Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

Topikgazda

LOGOUT blog

válasz Vladi #14973 üzenetére

tegyek neki "egérkéset"

XFCE? :DDD

Nekem hiányoznak a komolyabb és használhatóbb diagnosztikai programok (HWiNFO, HD Sentinel, MSI Afterburner, AIDA 64, FanControl, Videokártyák gyári kezelőszoftvere, stb.) Linuxról, plusz azok a benchmarkok, amiket szélesebb körben használnak (Furmark, Cinebench, stb.). Ráadásként ezek a diagnosztikai programok jól integrálódnak a rendszerbe. Különböző, hozzájuk tartozó érzékelőket tudsz elhelyezni az értesítési területre, riasztásokat küld, stb.

Ilyenek Linuxra nincsenek, ami van, az pedig igencsak butácska. Töredékannyi érzékelőt képes csak olvasni, matatni kell a terminálban hozzá, hogy engedélyeztetni tudd, körülményes a telepítése, stb. Az, hogy nekem órák hosszat fórumokat kell bújni, hogy egyáltalán hogyan állítsak be egy programot a terminálban, ami Windowson két kattintásból fut, az nevetséges.

Ezek a dolgok nekem nagyon hiányoznak a Linuxból és nem, nincs rá alternatíva, ami van, az pedig körülményesen használható. Ebben a Windows mérföldkövekkel jobb és többet tud.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés