Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon
    Topikgazda

Amit vért izzadva - közben tanulva! - be tudsz lőni egyszer, azzal nincs is gond igazán. Azzal van, ami effektíve nincs. Megoldás lehet persze a ló elé fogni a szekeret és idomulni a lehetőségekhez vagy azok hiányához: nem is akarod te azt igazán. Vagy ha de, akkor annyira de, hogy lefejleszted. Emulációt hagyjuk. Keresztplatformokat is lehet emlegetni, de ilyenekkel én inkább érzem magam a 12 vagy épp 0 humán ujjakat generáló AI-k világában. Nem vagyunk előbbre.
    Egy ACDSee például soha nem lesz linuxra. Aki csak felületesen igényli az ilyen szoftvert az meg nem látja az árnyalatokat, az boldog. Nem mindenkinek jut ki ez.

közben tanulva!

Kezdek öregedni, nekem már nincs türelmem, sem fölös időm ilyen dolgokkal szöszölni. Én csak használni akarom a gépet. A Debiant ennek ellenére úgy ahogy megtanultam kezelni, mert sok jót írtak róla és még fognak is. Nagyszerű disztró. De ugyanúgy nagyszerű a Linux Mint, a ZorinOS vagy a Fedora is. Ezeket is felrakod és mennek. Én csak ennyit várnék el a programoktól is. Legyenek a belső tárolókban, "sudo apt update && sudo apt install xyz -y" oszt jóvan. Többet nem is akarok foglalkozni a szoftverek állítgatásával, csak ami tényleg minimális.

Megoldás lehet persze a ló elé fogni a szekeret és idomulni a lehetőségekhez

Én ezt megoldottam egy mobil rackkel. Ha éppen kell a Windows, akkor bedobom a 2,5"-os SSD-t rajta a Windows 10-zel és arra bootolok be. Az esetek ~90%-ában meg Debiant használok.

Nyugalom a hosszú élet titka. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák