Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasti74
üzenetére
Igen, kb ezek az arányok voltak, amik engem is ledöbbentettek anno! 15mega és másfélgiga, először én is azt hittem, valami vicc ez így. De nem az volt. Most OK, hogy most is két disztró van az egyterás SSD-n, van hely, de nemár...inkább telepakolom letöltött Linux iso-kkal az üres helyet.
Lehet, hogy mi gondolkodunk ilyen maradian egyébként, de akkor se fogok flatpakot használni, főleg hogy minden működik .deb verzióból is. Csak azért, mert magasabb verziószámú egy app meg tud plusz 3 amúgy tök felesleges beállítási opciót? Ez már kicsit olyan, mint amikor a rollingosok naponta 10x megnézik, vannak-e friss verziók valamiből és már nyomják is a beta alfájának az RC4-es verzióját és röhögnek a Debianosokon, amin 8 hónappal azelőtti régi verziós app van még.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon