- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
v.attis #14498 üzenetére
A váltást én is a dual boottal kezdtem, aztán elkezdtem Windows alatt leépíteni azokat az alkalmazásokat, amiket már csak Linux alatt használtam. Időnként zsugorítottam is a Windows partíció méretét, végül töröltem.
A Google Drive viszont keményebb dió lesz. Szerintem alapból megoldható lenne, hogy a kérdéses NTFS partíciót is automatikusan felcsatolja, illetve egy linkkel hivatkozhatnál a Drive mappára, és akkor oda menne a szinkronizálás is, elkerülve a fájlok duplázását.
A probléma csak az, hogy nincs hivatalos, Google által készített/jóváhagyott Linux kliens. Az online fiókoknál hozzá lehet adni Google fiókot, a fájlkezelő látni is fogja a Drive-ban a fájlokat, de csak mint hálózati meghajtót, és a fájlok nem szinkronizálódnak a gépre.
Vannak ingyenes meg fizetős megoldások rá, de ahogy néztem, mindegyiknél van valami kompromisszumos dolog. Itt egy cikk ezekről, de sok helyen találsz hasonlókat.
Én egyébként a Google Drive-ot is leváltottam egy saját Synology szerverre, ahhoz van nagyon jó Linux kliens. Persze ez meg több-kevesebb beruházási költséggel jár, amit nem mindenki tud bevállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged