- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ezekiel Ston #6062 üzenetére
Sorry de nekem se kell normalis esetben.
Sőt voltam mar sokkal rosszabb helyzetben downhill normafa nem 25el mennek ott lefele én is sokkal többel mentem és estem nem egyszer szóval vicces hogy 20km/h-hoz már buko kéne a járdán közlekedéshez na hagyjuk már a hülyeséget.
Az más hogy mész szabályosan bicikliúton de a kocsival rádhúzza a kormányt mert most ő most lekanyarodik aztán majdnem elütött ha nem fékezek tőből. Itt elgondolkoztam hogy mostmár kelleni fog de sokat nem ér ha áthajtanak rajtad.Egyszerűen van aki tud esni van akit ott a normafán az egyésféllmillós cucca se védte meg széttörte magát ez olyan mint sulis tornaóra van aki ismeri a tigrisbukfencet van aki közveszélyesen nem érzi ilyen jobb ha megse próbálja mint nálunk mert ment is a gyengélkedőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest