Új hozzászólás Aktív témák

• v.attis

őstag

Sziasztok!
    Szépen lassan szeretnék átállni Win 10-ről Mint-re, jelenleg dual boot-ban van fent a két rendszer és egyre több dolgot intézek Mint alól.
    Egy újabb lépcsőfok lenne a Google drive szinkronizálásom is, de nem szeretnék elcseszni valamit, inkább kérdeznék. A lényeg, hogy egyenlőre maradjon meg a dual boot, ha már biztos minden munkát el tudok végezni Mint alól, akkor kap egy teljesen új telepítést, partícionálást és végleges átállást.
    Szóval:
    - jelenleg van egy Privát partícióm, ez ntfs, win alatt készítettem és használom évek óta. Ezen van egy Google Drive mappa, ennek tartalma szinkronizálódik a felhőbe és a felhőn át a telefonomra is.
    - szeretném beállítani ugyanezt a partíciót és mappát a Mint alatt is szinkronizálásra.

Ez működőképes lehet? Fontos, hogy ha Win alatt dolgozom, az is szinkronizáljon, de ha Mint alatt, akkor az is. A gépen minden csak egyszer legyen meg, tehát nem szeretnék egy újabb szinkron mappát beállítani Mint alatt. Főként adminisztratív munkát végzek, tehát dokumentumok mentése, letöltése, módosítása a cél és ennek minden irányú szinkronja. Mindösszesen kb 15 évnyi anyagom van, durván 12 GB, több ezer fájl.

Mivel és hogyan tudnám ezt megoldani?
    Mint mondottam, tanulás, átszokás fázisában vagyok, gyakorlatilag ez az utolsó előtti lépcsőfok a windows kidobása előtt...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés