Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Toldy Flexpro-t most vettem. írok majd róla egy hosszabb beszámolót., ha huzamosabb ideig használtam.
Egyelőre pár napos. Gyári hibás volt, összecsuklott. Cserélték, most jó. A kínai gyárral csináltatnak egy javított változatot, hamarosan azt árulják majd. Pár típushibát orvosolnak így.
Amúgy az összecsuklás hiba egy bagatel volt. A bekattanó pöcök túl sorjás/festékes és nem pattant be rendesen. Elvileg ezt megtisztítva rendesen pattan. De mind1, javítják vagy cserélik gond nélkül.
A tárcsafék baromi jó, szinte koppra képes megfogni a kereket. Én ezért vettem és nem csalódtam. A súrlódás ismert jelenség tárcsafékes kerékpáros ismerősöknék, tehát ez viszonylag velejárója a tárcsaféknek. Az is megvan, hogy hova kell betenni az alátétet és akkor biztosabban pozícionálhatóak a fékpofák. Ezt kipróbálom majd és beszámolok róla fotókkal.A taposófék jó, a műanyag sárvédő belsejében íves fém lap van, így a műanyag sosem fog elkopni.
Az összecsukása olyan, mint a Town 7 stb-nél. Gyorsan összecsukható, persze nem egy easyfold...
Saját lábán nem áll meg összecsukva, viszont van rajta cuki kitámasztó, amivel kinyitva megáll.
A hosszú bowden a legmagasabb kormány állásban indokolt lehet. Nekem középsőben van, egyáltalán nem zavaró, 2 bowden vezető van a kormányon, nem kerül az utamba.
Nincs még mély tapasztalat, de műszaki szemmel megnézve, nem tűnik rossznak.
A webshop ügyfélszolgálata, helye, kiszolgálása is rendben volt...a csere gari miatt ugye ezt is volt szerencsém kitapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest