Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Köszi. Visszaolvasok. Illetve olvastam én, csak most az alapkérdés részemről más volt. De értem.
    Linux Mint Cinnamon 18.3 van fenn (amúgy a profilomban benne van, egyszer még pont jegyezted meg, hogy jó lenne ha szerepeltetném :) ) A D egy 500-as ketté partícionált merevlemez 2. partíciója (klasszikus win telepítés C+D). Bocs, nyilván ez nem jött le a hozzászólásomból. És azért van a D meghajtón, mert nemrég tértem át winről, de csak duál boot-ként és a D partícióból faragtam le szabad területet.

amúgy a profilomban benne van, egyszer még pont jegyezted meg, hogy jó lenne ha szerepeltetném

A héten már a második ilyen eset! :D Nem gondoltam, hogy bárki is megfogadja ezt a javallatomat.
    Értem a D meghajtót, csak élcelődtem. Amire utaltunk, a GRUB újratelepítés, az neked is jó lesz arra az esetre, ha nem telepíted újra mindkettőt, ha igen, akkor egyszerűbb az eset, de csak az említett sorrend megtartásával. :) Ha elakadsz valamiben, akkor úgyis kérdezel, inkább így tégy, mint hogy utólag kérdezz, mikor már nagy a katyvaz.

(#8852) nOvOp ;] (jól csőbe húztalak)

Új hozzászólás Aktív témák