Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66696) Yodamest válasza tenaijo (#66695) üzenetére


Yodamest
veterán

Ha mutatóujjat írtam, akkor nem jót mondtam, a középső ujjam van a W-n (természetesen), ugyanúgy mint bármilyen PC-s WASD irányítós játéknál lenne.

Nem baxtam ki magammal, nekem ez teljesen kényelmes, nem érzem hátrányát. Olyan szempontból "kényszerültem" rá erre, hogy világ életemben így irányítottam mindent, már ha nem kontrollerrel. Minden játékban WASD karakter movement van, akár a COD2-es klánozós időszakomat nézem, akár a WOW-os 10 éves periódust, én mindig ezt használtam mozgásra. Nekem természetellenes és nem precíz eléggé, hogy mozog a kamera, de nem az ujjaim és nem a WASD által.

Az előnyeit már leírtam: átlósan is tudom mozgatni a kamerát, neked ahhoz teljesen a sarokba kell pontosan húznod az egeret, ami nehezebb, mint 2 gombot lenyomni. Ha nem pont a csücsökbe húzod, már oldalra vagy felfelé mozdul el, nem átlósan. Ezenkívül a távolság is elég nagy ott már, olyan messzire idő elhúzni meg vissza a kurzort. Folyamatosan a célponton tudom az egeret tartani, közben skillshotokat lőni és emellett tudok mozogni a kamerával, panninngel ez lehetetlen.

A hátránya, amit számos reddit bejegyzést követően le tudtam szűrni annyi, hogy kevesebb gomb marad baloldalt, amit ugye bindolni tudsz. Ha ezt meg tudod oldani okos bindolással + egér 4-5 gombokkal (amit én megoldottam), azzal kiküszöbölöd ezt az egyetlen hátrányt.

Így állnak az ujjaim a klavin:

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.