- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No összeszedtem, hogy eddig mennyi folyt be a hibás Kugoo-ból, úgy hogy egy elem hiányzik belőle, de az origináltan ment tovább...
Ameddig nálam volt, szinte minden ki lett cserélve. Az M hibajelzés meg végig megmaradt. Azonban semmi sem jött vissza, nem lett visszaküldve számomra, hogy hibás lenne. Az ECU1-et leszámítva nem igazolódott be a hiba, de ott a vevő annak tudatában vásárolta meg, hogy zsákbamacska. Az alkatrészek már külön-külön embereknél szerte az országban, így már tényleg az életben nem fog kiderül, hogy mi volt a hiba
Mindegy, jól jöttem ki belőle anyagilag, pedig még van eladóm két Display-em, egy originált sima S1 motorom, Trepnim stb... szóval már látszik, hogy nem fizettem rá a Kugoo-ra. Persze még egy ilyet nem vennék...
annak ellenére, sem, hogy a stratégiám miszerint alkatrészenként adom el, eléggé engem igazolt 
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mindegy, jól jöttem ki belőle anyagilag, pedig még van eladóm két Display-em, egy originált sima S1 motorom, Trepnim stb... szóval már látszik, hogy nem fizettem rá a Kugoo-ra. Persze még egy ilyet nem vennék...