Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22028) Mesterlovesz válasza Elbandi (#22027) üzenetére


Mesterlovesz
aktív tag

Aha, hát látod, most mondtad meg a frankót és pl. Magyarországon ezért nem virágzik a kryptovaluta üzletág, ezért nincsen olyan programozó aki keni vágja a bitcoin protokoll-t. "óh, ez nagyon drága, sokat kell neked fizetned, hogy ezt megcsináljam!", "áh, úgysem fog ez sikerülni, mit képzelsz ki vagy te? Mert volt egy érméd..." stb, stb.
Külföldön meg összejön két normális ember, az egyiknek ötlete van a másiknak szaktudása és ketten pl. összehoznak egy pénzkereseti lehetőséget, amiért lehet, hogy ez elején nem kapnak pénzt, de amikor beindul a dolog, akkor nagyot kaszálnak.
Ezt hívják úgy, hogy pozitív gondolkodás, ezt tanítják a különböző vezetői tréningeken. "Gyerünk, csináljuk!" Mert nem sajnálják rá az extra időt, mert lehet, hogy a végén jó pénzt fognak keresni belőle! És ha nem? Akkor sem dől össze a világ, főleg, hogy tanultak is közben valamit akár mindketten.

Ja, és mielőtt kijönne valakiből, hogy ja, majd ingyen dolgozok és hasonló cifrázás, én találtam egy olyan embert aki más platformon (ethereum token) meg tudná csinálni amit szeretnék, ingyen, részesedésért cserébe, de akkor fel kellene adnom ezt az érmét és valahogy átkonvertálni a jelenleg közkézen forgó érméket, ami kicsit bonyolultá teszi a dolgot.

És igen, mindenki próbál boldogulni, csak egy olyan országban nehéz, ahol az az általános vélekedés, hogy úgysem fog ez menni, menj el dolgozni...!

2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.