Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz z67 #36756 üzenetére

Azért hihetetlen, h ezt a KRESZ tervezetet állítólag valami sokszereplős munkacsoport dolgozta ki, de mégis sok pontnál kb katasztrófa a tartalma. Vitézy, vagy a stábja meg egymagukban többet tettek le az asztalra, mint Lázár.
    Pont ugyanolyan részletességgel, ésszerűséggel indokol szinte minden tételt, ahogy a közgyűlésben is szembesíti a fidesz frakciót azzal amit sokszor művelnek.

A Vitézys verzióban már 25km/h szerepel pl a rolleres sebességnél (nem 20km/h - látod, Xiaomi?), és a kerékpárokoknál, kerékpárutaknál is eltörölné a tervezet 20km/h-s javasolt sebességkorlátját. Nem is értettem ezt mire vélték mikor először olvastam. Melyik bxrom találta egyáltalán ezt ki? És hogy jutottak el addig, h bele is tegyék az új KRESZbe?

Mondjuk azt nem értem, miért kell a bérrollereknek 20-as korlátot beállítani, esetleg bele vehetnék, h akik applikációval használják őket, és az app profilja már mondjuk 100km-t megtett, azoknál akitválódik a 25-ös korlát, hiszen valószínűleg nem először használnak rollert, nagy valószínűséggel biztonságosan tudják vezetni 20 helyett a szédítően gyorsabb, már-már életveszélyes 25km/h-val is.

Új hozzászólás Aktív témák