Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
basszus lvl20on már ennyi XP kell? (jó tudom, most nem ezen kéne kiakadni )
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
kexksz
addikt
Ez azért nem semmi: [link]
A csávó decemberben lett 30as, januárban 2k elon volt, most pedig már pénzért játszik. (Ez az első és egyetlen accountja.) Tud valamit.
-
superecneB
őstag
válasz skitzoo #6647 üzenetére
Lehet csak segíteni akar teljesen jó szándékkal. Egy teljesen kezdőnek sokat tud segíteni ha valaki elmondja mi mire jó. Én sok teljesen kezdő barátomnak magyaráztam pedig nem tartom magam egy hű de jó játékosnak. Ne hurrogjunk már le mindenkit, 3 havonta van valaki aki bejön trollkodni, nekem még az-az egy két ember is sok.
-
skitzoo
senior tag
válasz superecneB #6653 üzenetére
Elnézésedet kérem és annyi igazság alap van benne hogy kisebb szintűeknek tud segiteni. de ittvagyunk 10-12en abbol jó ha 2en nincsenek meg lvl 30.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
sasa311
veterán
29 perc Nasusm +600 dmg a Q-n Az fasza.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sunnymarcell
aktív tag
nagyobb szint = nagyobb skill? hát nem.
amúgy azt csak poénból írtam, itt senkinek sincs humorérzéke?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
skitzoo
senior tag
miért van hogy mindig az a noob aki nem feedel?
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
sunnymarcell
aktív tag
I played a ton of DotA/HoN before trying out LoL
itt a kulcsmondat. elég volt ennyit elolvasnom, hogy tudjam miről lesz szó.
amúgy superecneB, te voltál d2jsp-n? ismerős a neved.
[ Szerkesztve ]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
ClydeBeka2
őstag
"akik pénzért elot boostolnak. 2 nap alatt felrángatnak bármilyen accountot 1000 eloról 1900ra"
Ezt erősen kétlem. Vagy mondhatnám, hogy hiszem ha látom
Ugye volt az a 600 elos srác. 1 hétig csinálta, addig nézegettem is a meccseit, de sajnos abbahagyta. Valaki nem csinált/tervez ilyen streamet?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
skitzoo
senior tag
válasz ClydeBeka2 #6661 üzenetére
Miest meglesz a másik ugyanilyen moncsim olyat akarok mint Oce nak van.
-
sasa311
veterán
válasz ClydeBeka2 #6661 üzenetére
Pedig nyilván meg tudja csinálni, különben nem nem keresne vele pénzt - akkor meg minek csinálja?!
-
skitzoo
senior tag
válasz ClydeBeka2 #6665 üzenetére
Szerintem valami olyan hogy van egy "segitője" és akkor dou-ban nyomják. Talán.
-
sasa311
veterán
válasz ClydeBeka2 #6665 üzenetére
Szerintem csak matek.
Tegyük fel ezek nagyon jó játékosok, ezért a "normális" meccsek 99%-át megnyerik 2000 ELO alatt.
Ha csak a játékok 30%-ában kap elcarryzhetetlen retardokat, akkor:
7 win = 7 * 15 ELO = +100
3 kiise = 3 * -15 ELO = -45 ELOTehát 10 game = +55 ELO
Ha +500 ELO-t kell emelnie akkor az ezek szerint 100 game.
De szerintem ezeket duo queue-ban tolják, ott meg 8-2 körül lehet a W/L tippre a retard faktor miatt, akkor pedig máris 120 - 30 = +90 ELO / 10 game.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz sasa311 #6667 üzenetére
Ez oké, de miért 15 elo-val számolsz? Nem 12 az átlag? Vagy direkt egy nagyobb elos társával játszik és azért?
Amúgy ha +90/10 game, akkor is 100 game a 900 és 1 game több mint 30 perc, mivel draft is van. A kilépésekről ne is beszéljünk, szerintem az minimum 3-4 nap, de inkább 1 hét.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ChromeX
addikt
azért ez sem mai akalit is meg a rivent is nerfelték azóta nem?
amugy annyit mondjátok hogy nem az számit mennyi retard van a csapatba alacsony elon hogy már kezdem azt hinni hogy szar vagyok mer nemtudom kicarryizni egyedül még ha jól is jatszom full pozitiv stattal lane winnel.. komolyan nemtudom hogy kéne csinalnom.
kiprobáltam az ap sorakat normálon katarina ellen, eléggé beszorította de megölni nem tudtam mondjuk nem sokon mult, hogy buildeljem?
