Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Gondoltam, hogy nem okozok nagy meglepetést.

No de mint tudjuk, aki mindenhez ért, nem ért semmihez! Csak, hogy kicsit árnyaljam az előbbi önfényezést. Volt néhány terület, aminál megbíztak, hogy én viszem onnantól. Arra persze nem számítottak, hogy kényszeresen addig önedukálom magam, míg bele nem tudok kötni az elöljáróság szakterületi illetékesébe, Mindig sikerült. Szerették, nem is szivattak sose. Néhány váratlan pár napos felügyeleti ellenőrzés max. Havonta, kéthavonta. Egyszer jött a pökhendi ellenőrző elöljáró, mikor éves leltárt szerveztem, alig hajtottam el a fenébe. Csak úgy ízzottak a telefonok, hogy mi volt ez, de közben kuncogtak a telefonba. Szerintem élvezték, hogy elég gyakran hajtottam el ezeket a népeket. Szerintem én is élveztem kicsit.
- na fasza, hogy ideoffolunk -
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon