Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
Aranygyerek #506 üzenetére
Toldy Flexpro-t most vettem. írok majd róla egy hosszabb beszámolót., ha huzamosabb ideig használtam.
Egyelőre pár napos. Gyári hibás volt, összecsuklott. Cserélték, most jó. A kínai gyárral csináltatnak egy javított változatot, hamarosan azt árulják majd. Pár típushibát orvosolnak így.
Amúgy az összecsuklás hiba egy bagatel volt. A bekattanó pöcök túl sorjás/festékes és nem pattant be rendesen. Elvileg ezt megtisztítva rendesen pattan. De mind1, javítják vagy cserélik gond nélkül.
A tárcsafék baromi jó, szinte koppra képes megfogni a kereket. Én ezért vettem és nem csalódtam. A súrlódás ismert jelenség tárcsafékes kerékpáros ismerősöknék, tehát ez viszonylag velejárója a tárcsaféknek. Az is megvan, hogy hova kell betenni az alátétet és akkor biztosabban pozícionálhatóak a fékpofák. Ezt kipróbálom majd és beszámolok róla fotókkal.A taposófék jó, a műanyag sárvédő belsejében íves fém lap van, így a műanyag sosem fog elkopni.
Az összecsukása olyan, mint a Town 7 stb-nél. Gyorsan összecsukható, persze nem egy easyfold...
Saját lábán nem áll meg összecsukva, viszont van rajta cuki kitámasztó, amivel kinyitva megáll.
A hosszú bowden a legmagasabb kormány állásban indokolt lehet. Nekem középsőben van, egyáltalán nem zavaró, 2 bowden vezető van a kormányon, nem kerül az utamba.
Nincs még mély tapasztalat, de műszaki szemmel megnézve, nem tűnik rossznak.
A webshop ügyfélszolgálata, helye, kiszolgálása is rendben volt...a csere gari miatt ugye ezt is volt szerencsém kitapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest