Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Ezt hogy tudnám kitakarítani? Ugye ez a főfőfőfő filerendszer, amihez úgymond nincs jogosultságom csak a root-nak. MC-vel meg nemtudom mit és honnét kéne kikaparni vagy hogy érném el azt a részt. Root-ként meg a főképernyőn be se tudnák lépni sztem. Amúgy a home könyvtárban még van tizenx giga szabad hely.
Clean, autoclean, remove, autoremove témát már lefutattam. Van hogy újraindításnál be se tölti az asztalt hivatkozva rá hogy nuku szabad hely és 10mp-nél rövidebb ideig futott a környezet vagy micsoda. Ext4 a filerendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest