Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
skitzoo #33580 üzenetére
Hát igen Yi-t is meg lehet fogni sőt igazság szerint szerintem bárkit csak csapat és ezáltal egy megfelelő liga kell hozzá. Kisebb szinten gyakorlatilag Braummal is tolsz egy penta killt, mert szerintem elég sokan azt sem tudják (hiába rangsorolva vannak valamelyik ligába), hogy egy adott champ ellen mi lehet hasznos. Le kéne stunnolni mielőtt elindul vagy most inkább futni kéne?!
Egyik számomra emlékezetes ranked meccsemen amikor az enemy csapatot lazán vertük beérett a Yi meg jól is gankelt a meccs alatt és szinte mindig elvitt a laneken 1-1 killt majd ott tartottunk, hogy teamfight alatt 3x ölt le mindenkit kb. mire a csapattársaim is eszméltek, hogy nem a tank toppost és nem is a supportot, de még nem is az agyonvert adc-t kellene fókuszálni aki amúgy sem volt élete formájában, hanem a Yi-t aki tudott is játszani és még feedben is volt hál' Istennek. Már ott tartottam, hogy inkább midesként feláldoztam magam (azt hiszem veigarral voltam), megöltem Yi-t de utána egyből elkapott az enemy csapat többi tagja, de legalább teamfightban 4v4ben jobbak voltunk, mert már ugye nem volt ott a Yi a többi pedig inkább csak kellék volt mintsem használható csapattárs. -
maszekember
aktív tag
válasz
skitzoo #33580 üzenetére
Yihez szerintem sokkal több előre gondolkodàs kell mint a felsoroltakhoz,mert nincs olyan jó escape lehetősège,mint akalinak (ulti egy tàvoli minionra) katànak (ràteleportàl egy wardra vagy minionra) vagy fizznek (elugràl) . Yi-nèl elnyomtad az ultit teamfihtban,akkor csk a dodgeolni tudsz a q-val meg kicsit tovàbb èletben maradni a w-vel,de könnyen megfoghatò. Màs kèrdès,hogy 1v1ben mekkora dara.
-
Kanczy
Topikgazda
-
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
skitzoo #30433 üzenetére
Account share is tiltott, én úgy tudom, legalábbis egy polák ezt mondta nekem.
Ez a bronzban való "funolás" csak szerintem undorító? Miért kell elbaszni más játékát, mert te szórakozni akarsz?(ez ugyan olyan, amikor rankeden a te csapatodban valaki szórakozni akar és teemo jungle-t hoz és 0-10ben lesz az 5. percben) Menj normalozni, vagy mit tudom én... Vagy ahogy ajánlották, csinálj egy smurfot.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
skitzoo #29049 üzenetére
Más az, ahol "tervszerűen" van felborítva a meta és más, amikor sír a két siemka azért, mert nem ő megy az adott posztra és elcseszik a játékot. Van különbség a trollok és a free fragek között.
@Mottie: "sajnos" ez nem World of Tanks, ahol 5-10 perc alatt le van rendezve a meccs és sajnos igenis marom magam, amikor a hülyék miatt megy el az életemből 45 perc. Tanulni persze lehet, de inkább ARAM-ozok mostanában, ott nincs az, hogy ki pickel mit, ki milyen pozícióra megy, stb.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
skitzoo #29039 üzenetére
Amúgy picit unfairnek érzem a Riot büntetőrendszerét. Draft mód alatt amikor úgy kezdik, hogy premade top with xy, valamint bannolva van három semmilyen hős, akkor miért nem lehet csak úgy leave-elni? Kéne erre is valami opció. Direkt nem pickeltem hőst, hogy rohadjanak meg. Sebaj, így csak öt percem ment el a levesbe, nem 30-45.
-
törölt tag
válasz
skitzoo #28988 üzenetére
Még kínában sem elfogadott teljesen, majd a magyar emberek sportként elfogadják nem? Meg majd valaki pénzt is fektet bele? Nem, Ezek után lesz valaha Magyarországon eSports? Nem! ennyi.
Főleg amilyen a magyar community..A mindenki hibás csak én nem mentalitás eSports körökben nem menő.
-
Mottie
őstag
-
Solad
addikt
válasz
skitzoo #28203 üzenetére
Nálam a farm a cs-t jelöli, nem a q stacket.
De még ha úgy tekintem is nehéz elhinni, hogy DC után 5-6 szint lemaradásban 230 (legyen 150, mert 15 percig is creepelt valamennyit) creepet tudott lasthitelni Q-val a linkelt kép fényében ahol szintén topon DC nélkül 130-at farmolt 35 perc alatt.. If u kno' what I meaan...
de hagyjuk a témát mert a végén még offensenek veszi
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
skitzoo #28093 üzenetére
Persze, nem fogok álszenteskedni, én is szoktam flamelni (próbálok leszokni róla), csak megjegyeztem, hogy óvatosan ezzel.
Én azokat nem értem, akik olyanokat írnak, hogy "die irl" (mostani játékban ezt kaptam, mert elvittem 2x ryze farmját topon amikor meghalt) vagy "get cancer". Flamelek én is, de ilyet sose írok. Ezeknek az embereknek tényleg valami mentális problémájuk lehet, vagy nem gondolnak bele mit mondanak. Én nem veszem fel sose az ilyeneket, de van aki igen, azoknak pedig durva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honda topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest