Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Sziasztok!
    Van egy Fujitsu laptopom, amin jelenleg egy W10 és egy Mint Cinnamon fut. A W10 a C partíción van a Mint a D-n. A W10 már nagyon elfáradt és újra kellene tennem (sajnos arra is szükség van). Gondoltam, hogy akkor a Mintet is újra tenném. Az jelent bármilyen sebesség problémát, ha marad a D meghajtón? Illetve van olyan progi, amivel le tudom menteni a Mint beállításokat, adott esetben a programokat is (vagy legalább a program beállításokat)?

Ahogy kéklufi írta, nem kell újratelepíteni a Mint-et, az a saját partícióján ugyanaz lesz, mint volt, csak a rendszerindítót kell újratelepíteni, pár napja pont ez volt a téma, olvass vissza kicsit majd. Mi az D meghajtó amúgy? :Y

Ha a legfrissebb Mint-ed van, akkor azon már default a Timeshift, nagyon könnyen használható rendszermentő program. (nem véletlenül írtam mindig, hogy írjuk már le a rendszerünk pontos nevét vagy verzióját, mert sok esetben lényeges infó)

Amúgy az se baj, ha újratelepíted, legalább gyakorlod, az sosem árt. A sorrendre figyelj, első a Win, fastboot meg secureboot kikapcs és utána jön a Linux! De nem a D meghajtóra!!! ;]

#8828-tól olvasd a témát

Új hozzászólás Aktív témák