- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Gondoltam, hogy nem okozok nagy meglepetést.

No de mint tudjuk, aki mindenhez ért, nem ért semmihez! Csak, hogy kicsit árnyaljam az előbbi önfényezést. Volt néhány terület, aminál megbíztak, hogy én viszem onnantól. Arra persze nem számítottak, hogy kényszeresen addig önedukálom magam, míg bele nem tudok kötni az elöljáróság szakterületi illetékesébe, Mindig sikerült. Szerették, nem is szivattak sose. Néhány váratlan pár napos felügyeleti ellenőrzés max. Havonta, kéthavonta. Egyszer jött a pökhendi ellenőrző elöljáró, mikor éves leltárt szerveztem, alig hajtottam el a fenébe. Csak úgy ízzottak a telefonok, hogy mi volt ez, de közben kuncogtak a telefonba. Szerintem élvezték, hogy elég gyakran hajtottam el ezeket a népeket. Szerintem én is élveztem kicsit.
- na fasza, hogy ideoffolunk -
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon