Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fene tudja mit ronthatsz el, szerintem adatpartíciót nem is kéne Timeshift-tel mentened, nincs kizárva, hogy ezt nem is tudja, mivel értelmetlen funkció lenne. (de az is lehet, hogy nem voltak csatolva, hagyd az NTFS-t a fenébe, ami azon van simán tudod másolni/menteni)
Nekem egy állandó és több nem mindennapos használatú partícióm van, 20, 14,14,14 ....GB-osak. A rendszer ha már használtam, belakott vagy 10-12 gigát, ha adsz neki 20GB-ot, sokáig elég lesz, rengeteg program felmegy rá. Ha hosszú idő eltelt, a régi kerneleket érdemes azért lepucolni.
#8861) growler
Ahogy kéklufi mondja, a Win csak azt látja, hogy számára ehető a partició, ezek amúgy is közösen használt particiók, a Win mindent csinálhat velük. Szerencsére Linux alatt nem töredezik, csak minimálisan, ha fogy a hely. De lehet hülyeséget beszélek, mert az inkább az ext-nél van.....
megzavart ez a nick-váltás.(#8860) Mirr Murr
Most meg tollas lett a hátam!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
megzavart ez a nick-váltás.
Rowon