-
reflxx
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #6668 üzenetére
én úgy tudom hogy ha sorozatban nyersz akkor egyre több elo-t kapsz de javítsatok ki ha tévedek
-
reflxx
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #6672 üzenetére
hehe én is épp egér után nézelődök
-
aNorganiK_
tag
"mondom" tolok egyet fekvés előtt mert reggel work...
1st pick vagyok irom is,hogy i support...(senki nem ir semmit,gondoltam hallgatás beleeggyezés....) bepickelem leonat exhaust+cv-vel...
erre 2nd pick sona 3rd pick blitz... és akkor elkezdik irkálni hogy im supp.. im supp...
4th pick darius, 5th pick taric.....nckérdem én ilyen van? mert ezt nem hiszem el , hogy ennyi a nyomorék retardált...
kilépek... és kapok 58 percet a kilépés miatt..... "gg"... mind1 jó8t...[ Szerkesztve ]
--- too weird to live too rare to die ---
-
skitzoo
senior tag
válasz aNorganiK_ #6674 üzenetére
Igen sajnos ilyen van. Minap volt- Irom mid nepickelem zyrát midre erre lastpick pickeli taricot midre. Agfyaszt kaptam belopa a kéket meg minden flamelt hogy noobvagyok meg minden. Meg hogy ő hozza a gamet( Morgana ellen nyert is sztem meglepődött, a gamet is nyertük de akkor is.)
-
BoneDragon
veterán
Én meg most találkoztam nem tudom milyen nemzetiségű retardált **************************** és sok-sok csillag. Bejelenti wu és nasus, hogy premade és beszélnek mikrofonon. Ja de hogy ők mennek topra és meg legyek egyedül boton. Erre nagynehezen lejön nasus és elkezdett feedelni. 12. percben 0-8 volt és egyfolytába írkált, hogy engem kell reportolni, mikor ott ált a kibaszott bokorba és megse moccant mikor ütötték. Komolyan agyfaszt kapok ezektől a selejtes *********
-
aknaakna
tag
Tudnátok ajánlani egy kezdőnek 6300 IP-ért champeket?Lehetőleg ne legyen túl bonyolultAnnyi, hogy eddig Master YI, Jax, Singed, Olaf 4-es nagyon bejött és hozzájuk hasonló champet szeretnék venni
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
ko9
addikt
kexksz: Egy AP Soraka irányvonal (Rúnák/Mastery/Build) engem is érdekelne, mert eddig nem nagyon jött be bármit is próbáltam
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
1NST1G8R
senior tag
Csináltam egy accot NA szerveren, már nyomtam 3 meccset és 0 ip, ez miért van? Másodiknál kaptam pedig de 3. után megint 0 lett. Referráltam magam az eune-s accról, az lehet para?
Ja és mind3 game bukó volt és nem csináltam tutorialt előtte, az kötelező lenne?
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz aNorganiK_ #6674 üzenetére
üdvözöllek a League of Legends játékban. jobb ha ezt megszokod.
főleg ha eu easten játszol
-
1NST1G8R
senior tag
válasz sunnymarcell #6684 üzenetére
Van már accom eune szerveren, ott 400RP-t is kaptam alapból, azzal nincs gond. Azért csináltam a NA-st hogy tudjak játszani ha áll az eune szerver, meg gondoltam akkor már referralok is, szóval lehet az gond, nem tudom. Valaki?
Fortune doesn't favor fools.
-
sunnymarcell
aktív tag
én ugyan azt a rúnaszettet használom, mint katához (magic pen mark, life seal, mr/level glyph, AP-s quintek), a mastery pedig: http://www.mobafire.com/league-of-legends/mastery-tree-planner#&tree1=0-0-4-0-0-4-0-0-0-1-3-0-0-4-0-4-1&tree2=0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&tree3=1-0-3-0-1-3-0-0-0-1-0-0-0-0-0-0&v=2
a summoner spellek mindig mások, jórészt clarity + flash.
mindenképpen miden kell kezdeni, az én kezdő cuccom meki pendant és 1 heal poti.
a skill build:
Q: 2,4,8,9,10
W: 1,5,7,12,13
E: 3,14,15,17,18
R: 6,11,16miért? starfallt az elején úgysem fogod spamolni, mert nem lesz mana, bőven elég belőle 2.
a heal 3ason 140 manát fogyaszt, ha azt skillelnéd végig, nagyon kevés mana lenne.
és mivel nincs lane partner, infuseból elég egyet skillelni a silence miatt.és legvégül, az item build. a cipő természetesen sorcerers shoe, utána egy tear of goddess, rod of ages, frozen heart, archangel staff, banshee's veil, és ellenfelek/társak szerint a hatodik.
