-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #12678 üzenetére
Sokáig ez a retro kinézetű GRUB volt Mint-en is, meg Debianon is, Manjaro meg Chakra már rég nem ilyet használt, szóval én megszoktam a régit.
Én először benéztem a Synapticba, mi van a grub keresésre, amit ott találtam, azzal megvolt a Mint doku oldalán, amit linkeltem. Ez a fordított keresés már sokszor bejött. Pár rövid szó alapján a google esélytelen sok esetben. Vagy csak rengeteg találatot kell átböngészni.....
Ha ez nincs, akkor maradt volna neked a grub-customizer.
Erre is van igény, mert még a tárolóban is benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest