Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Na szép is lenne, ha én lennék szagértő!
Kb annyira nokedli vagyok az egészhez, mint ti, csak én 6 éve téblábolok a zavarosban, így aztán sok minden rámragadt.(#12533) K0zm0
Szerencsére nem tudom ilyenkor megállni.
Eddig sem tudtam. Szóval szerencsétek van, nincs mit köszönnötök.Ez a wifi driver dolog nálad elég érdekes volt, ilyet még nem beta-teszteltem soha, nekem még a live alatt beírt wifijelszót is használta első bootkor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Automata kávégépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb annyira nokedli vagyok az egészhez, mint ti, csak én 6 éve téblábolok a zavarosban, így aztán sok minden rámragadt.
Eddig sem tudtam. Szóval szerencsétek van, nincs mit köszönnötök.
Rowon