Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No összeszedtem, hogy eddig mennyi folyt be a hibás Kugoo-ból, úgy hogy egy elem hiányzik belőle, de az origináltan ment tovább...
Ameddig nálam volt, szinte minden ki lett cserélve. Az M hibajelzés meg végig megmaradt. Azonban semmi sem jött vissza, nem lett visszaküldve számomra, hogy hibás lenne. Az ECU1-et leszámítva nem igazolódott be a hiba, de ott a vevő annak tudatában vásárolta meg, hogy zsákbamacska. Az alkatrészek már külön-külön embereknél szerte az országban, így már tényleg az életben nem fog kiderül, hogy mi volt a hiba
Mindegy, jól jöttem ki belőle anyagilag, pedig még van eladóm két Display-em, egy originált sima S1 motorom, Trepnim stb... szóval már látszik, hogy nem fizettem rá a Kugoo-ra. Persze még egy ilyet nem vennék...
annak ellenére, sem, hogy a stratégiám miszerint alkatrészenként adom el, eléggé engem igazolt 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- További aktív témák...
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Vadonatúj, sosem használt DJI NEO 2 alapszett eladó! DJI NEO2 - 2 év DJI garancia
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy, jól jöttem ki belőle anyagilag, pedig még van eladóm két Display-em, egy originált sima S1 motorom, Trepnim stb... szóval már látszik, hogy nem fizettem rá a Kugoo-ra. Persze még egy ilyet nem vennék...