-
ko9
addikt
válasz sunnymarcell #6686 üzenetére
Clarityt alapból nem hozok, mert endgamebe useless teljesen. Kezdő item meg csak cipő + 3 poti laneerként (support persze kivétel), mert cipő nélkül free gank vagyok, főleg egy olyan hőssel amivel az összes menekülési lehetőség egy Flash és egy silence...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kexksz
addikt
válasz sunnymarcell #6686 üzenetére
"mr/level glyph"
"clarity + flash"
"kezdő cuccom meki pendant és 1 heal poti"
"frozen heart, archangel staff, banshee's veil"Ne haragudj, én tényleg értékelem, hogy segíteni próbálsz, de ezek szimplán nagyon rossz választások.
-
sunnymarcell
aktív tag
clarity nálam alap hogy ha nem akarok visszamenni a bázisra 5 percenként.
nem kell cipő hogy ne tudjanak gankelni, ha nincs junglerük akkor egyszerűen nézed a minimapot, ha van, akkor meg faerie charm + 2 ward, 2 hp poti, és úgy még mana potik.
de ez úgy tűnik a legtöbb játékosnál túl nagy elvárás, ez esetben startolj cipővel...
-
sunnymarcell
aktív tag
hát pedig ezek nálam tökéletesen bejönnek.
magic res/level glyph szerintem alap, hogy ha nem akarsz 2 spell lenni late-gameben akármelyik normál AP-snek.
clarity flashet lehet variálni pl. exhaust/ignite flash, de legtöbbször clarity megy.
fent elmagyaráztam, miért ez a kezdő item.
frozen heart tulajdonképpen akármelyik nem AD carry-nek elmegy akinek van manája és nem rushol valamit, archangel staff valóban kicsit rossz választás, néha rabadont teszek helyette
banshee's veil meg kb. minden hősnek kell aki nem akar azonnal meghalni egy teamfightban.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz sunnymarcell #6692 üzenetére
Level 20 körül bármi megfelel
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
kexksz
addikt
Blitzcrank, aki csak minionokat húz be, Shen, aki 0/4re veszti topot egy Xin ellen, TF aki szétfeedeli Zyrát, nem gankel és sustain itemeket vesz, Ezreal aki szimlán nem tud AD Carryvel helyezkedni, meg én Alistar jungle-el, aki szopik, mert minden easy kill elmegy azon, hogy a teamem chase közben fogja magát és vagy visszafordul, vagy leáll flameelni a chatbe. (vicc nélkül számoltam és 9 kill ezen ment el, mikor simán megölhettük volna őket.) Hab a tortán, mikor megöljük botot és a team egyszerűen nem akar 3v5-ben dragonozni, én egyedül ütöm addig amíg 10% hpm nem lesz, aztán ott hagyom... (Persze utána fél perccel respawnolt az enemy team és megölték, akkor viszont kötelességének érezte a mid és a bot hogy megölesse ott magát.)
Alistar jungle kb. free win, ha legalább egy csapattársad minimálisan tud játszani, de ilyen esetben egyszerűen semmit nem lehet csinálni, hiába van sok CCm ha odadobom a Tristanát 5 csapattársam közé, ők meg futnak ugyanúgy a Mundo után... Manapság már ritkán bosszantom fel magam solo queuen, de az ilyeneket nem bírom, mikor simán nyerhetnénk, ha odafigyelnének a játékra.
-
ko9
addikt
válasz sunnymarcell #6691 üzenetére
"ha nincs junglerük" - ez az utóbbi 100gameemből vagy 3szor fordult elő kb... Akkor is én voltam a jungler, és free dupla buffom volt mindig
Amúgy meg aki nem tud úgy farmolni, hogy maradjon manája, az megérdemli, hogy 5percenként járjon vissza basere
Amúgy Soraka midről: [link]
Sima trollkodás amúgy, de akkor is. Ráadásul nem is akárki ellen, hanem Froggen ellen.
-
kexksz
addikt
Kaptam ma egy ilyet is. [link]
-
ChromeX
addikt
ha van 10db lvl5ös accom a régi referből és most belépek az ujba és folytatom a régieket akkor 10esen megkapom a rewardokat értük?
-
sasa311
veterán
válasz sunnymarcell #6692 üzenetére
Lvl 20-on AD sorakával és letaposom MID-et.
Borzalmas butaságokat írsz, kérlek, ne tedd. Nem tudom ennél normálisabban kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest