- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod, hogy van ez: mindig kevés az idő, így szelektálni vagyok kénytelen, hogy mit tanuljak.
Ez így teljesen jó, aki mindig tudja pontosan, mit tanul és mennyit, az nekem gyanús, mivel minél többet tanulsz, annál kevesebbet tudsz.
Ez elsőre hülyén hangzik....
Egy téma megblogolása konkrétan jó dolog a tanulás szempontjából is, mert önkéntelenül is sokkal koncentráltabb az agyad, ha tudod, hogy másoknak meg kell értenie, amit írsz, plusz ott a presszió, hogy sok olyan is olvassa majd, aki ért is a témához.
Szóval ne kíméld magad! Szerintem van is affinításod a Linuxos témához. A billentyű analizálás is lehetne egy téma.
(#13263) Aweriot
Lesz minden is, csak össze kell válogatni meg egy házat kell hozzá venni (már ha akarok, de akarok mert nézzen ki rendesen) és kész is. Szerelni meg szeretek, ha éppen bent vagyok és kell segíteni mert sok a meló, akkor szoktam is.
ARBG ház minimum! Aztán kiszúrják a gyerkőcök és nekik is RGB kell minden babaházba is!
Én is szeretnék szerelgetni amúgy, de pont anno egy rohadék ház miatt szívtam sokat, hol a DVI VGA nem volt csatlakoztatható, hol meg az alaplap.....meg mikor új tápot vettem, 10x annyi gyerekkar vastagságú harisnyás kábel.
Ezután, ha lesz desktopom, csak moduláris tápot veszek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest