Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13692) Cifu


Cifu
nagyúr

lúzer:

Kösz, csak teljesen döntésképtelen vagyok...

Jobb, hogy ha akkor egyszer felindulásból megveszed az egyiket (amelyik hamarabb elérhető). Ha folyton csak húzod-halasztod, sose lesz TV-d. ^^

bigdigit:

A legtöbb film 23.976-os...

Nekem még nem sikerült akadozást megfigyelnem 23.976fps-es filmnél 24Hz-en...

Makaveli:

Grat a TV-dhez. :C

malacyka:

Hogy lehet a tv fizikai felbontásánál nagyobb értékeket megjeleníteni. tudtommal ez egy belépő HD ready modell.

Már az LG xxLC41/LC51 modelleknek is meg lehetett adni akár 1920x1080 pixeles felbontást is.

A 2008-as modellekből tudomásom szerint kikerült a Movie Plus, illetve gyanítom valami más nevet adtak neki. Asszem "szórakoztató mód" vagy valami ilyesmi lett.

Nem került ki. A Samsung egyel eltolta a modell besorolásokat.

T51, R51 -> A33x modellek, nincs Movie Plus, kevesebb csatlakozó, butított modell
S8x -> A4xx modellek,nincs Movie Plus
R8x -> A5xx modellek, Movie Plus
N8x, M8x -> A6xx modellek, Movie Plus, 100Hz
F8x -> A7xx modellek, Movie Plus, 100Hz, Infolink, MPEG-2/-4 lejátszás
F9x -> A9xx modellek, Movie Plus, 100Hz, Infolink, MPEG-2/-4 lejátszás, LED háttérvilágítás

sipi700:

Én meg azt nem értem, hogy nem tud egy tv dsub-on 1366X768-nál nagyobb felbontást megjeleníteni, ha egyszer full hd.

A/D átalakítás kell hozzá, az meg macerás. Ezért nem is igazán foglalkoznak vele a gyártók általában. Kivétel az LG és a Samsung...

Pana LCD-nél még nem tudtam kipróbálni, de plazmákon gond nélkül megy az 1:1 PM fullHD típusoknál.

bigdigit:

ha a gyártó külön nem tünteti fel rakhatnám mondjuk 1920x1080p 48mhz-re is?pc-ről persze.

Nem jellemző. Az általánosan támogatott képfrissitési érték 24, 25, 30, 50 és 60Hz. A legtöbb PC felbontást (pl. 1360x768) pedig csak 50 és 60Hz-en.

nekem még sose sikerült úgy összehoznom,hogy a monitoron és a tv-én is legyen asztal és különböző felbontás mellett működjenek)8800gtx)

Pedig nem bonyolult. Asztal lesz, de csak kiterjesztett, tehát az elsődlegesen lesz a start menü, stb., a másodlagoson az kiterjesztett asztal, ide is lehet pakolni bármit, de nem ugyanazt jeleníti meg. Ha te mindkettőn ugyanazt akarod látni, akkor arra csak azonos felbontáson van lehetőséged (Clone mode).

Zsiguli:

Nickem alatt logout blog, benne LCD TV alapozó. A D-Sub -> HDMI átalakítás A/D átalakítót igényel, pár tízezer forintért találsz ilyet, ha mindenképpen így akarod megoldani...

Vortex07:

Szoval ami erdekelne: milyen a kepe PC-re kotve, tamogatja-e az 1:1 pixel mappinget (gondolom igen) es milyen panel van benne.

Korrekt képe van, támogatja az 1:1 PM-et, panel terén nem tudni milyen panelek kerültek beléjük, de a hírek szerint az LG-nél is adott a panel lottó.

Legutolso sorban meg, hogy egyaltalan megeri-e valtani 32LE2R-rol, jobb-e annyival a kepminosege

Jobb a képminőség egy nagyságrendel. Hogy viszont megéri emiatt cserélni, azt sajnos neked kell eldöntened...

Ha tudtok esetleg valami tuti jo modellt (markatol fuggetlenul) amire erdemes lecserelnem az LG 32LE2R-t akkor ne tartsatok magatokban

Mennyit szánsz rá? Ha a feketéje zavar, akkor pl. a Samsung LE-xxA45x modelleket nézd meg.

Meg egy utolso kerdes: mennyi az elettartama ezeknek a teveknek vagy legalabbis mennyi hasznalati ido utan kezd a kepe romlani?

A képminőség maga nem romlik, de a háttérfény fényereje csökken az idő előrehaladtával. A panel élettartama elvileg 30.000 óra (a mostani modelleknél már 60.000 óra), ha napi 15 órával is számolsz, akkor is csak 5475 órát ment a TV-d 365 nap alatt, tehát az elviekben leírt élettartamának még csak az 1/6-odánál jár.

Amugy kb 3 hete tortent hogy beeges keletkezett a TV-mre.

A beégés az LCD-kre is vonatkozik, csak sokkal nehezebben ég be. Gondolom napi átlag 5-6 óra WoW ment (ha HC játszol), így pedig bizony ennek az esélye megvan. A hatása csökkenthető, ha mondjuk ott hagyod időnként egy komolyabb képernyővédővel, vagy jobb híjján hangyafocival (TV adás nélküli TV csatorna képe).

Jocuska

Grat a TV-dhez. ^^

Scoobyka:

Én a három felsorolt közül a két 2008-es modell egyikét választanám. Az A45x-ben egy fokkal jobb a panel elvileg, szvsz pár ezer forintot ez már megér.

Apol77:

A Sungoo egy kínai cég, itt Magyarországon, ha jól rémlik Szombathelyen gyártják a TV-ket. Túl sokat nem tudni róluk, olcsó modelleket gyártanak, különösebb extra nélkül. Sajnos mivel a weboldaluk nem túl informatív, így nem sokat tudni a részletekről... :S

Badb0y:

Felső kategóriás 32"-os modell. Ha kevés helyed van, és jó minőséget akarsz, akkor jó vétel. Ha van helyed, és nem az asztalodra kell, akkor inkább végy szvsz egy fokkal nagyobb képátlójú modellt. Hidd el, számít a méret. ^^

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.