Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Igen, leírok ilyen marhaságot, mert a Firefox az firefox, a Deluge az deluge, a Fájlok meg fájlok.
    És lehet, hogy Te úgy születtél, hogy tökéletesen tisztában voltál az összes linux program súgójával, de én sajnos nem... Ha bírom a keresőbe, hogy "fájlok" hát nem megnyitja azt a fránya Fájlkezelőt... :(( Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa

Megnéztem amit ajánlottál, de sajnos nem jött be :(((
    Médiakezelésben semmi nincs kipipálva mégis megnyílik a Nemo 2.4.4-es verziója
    Hogy pontos legyek

Nem akartalak megbántani, de ha már a (#1958)- ban így nyíltan megkérdeztem:

akkor logikus lett volna, hogy minimum utánanézel, hogy mér' írta ez a marha azt, hogy Nemo- t használsz- é!? Azt sem tudom elképzelni, hogy ne olvastad volna a MINT dokumentációját!

Különben valószinű, hogy úgy születtem, ahogy mondod, a bibi ott volt, hogy akkoriban még szinte csak a KFKI meg hasonló helyeken volt számítógép, PC meg sehol! :DD

Ha nem sikerült megoldani, azt sajnálom, de azért próbálgasd még a pipákat, hátha. :U Az effekteket is kapcsold ki, az is bekavarhat, mint említettem.

Új hozzászólás Aktív témák