Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
üzenetére
Kerékpárral az a bajom hogy arra csak az a bizonyos dongó motor létezik ami ugyan szintén nem szabályzott hogy kell e rá jogsi, de ugye ahhoz normális kerékpárt is kellene venni amire felszerelem a motort. Árban ugyan ott lennék mint ezzel a benzines rollerrel, viszont kisebb végsebesség, hatótávba kb azonos a kettő. Én eddig országúti kerékpároztam, de valahogy meguntam és most kiszeretném próbálni milyen egy motoros rollerrel közlekedni.
Az elektromosakat is néztem, de a 25 km/h nekem kevés és a 30 km hatótáv is kevés,mert az azt jelenti hogy 15 km után fordulhatok haza tölteni az akkut. Benzinesnél viszem a kannába az 5 liter benzint és utántöltőm maximum. Azért nagy dilemma most ez nekem, azért is jöttem ide hogy tapasztalatokat gyűjtsek hátha valaki használ vagy használt már benzines Nitro Scooter rollert. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Peugeot, Citroën topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az elektromosakat is néztem, de a 25 km/h nekem kevés és a 30 km hatótáv is kevés,mert az azt jelenti hogy 15 km után fordulhatok haza tölteni az akkut. Benzinesnél viszem a kannába az 5 liter benzint és utántöltőm maximum. Azért nagy dilemma most ez nekem, azért is jöttem ide hogy tapasztalatokat gyűjtsek hátha valaki használ vagy használt már benzines Nitro Scooter rollert.