Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
válasz skitzoo #1784 üzenetére
Pontosan mit takar ez a "Ranked" dolog?
Tegnap ki tudtam próbálni Vayne-t, de csak botok ellen elég hatásos volt. És most már több win-em van mint loss-om és végre lvl14, és az utolsó 10 PvP meccs csak Tristana.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
superecneB
őstag
válasz skitzoo #1837 üzenetére
Nem találkoztam még ilyennel, általában társakkal játszom, ha solozom akkor pedig nézem a minimapot, mert nem nemzetiségtől és nyelvtől függő hogy hajlandó -e valaki tájékoztatni a társait vagy sem, és nem vagyok rest wardokat venni sem. Voltam WEST-en, US-en is, ha valaki bszik beírni hogy valaki missel, akkor tök mindegy...
-
-
ko9
addikt
válasz skitzoo #5509 üzenetére
Üdv újra itt
ClydeBeka2
Akkor keress egy társat és menjetek együtt... Solo tényleg néha esélytelen sajna...[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz skitzoo #5513 üzenetére
A skint próbáltam, akkor még OP jungler volt Annyit amennyi ott, azt meg is éri.
Mapról: sose szerettem az ARAM meccseket, mindig volt aki csalt, nem úgy játszott, stb... Tán majd most.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
superecneB
őstag
válasz skitzoo #5562 üzenetére
Taric+Graves képes rá, egyébként tristana + alistar jó counter, kog maw is jó, sok módszer van, de alapvetően, farmolni kell ellene (jobban mint ő), és nem belemenni kétes szitukba (adni neki frageket meg hagyni free farmolni), bokrokat elkerülni - falhoz baszós stunja miatt. A vayne healje + soraka lvl-as healje már elég szignifikáns, tehát junglerrel sem érdemes korán beesni a tornyuk alá.
De ahogy mondod nem feltétlen kell nyerni azonnal a lanet, már az is jó ha biztonságosan tudod tartani, ha nem feedelik el, egy kogmaw / graves szétkapja 1v1ben is (ha nem tud lestunolni)
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz skitzoo #5610 üzenetére
Mert viszonylag biztonságos pick. Mostanában általában tanky dps-t visznek topra, amik a legtöbb esetben így is physical dmg-t tolnak. Ezeket a melee tanky dps-eket szétkapja topon laning phase alatt és baromi jól használható ultija van, aoe dmg, slow és +ms, szóval jól használható champ.
-
GabN73
addikt
válasz skitzoo #5695 üzenetére
ÓÓ vazze tényleg, te vagy a CODos kölök
Most nem voltam. Az a csapat amivel mentem... 5-3 gép ment csak, 2en kölcsön géppel tolták... Akik végül 2.ak lettek, picsáztuk őket erre egyik srácnak elszáll a gépe, 5v4ben pedig nem tudtunk hozni elég kört... Pedig jó eséllyel vágtunk neki, de a szerencsénk elhagyott minket Utána 1-2 hétre rá fel is oszlottunk
[ Szerkesztve ]
-
-
GabN73
addikt
válasz skitzoo #5875 üzenetére
Haverom meg mindig azt mondja hogy "a cséazsz*r mer' ott több a csaló mint a codban"
Fordítva igazIsmét kaptam egy pro playert, aki szénné oltott hogy nem tudok játszani. 0/14/0-ban volt, amikor elkezdett utánunk szaladgálni, úgy gyűjtötte az assistokat
Meg végre valami jó is a mai napban :
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Synology NAS
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest