- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #11286 üzenetére
Az biztos, hogy egyszer már olvastam az általad ki5lött mődszernél bonyolultabb multiboot-ot, de abból egy szót sem értettem, a tiedből igen, de itt meg azt nem értettem, hogy mi a ragyának kell ezt így megbonyolítani! Mióta pingvinezek, mindig volt fenn több disztró, anno 8 is egymás mellett és egyszerűbb nem is lehetett volna. Mindig az utolsó disztró GRUB-ja- lesz érvényes, mert a desktop disztrók szinte mindegyike kérdés nélkül felrakja a GRUB-ot, akármit is írnak más fórumon erről.
Innentől nem értem a problémát, mert az indító disztró aktuálisan mindig frissített lesz. Ha meg neked ilyenkor az kell, hogy mindig a megszokott kedvenced induljon, átírod a GRUB megfelelő sorában a nullát a szükséges számra és akkor az a disztró fog bootolni, majd ha ennek is lesz friss, tárolós kernel frissítése, akkor szintén csinál egy GRUB-update-et.
6milliószor egyszerűbb, mint b*szakodni ezekkel a chainloaderekkel meg minden particióra külön GRUB-ot hegeszteni! Tudod mi ez így? A hibalehetőségek megsokszorozása.
Jelenleg egyetlen disztró van, aminél szinte kötelező lenne külön a saját particiójára tenni a GRUB-ot, az meg a csodahíype2, a Manjaro! Itt ugyanis 2+ éve nem sikerült megoldani, hogy ne kapjon kernel panicot, ha egy másik disztró kernelt frissít!
Egyik Linux a wifit nem kezeli, a másik a monitorral akad össze
Ezeket meg az adott disztrón belül kellene kezelned inkább, mint virtuálba vacakolni.
(ez a wifit nem kezelő nem a Manjaro véletlenül?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest