- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a 20.2 Cinnamont, de nem találok a kártyámhoz rendes drivert.
Az alany egy Radeon HD6970, a beépített radeon driver van fent. A inxi -Fxmz parancsra ezeket hozza ki:Graphics: Device-1: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Cayman XT [Radeon HD 6970] vendor: Hightech Information System
driver: radeon v: kernel bus ID: 01:00.0
Display: x11 server: X.Org 1.20.13 driver: ati,radeon unloaded: fbdev,modesetting,vesa resolution: 1600x900~60Hz
OpenGL: renderer: AMD CAYMAN (DRM 2.50.0 / 5.4.0-92-generic LLVM 13.0.0)
v: 4.3 Mesa 22.0.0-devel (git-2bb2219 2022-01-07 focal-oibaf-ppa) direct render: YesMár valami Mesa cucc is van, az az előző drivertelepítési kísérletem lett volna. 2 fő problémám van. Az egyik az hogy a ventillátort nem tudja rendesen kezelni, az asztalon 60 fokon van a GPU. A másik meg hogy a The Forest játékban stabil 1FPS-em van, a menüben is - bár ez lehet hogy a Steam meg a Proton hibája mert csak Windowsra jelent meg a játék..
Az egyik ismerősömnek HD6750-e van, neki is 20.2-es Cinnamon rendszere van és neki is a beépített radeon driver de ő eddig nem panaszkodott. Elméletileg 30 fokon megy a kártyája is..
Van egyáltalán frissebb driver erre az őskövület kártyára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest