- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #12193 üzenetére
Gondoltam, hogy nem okozok nagy meglepetést.
No de mint tudjuk, aki mindenhez ért, nem ért semmihez! Csak, hogy kicsit árnyaljam az előbbi önfényezést. Volt néhány terület, aminál megbíztak, hogy én viszem onnantól. Arra persze nem számítottak, hogy kényszeresen addig önedukálom magam, míg bele nem tudok kötni az elöljáróság szakterületi illetékesébe, Mindig sikerült. Szerették, nem is szivattak sose. Néhány váratlan pár napos felügyeleti ellenőrzés max. Havonta, kéthavonta. Egyszer jött a pökhendi ellenőrző elöljáró, mikor éves leltárt szerveztem, alig hajtottam el a fenébe. Csak úgy ízzottak a telefonok, hogy mi volt ez, de közben kuncogtak a telefonba. Szerintem élvezték, hogy elég gyakran hajtottam el ezeket a népeket. Szerintem én is élveztem kicsit.
- na fasza, hogy ideoffolunk -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Szólánc.
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Filmvilág
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest