Hirdetés
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igen, maradiak vagyunk, de nem baj ;-)
Nekem is van helyem bőven, nem azzal van a baj (a gépemben van egy 250GB-os nvme SSD a rendszernek és egy 500GB-os SATA SSD a letöltögetett mindenfélének, ami "szemét", de az adataim egy NAS-on vannak, abban meg van egy 500GB-os SSD a doksiknak stb., és egy 6TB-os vinyó a többinek)
Csak bökik a szememet az ilyen dolgok ;-) Talán mert mindig az jut eszembe, hogy az első PC amit összeraktam az első munkahelyemen még '94-ben egy XT volt 640kB memóriával és 20MB-os MFM vinyóval, és mennyi mindenre elég volt! Akkoriban még a Microsoft-nál is tudtak programot gyártani, manapság meg már máshol sem ;-)
De tényleg öreg vagyok valószínűleg: mert amikor még olyan helyeken dolgoztam (már itt Ausztriában) ahol valami raktárkészlet stb. programot kellett használnom, és persze halál lassú volt minden, erős nosztalgiával szoktam arra gondolni, hogy szintén a 90-es években hogy hasítottak a DOS-os Clipper progik a vinyó nélküli 286-os gépeken 1MB memóriában a Novell szerverről (ami kb. egy 386-os gép volt 4MB memóriával) Boot EPROM-os 10Mbit-es koax ethernet, vagy akár a 2,5Mbit-es Arcnet hálózati kártyán keresztül betöltött rendszeren, a szerverről futtatva ;-) Ahogy bírta nyomni az ember a gombokat, úgy pattogtak a progik. Áh, ez a fene nagy fejlődés ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon