- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Több mint féléve használom aktívan a Linux Mint operációs rendszert.
Nálam legtöbbet a böngészők esznek, most is megvan nyitva 5 ablakba sok fül (megszámoltam 30), nem nézek videót, csak pár dolog amit "követek", (FB nincs egyiken se),
6,8 GB / 12 GB kép, de. 9-kor kapcsoltam be, nemsokára kikapcsolom.
Ebbe a gépbe van a legkevesebb ram, pár hónapja vettem 2db 8 GB-os modult,lusta voltam berakni,nem éreztem még szükségét, 4 slot van, 2 még szabad.
Windows is van a gépeken, azért a sok ram, de nagyon régen indítottam "ablakokat"
Korábban mikor csak Win. volt ennyi idő elteltével már észrevehető volt a lassulás, főleg ezen a gépen, mivel többen, felváltva használjuk."kajak ugyan az a szitu, mint windows alatt."
Szerintem nem.
Vegyük pl. a frissítést, véletlen Windows indult, (valahogy a lefele gombot is megnyomtam, nem csak az enter-t), OK maradok ezen, pár perc múlva, ja mégse, van amit csak Mint-en érek el.
Kikapcsol.
"kérjük türelmét, frissítések......"
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest