Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66801) pengegyerek válasza okostibi2 (#66800) üzenetére


pengegyerek
aktív tag

Sajnos a probléma az mint a w11. nél, hogy ha nincs TPM 2.0 nem lehet játszani a RIOT játékokkal. Szomorú, hogy így kell elbúcsuzni egy játéktól :F

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#66802) okostibi2 válasza pengegyerek (#66801) üzenetére


okostibi2
újonc

Nemkel hozzá TPM2 játszottam azon a gépen tegnap 3 rankedet és nem szólt. (aszem csak 1,4 vagy milyen volt benne, ami win 10-hez is kelet vagy vmelyik win 7 updatéhoz anno)

[ Szerkesztve ]

(#66803) tenaijo válasza Bennyboy (#66798) üzenetére


tenaijo
tag

Várj, most gyorsan meglepődünk. Ja nem, az már pár éve megvolt a Valorant indulásakor. :DDD

Most majd még szélesebb körben látják a júzerek mekkora foskupacot nyomnak le a torkukon. Random gondol egyet a process, és megeszi az összes erőforrást. Random gondol egyet, és egy számára ismeretlen drivert letilt (hasraütés szerűen bármelyiket), ami miatt jön a szép kis bluescreen. Random gondol egyet, ÖSSZEOMLIK/NEM INDUL EL, FOLYAMATOSAN RINYÁL, ÉS A JÁTÉKOT SEM TUDOD ELINDÍTANI. :))
A legszebb az egészben az, hogy ÉVEK ÓTA bent van a Valorantban, de MÉG MINDIG SENKIT SEM ÉRDEKEL az ő részükről, hogy ekkora rakás szar az egész.

Ugyanitt 3db diaba decayelt, master mmr account/régi pax sivires account 300+ skinnel/rengeteg smurf kb minden eloban eladó... jaj ilyet nem szabad..

[ Szerkesztve ]

(#66804) Bennyboy válasza tenaijo (#66803) üzenetére


Bennyboy
őstag

Az egyik kedvenc streamem rankedezett. A meccs vége felé kifagyott a fosguard miatt. Amire visszalépett volna nyert a csapat de tőle meg levont pontot a rito leave-elésért. Nem kicsit akadt ki és teljesen jogosan. Komolyan nem értem egy ekkora cég hogyan tud ilyen balfasz megoldásokat csinálni és biztos vagyok benne, h ez nem egyedi eset. Kíváncsi lennék a számokra mennyivel esett vissza a játékosszám. Ha kicsit rosszakaró lennék azt kívánnám a nemzetközi meccseken is legyen minél több kékhalál stb, had égjen a rito pofája a saját szara miatt.

ELADÓ D3 ROS CE 15k

(#66805) Sordoran válasza Bennyboy (#66804) üzenetére


Sordoran
addikt

Tiszta gépen, amire csak az op rendszer, driverek és a játék lett telepítve, minden up-to-date, valószínűleg elenyészű az esély hibára. Csak ugye a mezei játékos minden más programot is futtat a gépén, és ezekkel lehet összeakadás.
Nekem tegnap nyomott meccs indulása helyett egy fekete képernyőt, ami előtt az egér karikázott. Alt+tab-al feljött a programválasztó, de átváltani másra, bezárni a játékot nem lehetett, feladatkezelő se jött elő. Végül gép újraindítása segített, és vissza tudtam lépni pont meccs kezdésre (vagyis másik 9 ember rám várt). Hogy ennek a vanguard lenne az oka azt nem tudom, sajnos csinált már hasonlót ez a játék korábban is.
De hamarosan lesz új Lux skin, szóval mindent megbocsátok. ;] #sarcasm

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#66806) forguet


forguet
senior tag

Nekiment már vki a placement meccseknek?
Megint vadnyugat van? Mert akkor inkább várok pár hetet míg a helyükre kerülnek a játékosok...

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#66807) tenaijo válasza forguet (#66806) üzenetére


tenaijo
tag

Ahhoz nem csak pár hetet kéne várni.. :DDD

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.