Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Gondoltam, hogy nem okozok nagy meglepetést.

No de mint tudjuk, aki mindenhez ért, nem ért semmihez! Csak, hogy kicsit árnyaljam az előbbi önfényezést. Volt néhány terület, aminál megbíztak, hogy én viszem onnantól. Arra persze nem számítottak, hogy kényszeresen addig önedukálom magam, míg bele nem tudok kötni az elöljáróság szakterületi illetékesébe, Mindig sikerült. Szerették, nem is szivattak sose. Néhány váratlan pár napos felügyeleti ellenőrzés max. Havonta, kéthavonta. Egyszer jött a pökhendi ellenőrző elöljáró, mikor éves leltárt szerveztem, alig hajtottam el a fenébe. Csak úgy ízzottak a telefonok, hogy mi volt ez, de közben kuncogtak a telefonba. Szerintem élvezték, hogy elég gyakran hajtottam el ezeket a népeket. Szerintem én is élveztem kicsit.
- na fasza, hogy ideoffolunk -
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon