inkább csak akkor tenném ha van érdemi különbség!Clint Eastwood FTW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest