Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz DigitXT #4106 üzenetére

Sajnos sürge kellett a roller, ezért gyorsan hátradobtam az első kereket, és előre
    a hátsót, így hagyományos elsőkerékhajtású (persze Pro motoros) gépként futott.
    Hát gyerekek... Lehangoló a 11A-s vezérlő teljesítménye. Lusta dög, tényleg mint
    egy gyerekjáték. Egészen emlékeztet a Lime-ra. (Most épp nem csörgött-zörgött
    rajta semmi, kicsit túl is húztam a hátsó kerék rögtönzött tengelyét, így rosszabb
    lehetett attól is a tempó, mindenesetre majdnem bealudtam rajta hazafelé éjjel.:DDD
    Tudom, önmagában az, hogy csak gurulsz a végtelenbe álmosító, de tényleg elég
    lassúcska így. A gyorsulások értelmezhetetlenek, de legalább az akkut kíméli.:D)

A féket nem értem amúgy. Képes iszonyatosat harapni, aztán visszavesz: fordítva
    lenne jó, hogy nem rögtön b.sz oda, aztán erősít rá, ha az ember jobban nyomja...
    (Azért abban a "harapásban" sincs nagy fékhatás, inkább csak a nyeklés-nyaklás
    ijesztő, nem is értem, hogy a Pro rögzítő idomtól hogy lett ekkora holtjátékom.:F)

Szerk: pedig istókuccse szívesen kipróbáltam volna csak hátsókerekesként, de a
    vezérlőt egyelőre nem tudtam máshova rakni, mint a gyári helyre, a motor kábelét
    meg nem triviális kihosszabbítani... esetleg nem tudjátok, szabvány csatija van-e?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés